Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (39 μέλη και 307 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι 2002 ρε τυπε μου για πριν 10 μερες σου λεω  :2funny: :2funny:

Καταλαβα... δηλαδη ειναι ενα πορνειο που ειναι για ωρες που ξυπναει μεσα σου ο σκληροπυρηνικος γαμιας?  :grin:

Να σου πω λιγη βρωμια δεν μας χαλαει... κανα πουρο εκει... θα δουμε εμενα μ αρεσε παντως με εμπνεει ο χωρος χαχαχαχα
10 μερες 10 χρονια σιγα τη διαφορα ρε τυπε :2funny:
σου εκανα και μια ιστορικη διαδρομη :2funny:
εσυ ειδες μια μαυρομαλλο που κουνιοταν σαν την τρατα?με βυζι μικρο αλλα στητο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
10 μερες 10 χρονια σιγα τη διαφορα ρε τυπε :2funny:
σου εκανα και μια ιστορικη διαδρομη :2funny:
εσυ ειδες μια μαυρομαλλο που κουνιοταν σαν την τρατα?με βυζι μικρο αλλα στητο?

Α τωρα καταλαβα... ο χρονος εκει σταματα να υφισταται επειδη αλλαζουν γκομενες ανα 10 χρονια ε? χαχαχα

Σαν την τρατα ναι κουνιοταν..... αλλα ηταν καστανη... τωρα δεν θυμαμαι αν ηταν προς το ανοιχτο η προς το σκουρο... προς το σκουρο ηταν αλλα μαυρομαλλα δεν την λες....  :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α τωρα καταλαβα... ο χρονος εκει σταματα να υφισταται επειδη αλλαζουν γκομενες ανα 10 χρονια ε? χαχαχα

Σαν την τρατα ναι κουνιοταν..... αλλα ηταν καστανη... τωρα δεν θυμαμαι αν ηταν προς το ανοιχτο η προς το σκουρο... προς το σκουρο ηταν αλλα μαυρομαλλα δεν την λες....  :-
ο χρονος σταματα σε αυτο το ιδρυμα τυπε :2funny:
μπορει να πετυχεις και κανα φρικοπουρο απτο παρελθον :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο χρονος σταματα σε αυτο το ιδρυμα τυπε :2funny:
μπορει να πετυχεις και κανα φρικοπουρο απτο παρελθον :2funny:

Για να δουμε.... αν θα μπλεχτουμε στο μαγικο παιχνιδι του πορνοχρονου .... θα ενημερωσω.  :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πρωί Σαββάτου:
Ιάσωνος 1Α-ΚΛΕΙΣΤΟ
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή ξεπετατζού, παραμυθατζού,τέως Χάϊντι.Ακάποτο.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα σταθερά.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Μιχαέλα από την μεταμεσονύχτια βάρδια.Ακάποτο η 69 στα 15 ευρώ.

Φυλής 134 1ος-Μόνικα:
Τρίτη κατάθεση.20 ευρώ.
Καλό στοματικό (όχι ξεχωριστό) με ρούφηγμα όρχεων και καλή ισπανική στους επαρκείς για το πρακτέο φυσικούς καλοσχηματισμένους βύζους.
Απαράδεκτο στήσιμο στα τέσσερα και αντιαισθητικά σπυριά στα οπίσθια.Γενικά δεν βιαζόταν αυτήν την φορά.
Στο μέσο της πράξης, η γνωστή μπόχα περιόδου αναδύθηκε.Ενδείκνυται μόνο για νταρντανο-βυζολάτρες.

Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η Πάολα από Περγάμου 1 κάτω και Φυλής 134 1ος.Μελαγχροινό λεπτό πιπίνι.Τα βασικά.Έχει κριτικές.Και το χαρτί στον τοίχο να βοά: ΟΧΙ ΕΞΤΡΑ!!!
Πιπίνου 65-Ρωξάνη από Φυλής 59, Φώκαιας 22 και αναπληρούσα την Μιχαέλα στο Φυλής 136.Μελαγχροινή λεπτή σκουρόχρωμη και πάντα χαμογελαστή κοπέλα.

Διδύμου 8 κάτω-ΚΛΕΙΣΤΟ
Διδύμου 8 άνω -Ξανθιά,ψηλή ευτραφής μεσήλικη με αφέλειες το μαλλί.Μου θύμισε την παλαιά Ναταλί-Προύσσης 22 και Διδύμου 18 ισόγειο.Μάλλον αυτή ήταν.
Χωματιανού 11 άνω-Μόνικα.Όμορφη,ψηλή,ξανθιά λεπτή γυναίκα.Τα βασικά.Έχει ξαναθεαθεί πρωί,εκεί.
Χωματιανού 11 κάτω-Αναστασία από Φυλής 54 άνω.Νεαρή, σχετικά ψηλή,λεπτή "Ρωσίδα".Τα βασικά.

Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ

Και
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Και φυσικά δεν είχα καμία όρεξη να πάω Διδύμου 20 και 18.Ιβάνα και Ναταλί πιθανόν.

Παρακαλω πολυ στσ ξεπετατζιδικα 84-86 να προστεθει και η χριστινα...

Δουλευει στο αμεσως επομενο, απο αυτο που ειναι η αννοποντικοπολωνεζα...

Δεν εχω κουραγιο να περιγραψω καν τί συνεβη απο τις μαλακιες της. Ειναι ολιγον νταρντανα-καθολου ευτραφης βεβαιως-μελαχροινη με 2-2,5 βυζουμπες.

Επισκέπτης
Παρακαλω πολυ στσ ξεπετατζιδικα 84-86 να προστεθει και η χριστινα...
Δουλευει στο αμεσως επομενο, απο αυτο που ειναι η αννοποντικοπολωνεζα...
Δεν εχω κουραγιο να περιγραψω καν τί συνεβη απο τις μαλακιες της. Ειναι ολιγον νταρντανα-καθολου ευτραφης βεβαιως-μελαχροινη με 2-2,5 βυζουμπες.
Η ΦΟΛΑ-αννοποντικοπολωνεζα δουλεύει συνήθως στο Φυλής 84 κάτω.Άρα αναφέρεσαι στο Φυλής 86 κάτω.
Η Χριστίνα είναι καινούργια;
Ηρέμησε και γράψε κριτική.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η ΦΟΛΑ-αννοποντικοπολωνεζα δουλεύει συνήθως στο Φυλής 84 κάτω.Άρα αναφέρεσαι στο Φυλής 86 κάτω.
Άρα αναφέρεται στο 84 άνω ...  ;)
Εκεί δουλεύει η Χριστίνα (σχετικά νέα κοπέλα), μελαχρινή, εμφανίσιμη, μαλλιά σπαστά μέχρι τις πλάτες, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, τονισμένο κώ(ο)λο και με ύφος προκλητικό σε μήνυμα : "...μπορείς να με πηδήξεις ικανοποιητικά;"
Μάλλον πρέπει να έχει "μάθει" την δουλειά σε φραπεζάδικα που ο άλλος χύνει χωρίς να βγάλει το παντελόνι...

Υστερόγραφο : Το διαπίστωσες ότι αν δεν επισκέφθεσαι ορισμένους "οίκους" υστερείς σε ενημέρωση;  :)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είναι εντυπωσιακή η επιμονή και η αντοχή 2-3 κυρίων στην ενημέρωση.

Θεριζοαλωνιστικές μηχανές...

Κι αν είναι 3 η ώρα τη νύχτα, κι αν κάνει ζέστη, κι αν χιονίζει και αν βρέχει (το αγριογούρουνο αντέχει).

Ο Θεός να μου παίρνει ρυτίδες και να τους δίνει χρόνια...

Επισκέπτης
farkeli:
Άρα αναφέρεται στο 84 άνω ...  ;)
Πράγματι το αμέσως επόμενο από το 84 κάτω είναι το 84 άνω.Το 86 κάτω που έγραψα, είναι το αμέσως επόμενο όσον αφορά τα ισόγεια καταστήματα.
Υστερόγραφο : Το διαπίστωσες ότι αν δεν επισκέφθεσαι ορισμένους "οίκους" υστερείς σε ενημέρωση; :)
Οι δικοί μου σκοποί περιήγησης είναι:
1.Να βρώ συγκεκριμένες κοπέλες που ήδη έχω πάει μαζί τους σε πιθανά σημεία.
2.Να γνωρίσω στοχευμένα συγκεκριμένες κοπέλες βάσει πληροφοριών.
3.Να ελέγξω ενδεχόμενη ανανέωση κάποιου οίκου σε κοπέλα η υπηρεσίες η και τα δύο βάσει πληροφοριών η μη.
Γράφω "η μη" για την περίπτωση που δεν έχω πληροφορίες αλλά έχει παρέλθει αρκετός καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη στον οίκο.
4.Παρεπόμενο των τριών ανωτέρω σκοπών είναι η επίσκεψή μου σε οίκους παρακείμενους σε αυτούς που επισκέπτομαι λόγω των τριών πρώτων σκοπών.

Γνώμονάς μου είναι η αποφυγή αγενών απαράδεκτων τσατσάδων και ιερόδουλων.
Κατά αυτόν τον τρόπο προκύπτει η ενημέρωση των συναγωνιστών από την μεριά μου.
Δηλαδή η ενημέρωση των συναγωνιστών δεν είναι ο πρώτος κύριος σκοπός για μένα.

Οι δικοί σου σκοποί περιήγησης ποιοι είναι;

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Να ρωτησω εγω κατι χωρις πραγματικα κανενα ιχνος ειρωνιας.

Δουλειες δεν εχετε να κανεται και τρεχεται ολη μερα στα μπουρδελα να δειτε πια δουλευει που και να γραψεται αναλιτικα σε ποια οδο σε ποιο αριθμο πως ειναι ποσα περνει τι φοραει πως μιλαει πως ειναι η τσατσα και αλα πολλα αλλα τιποτα επι της ουσιας δλδ το πως γαμιεται!!!

Και κατα δευτερον με το να ποσταρεται ολλα αυτα τα κατευατα σε σχεδον καθημερινη βαση νομιζεται οτι παρεχεται καποια αξιολογη η αξιεπενει πληροφορια?? με λιγα λογια μηπως εχεται μπει στο τριπακι οτι κανεται κατι σημαντικο??οτι αυτο που κανεται ας πουμε λεει κατι?? το κανεται ετσι επειδη γουσταρεται?? η μηπως σας κανουν καμια τσαμπα πιπα και τους κανεται καμια τσαμπα διαφιμιση??

Ξαναλεω οτι αυτες ειναι πραγματικες αποριες μου χωρις καμια διαθεση να προσβαλω κανεναν...οποιος θελει λοιπον μου απανταει.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1

Δουλειες δεν εχετε να κανεται και τρεχεται ολη μερα στα μπουρδελα να δειτε πια δουλευει που και να γραψεται αναλιτικα σε ποια οδο σε ποιο αριθμο πως ειναι ποσα περνει τι φοραει πως μιλαει πως ειναι η τσατσα και αλα πολλα αλλα τιποτα επι της ουσιας δλδ το πως γαμιεται!!!

Και κατα δευτερον με το να ποσταρεται ολλα αυτα τα κατευατα σε σχεδον καθημερινη βαση νομιζεται οτι παρεχεται καποια αξιολογη η αξιεπενει πληροφορια?? με λιγα λογια μηπως εχεται μπει στο τριπακι οτι κανεται κατι σημαντικο??οτι αυτο που κανεται ας πουμε λεει κατι?? το κανεται ετσι επειδη γουσταρεται?? η μηπως σας κανουν καμια τσαμπα πιπα και τους κανεται καμια τσαμπα διαφιμιση??

Ξαναλεω οτι αυτες ειναι πραγματικες αποριες μου χωρις καμια διαθεση να προσβαλω κανεναν...οποιος θελει λοιπον μου απανταει.
Ηθελα να ηξερα τα δικα σου μηνυματα και δεν ειναι λιγα σε τι αναφερονται?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ηθελα να ηξερα τα δικα σου μηνυματα και δεν ειναι λιγα σε τι αναφερονται?
Αφου θελεις θα σου πω και αν θελεις τσεκαρετο..τα 30%σε χαβαλε και σπαμ το 10% βριζομαι με καποιον,το 40% σε σχεσεις με αλλοδαπες η σε σχεσεις με τανες,και το 20% σε γενικοτερα θεματα.

Τωρα απαντησε μου εσυ σε αυτα που ροταω,αν θελεις φυσικα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

ας απαντησω εγω αν και δεν ενημερωνω με την συχνοτητα τως εκλεκτων φιλων.

το πως γαμιουνται αρκετες απο τις κοπελες που βρισκουμε το εχουμε πει πολλες φορες και σε κριτικες και σε σχολια λακωνικα και περιεκτικα κατα την διαρκεια της ενημερωσης.

δεν λεμε δλδ μονο που εργαζεται καθε κοπελα κλπ.λεμε και αυτο.

Και κατα δευτερον με το να ποσταρεται ολλα αυτα τα κατευατα σε σχεδον καθημερινη βαση νομιζεται οτι παρεχεται καποια αξιολογη η αξιεπενει πληροφορια?? με λιγα λογια μηπως εχεται μπει στο τριπακι οτι κανεται κατι σημαντικο??οτι αυτο που κανεται ας πουμε λεει κατι??

το κανουμε για να μαθει καποιος σαν εσενα, και αλλα μελη,που βρισκεται καποια κοπελα  που πιθανον ψαχνει.
αν το βρισκουμε σπουδαιο δεν χρειαζεται να το σχολιασουμε.σιγα μην βρισκουμε το νοημα της ζωης και μεσω αυτου.

εναι οσο σπουυδαιο θεωρει αυτος που θα βρει χρησιμη μια πληροφορια απο την ενημρωση που θα διαβασει.

το κανεται ετσι επειδη γουσταρεται??

ναι

η μηπως σας κανουν καμια τσαμπα πιπα και τους κανεται καμια τσαμπα διαφιμιση??

ωραια θα ηταν μια πιπα.

την διαφημιση που την εχεις δει.
για τις πιο πολλες πεφτει κραξιμο.

ελπιζω να σε καλυψα.

αντε πες καμμια καλημερα τωρα.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εχω πει φιλε μου καλημερα στο καταληλο θρεντ..και σε ευχαριστω γιατη με καληψες πληρος,αφου το γουσταρεται τοτε αξιζει,γιατη πιστευω οτι η ταλεπορια για να σιλεξεις αυτες της πληροφοριες δεν ειναι ειναι αναλογη της αξιας της πληροφοριας..αλλα αφου το γουσταρεται,καλα ξιγιεσται :rockon: :rockon: :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
γιατη πιστευω οτι η ταλεπορια για να σιλεξεις αυτες της πληροφοριες δεν ειναι ειναι αναλογες της αξιας της πληροφοριας.

δεν ειναι ταλαιπωρια.

την αξια της πληροφοριας την οριζει ο καθενας που την ψαχνει και την βρισκει-αξιοποιει μεσω του θρεντ.

για αλλους ειναι μικρη και για αλλους σπουδαια.

εμεις απλα αυτο που ξερουμε το μοιραζομαστε.

καλη σου μερα λοιπον.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειναι ταλαιπωρια.

την αξια της πληροφοριας την οριζει ο καθενας που την ψαχνει και την βρισκει-αξιοποιει μεσω του θρεντ.

για αλλους ειναι μικρη και για αλλους σπουδαια.

εμεις απλα αυτο που ξερουμε το μοιραζομαστε.

καλη σου μερα λοιπον.
το λεω ταλαιπορια βαση τον δικον μου δεδομενον,εγω κανω μια βολτα η πρωτη που θα μου αρεσει την γαμω το πολλη λοιπον σε 6-7 σπιτια εχω γαμησει και φευγω,γιαυτο και θεορω ταλαιαπορια να κανεις βολτες μερα μεσημερη ας πουμε μες τον ηλιο..αλλοι βεβεα δεν γαμανε αν δεν περασουν ολα τα σπιτια της περιοχης και να εχουν μια πληρη οικονα,ο καθενας σκευτεται διαφορετικα..

Θελω επισις να πω οτι ειχα καποιες αποριες που λυθικαν και πλεον εχω διφορετικη αποψη για το θρεντ ;) ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Παιδιά χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, και γενικα σε όλους.
Καλό κουράγιο στα κορίτσια που εργάζονται σήμερα, καλή δύναμη (αν και κανονικά έπρεπε να είναι όλα κλειστά σήμερα, ή έστω η πρώτη βάρδια).
Σε όσους είμαστε Αθήνα... καλό πήξιμο...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ θέλω να πω μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την ενημέρωση που κάνουνε ορισμένοι. θα μπορούσαν να μη γράφουν τίποτα αφού δεν έχουν κανένα κέρδος. Τώρα το πόσο χρόνο σπαταλούν και που , είναι δικό τους θέμα. Σωστή η επένδυση χρόνου θα έλεγα εγώ  :cheesy:  Να είστε καλά και να δίνεται πληροφόρηση στο λαό.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Να προσπαθησω να γραψω 2 λογια για αυτο το ζώο...

Άλλες 2 με εχουν παρατησει στο 5-7αλεπτο χωρις να τελειωσω και χωρις να μου δωσουν την ευκαιρία με τελευταια προειδοποιηση ότι εχω  1-2 λεπτα ακομα ωστε να δωσω ενταση για να μην φυγω με τζαμπα καταληξη το 20αρι...

Στην μια μαλιστα απαιτησα και πηρα πισω τα λεφτα μου, γιατι η εν γενει κοροιδιστικη συμπεριφορα της με ωθησε να μην την αφησω ετσι, βγαζοντας λεφτα χωρις να τα δουλευει καθολου... Της εχω και κριτικη  :cool2:

Η Χριστίνα λοιπον μπηκε μεσα με ενα βαριεστημενο υφος σαν να παει στα κατεργα να δουλεψει και μου απλωσε την αραδα της μακρια ωστε να μην μπορω να ακουμπησω σχεδον τπτ.
Την ρωταω απο που ειναι και μου λεει ''no talk εδω''.
Κανει λοιπον πιπα των 30δευτέρων ενω με ειχε εκνευρισει απο πριν και χωρις να επελθει στυση ξαπλωνει ψηλά στην ακρη του κρεβατιου και περιμενει να της γαμησω το γεματο κρεμα πηγαδι της. Διευσδω 4-5 φορες, αλλά ετσι οπως ειχε στηθει στην κορυφη του κρεβατιου εγω σχεδον ακουμπαγα το καγκελο του κρεβατιου και δεν μπορουσα να κινηθω γιατι θα εριχνα κουτουλια. Της κανω νοημα να ερθει πιο κατω οπως ειμαστε, κανει πως δεν καταλαβε. Της ακουμπαω επειτα τον ωμο και της λεω έλα πιο κατω.

Ε λοιπον ετσι στο 2λεπτο παραμονης της, σηκωνεται κι αρχιζει να ντυνεται. Δεν μπορουσα να πιστεψω τί γινοταν...

Παω στην τσατσα και της λεω αυτη δεν εκανε τπτ, τα λεφτα μου πισω και αρχισε να μου λεει πρωτα οτι χτυπησα την χριστινα και επειτα ότι την τρομαξα κανοντας απειλητικη κινηση οτι θα την χτυπησω...
Φωναξε λοιπον το αφεντικο για να με πεισουν οτι την χτυπησα και να μην μου δωσουν τα λεφτα μου...
Ηρθε ενας καραγκιοζης αλβανος λοιπον και μου αραδιαζε ακατασχετες μαλακιες με τσαμπουκα και οτι δεν θα παρω λεφτα πισω γιατι ειδα μουνι λεει...
Αφου τον ρωτησα βεβαια αν υπαρχει κανεις που να μην κανει παραπονα για αυτην και παω να φυγω, μου λεει επειδη εισαι Ελληνας παρε τα 10 ευρω πισω...

Σου αρκουν αυτα για να την βαλεις στην ξεπετολιστα των 84-86? :boobies: :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom