Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (34 μέλη και 286 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
ενα γρηγορο μεσημεριανο περασμα απο ελλης και διδυμου
ελλης 3 η γνωστη τρελλιαρα ισαβελλα μες την τρελλα,την τσαχπινια της και φυσικα με την κωλλαρα της στα 25€
διδυμου 16Α η ευα τιποτα το ιδιαιτερο για μενα
διδυμου 18Β μια ψιλοκαλουτσικη συμπαθητικη που παρουσιαστηκε μονη της με φουλ στα 25€
διδυμου 18Α η ναταλι οπου ακολουθησε συνεδρια (σχετικη κριτικη)
διδυμου 20 η γνωστη ρωσσιδα ψιλη καλουτσικη αλλα δεν συγκρατησα ονομα (λολα??)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
2.027
και αλλη μια απωλεια λογω καλοκαιριου λειπει η κατερινα απο φυλης 200 ελπιζω οχι μονιμα οπως μου ειχε πει. Αν ξερει καποιος ας απαντησει

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
και αλλη μια απωλεια λογω καλοκαιριου λειπει η κατερινα απο φυλης 200 ελπιζω οχι μονιμα οπως μου ειχε πει. Αν ξερει καποιος ας απαντησει
Απ' ότι γνωρίζω πολύ σύντομα θα είναι στη θέση της.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πολλές διπλοβάρδιες βλέπω στο Μετάξι. Ορισμένες κάνουν μαραθώνιο. Νομίζω;

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απόλυτε , το "κοπέλες" που το είδες;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Απογευματινή εξόρμηση στην Φυλής:

Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθούλα που τα κάνει όλα (παίζει κυρίως πρωινά),
Φωκαίας 22 πάνω: Η Τζένη
Φωκαίας 25 κάτω: Η Άννα, μια εμφανίσιμη ψηλή Ρουμάνα, με λευκό δέρμα, μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο χαμόγελο, καταπληκτικό σώμα, έπαιζε & Φ. 84 κάτω. Προσφέρει μόνο τα βασικά.
Φωκαίας 25 άνω: Ένα εμφανίσιμο νεαρό πορνίδιο με μικρό πεσμένο βυζάκι, καυλόφατσα, στρογγυλό κωλαράκι, μπλέ μάτια, μαύρα-ίσια μαλλιά, με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19: Αλίνα - Ζαμπουτζάκη
Φωκαίας 17 άνω: Σερένα η βυζαρού
Φωκαίας 17 κάτω: Ένα καινούργιο ξανθό-μπουκλέ βιαρεστημένο καλλίγραμμο προ-μίλφ.
Φυλής 80: Η Ρωξάνη
Φυλής 59 άνω: Ένα καινούργιο καστανο-ξανθο-μπουκλέ μέτριο νεαρό.
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα
Φυλής 65 άνω: Η Αλίνα & το μουνί της (jockerx)
Φυλής 65 κάτω: Η ξανθιά πεο-πιάστρα
Φυλής 67: Η Ναταλί, ξανθιά πεο-δαγκώστρα
Φυλής 71 κάτω: Η Άννα, η ξανθιά Μολδαβέζα
Φυλής 84 κάτω: η Άννα η ποντικο-πολονέζα
Φυλής 84 άνω: Μία νεαρά μέτρια καλλίγραμμη, δεν την έχω ξαναδεί & η τσα2 δεν ανέφερε το πρόγραμμά της
Φυλής 86 άνω: Λάουρα ή Κλαούντια, πάντως σίγουρα κάποια από τα γνωστά ΆΚΥΡΑ της αλυσίδας. Σε παρότρυνση της κοπέλα να εισέλθω στο δωμάτιο ειπώθηκε μεταξύ άλλων: - Έλα μέσα, έξω κάνει πολύ ζέστη. - Άσε, καλύτερα την ζέστη παρά με εσένα !
Φυλής 86 κάτω: η Μαργαρίτα παρουσιαζόμενη από την αχώνευτη "Πύγκι" χοντρέλο τσα2, πού έπαιζε άνω. 
Φυλής 92 κάτω: Μια αδύνατη νεαρά, με μικρό βυζάκι, ελαφρός ψευδή, με φούλ, που πάιζει & σε Φωκ.19.
Μ. Προδρ. άνω: Ένα μπάζο με φούλ

Επισκέπτης
Παρασκευή και 13.Απογευματινή βάρδια:
Ιάσωνος 1Α-Σοφία είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή από Φ200.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Κατερίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή μικροσκοπική με το κουτσαβάκικο βάδισμα.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Ζανέτ σταθερά.
Ιάσωνος 1Γ-Έρικα η γνωστή μελαγχροινή κοπέλα.
Κολωνού 30 κάτω-Άννα.Καστανόξανθη πλέον, νταρντάνα με καρέ μαλλί.

Φώκαιας 24-Μαρίνα.Μελαγχροινό ενδιαφέρον λεπτό πιπινοειδές με πρωκτικό.
Φώκαιας 25 ισ-Άννα από Φώκαιας 25 άνω τον Χειμώνα.Ωραία μελαγχροινή λεπτή κοπέλα.
Φώκαιας 19-Αλίνα  είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή ευτραφής με ακάποτο:
Ασημακοπούλου + Σαπουντζάκη προς το ευτραφέστερο.

Φυλής 200-Σιμόνα από Φ134ισ-υπ.Τα βασικά.
Πιπίνου 65-Άνκα η καινούργια Ρουμάνα.
Φυλής 134 υπ-Ντάνα είπε.Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές."ΌΧΙ ΕΞΤΡΑ" βάσει ανακοίνωσης.
Φυλής 134 ισ-Μαρία είπε.Αδιάφορη μελαγχροινή με λίγα παχάκια στην κοιλιά και πεσμένα βυζάκια.
Φυλής 136-Μαριάννα η ΦΟΛΑ.Η γνωστή Βουλγάρα-ΑΠΑΤΗ από Φυλής 80.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
δοκιμαστηκε η Μαρια απο το ΙΑΣΩΝΟΣ 43
η κοπελα ειναι απο τα προθημα κοριτσια οπου μπορει να βρει καποιος.
στα θετικα επισης ειναι το οτι δεν λεει οχι γενικα σε στασεις και καταστασεις και ειναι πολυ ευγενικη και νιωθεις ανετα μαζι της. στα αρνητικα το οτι ειναι αρκετα δουλεμενει και οτι περναει μεσα "οποιος θελει" και με τον συνδιασμο οτι τα εχει τα πιασιματα της, πραγμα που προτειμουν οι μη ελληνες πελατες....
θα ακολουθησει κριτικη

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Περασα χτες για απλη τσαρκα (μελετη)κατα τις 22.00 απο φυλης-Φωκ-Διδ. τα πιο εντυπωσιακα ηταν :Ο μούναρος που ακουει στο ονομα Ντενισα στο Φυλης 54 -ισογειο,τι μουαρος ειναι  αυτος παναγια μου?
Μετα στο Φυλης 65(?) ,ηταν ενα θεομουνο ξανθο,υψος 1,78-1.80,η τσατσα μελαχροινη πουρη ρωσιδα,αλλα κατι με εκανε να υποθετω οτι ισως ειναι και τρανς,μιλαμε φοβερο κομματι,οποιος ξερει κατι ας γραψει ποια ειναι,και τι ειναι,εβαλα και τα χαρακτηρστικα της τσατσας για να εντοπισθει ,
...
Αλλα  εκει που επαθα την πλακα μου ηταν που?
Αλκιβιαδου 16γ,η κοπελλα μετρια,αλλα ...μια τσατσα παιδια μου...τι μουναρος ηταν αυτος ?γυρω στα 45,μελαχροινη ,καλοντυμενη ,πεντακαθαρη,βαμμενα νυχια ποδιων,βυζαρες,θα παω σιγουρα να της εξηγηθω,η μιση ντροπη δικη  της κι  η μιση  ντροπη δικη μου,τι πραμα ηταν αυτο παναγια μου???? γυναικα  για  ατελειωτα γαμισια...Μηπως ρε  σεις την εχει παρει κανεις και μου το κρύβετε?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΩΡΑ 03.00' ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΟΥ

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/74711044955183716801.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μελαχρινή[/color] με πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, βουκολικό ύφος σε σκούρο πρόσωπο με χαρακτηριστικά ρουθούνια, μέτρια προς ψηλή, σχετικά γεματούλα με κρεμαστά βυζιά (μέτρια προς μικρά) και φουσκωτό κώ(ο)λο που πιθανόν να φανεί ωραίος στο πισωκω(ο)λητό

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Ξανθιά[/color] με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με φιλόξενο αλλά σχετικά μετρημένο ύφος που δεν συνάδει σε αποδεκτό σύνολο πουτανιάς αλλά νοικοκυροσύνης, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με υπερ-ικανοποιητικά βυζιά (μάλλον 4άρι μέγεθος) και δυσανάλογα μικρό έως αισθητά περιορισμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μιρέλα ή Mia[/color] (Γερμανίδα) πολύ παλαιότερα από Φυλής 71 όροφος, στην συνέχεια από Καλλέργη 33, πρόσφατα από Κολωνού 27 όροφος και πριν από λίγες ημέρες Ιάσωνος 20 ισόγειο δεξιά, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με συλικονέ ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
1) Αξιοπρεπής περιποίηση
2) Θετική πρόθεση και συνεργατικότητα στην εναλλαγή στάσεων και στην χρονική παράταση των διεργασιών
3) Αποδεκτή σχέση παροχής υπηρεσιών και τιμής (15e)

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 48[/color]
[color=green]Ξανθιά στα πρόθυρα της ηλικιακής ωρίμανσης[/color] δηλαδή 40-45 ετών, αν διακρίναμε σωστά στο μπουρδελίσιο μισοσκόταδο) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά, κάπως γεματούλα με φαρδιές πλάτες και φουσκωτό κώ(ο)λο σε προσεγγιστική αναφορά δεδομένου ότι καλύπτονταν από μαύρο ολόσωμο συζυγικό εσώρουχο

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 47 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Καστανή μεγαλοκοπέλα[/color] με μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω, αποδεκτό πρόσωπο με αποστασιοποιημένο και απόμακρο ύφος σαν να είναι έτοιμη για το χειρότερο που θα της συμβεί και όχι μόνο για την πελατειακή απόρριψη, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με το ανάλογο/σύνηθες ηλικιακό πάχος, μάλλον μέτρια βυζιά και αχαρτογράφητο κώ(ο)λο δεδομένου ότι και αυτή φόραγε ολόσωμο εσώρουχο (ευνόητο και αναμενόμενο) και μάλιστα δεν κινήθηκε ούτε ένα βήμα από την πόρτα της κουζίνας

[i]αυτά τα λίγα και να έχουμε καλό Σαβ-Κυρ...[/i]

Επισκέπτης
Πρωί Σαββάτου:
Ιάσωνος 1Α-ΚΛΕΙΣΤΟ
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή ξεπετατζού, παραμυθατζού,τέως Χάϊντι.Ακάποτο.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα σταθερά.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Μιχαέλα από την μεταμεσονύχτια βάρδια.Ακάποτο η 69 στα 15 ευρώ.

Φυλής 134 1ος-Μόνικα:
Τρίτη κατάθεση.20 ευρώ.
Καλό στοματικό (όχι ξεχωριστό) με ρούφηγμα όρχεων και καλή ισπανική στους επαρκείς για το πρακτέο φυσικούς καλοσχηματισμένους βύζους.
Απαράδεκτο στήσιμο στα τέσσερα και αντιαισθητικά σπυριά στα οπίσθια.Γενικά δεν βιαζόταν αυτήν την φορά.
Στο μέσο της πράξης, η γνωστή μπόχα περιόδου αναδύθηκε.Ενδείκνυται μόνο για νταρντανο-βυζολάτρες.

Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η Πάολα από Περγάμου 1 κάτω και Φυλής 134 1ος.Μελαγχροινό λεπτό πιπίνι.Τα βασικά.Έχει κριτικές.Και το χαρτί στον τοίχο να βοά: ΟΧΙ ΕΞΤΡΑ!!!
Πιπίνου 65-Ρωξάνη από Φυλής 59, Φώκαιας 22 και αναπληρούσα την Μιχαέλα στο Φυλής 136.Μελαγχροινή λεπτή σκουρόχρωμη και πάντα χαμογελαστή κοπέλα.

Διδύμου 8 κάτω-ΚΛΕΙΣΤΟ
Διδύμου 8 άνω -Ξανθιά,ψηλή ευτραφής μεσήλικη με αφέλειες το μαλλί.Μου θύμισε την παλαιά Ναταλί-Προύσσης 22 και Διδύμου 18 ισόγειο.Μάλλον αυτή ήταν.
Χωματιανού 11 άνω-Μόνικα.Όμορφη,ψηλή,ξανθιά λεπτή γυναίκα.Τα βασικά.Έχει ξαναθεαθεί πρωί,εκεί.
Χωματιανού 11 κάτω-Αναστασία από Φυλής 54 άνω.Νεαρή, σχετικά ψηλή,λεπτή "Ρωσίδα".Τα βασικά.

Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ

Και
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Και φυσικά δεν είχα καμία όρεξη να πάω Διδύμου 20 και 18.Ιβάνα και Ναταλί πιθανόν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια... μπορειτε να με διαφωτισετε και μενα σε κατι??? Καθως βγαινω απο την εξοδο του σταθμου Αττικης απο την πανω μερια ομως οχι απο την κατω της Λιοσσιων... λοιπον οπως βγαινω λοιπον απο την πανω εισοδο... θα παω αριστερα συνεχιζω μεχρι που δεν θα συνεχισω ευθεια αλλα θα κοψω αριστερα σε ενα δρομακι μεσα και μετα καπακι δεξια (οπως με παει το στενο δηλαδη) και πλεον ειμαι σε εναν δρομο που ειμαι παραλληλα με τις γραμμες του τρενου ρε παιδια.... εκει σε αυτο το δρομο εχει ενα μπουρδελακι... αλλα επειδη δεν ξερω πως λεγεται αυτη η οδος... και γενικα επειδη μου φανηκε ησυχο και μου αρεσε και η γκομενα μεσα μηπως γνωριζει κανεις κατι παραπανω? ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστες...

Ρωταω σε περιπτωση που δεν παω αποψε τσαρκα λογω ζεστης αλλιως θα παω και θα το δω μονος μου. Μεχρι τοτε ριξτε τα φωτα σας οποιος ξερει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε παιδια... μπορειτε να με διαφωτισετε και μενα σε κατι??? Καθως βγαινω απο την εξοδο του σταθμου Αττικης απο την πανω μερια ομως οχι απο την κατω της Λιοσσιων... λοιπον οπως βγαινω λοιπον απο την πανω εισοδο... θα παω αριστερα συνεχιζω μεχρι που δεν θα συνεχισω ευθεια αλλα θα κοψω αριστερα σε ενα δρομακι μεσα και μετα καπακι δεξια (οπως με παει το στενο δηλαδη) και πλεον ειμαι σε εναν δρομο που ειμαι παραλληλα με τις γραμμες του τρενου ρε παιδια.... εκει σε αυτο το δρομο εχει ενα μπουρδελακι... αλλα επειδη δεν ξερω πως λεγεται αυτη η οδος... και γενικα επειδη μου φανηκε ησυχο και μου αρεσε και η γκομενα μεσα μηπως γνωριζει κανεις κατι παραπανω? ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστες...

Ρωταω σε περιπτωση που δεν παω αποψε τσαρκα λογω ζεστης αλλιως θα παω και θα το δω μονος μου. Μεχρι τοτε ριξτε τα φωτα σας οποιος ξερει...
λ.ιωνιας τυπε
πουραδικο που ειχε αφησει ιστορια
για καιρο εφερνε ρουμανες και βουλγαρες με υπηρεσιες κωλο-κυνθους
ειχε εθεαθει να εργαζεται εκει και η μορφη βαλεντινα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λ.ιωνιας τυπε
πουραδικο που ειχε αφησει ιστορια
για καιρο εφερνε ρουμανες και βουλγαρες με υπηρεσιες κωλο-κυνθους
ειχε εθεαθει να εργαζεται εκει και η μορφη βαλεντινα

α γεια σου τυπε... τωρα το αναγνωρισα... ειχα παει πριν 10 μερες ειχε ενα καλο καστανουλι ετσι θρεμενο αλλα πολυ καλα θρεμενο οχι χοντρουλα ουτε γεματουλα.... λες να ειναι αυτη που λεει ο τυπος που εχει κανει την μοναδικη κριτικη για αυτο το σπιτι???? Εχει και εναν τσατο βλαχακο με γυαλια.... οποιος ξερει ας ενημερωσει γιατι το σκεφτομαι να παω σκαστος αποψε για καταθεση χωρις πολλες πολλες βολτες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α γεια σου τυπε... τωρα το αναγνωρισα... ειχα παει πριν 10 μερες ειχε ενα καλο καστανουλι ετσι θρεμενο αλλα πολυ καλα θρεμενο οχι χοντρουλα ουτε γεματουλα.... λες να ειναι αυτη που λεει ο τυπος που εχει κανει την μοναδικη κριτικη για αυτο το σπιτι???? Εχει και εναν τσατο βλαχακο με γυαλια.... οποιος ξερει ας ενημερωσει γιατι το σκεφτομαι να παω σκαστος αποψε για καταθεση χωρις πολλες πολλες βολτες.
τυπε εγω εχω αναμνησεις γιαυτο το σπιτι απτο 2002 και μετα
πριν δεν θυμαμαι τι επαιζε
οσο το θυμαμαι παντως ειχε πουρα,μαυρες,ρουμανες,βουλγαρες,που συνηθως εκαναν το αγροτικο τους πριν πανε στο μεταξι η σε καποιο αλλο ευαγες ιδρυμα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε εγω εχω αναμνησεις γιαυτο το σπιτι απτο 2002 και μετα
πριν δεν θυμαμαι τι επαιζε
οσο το θυμαμαι παντως ειχε πουρα,μαυρες,ρουμανες,βουλγαρες,που συνηθως εκαναν το αγροτικο τους πριν πανε στο μεταξι η σε καποιο αλλο ευαγες ιδρυμα :2funny:

τι 2002 ρε τυπε μου για πριν 10 μερες σου λεω  :2funny: :2funny:

Καταλαβα... δηλαδη ειναι ενα πορνειο που ειναι για ωρες που ξυπναει μεσα σου ο σκληροπυρηνικος γαμιας?  :grin:

Να σου πω λιγη βρωμια δεν μας χαλαει... κανα πουρο εκει... θα δουμε εμενα μ αρεσε παντως με εμπνεει ο χωρος χαχαχαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom