τώρα προσβάλεις λίγο τους βέλγους. Κάποιοι απο αυτούς έχουν μια υποτυπόδη εθνική υπερηφάνια και θεωρούν οτι είναι πρωτα Βέλγοι
Σε δεύτερο λόγο οι φλαμανδοί έχουν αποσχιστικές τάσεις ως προσ δημιουργεία πλήρος αυτόνομου κράτους (έχουν ηδη κυβέρνηση) ενω οι Βαλόνοι επιθυμούν ένωση με τη Γαλία
Μα οι βαλόνοι είναι γαλλόφωνοι. Ειναι και ένας απο τουσ λόγους που επιθυμούν ένωση με Γαλία
Η γαλλόφωνη περιοχή της βαλονίας καλύπτει περίπυ το 30% νωμίζς του Βελγίου και η Φλάνδρα που είναι οι ολανδόφωνοι το 70%
Αυτός ο τυπος καθε 3 μηνες ψαχνει την Βελγιδα Στελλα .
Τελικα υπαρχει η κοπελα ή προκειται για μυθο?
Που δοτλευει αυτη η κοκονα να δουμε και εμεις?
Α και να το ξεκαθαρισουμε, γιατι τωρα ειδα απο σχολια οτι ειναι Ελληνιδα, αμα ειναι ετσι να το ξερουμε γιατι εχω κυρηξει εμπαργκο στις Ελληνιδες ποτανες
Αυτός ο τυπος καθε 3 μηνες ψαχνει την Βελγιδα Στελλα .
Τελικα υπαρχει η κοπελα ή προκειται για μυθο?
Που δοτλευει αυτη η κοκονα να δουμε και εμεις?
Α και να το ξεκαθαρισουμε, γιατι τωρα ειδα απο σχολια οτι ειναι Ελληνιδα, αμα ειναι ετσι να το ξερουμε γιατι εχω κυρηξει εμπαργκο στις Ελληνιδες ποτανες
Από ένα πολύ γρήγορο πρωινό πέρασμα
Στην Αγ.Πέτρου η Μαρίνα,καλή είναι σε συμμετοχή και σώμα υστερεί σε πρόσωπο
134 ισόγειο η "Ραμίλντα" μέτρια για τα γούστα μου
134 υπόγειο η Πάολα.Έκανα να φύγω αλλά μόλις γύρισε και είδα την κορμάρα από πίσω πείστηκα να δοκιμάσω.Το δωμάτιο αχούρι,αλλά η κοπέλα πολυ ωραία.Γλυκό πρόσωπο και εξαιρετικό κορμί.Αν δούλευε σε καλύτερο μέρος θα την ξαναδοκίμαζα αλλά εκεί δεν μπαίνω.Φεύγει για διακοπές μου είπε και θα επιστρέψει μέσα Σεπτέμβρη.
Σύτροφοι έχουμε καμιά καλή πρόταση για πρωινή βάρδια?
Επειδή το καλή ειναι σχετικό, διευκρρινίζω οτι ψαχνω κοπέλα μαστόρα.
Να σε βάζει κάτω και να το γουστάρει αυτό που κάνει.
Τύπου Βανέσσα και Ντενίσα στα καλά τους...