Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (5 μέλη και 150 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στοχοποιημένη επίσκεψη στο Φωκαίας 19 σήμερα 6-9-2010 στις 13.30'

Όλοι οι μάγειροι διαθέτουν (τουλάχιστον) μια κατσαρόλα...
αυτό δεν σημαίνει (αναγκαστικά) ότι θα μαγειρέψουν και σωστά

:cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41751996884542522377.jpg[/img[/URL]]

Πάντα στην πρωινή βάρδια, δουλεύει η [color=green]Μαρίνα[/color] που δηλώνει (και μάλλον είναι) Πολωνέζα.

Πρόσθετα να σημειώσουμε (ή μάλλον να υπενθυμίσουμε) ότι είναι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά κατόπιν επέμβασης με σιλικόνη και αριστοκρατικό κώ(ο)λο σε σωστή θέση και σε αρμονικές αναλογίες.

Να σημειωθεί ότι έχει πάντα (ή σχεδόν πάντα) επαγγελματική συμπεριφορά είτε είναι ευδιάθετη είτε δεν είναι (όπως σήμερα...)
Επιγραμματικά, δεν μετανιώνει ο πελάτης για το 20άρικο που δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41751996884542522377.jpg[/img[/URL]]

Πάντα στην πρωινή βάρδια, δουλεύει η [color=green]Μαρίνα[/color] που δηλώνει (και μάλλον είναι) Πολωνέζα.

Πρόσθετα να σημειώσουμε (ή μάλλον να υπενθυμίσουμε) ότι είναι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά κατόπιν επέμβασης με σιλικόνη και αριστοκρατικό κώ(ο)λο σε σωστή θέση και σε αρμονικές αναλογίες.

Να σημειωθεί ότι έχει πάντα (ή σχεδόν πάντα) επαγγελματική συμπεριφορά είτε είναι ευδιάθετη είτε δεν είναι (όπως σήμερα...)
Επιγραμματικά, δεν μετανιώνει ο πελάτης για το 20άρικο που δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας...

[/quote]με σεβασμο στις ενημερωσεις που δινεις θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για την Μαρινα επειδη η μνημη μου δεν με απατα οτι πριν κανα 2 χρονια ειχα πηδηξει στο Μεταξι ενα επιπλο καρυδιας με κωλαρα ποιημα...Εννοω οτι ειναι η ακρα θρησκευτικη τυπικοτητα που εχει ως Πολωνη πορνη(ετσι ειναι οι περισσοτερες Πολωνες,με ενοχες) με αποτελεσμα το 20αρι να πιασει πατο..για να προλαβω κηδειες τα γραφω

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Στο Ιάσωνος 20 ισόγειο, Ιάσωνος 19 και Ιάσωνος 37 κάτω έχει δουλέψει η Ελένη η επονομαζόμενη "Κλεοπάτρα".Ψάξε για ενδεχόμενες κριτικές σε αυτά.

Σε ευχαριστώ μάγκα όντως διάβασα κριτικές της είναι έτσι κ έτσι αλλά με το 15άρι νομίζω αξίζει να ρισκάρω

Ευχαριστω κ τον Streetwalker για την επισύμανση τα του περί τράιμπαλ που δεν θυμάμαι όμως να το πρόσεξα, βασικά μόλις την είδα όλη η φαιά ουσία κατέβηκε στο κάτω κεφάλι και το μόνο που θυμόμουν εκτός από το όνομά μου :2funny: ήταν το βραχιόλι στο ύψος του αγκώνα που έγραψα κιόλας κ κυρίως πόσο γκαυλάκι είναι, οκ δεν την λες κούκλα μην τρελαθούμε αλλά έτσι όπως ήταν ντυμένη προχθες κ κυρίως περιποιημενη με γκαύλωσε αλλά λέω άσε μην είναι έπιπλο μέσα ας συμβουλευτώ τους έμπειρους εδώ μέσα και βλέπουμε  ;)  

ασχετο αυτή η συλφίδα στο Φωκαίας 22 κάτω απογευμα πόσο αδύνατη είναι ρε παιδιά...εντωμεταξυ είναι και κοντούλα, βλέπω όταν έχει πάνω από 7-8 μποφόρ δεν θα βγαίνει από το σπίτι της :uglystupid:

επίσης η ξανθιά Μολδαβέζα που φέρνει πότε-πότε η Ευα στο Φυλ71 το κάτω ΆΝΝΑ δεν την λένε και καλά?που την έχετε δει τελευταία να δουλεύει είναι πολυυυυυυυυ καλό μουνι  :cum:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Σε ευχαριστώ μάγκα όντως διάβασα κριτικές της είναι έτσι κ έτσι αλλά με το 15άρι νομίζω αξίζει να ρισκάρω

Ευχαριστω κ τον Streetwalker για την επισύμανση τα του περί τράιμπαλ που δεν θυμάμαι όμως να το πρόσεξα, βασικά μόλις την είδα όλη η φαιά ουσία κατέβηκε στο κάτω κεφάλι και το μόνο που θυμόμουν εκτός από το όνομά μου :2funny: ήταν το βραχιόλι στο ύψος του αγκώνα που έγραψα κιόλας κ κυρίως πόσο γκαυλάκι είναι, οκ δεν την λες κούκλα μην τρελαθούμε αλλά έτσι όπως ήταν ντυμένη προχθες κ κυρίως περιποιημενη με γκαύλωσε αλλά λέω άσε μην είναι έπιπλο μέσα ας συμβουλευτώ τους έμπειρους εδώ μέσα και βλέπουμε  ;)  

ασχετο αυτή η συλφίδα στο Φωκαίας 22 κάτω απογευμα πόσο αδύνατη είναι ρε παιδιά...εντωμεταξυ είναι και κοντούλα, βλέπω όταν έχει πάνω από 7-8 μποφόρ δεν θα βγαίνει από το σπίτι της :uglystupid:

επίσης η ξανθιά Μολδαβέζα που φέρνει πότε-πότε η Ευα στο Φυλ71 το κάτω ΆΝΝΑ δεν την λένε και καλά?που την έχετε δει τελευταία να δουλεύει είναι πολυυυυυυυυ καλό μουνι  :cum:
την αννουλα θα την πετυχεις βραδινες ωρες χωματιανου κατω :dancing:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

[/quote]

για την επόμενη βάρδια δε γράφεις τίποτα.. :D  :D  ;)  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
με σεβασμο στις ενημερωσεις που δινεις θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για την Μαρινα επειδη η μνημη μου δεν με απατα οτι πριν κανα 2 χρονια ειχα πηδηξει στο Μεταξι ενα επιπλο καρυδιας με κωλαρα ποιημα...Εννοω οτι ειναι η ακρα θρησκευτικη τυπικοτητα που εχει ως Πολωνη πορνη(ετσι ειναι οι περισσοτερες Πολωνες,με ενοχες) με αποτελεσμα το 20αρι να πιασει πατο..για να προλαβω κηδειες τα γραφω

Αρχικά σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο, αλλά (να μου επιτρέψεις) να πω ότι δεν χρειάζεται να τον πεις γιατί θεωρώ ότι εδώ στο σάιτ βρισκόμαστε "μεταξύ μας" και οι ενημερώσεις αποτελούν πρώτα από όλα ευχαρίστηση σε αυτόν που τις κάνει, συνυπολογίζοντας ότι η ανταλλαγή πληροφοριών (μας) ωφελεί όλους...

Δευτερευόντως να σημειώσω ότι είναι δεκτή και υπολογίσιμη η διαφωνία σου συνάδελφε!

Με αυτό τον τρόπο (δηλαδή με τις διαφορετικές εκτιμήσεις-αξιολογήσεις-κριτικές) αποκτούμε "ευρύτερη αντίληψη για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών από μεριάς των δεσποινίδων.

Παρεμπιμπτόντως η Μαρίνα ξεκίνησε από Ιάσωνος 20 (όροφος) στην μεταμεσονύχτια βάρδια (δηλαδή μετά τις 23.00') αυστηρά μόνο με Έλληνες πριν από τρία χρόνια...  ;)

Το έχω σημειώσει και παλαιότερα (και επιμένω) ότι παρέχει τυπικές και ικανοποιητικές υπηρεσίες στα όρια των "μέσων αποδεκτών απαιτήσεων"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος συναγωνιστης  γνωριζει να μου πει για την κοπελα (ξανθια - τουμπανακι) του Λιοσιων 79 πανω που δουλευει αυτη την εποχη απογευματα θα του ημουν ευγνωμων... δεν μου ειπε ονομα δυστυχως... και ρωτησα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
2η Βάρδια στο Φ.71β,
3η Βάρδια στο Χ.11α
εγω μονο χωματιανου επισκεπτομαι  :dancing:
αν και δεν πρεπει να ειναι ολο το βραδυ χωματιανου κατα της 4 πρεπει να κλεινη,γνωριζει κανεις εχω περασει 6 το πρωι και ηταν κλειστο :headbang:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
- Στέλλα, ξανθιά βουλγάρα με πολύ καλό σώμα και τατού τα αστεράκια. Συνήθως δουλεύει βαπόρι το πρωί. Έχει πιτσιλιστεί και αυτή πλειστάκις, αν και στο πρόγραμμα κάνει τα βασικά. Καλό κρεββάτι αν και κάπως μηχανικό.

ολα σωστα εκτος απο το ονομα.

μονικα την λενε.

παλιοτερα εργαζοταν στο 67 της φυλης.

για το θεμα της αντελλας να πω και εγω οτι παρα τις πολλες συνεδριες και τις αμετρητες κρουσεις για πρωκτικο με εξτρα,δεν μου το εδωσε ποτε.

το απεκλειε καθετα.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
7/9/2010-Τρίτη πρωί:
....Περγάμου 1 κάτω-Γιάννα.Μια παλιά γνώριμη εμού και του κ.Μπακάλη:
Από Φυλής 134υπ-ισ, 71 κάτω, 109 κάτω, Πιπίνου 65, Διδύμου 8 κάτω και τελευταία Χωματιανού 11 άνω.Αδυνάτισε λίγο, έβαψε και τα μαλλιά καστανόξανθα και ομόρφυνε.

Φίλε μου ηταν που ήταν κορίτσαρος όταν την είχα δει στο Διδύμου 8 το κάτω και μου έτρεχαν τα σαλια :2funny: αν ομόρφυνε και άλλο θα προκαλεί εμφραγματα...
τότε δεν την πήρα γιατί έκανε τσαλιμάκια στο σαλόνι και λέω θα ειναι μουφα αλλά ρε παιδιά έχει πολύ καλο συνδιασμό όμορφου προσώπου με κανονικό σώμα(κ καλο στήθος) με χειρολαβές και καλό ύψος δεν είναι τάπας ούτε βολλευμπολιστρια και ένα δέρμα για ρούφηγμα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
για το θεμα της αντελλας να πω και εγω οτι παρα τις πολλες συνεδριες και τις αμετρητες κρουσεις για πρωκτικο με εξτρα,δεν μου το εδωσε ποτε.
το απεκλειε καθετα.

Σε κανένα (εμένα και κολλητούς μου) δεν έδωσε κωλότρυπα ... τώρα αν κάποιος στάθηκε τυχερός ,  ποιος ξέρει . Μάλλον παπαριές έλεγε η τσατσόγρια.

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα 7/9 πρωινή βάρδια:

Έλλης 3: Κατερινά η κρητικιά γνωστή και από Αλκιβιάδους 16Α. 25 τα πάντα όλα. Καλό μιλφάκι, η φαντασίωση της γειτόνισας.
Διδύμου 16: Αναστασία. Άνω των 45-50, ξανθιά με καλό βυζάκι. 20 μόνο άνευ.
Διδύμου 18Α: Βερόνικα από Αλκ.16Α. Βυζί που μπορεί να γράψει ιστορία. Κορμί όχι και το πιο αδύνατο που κυκλοφορεί. Όμως έχει αυτό το ντεκαβλέ βλέμμα που σε σκοτώνει. Σήμερα δε, φορούσε ένα πρασινο-μπλε baby-doll που σκότωνε (κάθε υποψία κάβλας). Κρίμα τα βυζιά και τη φάτσα. 20 με άνευ και 25 για όπισθεν ταχύτητα.
Διδύμου 18Β: Ναταλί. Σούπερ σέξυ με το άσπρο κορμάκι. Αν αυτή η κοπέλα είχε 1 νούμερα μεγαλύερο στήθος θα έκανε σούπερ καριέρα στα στούντιο. Πολύ δύναμη. 20 και 25 τα δυο δημοφιλή προγράμματα του καταστήματος.
Διδύμου 20: Ιβάνα. Όμορφη παρουσία χωρίς να καταφέρνει να χορτάσει το μάτι πριν την..... 20 τα στάνταρ με άνευ.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη η τζουλια δε παιζει διδυμου 18 πια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom