Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λες σήμερα να τα έλεγε φαρσί?ρε κωλοφαρδε τυπε που επεσες ,τι μορφη ηταν αυτη
λες σήμερα να τα έλεγε φαρσί?ρε κωλοφαρδε τυπε που επεσες ,τι μορφη ηταν αυτη
Τύπε μου πήγαινε και πάρ'της συνέντευξη. Δεν υπάρχει λέμε ρε μαν.http://www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
[/quote]απογευμα ειναι τυπε?
Πρωί τύπερμαν.απογευμα ειναι τυπε?
πάρε και κασσετοφωνάκι μαζίαπογευμα ειναι τυπε?
ποιος ειμαι ρε τυπε ο πικος απικος?πάρε και κασσετοφωνάκι μαζί
ετσι..Ρε μόνο στο Μετάξι τέτοια κα... κα... κα... κα... κα... λτίλα!!!
τυπε αλλο να ειναι φαφουτα και αλλο να εχει απλα στραβα δοντια
να μας κάνεις ποστ την συνδιάλεξηποιος ειμαι ρε τυπε ο πικος απικος?
Αποκάλυψη κύριοι!!!!!!
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
Κάναμε εψές, που λέτε, ένα απ'τα πρωϊνά πορδελοσκάουτ με τον ακόρεστο τύπο και αφού η καλύτερη που είχαμε δει ήταν για να την κλαίνε οι ρέγγες, του λέω δε μπαίνουμε και στο [color=red]Ιάσωνος 33[/color] (κλασσικό μπαζόσπιτο του κερατά);
Και ναι (ω, τι σύμπτωση!) είχε χρέπι. Άρχισε εκεί τα δικά της "Μπείτε να περάσουμε καλά" και τα συναφή και πως μου'ρθε η επιφοίτηση να τη ρωτήσω τι κάνει για να περάσουμε καλά... Η απάντηση ξεπέρασε κάθε αρρωστημένη μου φαντασίωση! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-047.gif
"Πί... πί... πί... πα χωρίς κα... κα... κα... πότα, 69 (αυτό το'πε μονοκόμματα ), κά... κά... κά... νω και πα... πα... πα... ρτούζα".
Ο άλλος να'χει φάει φρίκη κι εγώ να προσπαθώ, επί ματαίω, να μη σηκώσω όλη την Ιάσωνος απ'τα γέλια! Ανεκτίμητη στιγμή τσίφτες μου!!!
Ρε μόνο στο Μετάξι τέτοια κα... κα... κα... κα... κα... λτίλα!!!
Γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!!
Και πολύ καλύτερα θα περνούσαμε στην Αλέξια στο Φυλής 84 ισόγειο που την παρουσίαζε ο τσάτσος Μαρκαριάν! ;)χθεσινοβραδυνη καταθεση κατα τις 11 στο φυλης 92Α,η κοπελα ιωαννα απο ρουμανια,ψηλη μελαχροινη με ισια μακρυα μαλλια,μετριο σωμα και αδιαφορο προσωπο,σε γενικες γραμμες εμφανιση κατω του μετριου...οι υπηρεσιες ηταν ακαποτο (φυσικα και δεν πηρα...),μουνακι,κολαρακι,20 ευρω...
μαλιστα υπηρχαν 2 κοπελες,η αλλη ηταν η λαρισα,μαλλον πιο ωραια στο συνολο,με τις ιδιες υπηρεσιες μαλιστα...ισως θα επρεπε να ειχα διαλεξη αυτην εξαρχης...
...
σαν εφυγε απτο μπουρδελο στην αλκιβιαδους εχασε την αιγλη του τυπεΚαι πολύ καλύτερα θα περνούσαμε στην Αλέξια στο Φυλής 84 ισόγειο που την παρουσίαζε ο τσάτσος Μαρκαριάν! ;)
ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Μαρία η βυζαρού με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, τσιγγάνικο πρόσωπο με πουτανιζέ ύφος, μάλλον μέτρια στο ύψος, γεματούλα (όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο