Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (26 μέλη και 298 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στου διάλου με την καρακάξα!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_038.gif[/img[/URL]]

Χρωστάς [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Food/eating-ice-cream-06.gif λαμόγιο που μ'έκαψες πάλι.
respect-057.GIF
Ελα τυπερμαν επαρχια να ρημαξουμε τα εβερεστ  :rockon: :rockon: .

Καβλιαγκουρα τα χρονια πολλα μου στον Μαριολη να πεις ρε  :birdman: :birdman:, μην ξεχνιομαστε.

Και για να ειμαστε ον τοπικ, ποτε θα πας θωρηκτο-ανιτα με 10 ευρω? εγω θα ξαναμπαινα με το 10αρι σε λεω  :zfuck: :zfuck:

Αντε περιμενω να ρθει επαρχια οπως και η ιδια λεει οτι θελει. Θα την παιρνουμε κι αυτην με 50-60 ευρω εδω βεβαίως  :S :s&m_1:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
επιστροφη της γνωστης 'τρελοκοτσιδου' μαριας στην διδυμου .Αξιζε η πρωινη βολτα αν και ειχε λαο.Η μαρια ομως δεν αφησε κανεναν παραπονουμενο

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και για να ειμαστε ον τοπικ, ποτε θα πας θωρηκτο-ανιτα με 10 ευρω? εγω θα ξαναμπαινα με το 10αρι σε λεω  :zfuck: :zfuck:
Όταν πάει 10 ευρώ με γκώλον, ακάποτη βουβουζέλα και χύσιμο στις αμυγδαλές βεβαίως βεβαίως. :zfuck:
Εκτός κι αν βάλει παγωτομηχανή. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="Ακόρεστος, post: 2114731"]
Αντε περιμενω να ρθει επαρχια οπως και η ιδια λεει οτι θελει. Θα την παιρνουμε κι αυτην με 50-60 ευρω εδω βεβαίως  :S :s&m_1:
[/quote]
Αμάν πια, όλες στον παππού κάνουν διεθνή καριέρα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
μίνι πρωινή βόλτα:

Φυλής 92Β
δεν είχα ξαναδεί αυτο το μπουρδελάκι αφού είναι σχετικά καινούριο. Ωραίος ο χώρος μεσα και καθαρός. Το μωρό ήταν ψηλούλι αδυνατό, με κοντό μαυρο μαλλι και πολύ γουστοζικο. Εμοιαζε με νεαρη φοιτητρια αλλα απο τις σοβαρες. Ηρθε εκατσε στα πόδια μου είπε κατι μαλακίες για ναπεράσω αλλα εφυγα γιατι ήθελα βόλτα και μαλλον απογοητευτικε. Θα την εχω στα υπόψιν ομως. Αμα καποιος ξερει κατι ας μιλήσει.

πέρασα προολίγου να δω τη φοιτήτρια, άνοιξα την πόρτα και καθόταν ακριβώς μπροστά. Έτσι όπως την έλουσε το καλοκαιρινό φως της θερμότατης αυτής ημέρας, παρατήρησα ένα απαίσιο σπυράκι στο μάγουλο και κάτι μαύρο στο δόντι (άν δεν ήταν φαί ήταν μαύρο διαμαντάκι). Δεν ομοιάζει με φοιτήτρια περισσότερο μοιάζει με νοικοκυρά στη βουλγαρική επαρχία. Κατάλαβε εξαρχής ότι δεν θα περνούσα και με αντιμετώπισε με ειρωνικό χαμόγελο και κούνημα του κεφαλιού.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τότε μάλλον θα την πρόσεξα λάθος. Θα ξαναπεράσω με την πρώτη ευκαιρία για μια δευτρη ματια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
την έχω πατήσει κι εγώ στο σκοτάδι πολλές φορές, και μετά στο δωμάτιο που έχει περισσότερο φως και τη βλέπεις από κοντά τρως πακέτο. Αλλά απ' την άλλη μπορεί απλώς να έχουμε και διαφορετικό γούστο.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σήμερα το πρωί στην Περγαμου 1, ενα καλό τεμάχιο ονόματι Μπιάνκα.
Αν έχει δοκιμάσει κανείς ασ ενημερώσει γιατι έκανα τι μαλακία να μη μπώ με σκοπό να ψάξω κάτι αλλο αλλα με έφαγε η ζέστη και αποφάσισα να μη γαμήσω και να πάω για μπάνιο.
Φενότανε καλό όμως και μετάνιωσα με το που έφυγα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
την έχω πατήσει κι εγώ στο σκοτάδι πολλές φορές, και μετά στο δωμάτιο που έχει περισσότερο φως και τη βλέπεις από κοντά τρως πακέτο. Αλλά απ' την άλλη μπορεί απλώς να έχουμε και διαφορετικό γούστο.

όχι ρε, απλά εγώ δεν είδα το μαυρό δόντι και το σπιράκι που ανέφερες. Μαλλον δεν τα πρόσεξα. Είσαι σίγουρος οτι μιλάμε για το ίδιο σπίτι; Εγώ λεω για αδυνατη μελαχροινή με κοντό μαλλι. Παντως δεν τρεχει τίποτις, θα ξανατσεκάρω σε καποια φαση.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Σήμερα το πρωί, Ρεμούνδου 20, χρέωνε στα 25€. Στάνταρ κοπέλα βάρδιας. Τι έγινε, μετακύλισε και κει ο ΦΠΑ;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το πρωι κατεβαινοντας την Εφεσσου για να βγω Αχαρνων βλεπω το 1 ανοιχτο (νομιζα οτι ειχαν κλεισει αυτα)!!!
Επι τοπου τραβαω τιμονια και παρκαρω...........ανεβαινω τα σκαλακια, χτυπαω το κουδουνι, μου ανοιγει η ευγενεστατη υπηρεσια και με καθηζει στο σκοτεινο σαλονακι!!!
Περιμενω 2 λεπτα και ποια μου βγηκε......................ο τραβελος που ηταν στο σπιτι του βρυκολακα στη Διδυμου(δεν θυμαμαι νουμερο) 
Εκλασα μεντες μολις την ειδα και εξαφανιστηκα πριν καν τελειωσει το "καλημερα μωρο μου" :badair:

Επισκέπτης
16/8/2010-Δευτέρα πρωί:
Φυλής 134 1ος-Μόνικα είπε η υπηρέτρια.H γνωστή:

Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.Ροντμίλα.Μελαγχροινή με καρρέ μαλλί-αφέλειες, ψηλή,κανονικού πάχους κοπέλα με ιδιάζοντα χαρακτηριστικά προσώπου.Δεν είναι άσχημη.
Από Κολώνού 30 κάτω τον Χειμώνα και διατελέσασα για βραχύ διάστημα στο Πιπίνου 65.
Μια υποβόσκουσα αφαίρεση εντοπίζεται συνήθως στο βλέμμα της.Και κάποιες στιγμές κυριαρχεί
καθαρά επάνω της.Το μυαλό της ταξιδεύει...
Σκέφθηκα μήπως έχει έστω λίγη από την τρέλλα της τρελλοκαμπέρως Έλενας και βρω την
αντικαταστάτρια.

Μπαίνω στον οίκο και ακούω την Ράντα -μες στα νεύρα- από το σαλόνι να φωνάζει σε πελάτη που ήταν στο
δωμάτιο.Δυστυχώς έχει -όχι λίγη- ΠΟΛΛΗ ΤΡΕΛΛΑ το κορίτσι!
Είπαμε τρέλλα...αλλά όχι κι έτσι!.Τρέλλα που να εκδηλώνεται μόνο στο κρεββάτι και όχι σε βάρος του
πελάτη!

Φυλής 80-Μαριάννα η ΑΠΑΤΗ.Η γνωστή Βουλγάρα του οίκου που εργάζεται και στο Φυλής 136.

Φώκαιας 17 κάτω-Τζούλια είπε η υπηρέτρια.Ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς η γνωστή του τελευταίου καιρού.
Μελαγχροινή λεπτή με ωραίο κωλαράκι.

Φώκαιας 17 άνω-Αλίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η Αλίνα-παπάκι της ενότητας:
{Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
}

Φώκαιας 19-Ιωάννα.Καινούργια.Μελαγχροινή, λεπτή, αδιάφορα καλού προσώπου με ακάποτο στα 20 ευρώ.
Όχι η κοντή αθιγγανοειδής Ιωάννα του  Φώκαιας 17 κάτω.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Άντζυ.Καινούργια.Έχει καταγραφεί ήδη σε πρόσφατη ενημέρωση.Ωραία καστανόξανθη
λεπτή κοπέλα με αρμονικές καμπυλοειδείς αναλογίες σώματος.Τα βασικά.
Φώκαιας 24-Βανέσα.Μελαγχροινή αδιάφορη κοπέλα με λίγα παχάκια στην περιφέρεια.

Επισκέπτης
Άνκα Έχεις παρει?
Πολύ καβλιάρα γκόμενα, τιμαει και με το παραπανω τα λεφτα της...
Έγραψα στην ενημέρωση οτι την τίμησα και ήταν καλή.Επειγόντως πλαστική σε βυζάκια-ραγάδες και μύτη.
Η τσατσά του Πιπίνου 65 μου είπε οτι έφυγε για να δουλέψει στην Λάρισα.Οι τοπικοί ανταποκριτές θα ενημέρωσουν αν όντως πήγε εκεί.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Έγραψα στην ενημέρωση οτι την τίμησα και ήταν καλή.Επειγόντως πλαστική σε βυζάκια-ραγάδες και μύτη.
Η τσατσά του Πιπίνου 65 μου είπε οτι έφυγε για να δουλέψει στην Λάρισα.Οι τοπικοί ανταποκριτές θα ενημέρωσουν αν όντως πήγε εκεί.
Στο ειπε σημερα? :-

Γιατι εγω το σαββατο που τσαρκαρα την πετυχα κανονικα στο ποστο της. Μαλιστα Ρωτησα στο πιπινου πού θα βρω την ξανθια Ανκα(γιατι θυμομουν καποια καλα λογια απο το σαιτ) και μου ειπε η ευγενεστατη υπηρεσια να ψαξω να δω αν θα δουλευει στο φυλης109 κατω. Δεν ειχα σκοπο να περασω απο εκει, γιατι την προηγουμενη μερα δουλευε μια μελαμψη τσιγγανοειδης Ελενα την οποια ειχα τιμησει και δεν ηθελα να με δει παλι γιατι ηθελα κατι διαφορετικο... Άσε που μου ειχε κλαφτει και για την μειωμενη κινηση λογω των ημερων και οτι μεχρι τις 9 το βραδυ που πηγα, ειχε βγαλει στη διπλοβαρδια 30 ευρω το πρωι και 30 ευρω το βραδυ  :( :( . Οπότε αν εβλεπα τα καστανα τσακιρικα θλιμμενα ματακια της, θα ξαναεμπαινα  :cum:

Ευτυχως ηταν η Ανκα λοιπον εκει οντως  :dancing: :dancing::P :P :P .

Υγ:Κλάφτα Χαραλαμπε το βυζι της Ανκας, να συνεισφερουμε ολοι μερικα 20άρικα, να τα φτιαξει γρηγορα τα  :tits: :tits:άκια της

Επισκέπτης
Υγ:Κλάφτα Χαραλαμπε το βυζι της Ανκας, να συνεισφερουμε ολοι μερικα 20άρικα, να τα φτιαξει γρηγορα τα  :tits: :tits:άκια της
Σήμερα.
Απ'ότι φαίνεται θα συνεισφέρουν οι Βορειοελλαδίτες για τις πλαστικές της Άνκας.Βέβαια πρέπει να εργαστεί σκληρά.

Πρωϊνή βάρδια στο Αλκιβιάδου 16Γ άρχισε η γνωστή ξεπετατζού πενταλέπτου milf Εύα κατά την υπηρέτρια.
Mια ρωσσοειδής ευτραφής γραία  με βαμμένο κοκκινόξανθο μαλλί που φωνάζει αυστηρότατα την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο στα 7 λεπτά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

Γιατι εγω το σαββατο που τσαρκαρα την πετυχα κανονικα στο ποστο της. Μαλιστα Ρωτησα στο πιπινου πού θα βρω την ξανθια Ανκα(γιατι θυμομουν καποια καλα λογια απο το σαιτ) και μου ειπε η ευγενεστατη υπηρεσια να ψαξω να δω αν θα δουλευει στο φυλης109 κατω. Δεν ειχα σκοπο να περασω απο εκει, γιατι την προηγουμενη μερα δουλευε μια μελαμψη τσιγγανοειδης Ελενα την οποια ειχα τιμησει και δεν ηθελα να με δει παλι γιατι ηθελα κατι διαφορετικο... Άσε που μου ειχε κλαφτει και για την μειωμενη κινηση λογω των ημερων και οτι μεχρι τις 9 το βραδυ που πηγα, ειχε βγαλει στη διπλοβαρδια 30 ευρω το πρωι και 30 ευρω το βραδυ  :( :( . Οπότε αν εβλεπα τα καστανα τσακιρικα θλιμμενα ματακια της, θα ξαναεμπαινα  :cum:

Ευτυχως ηταν η Ανκα λοιπον εκει οντως   :dancing: :dancing::P :P :P .

Υγ:Κλάφτα Χαραλαμπε το βυζι της Ανκας, να συνεισφερουμε ολοι μερικα 20άρικα, να τα φτιαξει γρηγορα τα  :tits: :tits:άκια της
εκτος απο αγαπουλης εισαι και συναισθηματιας παναθεμα σε τι κανεις ρε μερεντα καλα εισαι πορνοτουρ εκανες :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πορνο-περίπατος στο μεταίχμιο της αλλαγής για την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο ώρα 23.00' χθες 15/8/2010 με τον εξαιρετικό συνάδελφο  alsomas

KΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ
Μιχαέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα με χαρωπά κοκκαλάκια, συμπαθητικό πρόσωπο με προκλητικά μάλλον χαρακτηριστικά, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με υπερ-ικανοποιητικά βυζιά (3,5-4άρια) και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο όπως τον περιεργαστήκαμε καλύτερα αυτή την φορά περιμένοντας τον πορνο-συνοδοιπόρο να ολοκληρώσει τις διεργασίες του μέσα στο πορνο-δωμάτιο

Άσχετο!
Ποιό είναι το νόημα των δυο πλυντηρίων που είναι τοποθετημένα στο σαλόνι;
1) Δουλεύουν και τα δυο; ...και κατα συνέπεια επιδιώκεται να μας περάσει το μήνυμα ότι τα σεντόνια πλένονται ανελλιπώς;
2) Χάλασαν και έχουν ξεμείνει στο σαλόνι γιατί το μπουρδέλο δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης;
3) Ή απλά κάποιος(α) το συνέλαβε ως διακοσμητικό στοιχείο;

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/52101944455819054020.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 44 [/color]
[color=green]Δασκάλα[/color] σχεδόν μελαχρινή με κοντά μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδιον (πάντα ή σχεδόν πάντα), σαφώς με γυαλιά σαν σοφός να σου διορθώνει τα λάθη, μέτρια στο ύψος (όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν), γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά και με υπερ-φουσκωμένο έως υπερ-φυσικό κώ(ο)λο σε απόλυτη στρογυλοποίηση

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Μελαχρινή με βουνίσιο πρόσωπο[/color] κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, παλαιοπωλησιακό ύφος, μέτρια προς κοντή, γεματούλα με μικρά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε πληθωρικό όριο λίπους

[color=brown][i]Κατεβαίνοντας την σκάλα για να φύγουμε ... "μας καληνύχτισε" μέσα στην ζέστη, η καϊλα που έβγαινε από τους κομπρέσορες των τέσσερων κλιματιστικών  [/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/09970831334266927449.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 27 & ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Αννούλα[/color] με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο αλλά καλοστημένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ελένη[/color] μελαχρινή με φράντζα στα μαλλιά [color=green][i]ως Κλεοπάτρα[/i][/color] και με ολόξανθες τούφες extensions, συμπαθητικό και γλυκό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, σχετικά λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και στρουμπουλό τεντωμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα της[/color] από Φωκαίας 22 όροφος (παλαιότερα πριν τρεις μήνες) με κοντά μαλλιά, μαγγίστικο ύφος ερασιτεχνικής δομής σε προποιητή πουτανίσια αίσθηση, μέτρια στο ύψος, σχετικά λεπτή με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο σε πεισμωμένη θέση.

[color=brown][i]Η σκάλα που οδηγεί στο μπουρδελο-σαλόνι είναι αριστούργημα της αρχιτεκτονικής..."τύφλα να χει ο Καλατράβας" [/i][/color]

Η φράση ανήκει στον εξαιρετικό συνάδελφο alsomas !!!  :thumbsup:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/61985817592139571427.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Έμα[/color] με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με συγκρατημένο ύφος, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες αλλά μικρά βυζιά και καλοστημένο χορευτικό κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ[/color]
[color=green]Σάρα[/color] Ρουμάνα μεν ξανθιά δε, με μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω σε ψηλό σημείο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια συλικονέ βυζιά με αποδεκτό κώ(ο)λο
1) Αποδεκτή περιποίηση χωρίς ιδιαίτερα καλά στοιχεία, μασώντας τσίχλα και στρίβοντας τον πούτσο στη ρίζα του όπως έστριβαν οι άνθρωποι της εποχής του λίθου, ένα κλωνάρι ξύλου πάνω σε μια πέτρα για να ανάψουν φωτιά
2) Σε γενικές γραμμές συνεργάσιμη και χωρίς γκρίνια

[color=brown][i]Σε όλα τα παραπάνω να συνυπολογίσουμε την τρύπα της οροφής που φευγαλέα μας κάνει να σκεφθούμε μήπως ξεπηδήσουν πόντικες και μας πηδήξουν[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/65288746529543826284.jpg[/img[/URL]]

Αυτά τα λίγα (για μια ακόμη φορά) προς το παρον ...

και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας !!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εκτος απο αγαπουλης εισαι και συναισθηματιας παναθεμα σε τι κανεις ρε μερεντα καλα εισαι πορνοτουρ εκανες :dancing:

Τί συναισθηματιας ρε καβλιαρη, δεν διαβασες την κριτικη μου?
Η άλλη ειπε ότι πηγα να την πλακωσω στο ξυλο, για να μου φαει τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειμαι ο Ακόρεστος εξολοθρευτης των φυλης 84 και 86 απο εδω και περα  :badair: :badair:

Τωρα για την αλλη τσιγγανοελένη οντως μου σκιρτησε λιγο την καρδια  :-* :-* :idiot: :idiot: με την τσαχπινια της, το πολυ ωραιο χαμογελο και...την ολιγη κλαψα  :grin: :grin: :grin:

Εκανα μερικες καλες καταθεσεις στο τουρ μου, εσύ τελειωσες τις διακοπες?
Γαμησες? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για πρακτικούς σκοπούς να ενημερώσουμε ότι θα δουλεύει απόψε (όπως και χθες) στο

Φυλής 86 όροφος μετά τις 24.00' (μεσάνυχτα) η Άντζελα με ωραίο πρόσωπο και απόμακρο ύφος, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ψηλή, μεντελέ σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια βυζιά και χαρωπό κώ(ο)λο. Από υπηρεσίες δεν γνωρίζουμε και θα αργήσουμε να μάθουμε...
Όσοι ικανοποιούνται από την όψη (και μόνο από την όψη) αξίζει να περάσουν.
Είναι λίγα τα 20e για τέτοιο κορμί!!!
Τέτοιο κορμί δεν συναντήσαμε με τον συνάδελφο alsomas στα στουντιος που πήγαμε.
Τόσο ωραία ήταν τα κορμιά στα στουντιος που αντί να συζητούμε για τις κοπέλες, συζητούσαμε για τα σπίτια ως επένδυση ...  :cheesy:
Εξαιρείται η Λίντα (όχι για εμένα) που δούλευε κάπου στην αρχή της Βουλιαγμένης.

Επίσης,

Ιάσωνος 46 όροφος μετά τις 24.00' (μεσάνυχτα) θα δουλεύει η Κατερίνα με συμπαθητικό πρόσωπο και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, πρόσχαρη, μέτρια στο ύψος, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο
Τα 15e είναι λίγα για τέτοια κορασίδα...
Για να μην μπερδευτείτε...
Περάσαμε απο το Ιάσωνος 46 όροφος πριν τις 24.00' που είχε μια χοντρέλω...
Στην συνέχεια (πηγαίνοντας για να δούμε τα λοιπά μπουρδέλα της Ιάσωνος) είδαμε στο πλακόστρωτο της Ιάσωνος να περνάει μια μελαχρινή κορασίδα που στοιχημάτησα ότι θα πιάσει δουλειά στην  αρχή της Ιάσωνος... (ευτυχώς και δεν στοιχημάτισες alsomas, θα το έχανες το στοίχημα  :cheesy:)
Όταν γυρίσαμε από τις διεργασίες των σχετικών υποθέσεων ήταν στο παράθυρο και μίλαγε, χαιρετώντας τους περαστικούς όπως η Μοσχολιού στα κόκκινα παράθυρα...

flg

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια  προσπάθεια να εξηγηθεί η ύπαρξη των 2 πλυντηρίων:

Κάποιος με κατάστημα ηλεκτρικών ερωτεύτηκε την κοπέλα που δούλευε εκει κ τα έστελνε δώρο.

Είναι ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό και οικονομικο σύστημα για πλύσιμο στέγνωμα κ στίψιμο του πέους που λειτουργεί με κέρματα(αχ αυτή η κρίση τι μας έκανε!)

Είναι σήμα για ψαγμένους και δηλώνει ότι :Το μπουρδελάκι λειτουργεί κ ως πλυντήριο χρήματος,οποιος τα έχει μαύρα ευπρόσδεκτος

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Σήμερα.
Απ'ότι φαίνεται θα συνεισφέρουν οι Βορειοελλαδίτες για τις πλαστικές της Άνκας.Βέβαια πρέπει να εργαστεί σκληρά.

Πρωϊνή βάρδια στο Αλκιβιάδου 16Γ άρχισε η γνωστή ξεπετατζού πενταλέπτου milf Εύα κατά την υπηρέτρια.
Mια ρωσσοειδής ευτραφής γραία  με βαμμένο κοκκινόξανθο μαλλί που φωνάζει αυστηρότατα την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο στα 7 λεπτά.

Βαλε ρε τζοκερξ ενα θρεντ "Εμπαργκο σε ξεπετατζουδες" και ναχει τα ονοματα τους κλπ,και να πεφτει σημα οτι πχ. Εμπαργκο στην ταδε,]....20 μερες αυστηρα,και μετα σου λεω εγω αν δεν συμμορφωνεται η καθε τετοια κυρια...Μωρε αρνακι θα γινει αμα μειωθει η πελατεια ξαφνικα...Τα κανουν γιατι βρισκουν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom