Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (14 μέλη και 207 επισκέπτες)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Μεταμεσονυχτια επεισκεψη  στην  Φυλης  μετα τις  3
φωκαιας  25  κατω  καρλα  ξανθια μακρυ  μαλι και  σωληναριο  κρεμα  στο  χερι.
Την  εχω  παρει  παλιοτερα πηγαδι....
22...κατω  ηταν  σε  αποστολη  με  παρτουζα  θα  περιμενετε καν  τεταρτο  λεει η  υπηρεσια  που να  περιμενης
22...ανω  το  ομορφο  πιπινη  Αλεξια εικοση και  κατω  την  κοβω  απο  ρουμανια εντελως  γυμνη στο  σαλονι δεν  κρυβη και  τιποτα  να το  βγαλη στο  δωματιο  να  εχει  και  λιγο  μυστηριο.
Μακρυ  μαλι μεχρι  τα  κολομερια και  οταν  περνει  πιπα σε  χαιδευει  με το  μαλι καλη  πιπα το  εβαζε  και  ολο  μεσα  οσο  χωραγε πολυ  στενη με  λιγη  κρεμα και  ρογα  που  βγαζη  ματι κατασπρο  δερμα καλο κοματι για μετα  τις  12 τα  βασικα  και  69 ην  εχω  παρει  αλλες  δυο  φορες στην  φωκαιας  μια  και  μια  παλιοτερα  στην  ιασωνος 19  επανω .Για  αυτους  που  αρεσουν  τα  ομορφα  πιπινια και  καλα  στο  κρεβατι  ειναι σουπερ  η  αλεξια παντα  μεταμοσονυχτια

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδιά θέλω να γράψω ενημέρωση για μεταξουργείο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιο σπιτάκι είναι και πώς λέγετε....
λοιπόν απο τον δρόμο που μπαίνεις και βλεπεισ σε μια ευθεία τα σπιτάκια... που δίπλα έχει ενα φαστγουνταδικο? νομίζω πέρασα και τον πρώτο δρόμο και στο πρ΄ωτο σπιτάκι δεξιά ηταν το μπουρδελάκι....
μπορεί να μου δείξει κανλενας τα φώτα του καθώς δεν είμαι απο αθήνα........   :)

Υ.Γ -> δουλευε εκεί μια δημητρα κατα τς 6 το απογευμα είχα πάει......
ανακαλυψες την βουλγαρα...  :) για δοκιμασε ιασωος 37β. ;)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες η δήμητρα δεν γνωρίζει γρι βουλγάρικα. Η κοπέλα είναι 1000% αλβανίδα.

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η αννα δοyλεyε παλια φyλλης 65 tην εχει δει κανενας?
'

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η αννα-πιτσος?
τυπε stergio,η δημητρα δε μιλαει και γρι ελληνικα ομως,χλωμο να ειναι αλβανιδα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μινι πρωινη απο τη φυλης

80 η κορινα με την τεραστια λεκανη απο κεφαλληνιας 75.μελαχροινη με καλο προσωπο.

69 κατω η αλινα το καστανο πιπινο απο 84 πανω φωκαιας 17 πανω και αλλου.τελειο αγαλματενιο κορμι.μαλλον κατω του μετριου γαμησι.

69 πανω η καστανη βουλγαρα αννα που εχεει δουλεψει παντου στη φυλης.γαμησι για τα μπαζα.

71 ξανθια αλβανεζα με τα παντα στο 20αρικο.καλο κορμι...μαπα προσωπο.

86 κατω μελζαχροινο πιπιπνι με καλο κορμι και προσωπο

86 πανω το ιδιο σε καστανο.πρεπει να ειχε γεματο τουρλωτο πατο αλλα βαριοταν να κανει στροφουλα να μας το δειξει.τοσο ζωο το κοριτσι.καθοταν σαν χαζο και μας κοιταζε.

μονης προδρομου κατω ξανθο μετριο νεαρο και πανω ενα μπαζο κορυφης.

Επισκέπτης
η αννα δοyλεyε παλια φyλλης 65 tην εχει δει κανενας?
Σε βάρεσε ο καύσωνας και θες τον "ΠΙΤΣΟΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ" πάλι;
Δεν έβαλες μυαλό;
Πάντως και σήμερα Σαββάτο πρωί, το Κολωνού 32 1ος -που θεάθηκε η Άννα για τελευταία φορά- ήταν κλειστό.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με αλλα λογια δηλαδη ειναι top gun η ανκα...η οχι...

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
μινι πρωινη απο τη φυλης

80 η κορινα με την τεραστια λεκανη απο κεφαλληνιας 75.μελαχροινη με καλο προσωπο.

69 κατω η αλινα το καστανο πιπινο απο 84 πανω φωκαιας 17 πανω και αλλου.τελειο αγαλματενιο κορμι.μαλλον κατω του μετριου γαμησι.

69 πανω η καστανη βουλγαρα αννα που εχεει δουλεψει παντου στη φυλης.γαμησι για τα μπαζα.
71 ξανθια αλβανεζα με τα παντα στο 20αρικο.καλο κορμι...μαπα προσωπο.

86 κατω μελζαχροινο πιπιπνι με καλο κορμι και προσωπο

86 πανω το ιδιο σε καστανο.πρεπει να ειχε γεματο τουρλωτο πατο αλλα βαριοταν να κανει στροφουλα να μας το δειξει.τοσο ζωο το κοριτσι.καθοταν σαν χαζο και μας κοιταζε.

μονης προδρομου κατω ξανθο μετριο νεαρο και πανω ενα μπαζο κορυφης.
Αυτη  ειναι  για  αγκαλιες  και  φιλια...απω  πανω  ειναι  καλη  και  στο  πισωκολητο  αν  σε  αφησει και  το  εργαλειο  σου  ειναι  στα  μετρα  της. Ετσι  εκανε  παλια τωρα  δεν  ξερω  αν  συνεχιζη τα  ιδια με  τις  αναδουλιες ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταμεσονύχτια βολτούλα στις 28/8/2010 περίπου στις 01.00' στα άκρα του Μεταξουργείου

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/52960070408392633265.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51[/color]
[color=green]Βανέσσα μελαχρινή[/color] με κοντά μαλλιά, προκλητικό πρόσωπο με αποφασισμένο ύφος, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), αποδεκτό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ακάπωτο και πρωκτικό
στα υπόψη...  ;)

[color=red]ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48[/color]
[color=green]Αλλοίθωρη σκούρα[/color] με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα (συνήθως) αλογοουρά, παρεξηγηθήκαμε γιατί νόμισα ότι μίλαγε στον άλλον συν-μπουρδελιάρη ενώ μίλαγε σε εμένα  :rolleyes: (ε! ρε! πράγματα που μπορούν να συμβούν από το τίποτα  :D  ), μέτρια στο ύψος, σκυφτή με μάγκικη νοοτροπία, αδιάφορο γεματούλικο σώμα ούτε καλό ούτε κακό
σαν μετέωρο κενό στον ακραίο σημείο της ακαυλίας

[color=brown][i]Όπως έχει σημειωθεί το ιστορικό μπουρδέλο στην Αχιλλέως 40 ξεκίνησε (πάλι) την λειτουργία του[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10155784228830518026.jpg[/img[/URL]]

[i][color=brown]Με συγκίνηση ανεβαίνουμε το ιστορικό (και κλασσικό πλέον) πορνο-κλιμακοστάσιο[/color][/i]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/93486461848065724057.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40[/color]
[color=green]Ξανθιά[/color] με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα αλογοουρά, δεν πρόσεξα το πρόσωπο της γιατί έφυγε αστραπιαία, μέτρια προς κοντή, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο  

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Μεταμεσονύχτια βολτούλα στις 28/8/2010 περίπου στις 01.00' στα άκρα του Μεταξουργείου

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/52960070408392633265.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51[/color]
[color=green]Βανέσσα μελαχρινή[/color] με κοντά μαλλιά, προκλητικό πρόσωπο με αποφασισμένο ύφος, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), αποδεκτό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ακάπωτο και πρωκτικό
στα υπόψη...  ;)

[/quote]

σωστοςςςςςςςςςςςςςς :fuck2:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
...Με συγκίνηση  ανεβαινουμε...

ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟΨΕ ΠΑΤΕΡ ΦΑΡΚΕΛΙΕ!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου χθες κατα της 1 το βραδυ ο δρομος μας εβγαλε στο μεταξι ασ πουμε τι ειδαμε...

-μεγ.αλεξανδρου 22 πανω,ενα χαριτωμενο μελαχροινο με ωραιο στηθος,15 το απλο
-μεγ.αλεξανδρου 22 κατω,ενα μπαζο...
-ιασωνος 43,μαρια η βυζαρου,15 πρωκτικο και παρτουζες
-ιασωνος 37 κατω,η δημητρα,παντα πολυ εντυπωσιακη,15 πρωκτικο
-ιασωνος 37 πανω,μια ξανθια πρωτη φορα την ειδα,ομορφη με ωραιο σωμα,15 απλο
-ιασωνος 36,μια γρια (νομιζαμε οτι ηταν η τσατσα...)10 ευρω τα παντα ολα...
-ιασωνος 33,μια μαυρη με κολαρα,10 ευρω τα παντα ολα...
-ιασωνος 30 κατω,η μιλφαρα με τις βυζαρες,15 ευρω πρωκτικο,στα πολυ υποψην,η σαρα ειναι?
-ιασωνος 30 πανω,μια μελαχροινη ψηλη προστυχοφατσα με βυζαρες σιλικονατες να χορευει στους παγκους σα στριπτιτζου,15 ευρω πρωκτικο,επισης στα υποψην...
-ιασωνος 27,αναις ειπε η υπηρεσια,πιπινι πολυ αδυνατη ψηλη ξανθια,αβυζη με ωραιο προσωπο ,15 ευρω απλο
-ιασωνος 20 κατω,ενα κοντοπουτανο (σαν το κατερινακι στο υψος) μελαχροινο με φοβερο βυζακι,15 ευρω απλο
-ιασωνος 20 πανω,η εντυπωσιακη ξανθια που ειναι στανταρ εκει,ωραιο προσωπο και σωμα με σωστες αναλογιες,15 το απλο
-ιασωνος 19 κατω,μια μελαχροινη με μαλλι μεχρι το κολο (ο φαρκελι θα ξερει),αδυνατη με ωραιο σωμα και προσωπο,καλο βυζι,15 το απλο
-ιασωνος 19 πανω,η εμμα...για να ειμαι ειλικρινης δε μου αρεσε τοσο αυτη τη φορα...ξανθια με ξυνισμενο υφος θα ελεγα ισα που βγηκε να τη δουμε και κρυφτηκε αμεσως και χαμηλοκολα...βεβαια εμφανισιακα παντα πολυ πανω του μετριου...
-ιασωνος 1,μονο το μεσαιο αξιζε,μια ξανθια χαριτωμενη αλλα με παγωμενο βλεμμα σα ρομποτ,μονικα νομιζω?
-κολοκυνθους 38 πανω,η γυναικα αφηρημενη τεχνη...20 το φουλ...

και κολοκυνθους 38 κατω...ητανε να φυγουμε...μπαινει μπροστα στη πορτα η γκομενα και μας φραζει την εξοδο,με στριμωχνει βαζει χερι μεσα απο το παντελονι και αρχιζει να μου πιανει τ'αρχιδια και να μου τον παιζει και να μου δινει και γλωσσοφιλα ταυτοχρονα... ε...μετα βρεθηκα στο δωματιο...η κοπελα,φλωρα,ρουμανα,20 ετων,μετριο προσωπακι ξανθια με καρε,ασχημη δε τη λες αλλα ουτε και ομορφη μαλλον χαριτωμενη,ωραιο σωματακι με πολυ ωραιο δερμα βελουδινο...

δεν καναμε πολλα μεσα μιας και ημουν ηδη καβλωμενος απ'εξω,πολλα γλωσσοφιλα βεβαια,λιγο πιπα(ακαποτο δε πηρα), ετσι την ανεβασα πανω οπου κουνιοταν πολυ καλα και μετα κουλουρι με αυτη ανασκελα (δεν μπορουσε στα 4ερα,τελικα ελαχιστες το δινουν στα 4ερα...),γενικα πολυ σφιχτο μουνακι και κωλαρακι θα ελεγα...περασα πολυ καλα με 20 ευρω,θα ξαναπηγαινα σιγουρα,δε μου φανηκε σε καμια περιπτωση οτι το εκανα με πουτανα αλλα με γκομενακι που πετυχα εξω...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli,jockerx,spiderdom,hardcoras ειμαι ο panzek αλλα κατι εγινε και εχασα τον κωδικο μου οταν αλλαξε το site και τωρα ονομαζομαι devotion2
τα θερμα χαιρετισματα μου

Καλημέρα συνάδελφε devotion2΄ και καλή συνέχεια στις πορνο-προθέσεις και επιθέσεις  :)

edit :

Μην στεναχωριέσαι που χάθηκε ο κωδικός σου, γιατί υπάρχεις ως άτομο με την προσωπικότητα σου γεγονός το οποίο είναι σημαντικότερο... :)

Σαφώς είναι σπουδαιότερο να υπάρχουν τα άτομα και ας χάνονται οι κωδικοί από το να υπάρχουν οι κωδικοί και να "χάνονται" τα άτομα...  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
αφου χθες κατα της 1 το βραδυ ο δρομος μας εβγαλε στο μεταξι ασ πουμε τι ειδαμε...
...
:rockon:

...
-ιασωνος 19 κατω,μια μελαχροινη με μαλλι μεχρι το κολο (ο φαρκελι θα ξερει),αδυνατη με ωραιο σωμα και προσωπο,καλο βυζι,15 το απλο
...

Ενδέχεται να ήταν η Κατερίνα μια κανούργια ρεπατζού την οποία έχω στοχοθετήσει για έλεγχο άμεσα

:dunno:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχε και ενα τατου στο δεξι ωμο,μαλλι ισιο μαυρο μεχρι το κολο,ετσι οπως σ'αρεσει,σωστες αναλογιες σωματος...καλη φαινοταν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom