Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (4 μέλη και 150 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μην του λες έτσι και του τύχει καμμιά Τζούλια η ξεπετο-ξυνο-Ιβάνα στο μοτίβο του:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά"
Και αμέσως μετά:"Πρέπει να φύγω"

ναι δίκιο έχεις αλλά που πήγαν αυτές διακοπές?καιρό έχω να τις δώ..
η Τζούλια είναι γκαύλα αν και βερυκοκιά...

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
χθες μεσημερακι στο μεταξουργειο στην αρχη της ιασωνος  πηχτρα στα πρεζακια βαραγαν ενεσεις ,τελειωμενες καταστασεις αναισθητα ξαπλωμενα στον πεζοδρομο γενικα μια ντροπιαστικη κατασταση για την πρωτευουσα μιας ευρωπαικης χωρας!περασα για μια πενταλεπτη ξεπετα σε ενα απο τα μπουρδελα της περιοχης!η φυλης μπροστα στο μεταξουργειο μοιαζει με θερετρο!!!!λεω να ξεκινησουμε δραση καθαρισμου των περιοχων με πρωτοβουλια του σαιτ!οπως κανουν στις παραλιες και στα δαση ο σκαι και οι εθελοντες!

Επισκέπτης
27/8/2010-Παρασκευή πρωί:
Ιάσωνος 1Α-Άννα σταθερά.Λεπτή Ρουμάνα,καστανόξανθη πλέον.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα η τέως Χάϊντι.Ακάποτο.Ξεπέτα ολκής.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Κατερίνα μικροσκοπική, κουτσαβακίζουσα.Ακάποτο.
Ιάσωνος 1Γ-Μαρία η Αλβανίδα είπε η υπηρέτρια.Ακάποτο.

Κεραμεικού 15 άνω-Έλενα από Κολωνού 30 κάτω.Χαριτωμένο μελανούρι με εκφραστικό πρόσωπο και μάτια.Τα βασικά.
Κεραμεικού 15 κάτω-Μιχαέλα είπε η υπηρέτρια.Από Λεωνίδου 6.Ομορφούλικο λεπτό  πιπινοειδές με μικρό βυζάκι.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 υπόγειο-Χριστίνα από Ιάσωνος 1Β δεξιά και Ιάσωνος 19 άνω.Ξανθιά κανονικού πάχους με ευρύ σωματότυπο.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 1ος-Καστανό, κοντό, κανονικού πάχους, κοινότυπα χαριτωμένο κοριτσάκι.Δεν αναφέρθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.
Κολωνού 32 1ος-Σκέφθηκα να ανέβω για τον ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.Πάλι κλειστό.

Φώκαιας 17 κάτω-Μπιάνκα η "Ισπανίδα" από Φώκαιας 25 ισόγειο και Φυλής 69 κάτω τα απογεύματα μετέπειτα.Άριστα κουνάει στο σαλόνι το κωλαράκι της...
Τα βασικά.

Φώκαιας 17 άνω-Άννα.Καινούργια.Μελαγχροινή λεπτή κοπέλα με ενδιαφέροντα προεξέχοντα κώλο.Εμφανή τα σημάδια της πρώτης φοράς στο σαλονάρισμά της.Ακάποτο.

Φώκαιας 19-Μαρίνα η γνωστή.
Φώκαιας 22 άνω-Μαρία.Ξανθιά (περούκα;),ισχνή, άβυζη με πρωκτικό.
Φώκαιας 22 κάτω-Μαρία είπε κι εδώ.Ξανθιά με καστανές αποχρώσεις, ίσιο μαλλί, λεπτή,χαμογελαστή με πρωκτικό κι αυτή.Η πολύ λεπτή "έκδοση" της Ράνιας Θρασκιάς του ANT1.
Φώκαιας 24-Μελαγχροινή,σκουρόχρωμη με ίσιο μαλλί-κότσο κατά κάποιον τρόπο υποσχόμενη οτι θα περάσουμε καλά.

Αλκιβιάδου 16Β-Κλειστό
Αλκιβιάδου 16Α-Συνήθως έχει χονδρές (εκτός από την Νταϊάνα-Βουλγάρα) και δεν μπήκα.
Αλκιβιάδου 16Γ-Λούσι.Κοινότυπη μελαγχροινή κανονικού προς κατ'άτι πλεονάζοντος πάχους.Μέχρι πρότινος ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ..Σήμερα η υπηρέτρια ανακοίνωσε "ακάποτο και τελειωτικό".Αναδουλειές-αναδουλειές...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κολωνου 30-32?
Αντε λεγε :2funny:
Περγάμου, 27 νομιζω το νουμερο  :grin: .
Κοντά στο μετρό αττικής.

Η φωτογραφηση εγινε μετα απο προτροπη του βυζοτυπου, που εχει ιστορικό με τους τίγρεις  :2funny: :2funny: (τον κυνηγουσαν κατι τιγρεις σε ενα μπουρδελο στην αχιλλεως  :dancing:0:) 0:) ).

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αναζητούνται μες στη ζέστη του Αυγούστου:

Η Μία (γερμανίς από Κολωνού 27Β)
Η Άντζελα (από Βιργ. Μπενάκη)

Τις έχει πάρει κανενός το μάτι τελευταίως;
(το μάτι, λέω...)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τη Μια τελευταια φορα στο ιασωνος 20...πριν 2 εβδομαδες...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
χθες μεσημερακι στο μεταξουργειο στην αρχη της ιασωνος  πηχτρα στα πρεζακια βαραγαν ενεσεις ,τελειωμενες καταστασεις αναισθητα ξαπλωμενα στον πεζοδρομο γενικα μια ντροπιαστικη κατασταση για την πρωτευουσα μιας ευρωπαικης χωρας!περασα για μια πενταλεπτη ξεπετα σε ενα απο τα μπουρδελα της περιοχης!η φυλης μπροστα στο μεταξουργειο μοιαζει με θερετρο!!!!λεω να ξεκινησουμε δραση καθαρισμου των περιοχων με πρωτοβουλια του σαιτ!οπως κανουν στις παραλιες και στα δαση ο σκαι και οι εθελοντες!

Ευρωπαϊκή χώρα;
Η Γραικυλία είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.

Προφανώς αστειεύεσθε στο να απομακρύνετε ο ίδιος τους τοξικομανείς.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χθες μεσημερακι στο μεταξουργειο στην αρχη της ιασωνος  πηχτρα στα πρεζακια βαραγαν ενεσεις ,τελειωμενες καταστασεις αναισθητα ξαπλωμενα στον πεζοδρομο γενικα μια ντροπιαστικη κατασταση για την πρωτευουσα μιας ευρωπαικης χωρας!περασα για μια πενταλεπτη ξεπετα σε ενα απο τα μπουρδελα της περιοχης!η φυλης μπροστα στο μεταξουργειο μοιαζει με θερετρο!!!!λεω να ξεκινησουμε δραση καθαρισμου των περιοχων με πρωτοβουλια του σαιτ!οπως κανουν στις παραλιες και στα δαση ο σκαι και οι εθελοντες!

και να τους διωξουν απο εκει θα τους στειλουν σε αλλη περιοχη .... γαμησετα ρε φιλε, πιαστε τους πρεζεμπορους και ενεργοποιηστε τη θανατικη ποινη επιτελους. δεν παει αλλο η κατασταση. καλυτερα να ψοφησουν με λιθοβολισμο στη πλατεια ομονοιας απο τους περαστικους οι πρεζεμποροι απο το να πεθαινουν νεα παιδια απο τα γαμημενα τα ναρκωτικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου μετα απο μια γυροβολια στην καυλα τελικα μπηκα στο Μονής Προδρόμου 16Β
η κοπελα ειναι μικρη,αρκετα αδυνατη,μικρο βυζακι
το προγραμμα ηταν 69,ακαποτη πιπα,ολες τις στασεις,αλλα ΔΕΝ ειχε κωλογαμιση(για τους φαν)
τυποι μου ηταν μακραν η πιο amateur πιπα που μου εχουν παρει ποτε!
ηταν φιλοτιμη,προσπαθουσε,αλλα ηταν ερασιτεχνικη,επειδη δεν βιαζοταν αλλα πρεπει να ηταν νεα στην δουλεια η φαση αυτη με καυλωσε
αφηνει και πιασιμο στο μουνι
στο γαμησι τωρα,αντεχει σφυροκοπημα χωρις διαμαρτυρια,δεν βιαζεται ουτε σου πρηζει τα αρχιδια
οσοι καυλωνουν με amateur φασεις και τσοντες τυπου βαρδαρης φιλμς την συνιστω :2funny:

Επισκέπτης
Συμπληρωματικά για το πρωί:
Φυλής 59 άνω-Σακίρα η γνωστή.
Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα επιστρέψασα από Φυλής 134 ισόγειο-1ος και Φυλής 54 άνω παλαιότερα.Κακά σχόλια.
Φυλής 54 άνω-Άννα.Σχετικά καινούργια.Πέρασμα από Φυλής 136 και μετά Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο.Καστανή, περίεργα χαριτωμένη λεπτή γυναίκα με κοριτσίστικο πρόσωπο.Τα βασικά.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1

ναι είναι κοντούλα 1.50-1.55 το πολύ δίχως 12ποντο τακουνι ;)
αλλά είναι γκαύλα, φοράει και κάτι γκαυλέ ρούχα, έχει και σκουλαρικάκι στο νιμου, άντε μετά να προσφέρει τελείωμα στο στόμα και να μην το πάρεις :2funny: (δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστά, ἀλλὰ αἱ διακοπαὶ θὰ παραταθῶσι ἔως τὴν 31ην τρέχοντος.

Ὁμιλῶ διὰ τοὺς ἐντὸς τοῦ ἱστοτόπου δικηγόρους.
Αν και μακρυά...
η σκέψη σου είναι μαζί μας...  :)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίδες μια μπαγιάτικη ερώτηση: μια ψιλή μελαχροινή Σάντρα, κορίτσαρος που δούλευε κυρίως στο 86άνω αν και εγώ την είχα πάρει στο 71 το πάνω, Ρουμάνα μου είχε πει 22-23 χρονών με καλά Ελλήνικος φαρδιά λεκάνη, ωραία καπούλια κανονικού πάχους με 3ρο-4άρι βυζί, με τυπική συμμετοχη αλλά έγλειφε μπάλες αν δεν ήσουν ιδιαίτερα μαλλιαρός ή ''κουρεμένος'' που δουλεύει τώρα?είναι μήπως η Σάντρα των μαγαζιών της Κασσάνδρας? μπα εε?
είχα βάλει και κριτική αλλά επειδή μπερδεύτηκα την έβαλα στο 86άνω με ημερομηνία 14-02-2010 :

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
παίδες μια μπαγιάτικη ερώτηση: μια ψιλή μελαχροινή Σάντρα, κορίτσαρος που δούλευε κυρίως στο 86άνω αν και εγώ την είχα πάρει στο 71 το πάνω, Ρουμάνα μου είχε πει 22-23 χρονών με καλά Ελλήνικος φαρδιά λεκάνη, ωραία καπούλια κανονικού πάχους με 3ρο-4άρι βυζί, με τυπική συμμετοχη αλλά έγλειφε μπάλες αν δεν ήσουν ιδιαίτερα μαλλιαρός ή ''κουρεμένος'' που δουλεύει τώρα?είναι μήπως η Σάντρα των μαγαζιών της Κασσάνδρας? μπα εε?
είχα βάλει και κριτική αλλά επειδή μπερδεύτηκα την έβαλα στο 86άνω με ημερομηνία 14-02-2010 :

...παίχτη οι τσατσαδες που τη ξέραν λέγαν οτι δουλευει πια στο Κασσανδρας. :think:
Βλέπωντας τη συγκεκριμένη Σαντρα απο το σαιτ του Κασσανδρας διαπιστωνεις οτι δεν έχει καμμία σχέση με τον παίδαρο Σαντρα της φυλής :tickedoff:
Που είναι λοιπόν ο πραγματικος μπουρδελομούναρος Σάντρα??ΟΟΕΕΕΟΟΟΟ????
Μιλήστεεεεεεεεεεε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

grteo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα
αχαρνων και φωκαιας μια ομορφη μικροσωμη μελαχρινη..
ξερετε που θα την βρω?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
...παίχτη οι τσατσαδες που τη ξέραν λέγαν οτι δουλευει πια στο Κασσανδρας. :think:
Βλέπωντας τη συγκεκριμένη Σαντρα απο το σαιτ του Κασσανδρας διαπιστωνεις οτι δεν έχει καμμία σχέση με τον παίδαρο Σαντρα της φυλής :tickedoff:
Που είναι λοιπόν ο πραγματικος μπουρδελομούναρος Σάντρα??ΟΟΕΕΕΟΟΟΟ????
Μιλήστεεεεεεεεεεε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Στων Κασσάνδρας την έχω δει στο site από παλιά και δεν με έπεισε ότι είναι αυτή που λέμε, τώρα πόσο σίγουρος να είσαι εφόσον δεν βλέπεις και πρόσωπο..ας περιμενουμε τους guru του site να μας διαφωτίσουν
o Φαρκέλι νομίζω είχε βάλει κ αυτός κριτική οπότε αν το έχει διασταυρώσει στην Κασσάνδρας ιδίοις όμμασι θα μας πει...

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
παιδιά θέλω να γράψω ενημέρωση για μεταξουργείο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιο σπιτάκι είναι και πώς λέγετε....
λοιπόν απο τον δρόμο που μπαίνεις και βλεπεισ σε μια ευθεία τα σπιτάκια... που δίπλα έχει ενα φαστγουνταδικο? νομίζω πέρασα και τον πρώτο δρόμο και στο πρ΄ωτο σπιτάκι δεξιά ηταν το μπουρδελάκι....
μπορεί να μου δείξει κανλενας τα φώτα του καθώς δεν είμαι απο αθήνα........   :)

Υ.Γ -> δουλευε εκεί μια δημητρα κατα τς 6 το απογευμα είχα πάει......

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε,μαλλον ιασωνος 37...δωσε μια περιγραφη της κοπελας...

Επισκέπτης

Χθες βραδυ ανεβηκα στο Ιασωνος 1Β δεξια μηπως βρω τη Μονικα. Ηταν η Κατερινα η οποια δεν μου κανει, τελος παντων... Ρωταω την τσατσα για τη Μονικα και μου λεει με στεναχωρο υφος: "Η Μονικα εχει ρεπο σημερα, χθες το βραδυ μπηκε ξαφνικα η αστυνομια και την πηρανε στο τμημα. Εμεινε εκει ολη τη νυχτα, το πρωι περασε απο δικαστηριο και μετα ο ιδιοκτητης του σπιτιου ΠΛΗΡΩΣΕ και την αφησαν". Τη ρωταω: "Xαρτια εχει η Μονικα?" και μου λεει: "Η Μονικα βεβαια εχει, το σπιτι δεν εχει!" Οποτε καταλαβαινετε τι παιζεται καθε τοσο με τις εξορμησεις των μπατσων, με λιγα λογια διαιωνιζουν επιτηδες την παρανομια των οικων για να παιρνουν τις μιζες απο τους ιδιοκτητες. Οι κοπελες εχουν χαρτια αλλα κανενα σπιτι δεν εχει χαρτια. Ομως δεν τα κλεινουν τα σπιτια, απλα τα αφηνουν ανοιχτα και καθε τοσο κανουνε τα ντου για να γινεται ολη αυτη η διαδικασια και να παιρνει η πολιτεια τις μιζες της απο τους οικους ανοχης! Μιλαμε για το απολυτο νταβατζιλικι! Και που θελω να καταληξω... Οι μπατσοι κανουνε ντου στους "και καλα" παρανομους οικους ανοχης ενω ακριβως διπλα γινεται το σωσε με τα δεκαδες πρεζακια που βαρανε ενεσεις μεσα στη μεση του δρομου χωρις να τους ενοχλει κανεις. Τι κρατος ειναι αυτο, τι αστυνομια εχουμε τελικα! Ελεοοοοος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom