Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (2 μέλη και 99 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μου πήγαινε και πάρ'της συνέντευξη. Δεν υπάρχει λέμε ρε μαν.
smilie_happy_255.gif
smilie_happy_255.gif
http://www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
[/quote]απογευμα ειναι τυπε?

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Αποκάλυψη κύριοι!!!!!!
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
Κάναμε εψές, που λέτε, ένα απ'τα πρωϊνά πορδελοσκάουτ με τον ακόρεστο τύπο και αφού η καλύτερη που είχαμε δει ήταν για να την κλαίνε οι ρέγγες, του λέω δε μπαίνουμε και στο [color=red]Ιάσωνος 33[/color] (κλασσικό μπαζόσπιτο του κερατά);
Και ναι (ω, τι σύμπτωση!) είχε χρέπι. Άρχισε εκεί τα δικά της "Μπείτε να περάσουμε καλά" και τα συναφή και πως μου'ρθε η επιφοίτηση να τη ρωτήσω τι κάνει για να περάσουμε καλά... Η απάντηση ξεπέρασε κάθε αρρωστημένη μου φαντασίωση! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-047.gif
"Πί... πί... πί... πα χωρίς κα... κα... κα... πότα, 69 (αυτό το'πε μονοκόμματα :think:), κά... κά... κά... νω και πα... πα... πα... ρτούζα".
Ο άλλος να'χει φάει φρίκη κι εγώ να προσπαθώ, επί ματαίω, να μη σηκώσω όλη την Ιάσωνος απ'τα γέλια! Ανεκτίμητη στιγμή τσίφτες μου!!!
respect-040.GIF

Ρε μόνο στο Μετάξι τέτοια κα... κα... κα... κα... κα... λτίλα!!!
Γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Suicide.gif

Κι έφυγες, ρε bro?
Δεν χάνονται αυτά ρε συ...
Να σου λέει καβλόλογα στη κεκεδική...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εκει εχει 10αρικο τυποι,φανταζομαι η παρτουζα 20αρικο...ειναι cult μερος παντα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έκτακτη πορνο-πληροφορία και χρηστική έως τις πρωινές ώρες... 

ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου με προκλητική αίσθηση, ψηλή, λεπτή με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες σαν μοντέλο, μέτρια προς μικρά βυζιά αλλά στητά, προεξέχοντα και υπερ-εξαιρετικό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Σελένα με πλούσια μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, εντυπωσιακά χρακτηριστικά προσώπου, υπερ-χορταστικά βυζιά, μάλλον ψηλή (ή τουλάχιστον φαίνεται ψηλή), λίγο γεματούλα με στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Μαρία η βυζαρού με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, τσιγγάνικο πρόσωπο με πουτανιζέ ύφος, μάλλον μέτρια στο ύψος, γεματούλα (όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

...τα υπόλοιπα αύριο

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!!

Γιατί ρε γίγαντα?

Τέτοια πίπα δε σου έχουν πάρει ποτέ?

Συνημμένα

• CR.jpg
    CR.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Πέμπτη 12/8-μεσημέρι:
Φώκαιας 24-Ντέλια."Η Μπουμπού εκπαιδεύεται".Από Φυλής 86 κάτω τον Χειμώνα.Ισχνή μελαγχροινή κοπέλα.Τα βασικά.Τα κλιματιστικά κλειστά και στο σαλόνι και στα δωμάτια.Ανάβουν με υπόδειξη του πελάτη.
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

Φώκαιας 25 ισόγειο-Άντζυ.Καινούργια 4-5 ημερών.Όμορφη λεπτή πιπινοειδής καστανόξανθη κοπέλα με καρρέ μαλλί.Τα βασικά.
Φώκαιας 19-Μαρίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή Πολωνέζα.
Φώκαιας 17 κάτω-Τζούλια των τελευταίων ημερών.Τα βασικά.
Πιπίνου 65-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φυλής 136-Ελένη από Φυλής 109 κάτω.Μελαγχροινή αθιγγανοειδής κοπέλα.Τα βασικά.

Φυλής 109 κάτω-Άνκα από Πιπίνου 65.Καινούργια ξανθιά,σχετικά ψηλή Ρουμάνα.Τα βασικά.Κατάθεση.Εγκρίνεται για πρώτη φορά.
tresurert, η Άνκα -όπως τόνισε η ίδια και όχι Άννα- ήταν καλή (για πρώτη φορά) αλλά τα βυζάκια της με τις ραγάδες είναι άκρως αντιαφροδισιακά.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χθεσινοβραδυνη καταθεση κατα τις 11 στο φυλης 92Α,η κοπελα ιωαννα απο ρουμανια,ψηλη μελαχροινη με ισια μακρυα μαλλια,μετριο σωμα και αδιαφορο προσωπο,σε γενικες γραμμες εμφανιση κατω του μετριου...οι υπηρεσιες ηταν ακαποτο (φυσικα και δεν πηρα...),μουνακι,κολαρακι,20 ευρω...
μαλιστα υπηρχαν 2 κοπελες,η αλλη ηταν η λαρισα,μαλλον πιο ωραια στο συνολο,με τις ιδιες υπηρεσιες μαλιστα...ισως θα επρεπε να ειχα διαλεξη αυτην εξαρχης...
λοιπον,η ιωαννα σχεδον τιποτα δεν εκανε σωστα...

στα μειον/
-προκαταρκτικα 0,αμεσως περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο πεος (καιρο ειχε να μου συμβει αυτο ειναι η αληθεια...)
-πιπα ατεχνη και αγαρμπη με σημεια βιασυνης,δυσκολια καλης στυσης...
-απο πανω αυτη,παλι κουνιοταν ασυστολα και ακατασχετα

στα συν/
-κουλουρι στα 4ερα και χωρις κρεμα,καλη αισθηση ευτυχως και σωθηκε η παρτιδα ετσι...
-δεκτικη και προθυμη γενικα

συνολικα,μαλλον αν μου ελεγε καποιος τι προτιμαω,τη συγκεκριμενη συνευρεση η το 20αρικο,σιγουρα θα διαλεγα το δευτερο...

στα παραλειπομενα...πολυ εντυπωσιακη ξανθια με εκφυλο προσωπο,σωματαρα και καλα σιλικονατα στηθη στο Φυλής 67,εχουμε καμια πληροφορια?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
ξεχασα να αναφερω απο την προχτεσυνη μου επισκεψη καταθεση στην φωκαιας οτι οσο περιμενα την κοπελα στο δωματιο εσκασε μυτη μεσα πελατης οπου λεει στη τσατσα
πελατης:θελω να περασω αλλα εχω 500 €
τσατσα: αγορι μου....500ευρω...που να βρω να σου χαλασω.....
νομιζω οτι το παλικαρι ειπε οτι εχει παει και σε αλλα σπιτι αλλα δεν του χαλαει κανεις...
απο εκει και περα προσπαθησε η τσατσα να βρει ρεστα, ρωταγε την κοπελα, ρωτησε και καποιον αλλον εκει (οχι πελατης) που βρισκοταν στο σαλονι.
πιστεψα οτι θα ηταν κανα πλαστο χαρτονομισμα το οποιο εκτος απο την ευκαιρια να χαλαστει ευκαιρια να ριξουμε και εναν.....
τελικα δεν ξερω τη καταλυξη ειχε μιας και ηρθε η κοπελα και ειχα αλλου την προσοχη μου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
χθεσινοβραδυνη καταθεση κατα τις 11 στο φυλης 92Α,η κοπελα ιωαννα απο ρουμανια,ψηλη μελαχροινη με ισια μακρυα μαλλια,μετριο σωμα και αδιαφορο προσωπο,σε γενικες γραμμες εμφανιση κατω του μετριου...οι υπηρεσιες ηταν ακαποτο (φυσικα και δεν πηρα...),μουνακι,κολαρακι,20 ευρω...
μαλιστα υπηρχαν 2 κοπελες,η αλλη ηταν η λαρισα,μαλλον πιο ωραια στο συνολο,με τις ιδιες υπηρεσιες μαλιστα...ισως θα επρεπε να ειχα διαλεξη αυτην εξαρχης...
...
Και πολύ καλύτερα θα περνούσαμε στην Αλέξια στο Φυλής 84 ισόγειο που την παρουσίαζε ο τσάτσος Μαρκαριάν!  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και πολύ καλύτερα θα περνούσαμε στην Αλέξια στο Φυλής 84 ισόγειο που την παρουσίαζε ο τσάτσος Μαρκαριάν!  ;)
σαν εφυγε απτο μπουρδελο στην αλκιβιαδους εχασε την αιγλη του τυπε :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Μαρία η βυζαρού με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, τσιγγάνικο πρόσωπο με πουτανιζέ ύφος, μάλλον μέτρια στο ύψος, γεματούλα (όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

αξιοτιμε Κε farkeli εχουμε καποια αποψη για τις υπηρεσιες τις κοπελας εντος δωματιου ?
προσφερει και πρωκτικο αλλα ειναι οκ μεσα...?
καποια στιγμη θυμαμε οτι ειχαν υποθει καποια καλουτσικα πραγματα αλλα τελικα ποτε δεν πηρα την αποφαση να περασω. ειναι πολυ ευγενικη στο σαλονι και δειχνει να ξερει τον τροπο για να σε ευχαριστησει, αλλα με χαλανε λιγο τα παραπανω κιλακια που εχει και οτι εχει λιγο απεριποιητο το μαλλι της.....
βεβαια την κοπελα που λεω την βλεπω παντα στην 2 βαρδια, δεν ξερω εαν λεω την ιδια που αναφερεις.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλεξια,φυλης 84 κατω...αψογη νεαρη μελαχροινη μετριου αναστηματος με μακρυ ισιο μαλλι και αξιοπροσεκτο προσωπο,υπερτροφοδοτουμενο κολο με ωραιο τατου πανω απο αυτον και μικρο αλλα στητο βυζι...
καλα το παω φαρκελι? χα χα...
φιλε greenside,απο μενα η μαρια ιασ.43 δεν συνισταται...εμφανιση καλη αλλα πολυ μετρια εμπειρια και αν θες κουλουρι αστο καλυτερα,δεν θα καταλαβεις τιποτα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom