Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (4 μέλη και 159 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το βραδακι στα της Διδυμου επαιζαν
Στο 16 ενα μελαχροινο με απιστευτα τεραστιους βυζους,ολα εκτος απο λωκο στο προγραμμα αλλα η διαισθηση μου ειπε οχι,στο διπλα στο 18 η Αντζελα,παραδιπλα η γνωστη Ναταλι(αν την αφησετε μονο για τρομπονι-3 φορες ετσι περασα-θα περασετε σουπερ αφου τα ρουφαει ολα σαν ηλεκτρικη σκουπα το καυλοραπανο.
Παραδιπλα στο Διδυμου 18β μια ξανθια που εμοιαζε με Αγγλιδα τουριστρια που εχει ξεμεινει καπου μεταξυ κραιπαλης κ πουτσας(χαμενη στην πουτσα που λενε).Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το βυζωμενο με τα σι θρου πορνιαρικα σχεδια?
Τελικα ωραιο ''σφυριγμα'' κ γκολ στο Χριστινακι(classic)μαυρισμενη με καυλοκοκκινο καρε

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
είδα σε μια κριτική ότι επέστρεψε η Αντριάννα από διδυμου αλλά έγραφε για απογευματινή βάρδια ενώ αυτή ήταν πρωινά πιο πρίν.ξέρει κανείς πια είναι η κανονική της βάρδια τώρα;

Επισκέπτης
Γενικά Διδύμου παίζει τίποτα καλό;
αν θες vfm χωρίς να κολλάς και πολύ στην εμφάνηση να πηγαίνεις Διδύμου σε όλες τις βάρδιες, αν και μερικές είναι κ ομορφούλες εδώ που τα λέμε και όχι κατ' ανάγκη πουρα ;)
Μην του λες έτσι και του τύχει καμμιά Τζούλια η ξεπετο-ξυνο-Ιβάνα στο μοτίβο του:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά"
Και αμέσως μετά:"Πρέπει να φύγω"

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ παιδιά είχα περάσει πριν 2 μέρες στο Φυλής 65 Β δηλαδή το κάτω και δούλευε μια ξανθια γκόμενα γύρω στα 30 με λίγα πιασίματα αφράτο κώλο και μπούτι.Παιδιά η τύπισα είναι για πολύ ξύλο και δεν είχα Internet να το αναφέρω.Ενώ παρουσιαζόταν πλησιάζει 1 παιδί που καθόταν στο σαλόνι και του πιάνει τα γεννητικά του όργανα.Το παιδί που θα ταν γύρω στα 19 της είπε όχι εκεί!Εκείνη του πε με ύφος γιατί;;Όπως ε΄φευγε του λέει τρέχει τίποτα και γύρνα πίσω ρε μαλάκα.Έπαθα!!Και μέχρι την πόρτα έφτασε το παλιόμουνο και τι του λέει!!!Γάμω την καργιόλα τη μάνα σου έλα ρε παλιομαλάκα και θα σε σφάξω!!!

Ένας όμως μεγάλος που ταν στο σαλόνι με μένα της λεει με τσαμπουκά "Τη μάνα του παιδιού την ξέρεις μωρή πουτάνα;;;" και της είπε το πιο εύστοχο "Η δική σου η μάνα σίγουρα θα ταν πουτάνα για να σε βγάλει στο κλαρί εκείνος όμως δεν κάνει πεζοδρόμιο".

Φίλοι σε πνεύμα αλληλεγγύης ούτε ευρώ στην παλιοπουτάνα.Και μαύρο αν τη δείτε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Exoyn βαρεσει κοκκινο τα νευρα τους απο την αφραγκια τους(μεχρι κι οι πακι χαθηκανε  :zfuck: :boobies: ), γιατι δεν εχει κοσμο αυτη την περιοδο και κανουνε μηδαμινες εισπραξεις.
ΚΙ ετσι για αλλη μια φορα την πληρωνουμε εμεις  :jerking: :jerking: .
Άκουσα μπινελικια εγω... :grin: . Μεχρι και η πουτσοπιαστρα αμαλια ειχε ορεξη για καβγα...

Εγώ παιδιά είχα περάσει πριν 2 μέρες στο Φυλής 65 Β δηλαδή το κάτω και δούλευε μια ξανθια γκόμενα γύρω στα 30 με λίγα πιασίματα αφράτο κώλο και μπούτι.Παιδιά η τύπισα είναι για πολύ ξύλο και δεν είχα Internet να το αναφέρω.Ενώ παρουσιαζόταν πλησιάζει 1 παιδί που καθόταν στο σαλόνι και του πιάνει τα γεννητικά του όργανα.Το παιδί που θα ταν γύρω στα 19 της είπε όχι εκεί!Εκείνη του πε με ύφος γιατί;;Όπως ε΄φευγε του λέει τρέχει τίποτα και γύρνα πίσω ρε μαλάκα.Έπαθα!!Και μέχρι την πόρτα έφτασε το παλιόμουνο και τι του λέει!!!Γάμω την καργιόλα τη μάνα σου έλα ρε παλιομαλάκα και θα σε σφάξω!!!

Ένας όμως μεγάλος που ταν στο σαλόνι με μένα της λεει με τσαμπουκά "Τη μάνα του παιδιού την ξέρεις μωρή πουτάνα;;;" και της είπε το πιο εύστοχο "Η δική σου η μάνα σίγουρα θα ταν πουτάνα για να σε βγάλει στο κλαρί εκείνος όμως δεν κάνει πεζοδρόμιο".

To παραπανω μου μηνυμα ήταν για την ιδια ξανθια ρουμανα που αναφέρεις και εσυ...

Ενω στα στανταρ πιανει οσο πιο πολλά αρχιδια συναγωνιστων μπορει στο σαλονι, στο δωματιο ειναι απαραδεκτη.
Πριν χρονια την ειχα παρει βέβαια, αλλά δεν χρειαζεται να δω αν βελτιωθηκε, αρχιδια... :grin:

Εμένα μου ειπε να παω να γαμησω κανα πουστη, επειδη δεν μπηκα σε αυτην  :idiot: :idiot: :idiot:

Αυτό είναι από στούντιο...

δεν νομίζω ότι είναι απο μπουρδέλο...
Έχασες  :sunglasses: :sunglasses: .Μπουρδελακι ειναι  :boobies:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Ας βάλω και εγω ενα κουιζάκι αμα δεν ενοχλεί...

Απο ποιο σπιτακι ειναι ο τίγρης? :grin:

img1111.jpg

Όχι δεν ειναι ο τιγρης της τιτίκας βεβαίως, αλλά σε άλλο σπίτι  :tits2: :tits2:
Κολωνου 30-32?
Αντε λεγε :2funny:

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Να ρωτησω ρε παιδια και γω ο ασχετος κατι??
στο 69α,παιζει μια χριστινα,μελαχρινι,μικρο βυζακι,απο ρουμανια(ειπε) με τελεια ελληνικα,23χρ.Μου ειπε ειναι πρωι μονο.Την πετυχα βραδυ 11 προχτες.
Γενικα φιλαει??η οποιος ειναι τυχερος?

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
κοιτα.....αν θεωρεις τον εαυτοσου τυχερο που πριν απο εσενα...-εγλυφε τα αρχιδια αλλου συναδελφου κ μετα σε γλωσοφυλαγε...--οντως εισαι πολυ τυχερος-κολοφαρδος θα ελεγα... :uglystupid:

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
χαχαχχαχαχα
δεν ειπα οτι φιλησα....Απλα μου επιτεθηκε,και ψιλοκωλωσα.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
ασχετο...ειχε αναπνοη η τσιχλας η βουρτσισματος.μεντα.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
ασχετο...ειχε αναπνοη η τσιχλας η βουρτσισματος.μεντα.
Η  χριστινα  ειναι συνηθως  βραδυνη  και  πρωινη γλυφει και αρχιδια δεν  ειναι  οτι το  καλυτερο  να  σε  φυλα στο  στομα?
Αλλα  και  η  Αννουλα του  134 106 84  86 και  αλλου που  ειναι  ποτε  πρωινη  και  ποτε  βραδυνη φιλλα  στο  στομα  αλλα  δεν  γλυφει  αρχιδια.Αλλα  εχει  φιλησει  τρια χρονια  παρα  πολλους  στην  φυλης......

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Να ρωτησω ρε παιδια και γω ο ασχετος κατι??
στο 69α,παιζει μια χριστινα,μελαχρινι,μικρο βυζακι,απο ρουμανια(ειπε) με τελεια ελληνικα,23χρ.Μου ειπε ειναι πρωι μονο.Την πετυχα βραδυ 11 προχτες.
Γενικα φιλαει??η οποιος ειναι τυχερος?
Και  η  χριστινα  ειναι  απο  καζακσταν  με  σιλικονατο  βιζακι φτιαγμενο
Και  η  Αννουλα  ειναι απο  Ρουμανια  καλο  βυζακι  και  καλο  Μωρακι αναλογα  τα  γουστα  του  καθε  ενος

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Και  η  χριστινα  ειναι  απο  καζακσταν  με  σιλικονατο  βιζακι φτιαγμενο
Και  η  Αννουλα  ειναι απο  Ρουμανια  καλο  βυζακι  και  καλο  Μωρακι αναλογα  τα  γουστα  του  καθε  ενος

ευχαριστω για την διευκρινηση.
να σαι καλα.
μπορει να ηταν η Αννα.να μπερδευομαι.Δεν ειχα ξαναπαει.

Επισκέπτης

Είναι γνωστή η Αμαλία για τα νεύρα της, την αυθάδειά της και εν τέλει την ποταπή συμπεριφορά της.Σήμερα το πρωί χούφτωνε πούτσες στο Φυλής 65 άνω.ΜΑΚΡΥΑ

Επισκέπτης
Είναι γνωστή η Αμαλία για τα νεύρα της, την αυθάδειά της και εν τέλει την ποταπή συμπεριφορά της.Σήμερα το πρωί χούφτωνε πούτσες στο Φυλής 65 άνω.ΜΑΚΡΥΑ
Καὶ ἐσεῖς ἐλέγχεσθε διότι διασπείρετε τὸ μῖσος πρὸς τὰς ΥΝΚΚ (Ὑπερόχους Νεαρὰς Κυρίας τῶν Καταστημάτων). Θὰ ἔχετε νέα ἐκ τῶν ἐνθᾶδε παρεπιδημούντων δικηγόρων των.

Επισκέπτης
Καὶ ἐσεῖς ἐλέγχεσθε διότι διασπείρετε τὸ μῖσος πρὸς τὰς ΥΝΚΚ (Ὑπερόχους Νεαρὰς Κυρίας τῶν Καταστημάτων). Θὰ ἔχετε νέα ἐκ τῶν ἐνθᾶδε παρεπιδημούντων δικηγόρων των.
Κατ'αρχάς, ανταλλάσσει χαιρετισμούς ο κόσμος.Καλόν Χειμώνα αν τελείωσαν οι διακοπές για σας.
Επιστρέψατε στις επάλξεις;
Έχετε Φύλλο Πορείας...

Για ποιους δικηγόρους λέτε;.Του Σ.Ε.Π.Ε.; :think: :2funny:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
πριν απο καμμια ωρα,περασματακι απο την οδο ακαποτου. γενικα μπαζοκατασταση. στο 16 ευα. ευτραφης μεσης ηλικιας,νομιζω γνωστη απο περιγραφες.18 κατω ιδιας κατηγοριας ξανθο μιλφ,δε θυμαμαι ονομα. 18 πανω, ναταλι η καλυτερη εμφανιση στη διδυμου γι'αποψε,20 και 25 ευρω με κωλο. στο 20 ιδια κατηγορια με 16 και 18 κατω,παλι δε θυμαμαι ονομα.ελλης 3 η γιαγια ντιανα 25 ευρω τα παντα ολα.και τελος οπου και η καταθεση,αλκιβιαδου 16β, πατριτσια,καταδηλωση της ιταλιδα,40αρα ξανθια κοντο μαλλι,καλο σφιχτο σωμα με κωλαρα, 2αρακι στηθος με εμφανη τα σημαδια του χρονου, τα παντα ολα 20ευρω. καλη μεσα, οχι βιαστικη,ξεκινημα με πιπα ανευ,αρκετη ωρα,ακολουθως ανεβαινει απο πανω οπου και το παλευει αρκετα και τελος γυρισμα στα 4 οπου μετα απο λιγο το γυρισα σε κωλο.εκει μπηκαμε δυσκολα αλλα η κυρια αντεξε το σφυροκοπημα παρολο που αντεδρασε σε καποια πολυ αποτομα μπασιματα.καταθεση εντος.μετα παιρνει μαντηλακι και τον βγαζει οποτε δεν ειδαμε αν υπηρχε δωρακι.  αρα νομιζω οτι για την κατηγορια της προτεινεται.

Επισκέπτης
Κατ'αρχάς, ανταλλάσσει χαιρετισμούς ο κόσμος.Καλόν Χειμώνα αν τελείωσαν οι διακοπές για σας.
Επιστρέψατε στις επάλξεις;
Έχετε Φύλλο Πορείας...

Για ποιους δικηγόρους λέτε;.Του Σ.Ε.Π.Ε.; :think: :2funny:

Σωστά, ἀλλὰ αἱ διακοπαὶ θὰ παραταθῶσι ἔως τὴν 31ην τρέχοντος.

Ὁμιλῶ διὰ τοὺς ἐντὸς τοῦ ἱστοτόπου δικηγόρους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom