Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (8 μέλη και 201 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή επιδρομή στην Φυλής.
Ωραίες καινούργιες παρουσίες.
Νέες εγγραφές στα "σχολειά".
Δεν γνωρίζω αν είναι αναπληρώτριες ή βασικές.

Φ. 40: Η Κατερίνα το σπουργιτάκι
Φ. 80: Η Κορίνα
Φ. 59 άνω: Η Σακίρα
Φ. 59 κάτω: Η Χριστίνα
Φ. 65 άνω: Η Αλίνα & το μουνάκι της
Φ. 65 κάτω: Κλειστό
Φ. 67: Κλειστό
Φ. 69 άνω/κάτω: Δεν μπήκα
Φ. 71 κάτω: Μια ξανθιά αδύνατη μέτρια προ-μίλφ με πρωκτικό
Φ. 92 νέο: Η κοντούλα ξανθιά αδύνατη, άβυζη με πρωκτικό.
Φ. 92 παλαιό: Ένας αθίγγανος κουβάς με φούλ
Μ. Προδρ. βαπόρι: Μια ξανθια ξινή αδύνατη με φουλ. Παίζει κυρίως Φ.22, αλλά εθεάθη & στ Φ.24.
Μ. Προδρ. κάτω: Μια μέτρια ξανθιά, με ωραίες αναλογίες.
Φ. 86 κάτω: Η Λάουρα το πιπίνι κομοδίνο.
Φ. 86 άνω: Η Μαργαρίτα με φούλ & ένας σκουρόχρωμος σχιστομάτης έμπαινε στο δωμάτιο.
Φ. 84 άνω: Μια καινούργια καμπυλόγραμμη νεαρά με μακριά μαύρα μαλλιά & βουκολικό πρόσωπο (το έμαθα & εγώ αυτό!).
Φ. 84 κάτω: Μια Χριστίνα κοκκινομάλλα, προστυχόφατσα, μέτρια προ-μίλφ.
Φ. 134 άνω: Μια νταρντάνα με διχτυωτό φόρεμα, πεσμένο στήθος, προ-μίλφ.
Φ. 134 Ισ.: Στεφανία
Πιπ. 65: Η Άνκα
Φωκ. 24: Ένα αδύνατο μαυρομάλλικο, μοιάζοντας στην Neytiri των Omaticaya στο Avatar. Καλή κοπέλα, παίζει "καλή μπάλα" όπως λέει η ίδια, δεν το κλαίς το 20ρικο.
Φωκ. 22 κάτω: Η γνωστή καλλίγραμμη ξανθιά με φουλ.
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη
Φωκ. 27: Η Μαριάννα, ένα κοντούλικο αδύνατο μακρομαυρομάλλικο χαμογελαστό πιπινάκι. Αν δεν με φόβιζε ο χώρος, θα το δοκίμαζα.
Φωκ. 25 κάτω: Ένας απίθανος κορίτσαρος, με καρέ μαλλάκι καστανόξανθο, σαν τα κρύα τα νερά, "Ισπανίδα" κατά δήλωση της άχαρης τσα2. Μόνο τα βασικά, γιαυτό δεν μπήκα, αν & το είδα 2 φορές. Αξίζει μαι δοκιμή, μόνο & μόνο από την εμφάνιση μοντέλου!
Φωκ. 25 άνω: Το θωρηκτό Αβέροφ με ανταύγειες & φουλ.
Φωκ. 19: Ένα καινούργιο χαμογελαστό πιπινάκι με μακρύ μαύρο μαλλί & φουλ. Δυστυχώς, έχει αντισεξουαλικό σωματάκι με ώμους-μέση-κώλο σε μια ευθεία.
Φωκ. 17 άνω: Ένα επίσης απίθανο νέο κουκλάκι, η Άννα. Ωραίο σωματάκι, μαύρο μαλλάκι μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, ερεθιστική άβγαλτη συμπεριφορά.
Φωκ. 17 κάτω: Μια ψιλο-μουντρούχα ξανθιά, αδύνατη, ελαφρώς χαμηλοκώλα, πολύ μέτρια στο πρόσωπο.

Καλή επιστροφή σας εύχομαι.
Άντε γιατί αρχίζει η νέα "σχολική" χρονιά λίαν συντόμως.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φωκ. 24: Ένα αδύνατο μαυρομάλλικο, μοιάζοντας στην Neytiri των Omaticaya στο Avatar. Καλή κοπέλα, παίζει "καλή μπάλα" όπως λέει η ίδια, δεν το κλαίς το 20ρικο.
...αν είπε και ακά μάλλον είναι  η Συλβί-α
Φωκ. 25 κάτω: Ένας απίθανος κορίτσαρος, με καρέ μαλλάκι καστανόξανθο, σαν τα κρύα τα νερά, "Ισπανίδα" κατά δήλωση της άχαρης τσα2. Μόνο τα βασικά, γιαυτό δεν μπήκα, αν & το είδα 2 φορές. Αξίζει μαι δοκιμή, μόνο & μόνο από την εμφάνιση μοντέλου!
..αν το καρέ ήταν περούκα πρόκειται για τη Μονικα απο Ξανθιππης,Χωματιανού κλπ.Τα τελευταία πρωινά την έχω πετυχει.Υπομονετικη μέσα πάντως.
Φ. 59 κάτω: Η Χριστίνα
...χμμμ :think: :think: Καινούρια είναι αυτή??
Άντε γιατί αρχίζει η νέα "σχολική" χρονιά λίαν συντόμως.
..ωραίος ο συνθέτης :thumbsup:

Επισκέπτης
amadeus_gr, στο Φυλής 136 ανέβηκες;

αν το καρέ ήταν περούκα πρόκειται για τη Μονικα απο Ξανθιππης,Χωματιανού κλπ.Τα τελευταία πρωινά την έχω πετυχει.Υπομονετικη μέσα πάντως....χμμμ
Τα τελευταία πρωινά έχεις πετύχει την Μόνικα στο Φώκαιας 25 ισόγειο;

:think: Καινούρια είναι αυτή??
Προφανώς αυτή:Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα επιστρέψασα από Φυλής 134 ισόγειο-1ος και Φυλής 54 άνω παλαιότερα.Κακά σχόλια.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
amadeus_gr, στο Φυλής 136 ανέβηκες;

Όχι, γιατί δεν είναι του γούστου μου οι Μιχαέλα/ Μαριάννα.  :-

Δεν την ξέρω την Κυρία. Από σέρβις , τί λέει?  :helpplea:
Λαμπάδα κορμί πάντως.   :kissass:

Προφανώς αυτή:Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα επιστρέψασα από Φυλής 134 ισόγειο-1ος και Φυλής 54 άνω παλαιότερα.Κακά σχόλια.
Ευσωμούλα, με ψηλο-πεσμένους βύζους, γλυκιά φυσιογνωμία. Από ότι φαίνεται, ο jockerx την ξέρει καλύτερα.  :S

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...αν είπε και ακά μάλλον είναι  η Συλβί-α.

Ούτε ανέφερε ούτε δοκίμασε "ακά".  :think:
Παράληψης, αφού πέρασα που πέρασα, έπρεπε να ρωτήσω το όνομά της.  :headbang:
Την άλλη φορά.

Επισκέπτης
Δεν την ξέρω την Κυρία. Από σέρβις , τί λέει?  :helpplea:
Λαμπάδα κορμί πάντως.   :kissass:
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο, σταθερά τα πρωϊνά είναι (ήταν;) η Άντζυ.Όμορφη,καστανόξανθη, κλασσικό καρέ μαλλί, λεπτή καμπυλοειδής με λαχταριστό προεξέχον κωλαράκι.Τά βασικά.Δεν μου θυμίζει την Μόνικα από Ξανθίππης 2.

Ευσωμούλα, με ψηλο-πεσμένους βύζους, γλυκιά φυσιογνωμία. Από ότι φαίνεται, ο jockerx την ξέρει καλύτερα.
Αυτή είναι.Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα.Κακά σχόλια και παλαιότερα στο Φυλής 59 και πρόσφατα στο Φυλής 134 ισόγειο.

Επισκέπτης
ΕΥΓΕ σε ολους τους ακουραστους πορνορεπορτερ..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι.Παρασκευη πρωί.Ως Μονικα την είχα πάρει στο Ξανθιππης.Εχει γλυκεια φατσούλα και είναι αδυνατούλα αλλά η περούκα της είναι χαρακτηριστική.
Δε μπορώ να τη φέρω στο μυαλό μου τώρα.

Σήμερα 2η απογευματινή
-Φυλής 134 υπόγειο καινούρια μικρή προς το αδύνατο,καστανο μακρί μαλλί καλά μαστάρια.Λόγω νεότητας θα δοκιμαστει στο μέλλον
-Φυλής 134 ισογείο γνωστη ρουμάνα βυζαρού δε θυμάμαι όνομα
-Φυλής 134 άνω,Τζέσικα silicon valley
-Φυλής 86 κάτω,Λάουρα γνωστό πιπίνι
-Φωκαίας 17 κάτω ,Μπιάνκα η γνωστή
-Φωκαίας 17 άνω,ταλαιπωρημένη προμιλφ με 20 εύρω και τελειωτικό
-Φωκαίας 25 πάνω ,Αννα η γνωστη που δουλεύει εκει και μεταμεσονύχτια
-Φωκαίας 25 κάτω,γνωστη χοντρούλα που έβγαινε και με διχτυωτό
-Φωκαίας 24 άνω,χοντρή τσιγγάνα

και τέλος κατάθεση στο πιο ωραίο για σήμερα...
-Φυλής 69 β.Η Μπιάνκα η κουκλίτσα η οποία έχω την εντύπωση οτι μάλλον  έχει αναφερθεί απο τους δαιμόνιους συναγωνιστές του θρεντ.20 ευρώ χωρίς εξτρα.
Πανέμορφη φατσούλα,μικρό στηθάκι,τέλειο αχλαδοκωλαράκι απολαυστικό στα σκαμπιλάκια και μια μυρωδάτη αλαβάστρινη δροσερή σλάβική επιδερμίδα την οποία σε άφηνε να απολαύσεις με αρκετή μεν, υποφερτή δε ξυνίλα ,η οποία την συνόδευε και κατα τη διάρκεια του απόλυτα τυπικού και διεκπαιρεωτικού γαμησιού .Ομορφιά που αξίζει για μια φορά και μόνο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει........

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Βραδυνη  επισκεψη στην φυλης  κατα  τις 10 
Ειπα  να  επισκευτω  το  65  επανω  ηταν  πριν  δυο  μερες  ενα  μελαχρινο  μικρο χωρις  εχτρα...
Αλλα  αντι  για  αυτο  μια  και η  υπηρεσια ειναι  γνωστη  απο  εποχη  Ρενατας  δεν  εφυγα  και  υπεκυψα  στο  νεαρο  της  ηλικιασ της  και  στο γαμογελο  της και  παρολο  που  η  υπηρεσια  τους  λεει  οτι  ειμαι  πελατης να  προσεξουν....  το  εχω  ακουση  να  το λεει.
Ερχετε  το  μωρο  μεσα  πως σε  λενε  κολοσε  λιγο..Και  μου  λεει διστακτικα ΑΛΙΝΑ...οπα λεω  την  κατσαμε?
Μετρια  πιπα χωρις το  λαστιχακι αλλα δεν  ελεγε  τιποτα
Πολλη  κρεμα  εχεις βαλει της  λεω οπως  την  χαιδευα  θα  βαλω  και  αλλη  μου λεει...αν  καθε πελατη  βαζης τοτε  εχεις  ολο  το  σωληναριο  μεσα  να  δουμε  πως θα  τελειωσω..Δεν  μπορω  ποναω μου  λεει
Πως θες  μου  λεει
Απο  πανω  ελα....και καθετε  λες  και  της  ειπα  να  με  κατουριση
Της  λεω ετσι  θα  κατσεις ναι  μου  λεει  και  την  κατεβαζω  κατω  και  καθοταν  χωρις  να μπαινοβγαινη...Ετσι  οπως  το  κανεις  θα  τελειωσης  εσυ  οχι  εγω..Την βαζω  πισοκολητο αλλα  δεν  καταλαβενα τιποτα  την  ξαπλωνω μπρουμητα το  ιδιο αντε της  λεω  παμε  κανονικα τιποτα  και  εκει  και  την  αφηνω  και  τι  μου  λεει.Εισαι  κουρασμενος....αισχος..και  δεν θες  να  τελειωσης...να  βαζης  και  αλλη  κρεμα και  να  περιμενης  να  τελειωσουν  οι  πελατες δεν  μου  λεν  οι  πελατες  τιποτα  εγω  ποναω  χωρις  κρεμα...Και εγω  με  ποναει  η  τσεπη  μου  που  σου  εδωσα  20  ευρω  και  μου  φουσκωσες  τα αρχιδια  και τωρα  πρεπει  να  δοσω αλλα  20  για  να  ξεφουσκωσουν.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βραδυνη  επισκεψη στην φυλης  κατα  τις 10 
Ειπα  να  επισκευτω  το  65  επανω  ηταν  πριν  δυο  μερες  ενα  μελαχρινο  μικρο χωρις  εχτρα...
Αλλα  αντι  για  αυτο  μια  και η  υπηρεσια ειναι  γνωστη  απο  εποχη  Ρενατας  δεν  εφυγα  και  υπεκυψα  στο  νεαρο  της  ηλικιασ της  και  στο γαμογελο  της και  παρολο  που  η  υπηρεσια  τους  λεει  οτι  ειμαι  πελατης να  προσεξουν....  το  εχω  ακουση  να  το λεει.
Ερχετε  το  μωρο  μεσα  πως σε  λενε  κολοσε  λιγο..Και  μου  λεει διστακτικα ΑΛΙΝΑ...οπα λεω  την  κατσαμε?
Μετρια  πιπα χωρις το  λαστιχακι αλλα δεν  ελεγε  τιποτα
Πολλη  κρεμα  εχεις βαλει της  λεω οπως  την  χαιδευα  θα  βαλω  και  αλλη  μου λεει...αν  καθε πελατη  βαζης τοτε  εχεις  ολο  το  σωληναριο  μεσα  να  δουμε  πως θα  τελειωσω..Δεν  μπορω  ποναω μου  λεει
Πως θες  μου  λεει
Απο  πανω  ελα....και καθετε  λες  και  της  ειπα  να  με  κατουριση
Της  λεω ετσι  θα  κατσεις ναι  μου  λεει  και  την  κατεβαζω  κατω  και  καθοταν  χωρις  να μπαινοβγαινη...Ετσι  οπως  το  κανεις  θα  τελειωσης  εσυ  οχι  εγω..Την βαζω  πισοκολητο αλλα  δεν  καταλαβενα τιποτα  την  ξαπλωνω μπρουμητα το  ιδιο αντε της  λεω  παμε  κανονικα τιποτα  και  εκει  και  την  αφηνω  και  τι  μου  λεει.Εισαι  κουρασμενος....αισχος..και  δεν θες  να  τελειωσης...να  βαζης  και  αλλη  κρεμα και  να  περιμενης  να  τελειωσουν  οι  πελατες δεν  μου  λεν  οι  πελατες  τιποτα  εγω  ποναω  χωρις  κρεμα...Και εγω  με  ποναει  η  τσεπη  μου  που  σου  εδωσα  20  ευρω  και  μου  φουσκωσες  τα αρχιδια  και τωρα  πρεπει  να  δοσω αλλα  20  για  να  ξεφουσκωσουν.
Πρεπει να ηταν η νεαρη ρουμανίτσα με τις πρασινες ματαρες?
Η συγκεκριμενη ειναι γυρω στο 1.60-1.65, με ωραία 2-2,5 αρια βυζακια.
Η γνωστή ''Αλινα-στο μουνι μου'' κατα τον τζοκερ-εξ  :grin: :grin: .

Εγω όταν ειχε ξεκινησει πριν 2-3 μηνες την ειχα παρει 3 φορες και μου αρεσε παντως, επειδη ηταν δεκτικη στα πάντα σχεδον και δεν ξυνιζε όπως πολλες κανουν τωρα τελευταια . Αλλά η αληθεια ειναι ότι ειναι λιγο απαθής, εμενα δεν με χαλαει ομως  :boobies:.
Ασε που τοτε δεν ηξερε και λεξη ελληνικα και μονο χαμογέλαγε σαν το χαζο(χαριτωμενο χαζο ομως)!

Δεν την ξαναπηρα βεβαια, γιατι ακουσα οτι ζηταγε εξτρα 10αρικα-20αρικα κ' τετοια για να τελειωσεις στο στηθος της, πραγμα που το θεωρω κουτοπονηρια για φυλης...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
...
Με συγκίνηση ανεβαίνουμε το ιστορικό (και κλασσικό πλέον) πορνο-κλιμακοστάσιο
...

Τα σκαλιά αυτά τα έχω κατέβει κυνηγημένος από ένα πουστόσκυλο...

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Πρεπει να ηταν η νεαρη ρουμανίτσα με τις πρασινες ματαρες?
Η συγκεκριμενη ειναι γυρω στο 1.60-1.65, με ωραία 2-2,5 αρια βυζακια.
Η γνωστή ''Αλινα-στο μουνι μου'' κατα τον τζοκερ-εξ  :grin: :grin: .

Εγω όταν ειχε ξεκινησει πριν 2-3 μηνες την ειχα παρει 3 φορες και μου αρεσε παντως, επειδη ηταν δεκτικη στα πάντα σχεδον και δεν ξυνιζε όπως πολλες κανουν τωρα τελευταια . Αλλά η αληθεια ειναι ότι ειναι λιγο απαθής, εμενα δεν με χαλαει ομως  :boobies:.
Ασε που τοτε δεν ηξερε και λεξη ελληνικα και μονο χαμογέλαγε σαν το χαζο(χαριτωμενο χαζο ομως)!
Το μονο  που  με  χαλαει γενικως  με  ολες  ειναι  η  πολλη  κρεμα  που  βαζουν διοτι  αερογαμας .Αλλα  και  οτι  δεν  τις  νοιαζει  αν  τελιωσης  .Κρεμα ειχε  μεσα  αλλα  παρολο  που  της  το  ειπα  εβαλε  και  αλλη.Αν  μου ερθει  να  την επισκευτω  θα  κανω  συμφωνια  απο  εξω  μπροστα  στην υπηρεσια να  μην βαλη κρεμα το εχω  κανει  και  σε  αλλες  αυτο και  δεχονται.

Επισκέπτης
Το μονο  που  με  χαλαει γενικως  με  ολες  ειναι  η  πολλη  κρεμα  που  βαζουν διοτι  αερογαμας .Αλλα  και  οτι  δεν  τις  νοιαζει  αν  τελιωσης  .Κρεμα ειχε  μεσα  αλλα  παρολο  που  της   το  ειπα  εβαλε  και  αλλη.Αν  μου ερθει  να  την επισκευτω  θα  κανω  συμφωνια  απο  εξω  μπροστα  στην υπηρεσια να  μην βαλη κρεμα το εχω  κανει  και  σε  αλλες  αυτο και  δεχονται.
Όταν ξεδιάντροπα σου λέει "ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ", τι συμφωνίες να κάνεις και τι να περιμένεις!

Δεν θα βάλει κρέμα (μπροστά σου) αλλά μπορεί να σε ζαλίσει στην λογοδιάρροια για να μην γαμηθεί.ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ!
Οι υπερασπιστές περιμένουν από κάτω για να τους πάρει τηλέφωνο και να ανέβουν επάνω.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Όταν ξεδιάντροπα σου λέει "ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ", τι συμφωνίες να κάνεις και τι να περιμένεις!

Δεν θα βάλει κρέμα (μπροστά σου) αλλά μπορεί να σε ζαλίσει στην λογοδιάρροια για να μην γαμηθεί.ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ!
Οι υπερασπιστές περιμένουν από κάτω για να τους πάρει τηλέφωνο και να ανέβουν επάνω.
Συμφωνω  σε  αυτα  που  λες ειναι  η  πρωτη  φορα που  επεσα  επανω  σε  αυτην δεν  την  ειχα  ξαναδει...
Αλλα  το  πολυ  να  χασω  αλλο  ενα  εικοσαρικο.Αλλα στην  υπηρεσια  δεν  θα  αρεση  αυτο γιατι ειμαι  γνωστος  της και  εχτες  που  πηγα ηταν  καμοια δεκαρια  και  δεν  εμεινε  κανενας εκτος  απο  εμενα....Για  να νιωσης  και δικαιωμενος για  αυτα  που  γραφεις  για τις  ξεπετες?

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
και τέλος κατάθεση στο πιο ωραίο για σήμερα...
-Φυλής 69 β.Η Μπιάνκα η κουκλίτσα η οποία έχω την εντύπωση οτι μάλλον  έχει αναφερθεί απο τους δαιμόνιους συναγωνιστές του θρεντ.20 ευρώ χωρίς εξτρα.
Πανέμορφη φατσούλα,μικρό στηθάκι,τέλειο αχλαδοκωλαράκι απολαυστικό στα σκαμπιλάκια και μια μυρωδάτη αλαβάστρινη δροσερή σλάβική επιδερμίδα την οποία σε άφηνε να απολαύσεις με αρκετή μεν, υποφερτή δε ξυνίλα ,η οποία την συνόδευε και κατα τη διάρκεια του απόλυτα τυπικού και διεκπαιρεωτικού γαμησιού .Ομορφιά που αξίζει για μια φορά και μόνο....
Αυτην  την συναντησα ενα  απογευμα κατα  τις  10 πολυ  γλυκια  και  τρυφερη.Την  ειχα  σε  ιεραποστολικη  σταση και  με  χαιδευε στο  στηθος  και  στο  λαιμο πολυ  ζεστα  χερια και  ειχε  ανεβαση  και θερμοκρασια  για  να  τελειωση  αλλα  δεν  αντεξα  εγω    αλλο  και  με  τελειωσε.Αλλα  αυτο  που  μου  εκανε  τοσο  εντυπωση  εινα  το  αιοδοιο  της πολυ  τρυφερο σαν  ροδοπεταλο  και  ομορφο για  αυτους  που  κανουν  γλυψηματα  οχι  για  μενα τα  αποφευγω . 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ερχετε  το  μωρο  μεσα  πως σε  λενε  κολοσε  λιγο..Και  μου  λεει διστακτικα  :grin: :grin: ΑΛΙΝΑ...οπα λεω  την  κατσαμε?
Μεσα απο δεκάδες ανούσια  θρέντ,το συγκεκριμένο είναι ίσως το μόνο που μπορεί,ίσως,  να ασκεί κάποια,έστω μικρή, επιρροή στον χώρο στον οποίο υποτίθεται οτι αναφέρεται  αυτό το σάιτ :grin:
Αυτην  την συναντησα ενα  απογευμα κατα  τις  10 πολυ  γλυκια  και  τρυφερη.
:think: :think:....μάλλον τη πέτυχες στις καλές της....ή σε γούσταρε κιόλας :cheesy:
Αλλα  αυτο  που  μου  εκανε  τοσο  εντυπωση  εινα  το  αιδοιο  της πολυ  τρυφερο σαν  ροδοπεταλο  και  ομορφο 
Αν και εγώ τη πέτυχα ξινισμένη ωφείλω να ομολογήσω οτι ο χαρακτηρισμός ροδοπέταλο δεν είναι καθόλου υπερβολικός για ένα τέτοιο πλάσμα και αφορά οχι μόνο το αιδοίο(μουνάκι :grin:) της αλλά όλη της την επιδερμίδα και τη μυρουδιά της εν γένει.
Τέτοια θέλουμε στη Φυλής ωρε μπουρδελοκύρηδες ΟΕΕΟΟΟ.
Μπράβο στο 69 πάντως που και το πρωί με αυτό το αρχοντικό μιλφοειδές που έχει κρατάει ψηλά τα εμφανισιακά στάνταρ του δρόμου :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Πιπίνου 65 η λάγνα Άνκα
-Φυλής 109 η Μαριάννα από απέναντι
-Φυλής 134 άνω η μελαχρινή ακάποτη με το μαύρο κομπινεζόν από Φωκαίας 17,  και Περγάμου 1 άνω
-Μονής Προδρόμου κάτω η γνωστή ακάποτη καστανόξανθη
-Χωματιανού στο κάτω μια καλλίγραμμη ξανθιά που υπόσχεται σιγά σιγά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom