Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (6 μέλη και 162 επισκέπτες)

Επισκέπτης
hardcoras:
χθεσινοβραδυνη καταθεση κατα τις 11 στο φυλης 92Α,η κοπελα ιωαννα απο ρουμανια,ψηλη μελαχροινη με ισια μακρυα μαλλια,μετριο σωμα και αδιαφορο προσωπο,σε γενικες γραμμες εμφανιση κατω του μετριου...οι υπηρεσιες ηταν ακαποτο (φυσικα και δεν πηρα...),μουνακι,κολαρακι,20 ευρω...
μαλιστα υπηρχαν 2 κοπελες,η αλλη ηταν η λαρισα,μαλλον πιο ωραια στο συνολο,με τις ιδιες υπηρεσιες μαλιστα...ισως θα επρεπε να ειχα διαλεξη αυτην εξαρχης...
λοιπον,η ιωαννα σχεδον τιποτα δεν εκανε σωστα...
Μάλλον είναι η Ιωάννα με κριτική στο Φυλής 71 κάτω.
Όσο για την Λαρίσα, την δοκίμασα στο Φώκαιας 19.Βαριεστημένα τυπικά πράγματα.Ξινίλα και γκριμάτσες δυσαρέσκειας για τα αυτονόητα.Αρχίδια δεν γλύφει.

στα παραλειπομενα...πολυ εντυπωσιακη ξανθια με εκφυλο προσωπο,σωματαρα και καλα σιλικονατα στηθη στο Φυλής 67,εχουμε καμια πληροφορια?
Τα τελευταία απογεύματα, η Ζωή από Φυλής 59 άνω τον Χειμώνα κάνει βάρδιες εκεί.Ταιριάζει στην περιγραφή σου με εξαίρεση το "πολυ εντυπωσιακη".Κάνει Τα βασικά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
αλεξια,φυλης 84 κατω...αψογη νεαρη μελαχροινη μετριου αναστηματος με μακρυ ισιο μαλλι και αξιοπροσεκτο προσωπο,υπερτροφοδοτουμενο κολο με ωραιο τατου πανω απο αυτον και μικρο αλλα στητο βυζι...
καλα το παω φαρκελι? χα χα...
φιλε greenside,απο μενα η μαρια ιασ.43 δεν συνισταται...εμφανιση καλη αλλα πολυ μετρια εμπειρια και αν θες κουλουρι αστο καλυτερα,δεν θα καταλαβεις τιποτα...

:thumbsup:

Βραδινή και μεταμεσονύχτια μπουρδελο-περιήγηση για Φυλής-Διδύμου-Μεταξουργείο στις 11/8/2010 με τον Hardcoras

ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΩΡΑ 10.30'

Φυλής και Διδύμου (ακόμη μια ιστορική πορνο-γωνιά)

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/44743239615519101176.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΥΠΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Άντζελα[/color] ξανθιά μεγαλοκοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα με φαρδιές πλάτες και αποδεκτό φουσκωτό κώ(ο)λο όλα τοποθετημένα μέσα σε ολόσωμο εσώρουχο (ευνόητο και αναμενόμενο)
Τελειωτικό ακάπωτο και πρωκτικό

[color=red]ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μαρίνα[/color] μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, βουκολικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με κάπως χαμηλά τοποθετημένο τον κώ(ο)λο
Ακάπωτο (δεν ακούσαμε για τελειωτικό) και πρωκτικό

[color=red]ΦΥΛΗΣ 40[/color]
[color=green]Ρωσίδιον[/color] με ξανθά κοντά καρέ σπαστά μαλλιά, καχύποπτο και μυστήριο ύφος (ως συνεργάτης της KGB) διανθισμένο από (πιθανή) πρωτόλεια πουτανιά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, απόκρυφα βυζιά (πιθανόν μέτρια προς μικρά) και τσαχπινο-χορευτικό μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Διαφορετικό χρώμα κάλτσες (μαύρες) από σλίπ (πράσινο) και από σουτιέν (μπλε)

[color=red]ΦΥΛΗΣ 54 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ντενίσ(σ)α[/color] από Φυλής 134 όροφος (όπως βλέπουμε το κτίριο), με ασπρόξανθα μαλλιά καρέ σπαστά, συμπαθητικό πρόσωπο με γλυκά μπεϊπμπιλέν χαρακτηριστικά, ψηλή, κανονικό σώμα με αναλογίες μοντέλου και καλοστημένο, μέτρια προς μικρά βυζιά και υπερ-ενδιαφέροντα καλο-στημένο και καλο-διατηρημένο κώ(ο)λο
Οι εκτιμήσεις των συναδέλφων διίστανται για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.
Πάντως από εμφάνιση αντικειμενικά είναι αρκετά εντυπωσιακή

[color=brown][i]2ο Γυμνάσιο Αρρένων 1860
Στο δρόμο Φυλής και στους κάθετους δρόμους, οι άρρενες, όλο και κάτι μάθαιναν κατα καιρούς από το 1860[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/11108553565293355212.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Σαπρίνα[/color] με καστανά ίσια (πλέον) μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρόσωπο με... "σχισμοειδές ύφος και σχήμα", μάλλον ψηλή, λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες ως μοντέλο, μικρά σχετικά βυζιά και τεντωμένο χορευτικό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 65 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Ρομπέρτα[/color] με κατσαρά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γλυκό και προκλητικό ύφος σε συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, υπερ-χορταστικά βυζιά και αποδεκτό στρουμπουλό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Αλέξια[/color] με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου διανθισμένα με δροσερή πουτανιά, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με καλές αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα στρουμπουλό κώ(ο)λο σε αχλαδοειδές σχήμα τοποθετημένο ελάχιστα πιο κάτω από το ανεκτό όριο

[color=red]ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ ή ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ)[/color]
...δυο κοπέλες
[color=green]Μπιάνκα[/color] (απο Φωκαίας 22 υπόγειο) με ξανθά περμαναντ μαλλιά μέχρι τους ώμους, πονηρό ύφος σε αποδεκτό πρόσωπο με πιθανή ατέλεια στα μπροστινά δόντια, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά αλλά ενδιαφέροντα κώ(ο)λο γνωρίζοντας βασικά Ελληνικά για την πορνο-συννενόηση
[color=green]Καμέλια[/color] με πολύ κοντά σγουρά μαλλιά, απόμακρο ύφος με έκδηλη απειρία, μάλλον ψηλή, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο σε θέση εσωτερικού τόξου μην γνωρίζοντας καθόλου Ελληνικά.
[i]Άρα η Μπιάνκα=Δασκάλα και η Καμέλια=μετεξεταστέα(?) μαθήτρια[/i]  :D

[color=red]ΦΥΛΗΣ 92 ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ[/color]
...δυο κοπέλες
[color=green]Ιωάννα[/color] από Φυλής 86 ισόγειο και Φυλής 84 ισόγειο (εκάστοτε), με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ζωηρό και πουτανίσιο πρόσωπο, βγάζοντας (σχεδόν πάντα) προκλητικά την γλώσσα σαν να πίπωνε τον αέρα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε χορευτικές φιγούρες
[color=green]Λαρίσα[/color] επίσης με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πονηρό και σιγανο-πουτανιζέ ύφος με ελαφρό χαμόγελο και πιο γλυκά χαρακτηριστικά από την Ιαωάννα, με ίδια σωματικά χαρακτηριστικά  αλλά λιγότερο χορευταρού και (μάλλον) περισσότερο αποτελεσματική

[b][color=blue]ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΩΡΑ 23.45'[/color][/b]

[color=brown][i]Ιάσωνος (κοντά στα μεσάνυχτα)[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/13643231599220408313.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Διάνα ή Ντανία ή κάπως έτσι[/color] με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά, πρόσχαρη, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα με υπερ-χορταστικά βυζιά αλλά σχετικά περιορισμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Mia[/color] από Κολωνού 27 ισόγειο (πρόσφατα), Κολωνού 27 όροφος (επανεμφάνιση) Καλλέρρη 33 και Φυλής 71 όροφος (πολύ παλαιότερα, δηλαδή πριν 7-8 χρόνια) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, αποδεκτό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), συλικονέ βυζιά και ελάχιστα φουσκωτό κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Έμα[/color] με κοντά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και υπερ-ενδιαφέροντα τακτοποιημένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ελένη[/color] με φράντζα στα μαλλιά ως Κλεοπάτρα, συμπαθητικό πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ομοιότυπη συμπεριφορά καλωσορίσματος..."πρόσχαρη και θετική", κανονικό σώμα με ενδιαφέροντα καλά χαρακτηριστικά, μάλλον μέτρια προς μικρά βυζιά και τεντωμένο καλοστημένο και καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο

[color=brown][i]Λίγο πριν την είσοδο του Αχιλλέως 51 με τα ασπρισμένα σκαλιά[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/38619555220644869961.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51[/color]
[color=green]Ξανθιά[/color] με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους σε χτένισμα κόμισσας, χορταστικό πουτανίσιο βλέμμα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο με σχετικά φαρδιές λεκάνες σε προκλητικό σχήμα παρότι εκτιμάται ότι βρίσκεται τοποθετημένος χαμηλά  

αυτά τα λίγα προς το παρόν...

και σε λίγο πάλι μαζί !  

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι σιγουρος jocker για τη λαρισα,εδω διαφημιζε οτι κανει ακαποτο και πρωκτικο και κολλαει στο να γλυψει αρχιδια...φαντασου...παντως στο ιδιο σπιτι η ντανιελα ηταν ετη φωτος καλυτερη σε υπηρεσιες και γενικα...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ο Δαιμωνας του πληκτρολογιου χτυπησε την ενημερωση του φαρκελι....ενα μικρο λαθος στα νουμερα....αλλαζουμε τον αριθμο 19 με το 20 ...και ειμαστε σωστοι.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστα...και πρεπει να ειναι νταρια (οχι ντανια...) η εντυπωσιακη ξανθια στο ιασ.20 πανω...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παιδια για την Λαρισσα όπως της κατσει ειναι...

Εμενα την μια φορα δεν μου εδινε κωλο με τιποτα γιατι ελεγε οτι ποναει.Στσ υπολοιπα πολυ καλη.
Και την αλλη φορα που πηγα ξεσκισα την σουφρα της στα τεσσερα χωρις να δυσανασχετησει  :rockon: :rockon: , αλλα αυτη την φορα ειχε
μια αισθηση βιασυνης σρις κινησεις της,οποτε απορριπτεται απο εμενα προς το παρον.

Οσο για αρχιδια, μου τα τιμησε δεοντως :pipa1:...

Στα παραλειπομενα...Στην εξαγωγη απ τη σουφρα με κοιταξε εντρομη και ειπε i make something. Το ξερω της λεω και την καθησυχασα οπως μπορουσα, αν και συνεχιζε οτι ντρεπεται και τετοια. Καταλαβατε για τι μιλαω νομιζω  :grin: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Εμενα την μια φορα δεν μου εδινε κωλο με τιποτα γιατι ελεγε οτι ποναει.
δεν σου ειπε το κλασσικο οτι την εχεις μεγαλη τυπε? :2funny: :2funny: :2funny:
πολλες το λενε αυτο για να γλυτωσουν το κωλογαμησι :2funny:

thomas38

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια χθες το πρωι πηγα στο studio στην ηλιουπολη.πετυχα την ντελια.Αστερι το κοριτσι!!!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
Σχημάτισα ίδια γνώμη για Ντανιέλα στο Φ92Α.
Άλλοι λένε ότι περάσανε ωραία. Εγώ που πήγα για τον κώλο της δεν τράβαγε.
...μου έκανε νερά. Μάλιστα ζήτησε συγνώμη όταν έφευγα.
Δεν ξέρω, αν πριν από εμένα την είχαν ξεκωλιάσει άλλα 30 άτομα την μέρα εκείνη, λογικό είναι να ζορίζεται.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σχημάτισα ίδια γνώμη για Ντανιέλα στο Φ92Α.
Άλλοι λένε ότι περάσανε ωραία. Εγώ που πήγα για τον κώλο της δεν τράβαγε.
...μου έκανε νερά. Μάλιστα ζήτησε συγνώμη όταν έφευγα.
Δεν ξέρω, αν πριν από εμένα την είχαν ξεκωλιάσει άλλα 30 άτομα την μέρα εκείνη, λογικό είναι να ζορίζεται.
Αχ ασε φιλε μετα απο τοσες φωλες που εχω φαει τις τελευτΑΙΕς μερες χρειαζομουν λιγη Ντανιελα, αλλα μου ειπαν στο 92 οτι εφυγε διακοπες.Ηταν η μονη που θα μου αναπληρωνε το χαμενο εδαφος απο τις ξεπετες  :grin: .
Ενταξει παντως αμα χτυπανε 12ωρα+ οι κοπελες εχουν και αυτες τα ορια τους καποια στιγμη.
Η Ντανιελα εκτος οτι μου ηταν αψογη, ενω ειχε φωναξει 2 φορες ο τσατσος, δεν χαμπαριασε και χριστό να μου πει να βιαστώ... :)
δεν σου ειπε το κλασσικο οτι την εχεις μεγαλη τυπε? :2funny: :2funny: :2funny:
πολλες το λενε αυτο για να γλυτωσουν το κωλογαμησι :2funny:
Δε μου το ειπε  :S .Καλυτερα γιατι θα την ξεχεζα  :grin: ,ολες οι αλλες λενε ειναι μεγκαλο ντεν μπορει γκωλο  :idiot:

panoramix1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι καλημερα σασ
θα επισκεφτω το  κεντρο σημερα για κατι δουλειεσ επειτα απο πολυ καιρο
μηπωσ θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιοσ που θα βρω granny 50+??

thanks...

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Ελλης 3 - Νταιάνα το απόγευμα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
κυριοι καλημερα σασ
θα επισκεφτω το  κεντρο σημερα για κατι δουλειεσ επειτα απο πολυ καιρο
μηπωσ θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιοσ που θα βρω granny 50+?? 50+??
thanks...
Απόγευμα και βράδυ στην Τροφωνίου (κάθετος στην Λιοσίων)  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ο Δαιμωνας του πληκτρολογιου χτυπησε την ενημερωση του φαρκελι....ενα μικρο λαθος στα νουμερα....αλλαζουμε τον αριθμο 19 με το 20 ...και ειμαστε σωστοι.
:thumbsup:
Με αφορμή την (εύστοχη) επισήμανση του συναδελφου spiderdom να σημειώσουμε ότι η Ελένη με την φράντζα ως Κλεοπάτρα (σταθερή αξία για το Μεταξουργείο) μετακινείται τις τελευταίες ημέρες από το Ιάσωνος 19 ισόγειο στο Ιάσωνος 20 ισόγειο.

Επισκέπτης
ξεχασα να αναφερω απο την προχτεσυνη μου επισκεψη καταθεση στην φωκαιας οτι οσο περιμενα την κοπελα στο δωματιο εσκασε μυτη μεσα πελατης οπου λεει στη τσατσα
πελατης:θελω να περασω αλλα εχω 500 €
τσατσα: αγορι μου....500ευρω...που να βρω να σου χαλασω.....
νομιζω οτι το παλικαρι ειπε οτι εχει παει και σε αλλα σπιτι αλλα δεν του χαλαει κανεις...
απο εκει και περα προσπαθησε η τσατσα να βρει ρεστα, ρωταγε την κοπελα, ρωτησε και καποιον αλλον εκει (οχι πελατης) που βρισκοταν στο σαλονι.
πιστεψα οτι θα ηταν κανα πλαστο χαρτονομισμα το οποιο εκτος απο την ευκαιρια να χαλαστει ευκαιρια να ριξουμε και εναν.....
τελικα δεν ξερω τη καταλυξη ειχε μιας και ηρθε η κοπελα και ειχα αλλου την προσοχη μου.

Δύσκολο να ήταν πλαστό.Πλαστογραφούν 10,20,50,100€ επειδή είναι πιο εύκολο να τα "ξεπλύνουν" και επειδή είναι πιο εύκολο να περάσουν χωρίς έλεγχο.Τα 200,500€ όποιος και να τα πάρει θα τα κοιτάξει πολύ ώρα,άσε που δε βρίσκεις εύκολα να χαλάσεις τόσο μεγάλα χαρτονομίσματα.Απορρώ όμως που είχε 500ευρω.Ζήτημα να έχω δει 7 φορές από την έλευση του ευρώ!!!

Επισκέπτης
εισαι σιγουρος jocker για τη λαρισα,εδω διαφημιζε οτι κανει ακαποτο και πρωκτικο και κολλαει στο να γλυψει αρχιδια...φαντασου...παντως στο ιδιο σπιτι η ντανιελα ηταν ετη φωτος καλυτερη σε υπηρεσιες και γενικα...
Η Λαρίσα-Φώκαιας 19 και Φυλής 92 παλαιό- αρνήθηκε να γλύψει αρχίδια και η πίπα της ήταν ρηχή.Συμπεριφερόταν σπαστικά με ξινίλα.Αρνήθηκε σπαστικά να βελτιώσει την πίπα της.Ξενέρωμα σκέτο.

Η Ντανιέλα ήταν καλή την πρώτη φορά στο Φώκαιας 17 άνω.Την δεύτερη φορά, ΦΟΛΑ:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δύσκολο να ήταν πλαστό.Πλαστογραφούν 10,20,50,100€ επειδή είναι πιο εύκολο να τα "ξεπλύνουν" και επειδή είναι πιο εύκολο να περάσουν χωρίς έλεγχο.Τα 200,500€ όποιος και να τα πάρει θα τα κοιτάξει πολύ ώρα,άσε που δε βρίσκεις εύκολα να χαλάσεις τόσο μεγάλα χαρτονομίσματα.Απορρώ όμως που είχε 500ευρω.Ζήτημα να έχω δει 7 φορές από την έλευση του ευρώ!!!

ο μισθος του θα ητανε. περιεργο να ηθελε να το χαλασει στα μπουρδελα.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
Η ντιανα στο ελλης 3 ειναι απογευματακι η μεταμεσονυκτια αυτες τις μερες μαγκες; ξερει κανενας; :pipa3:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η ντιανα στο ελλης 3 ειναι απογευματακι η μεταμεσονυκτια αυτες τις μερες μαγκες; ξερει κανενας; :pipa3:
Το Ελλης 3 δεν εχει μεταμεσονυκτια βαρδια!!!!Απλα η απογευματινη τελειωνει κατα τις 1 περιπου και μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν η Νταιανα!!!Για τωρα δεν ξερω!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom