Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (3 μέλη και 87 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α,πες το ντε,εμενα  ο νους μου πηγε σε θεια Ολγα και θεια Αντριάννα απο Διδ. 18α....η Ντιανες κλπ απο Ελλης...
τυπε η αντριαννα η θεια ολγα και η ντιανα ειναι κορασιδες μπροστα της :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινό-απογευματινή σύντομη επιδρομή στην Φυλής, σήμερον.
Λόγω λαϊκής αγοράς, τα 3-ψήφια νούμερα κλειστά.

Πιπίνου 65: (Απόγευμα) Μια ξανθιά Άνκα, ομορφούλα, καλύγραμμη μεγαλοκοπέλα, ΌΧΙ η γνωστή αδυνατούλα!
Φυλής 109 κάτω: (Απόγευμα) Μια Ελένη, κοντούλα, καμπυλόγραμμη, μελαμψή
Φυλής 109 άνω: (Απόγευμα) Η Στέλλα η Ρωσσίδα με τους βύζους της.
Φυλής 134 μεσαίο: (Απόγευμα) Ένα αδιάφορο καμπυλόγραμμο
Μ. Προδ. κάτω: Πρωί ένα αδιάφορο που το ξέχασα κιόλας.  Απόγευμα η Μπουμπού από τα 86-84. Έχει αδυνατίσει όσο δεν πάει άλλο!
Φυλής 71 κάτω: Πρωί η Μόνικα με τα αστεράκια
Φυλής 67: Πρωί η Νέλλη. Απόγευμα μια καινούργια κοντούλα καστανή, με καλές αναλογίες, γλυκό πρόσωπο, εμφανής η γραμμή στην κοιλιακή χώρα από καισαρική τομή. (μπορεί να κάνω & λάθος).
Φωκαίας 19: Πρωί η Μαρίνα
Φωκαίας 17 άνω: Πρωί μια καινούργια κοντούλα, με πιασίματα, άγαρμπο σώμα
Φωκαίας 17 κάτω: Πρωί ένα μέτριο που το ξέχασα κιόλας.
Το απόγευμα λόγω έργων & σκόνης δεν πλησιάσαμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α,τοτε φευγω σαν πουστης να παω να την πηδηξω,κανω κεφι τετοιες!
σωστος ρε μαγκα
ετσι στηνονται οι μεγαλες οι δουλειες
τσιτα τα γκαζια και βουρ για φρικοπουρο γιατι σε παω δικε μου :rockon:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχαχα...
Ελπιζω με την κριση  απο Σεπτεμβριο να βγουνε στην πιατσα ολες οι ηλικιες και κυριως ελληνιδες,προβλεπω θερμο χειμώνα ,μαγκα μου,κα γω σε παω...
Μαλιστα να τις βαλουν και  δυο-δυο  η και  τρεις-τρεις να δουλευουν,γιατι οχι?
Θα με πεις  -ο νομος...Βρε ποιος το γαμει το νομο? Πρωτοι -πρωτοι εκεινοι που τον φτιαχνουν και μετα εκεινοι που τον εφαρμοζουν...
[απο την ταινια "Borsalino @ Co "(1971) :(O αρχιμπατσος στον αρχιμαφιοζο) : -Μα ο νομος δεν το επιτρεπει...(Ο μαφ.) - "Οι νομοι ειναι  για τους φτωχους!"]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαχαχαχαχαχαχα...
Ελπιζω με την κριση  απο Σεπτεμβριο να βγουνε στην πιατσα ολες οι ηλικιες και κυριως ελληνιδες,προβλεπω θερμο χειμώνα ,μαγκα μου,κα γω σε παω...
Μαλιστα να τις βαλουν και  δυο-δυο  η και  τρεις-τρεις να δουλευουν,γιατι οχι?
Θα με πεις  -ο νομος...Βρε ποιος το γαμει το νομο? Πρωτοι -πρωτοι εκεινοι που τον φτιαχνουν και μετα εκεινοι που τον εφαρμοζουν...
[απο την ταινια "Borsalino @ Co "(1971) :(O αρχιμπατσος στον αρχιμαφιοζο) : -Μα ο νομος δεν το επιτρεπει...(Ο μαφ.) - "Οι νομοι ειναι  για τους φτωχους!"]
τυπε αν γουσταρεις freelancer υπαρχουν πολλα φρικοπουρα,προς 3η σεπτεμβριου μερια

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ξεχασα α πω οτι  η ταινια αυτη δειχνει τη Μασσαλια και τους οικους ανοχης της,στη δεκαετια του '30...Οποιος δεν την εχει  δει,εχασε!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Φωκαίας 19: Πρωί η Μαρίνα
...
Το απόγευμα λόγω έργων & σκόνης δεν πλησιάσαμε.

:thumbsup:

Είχα (σχεδόν) απαγοητευθεί ότι δεν θα επιστρέψει η Μαρίνα πριν τον Σεπτέμβριο και πριν τελειώσουν τα έργα του φυσικού αερίου...

Σήμερα σκέφθηκα να κατέβω αλλά τελευταία στιγμή το μετάνοιωσα...  :headbang:

Δεν θα μου γλυτώσει όμως...  ;)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το απολυτο φρικοπουρο ειναι 1 ρε τυπε...συλβια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
πως τα γαματε ρε αυτα :headbang:μερικες να μην πω οι περισοτερες θα επρεπε να μας πληρωνουν και οχι να πληρωνουμε.
ευτυχως εγω παω σε καλα κομματια αν και τις περισοτερες φορες δεν μου βγαινει σε καλο :S

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πως τα γαματε ρε αυτα :headbang:μερικες να μην πω οι περισοτερες θα επρεπε να μας πληρωνουν και οχι να πληρωνουμε.
...

Αυτό ακριβώς είπα (και κακώς το είπα) σε κάποιον συν-μπουρδελιάρη που περίμενε αρκετή ώρα να ξεκινήσει δουλειά η Φωτεινούλα στο Ιάσωνος 33 ...

Βασικές διευκρινίσεις-πληροφορίες :

1) Ο τύπος είναι σωματικά αποδεκτός και αρτιμελής σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια. Επίσης να σημειώσουμε ότι έχει αρκετά καλή συμπεριφορά, έχει σπουδάσει Βυζαντινή μουσική και ασχολείται επαγγελματικά με την (ιερο)ψαλτική

2) Η Φωτεινούλα είναι Ελληνίδα (100%) αρκετά κοντή, αρκετά λεπτή, με ανύπαρκτα βυζιά και αόρατο κώ(ο)λο που πιθανόν (σύμφωνα με τις δηλώσεις του συναδέλφου) έχει υπολογίσιμες αρετές. Επίσης στα (αρνητικά) χαρακτηριστικά της να συνυπολογίσουμε τα δόντια της που (άμεσα) απαιτείται να πάει στον Οδοντίατρο !!! 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
ευτυχως εγω παω σε καλα κομματια αν και τις περισοτερες φορες δεν μου βγαινει σε καλο :S
Τα καλά κομμάτια αν είναι να βγούν σε καλό, τότε βγαίνουν πολλαπλάσια...  ;)

Οπότε είναι (λίγο) σπάνιο να βγούν σε καλό... ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Αυτό ακριβώς είπα (και κακώς το είπα) σε κάποιον συν-μπουρδελιάρη που περίμενε αρκετή ώρα να ξεκινήσει δουλειά η Φωτεινούλα στο Ιάσωνος 33 ...

Βασικές διευκρινίσεις-πληροφορίες :

1) Ο τύπος είναι σωματικά αποδεκτός και αρτιμελής σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια. Επίσης να σημειώσουμε ότι έχει αρκετά καλή συμπεριφορά, έχει σπουδάσει Βυζαντινή μουσική και ασχολείται επαγγελματικά με την (ιερο)ψαλτική

2) Η Φωτεινούλα είναι Ελληνίδα (100%) αρκετά κοντή, αρκετά λεπτή, με ανύπαρκτα βυζιά και αόρατο κώ(ο)λο που πιθανόν (σύμφωνα με τις δηλώσεις του συναδέλφου) έχει υπολογίσιμες αρετές. Επίσης στα (αρνητικά) χαρακτηριστικά της να συνυπολογίσουμε τα δόντια της που (άμεσα) απαιτείται να πάει στον Οδοντίατρο !!!   
:think:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Η Φωτεινούλα είναι Ελληνίδα (100%) αρκετά κοντή, αρκετά λεπτή, με ανύπαρκτα βυζιά και αόρατο κώ(ο)λο που πιθανόν (σύμφωνα με τις δηλώσεις του συναδέλφου) έχει υπολογίσιμες αρετές. Επίσης στα (αρνητικά) χαρακτηριστικά της να συνυπολογίσουμε τα δόντια της που (άμεσα) απαιτείται να πάει στον Οδοντίατρο !!!   

Καλά αυτή παίζει να είναι και πρεζού.
Έχει λιώσει και όλο στίγματα είναι το κορμί της... :S
Την έχει πάρει κανείς να πει εντυπώσεις από τα ενδότερα?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα ειναι η φωτεινουλα (απο ροδο...),ψυχουλα σκετη...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
αφιερωμένο!  :)

παρακαλώ...

μη το γαμήσουμε στις αφιερώσεις, όπως κάποιοι θερμόαιμοι πρωτό-λειοι φωτογράφοι...  :2funny: :2funny: :2funny:

ω!!! χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχχεχε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ας βάλω και εγω ενα κουιζάκι αμα δεν ενοχλεί...

Απο ποιο σπιτακι ειναι ο τίγρης? :grin:

img1111.jpg

Όχι δεν ειναι ο τιγρης της τιτίκας βεβαίως, αλλά σε άλλο σπίτι  :tits2: :tits2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτό είναι από στούντιο...

δεν νομίζω ότι είναι απο μπουρδέλο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom