Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (3 μέλη και 130 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άρα αναφέρεται στο 84 άνω ...  ;)
Εκεί δουλεύει η Χριστίνα (σχετικά νέα κοπέλα), μελαχρινή, εμφανίσιμη, μαλλιά σπαστά μέχρι τις πλάτες, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, τονισμένο κώ(ο)λο και με ύφος προκλητικό σε μήνυμα : "...μπορείς να με πηδήξεις ικανοποιητικά;"
Μάλλον πρέπει να έχει "μάθει" την δουλειά σε φραπεζάδικα που ο άλλος χύνει χωρίς να βγάλει το παντελόνι...

Υστερόγραφο : Το διαπίστωσες ότι αν δεν επισκέφθεσαι ορισμένους "οίκους" υστερείς σε ενημέρωση;   :)
Σωστος στο πρωτο σκελος, σε ποιον οικο δουλευει και για την περιγραφη της κοπελας.

Τωρα για το υφος της στο σαλονι, κοιταζει με ενα αγελαδισιο βλεμμα ίσως προκλητικα αδιαφορο να το χαρακτηριζα...
Θα μου πεις γιατι μπηκα?? Δυστηχως μερικες φορες διαταζει το κατω κεφαλι και άλλωστε εχουν τυχει φορες με κοπελες που εχουν βαριεστημενο υφος στο σαλονι να ειναι εξαιρετικες μεσα...

Αφου εδωσα το χειροτερο της φυλης λοιπον, ας δωσω και το καλυτερο απο ό,τι δοκιμασα...

Ανκα λοιπον...
Λεπτη ξανθια με ωραιες αναλογιες και μετριο προσωπο στο πιπινου 65 και φυλης109 κατω(σε αυτο την πηρα τελικα).
Στο δωματιο πραγματικο εργαλειο, γλυφει παντου, ειναι φωτια και συμμετεχει πολυ ωραια.
Άλλο ενα μειον τα μικρα βυζακια της τα οποια θελουν επειγοντως σιλικονη γιατι ειναι λιγο ασχημα οπως θα διαπιστωσετε αν και εχουν πολυ ωραιες και μεγαλες ευερέθιστες ρωγες...

Αυτα και περιμενω και τον Βυζολάγνο-Παγωτολάγνο πλεον  :2funny: :2funny: :2funny: να καταθεσει κι αυτος την κριτικη του για την βυζου που του βρηκα στο μονης προδρομου και του σπασε τα αρχιδια  :S :S :zfuck: :zfuck: .

Επισκέπτης
[size=10pt]Φυλής 84 άνω-Χριστίνα[/size]
[size=10pt][size=10pt]Ακόρεστος:[/size][/size]
{Να προσπαθησω να γραψω 2 λογια για αυτο το ζώο...

Άλλες 2 με εχουν παρατησει στο 5-7αλεπτο χωρις να τελειωσω και χωρις να μου δωσουν την ευκαιρία με τελευταια προειδοποιηση ότι εχω  1-2 λεπτα ακομα ωστε να δωσω ενταση για να μην φυγω με τζαμπα καταληξη το 20αρι...

Στην μια μαλιστα απαιτησα και πηρα πισω τα λεφτα μου, γιατι η εν γενει κοροιδιστικη συμπεριφορα της με ωθησε να μην την αφησω ετσι, βγαζοντας λεφτα χωρις να τα δουλευει καθολου... Της εχω και κριτικη  :cool2:

Η Χριστίνα λοιπον μπηκε μεσα με ενα βαριεστημενο υφος σαν να παει στα κατεργα να δουλεψει και μου απλωσε την αραδα της μακρια ωστε να μην μπορω να ακουμπησω σχεδον τπτ.
Την ρωταω απο που ειναι και μου λεει ''no talk εδω''.
Κανει λοιπον πιπα των 30δευτέρων ενω με ειχε εκνευρισει απο πριν και χωρις να επελθει στυση ξαπλωνει ψηλά στην ακρη του κρεβατιου και περιμενει να της γαμησω το γεματο κρεμα πηγαδι της. Διευσδω 4-5 φορες, αλλά ετσι οπως ειχε στηθει στην κορυφη του κρεβατιου εγω σχεδον ακουμπαγα το καγκελο του κρεβατιου και δεν μπορουσα να κινηθω γιατι θα εριχνα κουτουλια. Της κανω νοημα να ερθει πιο κατω οπως ειμαστε, κανει πως δεν καταλαβε. Της ακουμπαω επειτα τον ωμο και της λεω έλα πιο κατω.

Ε λοιπον ετσι στο 2λεπτο παραμονης της, σηκωνεται κι αρχιζει να ντυνεται. Δεν μπορουα να πιστεψω τί γινοταν...

Παω στην τσατσα και της λεω αυτη δεν εκανε τπτ, τα λεφτα μου πισω και αρχισε να μου λεει πρωτα οτι χτυπησα την χριστινα και επειτα ότι την τρομαξα κανοντας απειλητικη κινηση οτι θα την χτυπησω...
Φωναξε λοιπον το αφεντικο για να με πεισουν οτι την χτυπησα και να μην μου δωσουν τα λεφτα μου...
[size=10pt][size=10pt]Ηρθε ενας καραγκιοζης αλβανος λοιπον και μου αραδιαζε ακατασχετες μαλακιες με τσαμπουκα και οτι δεν θα παρω λεφτα πισω γιατι ειδα μουνι λεει.[/size][/size]..
Αφου τον ρωτησα βεβαια αν υπαρχει κανεις που να μην κανει παραπονα για αυτην και παω να φυγω, μου λεει επειδη εισαι Ελληνας παρε τα 10 ευρω πισω...
[size=10pt][size=10pt]
Σου αρκουν αυτα για να την βαλεις στην ξεπετολιστα των 84-86? :boobies: :dancing:
[/size][/size]
}
----------------------------------------------------------------------------
[size=10pt][size=10pt]Επειδή είσαι έγκριτο μέλος του ιστότοπου...[/size][/size]

[size=10pt][size=10pt] ΗΔΗ    ΠΗΡΑ    ΑΝΑΠΟΔΕΣ!!![/size][/size]

[size=10pt][size=10pt]Μου θύμισες την Ντάρια-ΑΠΑΤΗ ακριβώς εκεί.Φυλής 84 άνω:[/size][/size]

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σημερα βραδακι comeback μετα απο μερες με καυλες πολλες
Φωκαιας 22 πανω κ κατω μπαζακια
στο 24 στο κατω η γνωστη ξανθια
στο Φυλης 71 επανω ενα μπαζακι ως ΄΄φραουλιτσα ''κ πιπες παρουσιαζομενη απο την τσατσα
στο διπλα κατω μια με πρωκτικο
απεναντι στο 92 στο πρωτο η πρωτη καταθεση κ χυσιμο στη μαπα(εγιναν ολα νιμου)με συν 10(μονο πιπα ζητησα -ηταν μια με καστανοξανθο κοντη με φορεμα)
2η καταθεση πρωτη φορα σε ενα ψυχακι Ρωσιδα Λουντμιλα μου ειπε στο 134 το μεσαιο,ενω τρομπωνε με απιστευτα @@ κ σχεδια με το που αρχισε να τον τρωει ελεγε αλλα αντ`αλλων,δεν ασχοληθηκα παρα να γαμαω κ μου ειπε στο φιναλε οτι ''πρωτη μερα΄΄στη δουλεια.οποιος γνωριζει ''τι ρολο βαραει'' γιατι για psycho ή να μην ηταν καλο αυτο που ειχε πιει- την ''εκοψα''λιγο κωλο-τρυπιδεξ τη γκομενα,το 136 με τη Βουλγαρα κλειστο κ στην υπογα η πολυ καλη πιπατζου αθιγγανοειδης κατα 35% Ρουμανα Αλεξανδρα(τον καταπινει η δ/νις)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σημερα βραδακι comeback μετα απο μερες με καυλες πολλες
Φωκαιας 22 πανω κ κατω μπαζακια
στο 24 στο κατω η γνωστη ξανθια
στο Φυλης 71 επανω ενα μπαζακι ως ΄΄φραουλιτσα ''κ πιπες παρουσιαζομενη απο την τσατσα
στο διπλα κατω μια με πρωκτικο
απεναντι στο 92 στο πρωτο η πρωτη καταθεση κ χυσιμο στη μαπα(εγιναν ολα νιμου)με συν 10(μονο πιπα ζητησα -ηταν μια με καστανοξανθο κοντη με φορεμα)
2η καταθεση πρωτη φορα σε ενα ψυχακι Ρωσιδα Λουντμιλα μου ειπε στο 134 το μεσαιο,ενω τρομπωνε με απιστευτα @@ κ σχεδια με το που αρχισε να τον τρωει ελεγε αλλα αντ`αλλων,δεν ασχοληθηκα παρα να γαμαω κ μου ειπε στο φιναλε οτι ''πρωτη μερα΄΄στη δουλεια.οποιος γνωριζει ''τι ρολο βαραει'' γιατι για psycho ή να μην ηταν καλο αυτο που ειχε πιει- την ''εκοψα''λιγο κωλο-τρυπιδεξ τη γκομενα,το 136 με τη Βουλγαρα κλειστο κ στην υπογα η πολυ καλη πιπατζου αθιγγανοειδης κατα 35% Ρουμανα Αλεξανδρα(τον καταπινει η δ/νις)
Χθες το μεσημερι την πηρα εγω. Εμενα δεν μου ειπε οτι ειναι πρωτη μερα στη δουλεια, καταλαβε οτι θα την εκραζα φαινεται  :2funny: :2funny: .
Ροντμίλα ακουσα εγω το ονομα της, τεσπα...

Ενταξει ή τρελη ειναι ή πιωμενη η τυπισσα  :boobies: :boobies: .

Στο σαλονι πολλες υποσχεσεις. Στο δωματιο παραλιγο να μου κοπουν τα ποδια απο τον πονο, απο το σκληρο αρχιδορουφηγμα της  :tickedoff:

Ενω εκανε δαγκωματα σε ρωγες και μου εριχνε ξυλιες στον κωλο οταν της τον εμπηγα  :S .

Τον επομενο συναγωνιστη τον ραπισε ομως μιλαμε. Όσο ετοιμαζομουν ειχε μπει στο διπλα δωματιο κι ακουσα πολυ δυνατες ξυλιες :2funny: :2funny:(αυτη τις εριχνε στανταρ).

Την Αννα την ρωσσιδομολδάβα μου θυμισε σε συμπεριφορα ακριβώς μιλαμε, αλλά τουλαχιστον η αλλη ειναι κουκλάρα :zfuck:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
.... και ειναι πολυ ευγενικη και νιωθεις ανετα μαζι της....

Ρε πατρίδα,

Τι πα να πει "νιωθεις ανετα μαζι της"???  :idiot: :think:

Δηλαδή πως θα σε έκανε μια πούτα να ΜΗ νοιώθεις άνετα μαζί της?    :jerking:

Να τη γαμήσεις δεν έχεις πάει?  Για να γαμηθεί δε σου παίρνει τα λεφτά σου?  Επομένως τι είναι αυτό που θα σε έκανε να ΜΗ νοιώσεις άνετα?  Να σου πει "Δε σου κάθομαι"?  Να σου ρίξει γιαούρτι?  Να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση? 

Ώρες-ώρες δε καταλαβαίνω πως την έχουν δει μερικοί και γράφουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους...  :zombie:

Επισκέπτης
Χθες το μεσημερι την πηρα εγω. Εμενα δεν μου ειπε οτι ειναι πρωτη μερα στη δουλεια, καταλαβε οτι θα την εκραζα φαινεται  :2funny: :2funny: .Ροντμίλα ακουσα εγω το ονομα της, τεσπα...
Ενταξει ή τρελη ειναι ή πιωμενη η τυπισσα  :boobies: :boobies: .
Στο σαλονι πολλες υποσχεσεις. Στο δωματιο παραλιγο να μου κοπουν τα ποδια απο τον πονο, απο το σκληρο αρχιδορουφηγμα της  :tickedoff:
Πρωί Σαββάτου:
Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.Από Κολωνού 30 κάτω τον Χειμώνα και σύντομο πέρασμα από Πιπίνου 65 πάλι τον Χειμώνα.

Ακόρεστος, Σάββατο πρωϊνή βάρδια είπες οτι την πήρες.Κάλλιστα το Ράντα είναι υποκοριστικό του Ροντμίλα.
Περιέγραψέ την αναλυτικά.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βυζι καλο,καρε μαλλι αλα ρουσκα style και εκφυλη μαπα γενικα(εχει κ tattoo)
για μια φορα ας πω οτι δεν ηταν κ σουπερ εκτος απο το @@μα γενικοτερα

Επισκέπτης
...απεναντι στο 92 στο πρωτο η πρωτη καταθεση κ χυσιμο στη μαπα(εγιναν ολα νιμου)με συν 10(μονο πιπα ζητησα -ηταν μια με καστανοξανθο κοντη με φορεμα)

1.Η Ράντα είναι στο Φυλής 134 ισόγειο.Πουτανιές αυτά τα περί πρώτης ημέρας στην δουλειά.Το καραμέλωμα στα @@ ήταν σούπερ;
Τι εννοείς "την ''εκοψα''λιγο κωλο-τρυπιδεξ τη γκομενα";
2.Δώσε περιγραφή της κοπέλας στο Φυλής 92.
"..απεναντι στο 92 στο πρωτο..".Το "πρώτο" είναι υποκειμενικό ανάλογα με την κατεύθυνση που έχεις.
Να είσαι σαφής.Στο παλιό η στο νέο;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
1.Η Ράντα είναι στο Φυλής 134 ισόγειο.Πουτανιές αυτά τα περί πρώτης ημέρας στην δουλειά.Το καραμέλωμα στα @@ ήταν σούπερ;
Τι εννοείς "την ''εκοψα''λιγο κωλο-τρυπιδεξ τη γκομενα";
2.Δώσε περιγραφή της κοπέλας στο Φυλής 92.
"..απεναντι στο 92 στο πρωτο..".Το "πρώτο" είναι υποκειμενικό ανάλογα με την κατεύθυνση που έχεις.
Να είσαι σαφής.Στο παλιό η στο νέο;

1.πουτανιες=ξεπουτανιες τα εφαγε στη μαπα,λιγα στα μαλλια κ τα περισσοτερα σε λαιμο-βυζια
2.κοντη καστανοξανθη,το αναφερω κ πιο πανω
στο νεο ρδελο με το ωραιο δωματιακι

ΥΓ μη βασανιζεσαι υστερικα με πολλες ερωτησεις
Ιδρωσα

Επισκέπτης
1.πουτανιες=ξεπουτανιες τα εφαγε στη μαπα,λιγα στα μαλλια κ τα περισσοτερα σε λαιμο-βυζια
Τα μπέρδεψες.Είχες πει οτι στην μάπα έχυσες αυτήν στο Φ92.Όχι την 1.Ράντα.
μη βασανιζεσαι υστερικα με πολλες ερωτησεις
Ιδρωσα
Όταν γράφεις εδώ, δεν μιλάς στον εαυτό σου...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895
  Παίδες μόλις έγραψα κριτική για την επίσκεψή μου στην Κλαούντια της ξεπετοαλυσίδας Φ84-86.
Πως γίνεται και όλες (ή σχεδόν όλες) οι κοπέλες των εν λόγω μπουρδέλων να έχουν την ίδια συμπεριφορά; έτσι τις δασκαλεύουν; Μήπως πρέπει να μην ξαναπατήσει κανείς μας στα συγκεκριμένα μπας και βάλουν μυαλό;

(Δεν παραπονιέμαι, στη Τζούλια και την κλαούντια πήγα γνωρίζοντας από πριν τι να περιμένω. απλά ήθελα να τις γαμήσω από μια φορά για την ομορφιά τους).

μήπως κάποιος πρέπει να τους πει ότι το επάγγελμα της πουτάνας είναι να ευχαριστεί τον πελάτη και πρέπει να κάνει κάποια πράγματα έστω και μέτρια (και πάντως όχι απλά να ανοίγουν τα πόδια και να περιμένουν να τελειώσουμε!)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
απο ενα πολυ συντομο περασμα που εκανα απο την Φυλης το πρωινο του σαββατου, μιας και ειχα αλλο προορισμο, μπηκα στο Φ61 για να δω την κοπελα που κανει εκει πρωινα, απο τοτε που η χριστινα εχει τα βραδινα μονο. ηταν μια μελαχρινη κοπελα πανω του μεσου ορου στο προσωπο και πολυ καλη στο σωμα. εαν ειναι αυτη που εχουν γραφτει 1-2 κριτικες, ειναι μια καλη περιπτωση για το μελλον. η αληθεια ειναι οτι μπορει και να εμπαινα εαν δεν ειχα δει την κοπελα στο Φυλής 71Β. μου τρεξανε τα σαλια (ακομα μου τρεχουνε).
μπαινω μεσα και περιμενω να βγει η κοπελα. μου λεει ο τσα2-ος οτι κανει full προγραμμα και βγαινει η κοπελα. μια φοβερη, κουκλα, μελαχρινη με μαλλι μεχρι την πλατη περιπου 1,67 με ενα ολοσωμο αλλα διατριτο ασπρο εσωρουχο (με το εμπρος και το πισω μερος να φαινονται) και μποτα λιγο πιο κατω απο το γονατο και αυτη κατασπρη...
λεει ο τσατσος "ελα περνα, μολις ανοιξαμε και ειναι απο το ντουζ, μοσχοβολαει"
:rockon: :knockinb: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :zfuck: :fuck1:
εαν δεν ημουν καμμενος απο επισκεψεις σε σπιτια που δεν εχω ενημερωση, θα εμπαινα και θα εκλεινα ολο το πρωινο ...
το λοιπον, ξερει κανεις ποια ειναι και ποιες οι υπηρεσιες της.
σιγουρα μετα της διακοπες θα γινει επισκεψει οπως και να εχει απλος εαν ξεραμε 2 πραγματα παραπανω...

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Ρε πατρίδα,

Τι πα να πει "νιωθεις ανετα μαζι της"???  :idiot: :think:

Δηλαδή πως θα σε έκανε μια πούτα να ΜΗ νοιώθεις άνετα μαζί της?    :jerking:

Να τη γαμήσεις δεν έχεις πάει?  Για να γαμηθεί δε σου παίρνει τα λεφτά σου?  Επομένως τι είναι αυτό που θα σε έκανε να ΜΗ νοιώσεις άνετα?  Να σου πει "Δε σου κάθομαι"?  Να σου ρίξει γιαούρτι?  Να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση? 

Ώρες-ώρες δε καταλαβαίνω πως την έχουν δει μερικοί και γράφουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους...  :zombie:

Διάβασε αυτο που γράφει ο απω πανω για μια χριστινα στο φυλης 84 και θα καταλαβεις...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πρωί Σαββάτου:
Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.Από Κολωνού 30 κάτω τον Χειμώνα και σύντομο πέρασμα από Πιπίνου 65 πάλι τον Χειμώνα.

Ακόρεστος, Σάββατο πρωϊνή βάρδια είπες οτι την πήρες.Κάλλιστα το Ράντα είναι υποκοριστικό του Ροντμίλα.
Περιέγραψέ την αναλυτικά.
Λοιπον. Η κοπελα δεν ειναι σκίνυ, ειναι κανονικη στα κιλα της...
Εχει γενικως και λιγη κοιλιτσα. Μαυρα κοντα σχετικα μαλλακια και μαυρα μεγαλα ματια. Μέτριο πρόσωπο.
Εχει και ενα μεγαλο τατοο.
Ειναι μαλιστα πολυ επιθετικη στο σαλονι, δεν σε αφηνει να φυγεις απο το μαγαζι, αν δεν μπεις να  :cum: :pipa1: :knockinb: :2on1:

Άνκα Έχεις παρει?
Πολύ καβλιάρα γκόμενα, τιμαει και με το παραπανω τα λεφτα της...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για τους συναγωνιστές που ενδιαφέρονται, επέστρεψε η τρελοκοτσιδού στο Διδύμου 8 άνω. Λαϊκό προσκύνημα από 10+ συναγωνιστές στο σαλονι. Εννοείται δεν περίμενα. Άλλη φορά...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μίνι πρωινή βόλτα:

Φυλής 92Β
δεν είχα ξαναδεί αυτο το μπουρδελάκι αφού είναι σχετικά καινούριο. Ωραίος ο χώρος μεσα και καθαρός. Το μωρό ήταν ψηλούλι αδυνατό, με κοντό μαυρο μαλλι και πολύ γουστοζικο. Εμοιαζε με νεαρη φοιτητρια αλλα απο τις σοβαρες. Ηρθε εκατσε στα πόδια μου είπε κατι μαλακίες για ναπεράσω αλλα εφυγα γιατι ήθελα βόλτα και μαλλον απογοητευτικε. Θα την εχω στα υπόψιν ομως. Αμα καποιος ξερει κατι ας μιλήσει.

Διδύμου 8Β
νταρτνανοξανθούλα μπάρμπι με ωραίο χαμόγελο και ψιλη φωνουλα. Την εχω ξαναδεί εκεί αρκετες φορές. Πιασηματάκια ωραια μπουτια και γενικά θυμίζει ζουμερη ολλανδέζα χωριατοπούλα που θελεις να φασώσεις στον αχυρώνα.

Φυλής 65Β αλλο ενα μελαχρινό με μεγαλούτσικο βυζι αλλα μάλλον αδιάφορη. Θυμίζει την Αλβανίδα της γειτονιάς, που βγάζει μεν γούστο αλλα εκείνη την στιγμή μαλλον δεν το είχε. Ισως αμα ήταν τσαμπα...

Φυλής 54Β
η γεματούλα Μαίρη που είναι εγγυηση όσον αφορά την απόδοση (όχι κατι απίστευτο αλλα δεν μενεις παραπονεμένος) ελειπε λόγω περιόδου. Στην θέση της ήταν μια ψηλή ξανθια πενηντάρα, χάλια τελείως. Απέφυγα να περάσω παρα τις εγγυησεις της τσατσας οτι είναι πολύ καλή, αλλα μερακλής παπούς πρίν απο εμένα μπήκε στο δωματιο. Τι να πω...κρίμα η γυναίκα να δουλείυει σε αυτη την ηλικία...

Φυλής 66Δ η σούπερ τοσοδούλα Κατερίνα. Θέλω να το διαλύσω το μικρό στο μπουτσο αλλα επειδή την είχα ξαναπάρει παλαιότερα ξέρω οτι είναι λίγο ψοφια μεσα αν και δεκτική σε χαιδεματα και φιλάκια. Τι να το κάνω; Εγώ θέλω η γκόμενα να είναι κανόνι και να παίρνει προτοβουλίες όχι αβουλο πλάσμα και να κανεις εσύ οτι θέλεις. Τεσπα, γουστα είναι αυτα. Αν παντως αλλαξει στυλ θα γινω πελατης γιατι τα tiny μωρακια πολύ με αρέσουν!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Για τους συναγωνιστές που ενδιαφέρονται, επέστρεψε η τρελοκοτσιδού στο Διδύμου 8 άνω. Λαϊκό προσκύνημα από 10+ συναγωνιστές στο σαλονι. Εννοείται δεν περίμενα. Άλλη φορά...

ότι καλύτερο κυκλοφορεί το πρωι στη Φυλής. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
παράκληση προς όλους τους συναγωνιστές

στις ενημερώσεις γράφετε και τα προγράμματα (βασικά - ακα - κώλο) αν είναι εύκολο

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Διάβασε αυτο που γράφει ο απω πανω για μια χριστινα στο φυλης 84 και θα καταλαβεις...

Και πάλι δε σε καταλαβαίνω.
Ο από πάνω κάνει μια ενδυματολογική περιγραφή, και λέει τις διαφημίσεις του τσάτσου.
Και λοιπόν?

Μάλλον εσύ δε με καταλαβαίνεις.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αυτα και περιμενω και τον Βυζολάγνο-Παγωτολάγνο πλεον  :2funny: :2funny: :2funny: να καταθεσει κι αυτος την κριτικη του για την βυζου που του βρηκα στο μονης προδρομου και του σπασε τα αρχιδια  :S :S :zfuck: :zfuck: .
Στου διάλου με την καρακάξα!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_038.gif[/img[/URL]]

Χρωστάς [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Food/eating-ice-cream-06.gif λαμόγιο που μ'έκαψες πάλι.
respect-057.GIF

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom