Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (34 μέλη και 256 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυλής 80-Μαριάννα η ΑΠΑΤΗ.Η γνωστή Βουλγάρα του οίκου που εργάζεται και στο Φυλής 136.

Πολυ ξεπεταδορισσα αυτη.... εκανα και εγω την μαλακια και πηγα μια φορα... εχω γραψει και κριτικη στο Φυλης 80 για οποιον συναγωνιστη ενδιαφερεται... Μακρυα μαγκες μου.  :sunglasses:

ιδου η 2η στη σειρα.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Είναι πάντως γεγονός πως επί της φυλής θα φας όμορφη φόλα ενώ στα όποια στενάκια θα περάσεις πολύ καλύτερα με μεγαλύτερης ηλικίας κοπέλες που όμως τιμούν τα λεφτά τους. :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια  προσπάθεια να εξηγηθεί η ύπαρξη των 2 πλυντηρίων:

Κάποιος με κατάστημα ηλεκτρικών ερωτεύτηκε την κοπέλα που δούλευε εκει κ τα έστελνε δώρο.

Είναι ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό και οικονομικο σύστημα για πλύσιμο στέγνωμα κ στίψιμο του πέους που λειτουργεί με κέρματα(αχ αυτή η κρίση τι μας έκανε!)

Είναι σήμα για ψαγμένους και δηλώνει ότι :Το μπουρδελάκι λειτουργεί κ ως πλυντήριο χρήματος,οποιος τα έχει μαύρα ευπρόσδεκτος

Πολύ καλές οι προτάσεις σου - ευγε

Θα επιλέξω την κουρτίνα νούμερο 3 (αυτή για τους ψαγμένους :rolleyes:)

Τώρα που θα ξαναρχίσουν οι αποσύρσεις αυτοκινήτων, μπορεί να δούμε και διαλυμένα τουτού στην διακόσμηση;;;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μονής Προδρόμου χτες το βράδυ: Η ρουμάνα Αλεξάνδρα είναι για τα γούστα μου το πιο ωραίο πιπίνι που έχω πάρει στα χρονικά της στουντιο-μπουρδελοκαριέρας μου. Μελαχρινό με μακρύ μαλλάκι, αδύνατο, με μικρό βυζάκι και φοβερά φούξια πατούμενα. Από κει και πέρα δεν περιμένεις τίποτα. Τα νιάτα και η ομορφιά λειτουργούν εις βάρος των υπηρεσιών. Μια δυο κουβεντούλες, πίπα με μάλλαξη, καπότα, ιεαραποστολικά και μπαμ. Με τέτοιο μωρό και τα ψηλοτάκουνα στον αέρα, χαϊδεύοντας το σφριγηλό βυζάκι πόσο να αντέξει ο άνθρωπας. Για είκοσι ευρώ δεδομένου του ότι μαμάς τόσο όμορφο μωράκι η ζυγαριά κλείνει προς το θετικό. Αν την βάλουν σε στούντιο και της μάθουν δυο τρία πραματάκια ημείς θα καταλήξουμε φτωχοί και μόνοι στονοίκο ευγηρίας "θαλπωρή". Η μουντρούχα τσατσά σίγουρη για την πελατεία δεν έχει ανάγκη της ευγένειες παρά μόνο αρπάει το ζεστό χρήμα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
[b

Άσχετο!
Ποιό είναι το νόημα των δυο πλυντηρίων που είναι τοποθετημένα στο σαλόνι;
1) Δουλεύουν και τα δυο; ...και κατα συνέπεια επιδιώκεται να μας περάσει το μήνυμα ότι τα σεντόνια πλένονται ανελλιπώς;
2) Χάλασαν και έχουν ξεμείνει στο σαλόνι γιατί το μπουρδέλο δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης;
3) Ή απλά κάποιος(α) το συνέλαβε ως διακοσμητικό στοιχείο;

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/52101944455819054020.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Μήπως είναι στεγνωτήριο το πάνω;

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Και πάλι δε σε καταλαβαίνω.
Ο από πάνω κάνει μια ενδυματολογική περιγραφή, και λέει τις διαφημίσεις του τσάτσου.
Και λοιπόν?

Μάλλον εσύ δε με καταλαβαίνεις.

E αν η πουτανα καθεται σαν ψοφιος κοριος να την πηδηξεις και σου λέει μη το ενα μη το αλλο κι εσυ αισθανεσαι ανετα, χαλαλι σου, πηδα εσυ τα κομοδινα και τις ψοφιες.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Δευτέρα με καύσωνα.

Πιπίνου 65, μεσημερι: Ελένη αθιγγανορουμανάκι, εκ μετεγγραφής από απέναντι.
Η Ανκα απηλθε δια Λάρισα...
Ετέθη ριβιού.

Ρεμούνδου 20, νύχτα: Κλειστά.

Ρεμούνδου 21: Βουλγαρίς μιλφ, δύστηνος και μελαγχολική, με Κωλάρα εντούτοις.
Ετέθη ριβιού.

Εξαντλητικές οι τσάρκες καύσωνος... Πόσω μάλλον οι παλινδρομήσεις...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μήπως είναι στεγνωτήριο το πάνω;

Πολύ λογική η σκέψη σου.  ;)

Το στεγνωτήριο είναι πολύ πιο ελαφρύ και "σηκώνεται" εύκολα. Επιπλέον όταν περιστρέφεται ο κάδος του "πάνω πλυντηρίου" στο "στίψιμο" θα γίνεται κυριολεκτικά χαμός, άσε που μπορεί και να πέσει από τις δονήσεις. Με το στεγνωτήριο τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Χθες το πρωί:

Φ54 πάνω
1.70 μελαχρινή, εύχαρις και με 2,5ράκι βυζί όλο νεανικό σφρίγος, αλλά η θέα της κρέμας στα χέρια της με ξενέρωσε και δεν τα φτιάξαμε τελικά
Ιάσωνος 46 τα 2 μεσαία κάτω
σε αμφότερα εξυπηρετούσαν με νεαρές γύρω στο 1.60, βαλκάνιες μάλλον. 15 ευρώ με 69 για only the brave καταστάσεις.
Καλλέργη
Μια αδύνατη με ψιλοπαλαβά εσώρουχα, επίσης με 69 κοκ.
Η αιώνια βαμμένη ξανθιά τσα2(τη θυμάται κανείς προ 10ετίας να δουλεύει υπηρεσία στην κρητικιά της Αγ. Πέτρου;)
τακτοποιούσε αναξιοπαθούντες ημεδαπούς και αλλοδαπούς στα 2Χ2 δωμάτια του οίκου.

ΥΓ- Γνωρίζει κανείς αν η Μία της Κολωνού 27 έχει επανέλθει στα μάχιμα καθήκοντα μετά τις διακοπές του Θέρους και αν είναι εκεί τα βράδια;

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
φίλε Φαρκέλι, ωραίες και λεπτομερείς οι περιγραφές σου, γράφε όμως και τα προγράμματα για μας τους αδαείς!!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Τα πλυντηρια εγω τα ' βαλα,ρε,μην τα πειραξουτε,ειναι αισθητικη ΄παρέμβαση ,με νοημα πιο βαθυ,πηρα ηδη επιδοτηση απο το ΥΠΠΟ...

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Δευτέρα πρωϊ πρωϊ και με την τσίμπλα στα μάτια, ακολουθώντας την κριτική διακεκριμένου συναγωνιστή ως προς τις υπηρεσίες πιπινιού στο Φ65 πήγα και εγώ δυστυχώς!! διότι η εκδιδομένη εκείνη την ώρα έμοιαζε με την περιγραφή του συναγωνιστή κι έτσι την πάτησα. σε αυτό ρόλο πάντως έπαιξε και η τσα2 η οποία εκθείασε τις υπηρεσίες της οτι δηλαδή προσφέρει ισπανικό, 69, κλπ. οχι μόνο δεν έκανε τίποτα απο όλα αυτά αλλά με το που μπήκε μέσα γονάτισε στο κρεβάτι με το προφυλακτικό στο χέρι περιμένοντας με να πάω και εγώ στο κρεβάτι!! τα κατάφερα και είχα στύση μόνο γιατί είχε αρκετά ελκυστική εμφάνιση και έτσι κατάφερα και να τελειώσω. απο τις χειρότερες ξεπέτες που είχα ποτέ! δυστυχώς η ξεπέτα τείνει να γίνη θεσμός στην περιοχή!! μακριάααα!! δυστυχώς όνομα δεν συγκράτησα

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Πορνο-περίπατος στο μεταίχμιο της αλλαγής για την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο ώρα 23.00' χθες 15/8/2010 με τον εξαιρετικό συνάδελφο  alsomas

KΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ
Μιχαέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα με χαρωπά κοκκαλάκια, συμπαθητικό πρόσωπο με προκλητικά μάλλον χαρακτηριστικά, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με υπερ-ικανοποιητικά βυζιά (3,5-4άρια) και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο όπως τον περιεργαστήκαμε καλύτερα αυτή την φορά περιμένοντας τον πορνο-συνοδοιπόρο να ολοκληρώσει τις διεργασίες του μέσα στο πορνο-δωμάτιο

Άσχετο!
Ποιό είναι το νόημα των δυο πλυντηρίων που είναι τοποθετημένα στο σαλόνι;
1) Δουλεύουν και τα δυο; ...και κατα συνέπεια επιδιώκεται να μας περάσει το μήνυμα ότι τα σεντόνια πλένονται ανελλιπώς;
2) Χάλασαν και έχουν ξεμείνει στο σαλόνι γιατί το μπουρδέλο δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης;
3) Ή απλά κάποιος(α) το συνέλαβε ως διακοσμητικό στοιχείο;

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Δασκάλα σχεδόν μελαχρινή με κοντά μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδιον (πάντα ή σχεδόν πάντα), σαφώς με γυαλιά σαν σοφός να σου διορθώνει τα λάθη, μέτρια στο ύψος (όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν), γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά και με υπερ-φουσκωμένο έως υπερ-φυσικό κώ(ο)λο σε απόλυτη στρογυλοποίηση

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Μελαχρινή με βουνίσιο πρόσωπο κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, παλαιοπωλησιακό ύφος, μέτρια προς κοντή, γεματούλα με μικρά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε πληθωρικό όριο λίπους

Κατεβαίνοντας την σκάλα για να φύγουμε ... "μας καληνύχτισε" μέσα στην ζέστη, η καϊλα που έβγαινε από τους κομπρέσορες των τέσσερων κλιματιστικών  

ΙΑΣΩΝΟΣ 27 & ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟ
Αννούλα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο αλλά καλοστημένο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ελένη μελαχρινή με φράντζα στα μαλλιά ως Κλεοπάτρα και με ολόξανθες τούφες extensions, συμπαθητικό και γλυκό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, σχετικά λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και στρουμπουλό τεντωμένο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα της από Φωκαίας 22 όροφος (παλαιότερα πριν τρεις μήνες) με κοντά μαλλιά, μαγγίστικο ύφος ερασιτεχνικής δομής σε προποιητή πουτανίσια αίσθηση, μέτρια στο ύψος, σχετικά λεπτή με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο σε πεισμωμένη θέση.

Η σκάλα που οδηγεί στο μπουρδελο-σαλόνι είναι αριστούργημα της αρχιτεκτονικής..."τύφλα να χει ο Καλατράβας"

Η φράση ανήκει στον εξαιρετικό συνάδελφο alsomas !!!  :thumbsup:

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Έμα με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με συγκρατημένο ύφος, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες αλλά μικρά βυζιά και καλοστημένο χορευτικό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Σάρα Ρουμάνα μεν ξανθιά δε, με μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω σε ψηλό σημείο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια συλικονέ βυζιά με αποδεκτό κώ(ο)λο
1) Αποδεκτή περιποίηση χωρίς ιδιαίτερα καλά στοιχεία, μασώντας τσίχλα και στρίβοντας τον πούτσο στη ρίζα του όπως έστριβαν οι άνθρωποι της εποχής του λίθου, ένα κλωνάρι ξύλου πάνω σε μια πέτρα για να ανάψουν φωτιά
2) Σε γενικές γραμμές συνεργάσιμη και χωρίς γκρίνια

Σε όλα τα παραπάνω να συνυπολογίσουμε την τρύπα της οροφής που φευγαλέα μας κάνει να σκεφθούμε μήπως ξεπηδήσουν πόντικες και μας πηδήξουν

Αυτά τα λίγα (για μια ακόμη φορά) προς το παρον ...

και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας !!!

Πότέ δεν υπήρξα μπουδρεκάκιας - ακόμα και στα νιάτα μου - που και που καμία μπουρδελότσαρκα με την παλιοπαρέα έκανα. Αν έχω  :knockinb: καμία 10αριά φορές ζήτημα ειναι.

Όμως ο αδερφός  farkeli ανέλαβε να με μυήσει σε όλους τους βαθμόυς μέσα σε μία βαρδυά. Αποτέλεσμα να πάθω μια μικρά αδιαθεσία - μάλλον ψυξη - από το μπες βγες στα μπουρδέλα.

Είμαι στουντάκιας από άποψη και ΛΙΝΤΟΠΑΘΗΣ πλέον - παλαιότερα ήμουν ΙΖΑΜΠΕΛΙΣΤΗΣ (της μιλφάρας πολωνέζα - καλή της ώρα όπου και να βρίσκεται)
Όμως ο δάσκαλος μου είναι σπουδαίος παιδαγωγός και νομίζω ότι θα μου το κολλήσει το μικρόβιο.

Πριν τη μπουρδελότσαρκα είχαμε κάνει βόλτα σε 8!!!! στούντιο, αλλά ο συνοδηπόρος βάσταγε το σπέρμα του για έκει που γούσταρε.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
σημερινή πρωινή βόλτα.
στο Φωκαίας 27Β στο κάτω έπαιζε ένα αρκετά εμφανίσιμο Αλβανάκι που η τσατσά είπε ότι έκανε και έξτρα ακάποτο και πρωκτικό με 30. όταν πήγα να φύγω με παρακάλαγε να περάσω με 20 αλλά μάταια γιατί στράβωσα!
στο Φωκαίας 22 το πάνω η Τζένη που σήμερα δούλευε ολοήμερη βάρδια καθώς ήταν και κατά τις 8 το βράδυ εκεί αλλά με ελεύθερα το βυζόπουλα! όντως είναι γ...ματα αλλά ας όψονται οι κακές κριτικές...
στο Φυλής 86 άνω η Μαργαρίτα μόνο με το στριγκάκι της. ωραίο νιμού αλλά ας όψονται οι κακές κριτικές...
στο Φυλής 92Α μία ξανθούλα αρκετά εμφανίσιμη που στα 20 είχε και κωλαράκι!!!
με κέρδισε όπου έγινε και η κατάθεση η Λαρίσα στο Φυλής 71Β. λεπτούλα με μικρό βυζάκι και αρκετά καλό κωλί. στο 20άρικο είχε ακάποτο και κώλο! πριν την πίπα ρώτησε για καπότα, την οποία φόρεσε με το στόμα της. στην διάρκεια της πίπας φυσούσε και είχε πλάκα ο ήχος που έβγαζε. δεν μου τον έκανε τούρμπο και δεν μπόρεσα να γευτώ το κωλί της. τελείωσα στην μούνα της της οποία είχε υπερυψώσει με τα δύο μαξιλάρια!!!
αρκετά τίμια επιλογή!!!

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
10 ευρώ και αξιόλογο;

γούστα είναι αυτά! κάνε μια βόλτα, όλο και κάτι θα βρεις...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αναλογικά του 10 ευρου αξιόλογο  :grin:
Πηγαινε κολωνου 48 και απεναντι απο αυτο στα 2 σπιτάκια κι αν παίζει καποια που να σου αρεσει εμφανισιακά της ριχνεις εναν...

Εγω ειχα πετυχει μεσημεράκι την Ανίτα την μιλφ πολωνεζα απο διδυμου, στην κολωνου στο 10ευρω και παραδόξως ήταν αρκετα καλή για το 10άρικο και πολυ υπομονετικη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom