Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (7 μέλη και 214 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι τυπε το πηρε μια γυφτοοικογενεια
για να μενουν τι αλλο
κλασσικα μενουν μπουλουκιδον δικε μου :2funny:

:( :( :( :( :( κριμα... και ειχα περασει τελεια εκει μεσα.. Αρα δεν υπαρχει ελπιδα ουτε να ξαναλειτουργησει σαν οικος ανοχης... Το πρωτο σπιτακι που μας ανεδειξε... πεθανε... και φυγαν μαζι του ολες οι αναμνησεις και οι στιγμες... περυσι τετοιο καιρο... που μετα απο 4 χρονια απουσιας ξαναρχιζα τις εξορμησεις... ολα ηταν εκει!!!! Ολοι και ολα εκει και αυτη η συμπαθητικη τσατσα που πλεον δουλευει σε αλλο μαγαζακι και αυτη η οπτασια που λεγοταν Βανεσσα (και καμια 5αρια υποψηφιοι γαμεροι) να περιμενουν  χαχαχαχαχαχαχ τυποι μου... Οσο για το χριστινακι που ειπε καποιος εμενα μου ειχε φερθει αψογα... σε αυτο το μπουρδελακι ειχα παρει 3 φορες την Βανεσσα και μια την χριστινουλα αλλα ειχα βαρεθει να γραψω πανω απο μια κριτικες!

P.S Με πιασαν οι μπουρδελο-νοσταλγιες μου αποψε....

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ξέρουμε κάτι για την Τζίνα από Καλύμνου;
Είναι ακόμα εκεί τα πρωινά;

Έχω πολύ καιρό να πάω από 'κει και έχω χρόοονια να τη δω.

Μια που μιλάμε για τανο- νοσταλγίες, δηλαδή.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1

Η Τζινα δουλευει σε στουντιο πλεον με το οναμα Δαφνη.

Επισκέπτης
Τρίτη πρωί:
Ιάσωνος 1Α-Άννα σταθερά.Ακάποτο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα η πονηρή παραμυθατζού (τέως Χάϊντι).Ξεπέτα 4 λεπτών.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Τίνα.Λεπτή καστανή πιπινοειδής παρουσία.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Μαρία είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή Αλβανίδα με ακάποτο στα 15 ευρώ.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Χθες 4 τα ξημερωματα με πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κκοσμο φυλης-φωκαιας

φωκαιας 25 κατω καποια καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα, δεν μ'αρεσε
φωκαιας 25 πανω δεν θυμαμαι ονομα γεματουλα αλλα καυλιαρα την ειχα παρει παλια και εδινε και κωλο με 20 αλλα χ8ες δεν ειπε η τσα2 για κωλο και εφυγα

να επισημανω οτι και στα 2 περιμενα με το ρολοι 15λεπτα να βγουν οι κοπελες απο το δωματιο !!

φυλης δεν πηγα γιατι ειχε πολυ κοσμο .... τι εγινε δευτεριατικα 4 το πρωι ρε παιδια ;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χθες 4 τα ξημερωματα με πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κκοσμο φυλης-φωκαιας

φωκαιας 25 κατω καποια καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα, δεν μ'αρεσε
φωκαιας 25 πανω δεν θυμαμαι ονομα γεματουλα αλλα καυλιαρα την ειχα παρει παλια και εδινε και κωλο με 20 αλλα χ8ες δεν ειπε η τσα2 για κωλο και εφυγα

να επισημανω οτι και στα 2 περιμενα με το ρολοι 15λεπτα να βγουν οι κοπελες απο το δωματιο !!

φυλης δεν πηγα γιατι ειχε πολυ κοσμο .... τι εγινε δευτεριατικα 4 το πρωι ρε παιδια ;;;

Ναι τυπε μου. Αυτο με τον χρονο το εχω προσεξει και εγω... πλεον δεν βιαζονται... Αληθεια εκεινη την ωρα ειναι ανοιχτα? εγω ειχα την εντυπωση πως τα περισσοτερα καπου στις 12 κλεινουνε... και τοσο κοσμο ? χαχαχαα καλη φαση... δεν ειχα τσαρκαρει ποτε τοσο αργα στην φυλης συνηθως στις 11+ ειχα γινει ΛΟΥΗΣ!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ανοιχτα φουλ και στη φυλης παρα πολλα μεχρι ξημερωματα.

μαλιστα στο φωκαιας το πανω πηγε η τσατσα και φωναζε τη κοπελα να βγει , μετα απο κανα 5λεπτο βγαινει και ο τυπος δεν ειχε τελειωσει (ηταν πολυυυυ ωρα μεσα) και λεει η κοπελα στη τσατσα τι να κανω αφου δεν τελειωνει ... τοτε αυτος που ηταν στο δωματιο ανοιγει τη πορτα (δεν ειχε οπτικη επαφη με το κοσμο μονο με τη τσατσα που ηταν στην ευθεια του) και ηταν γυμνος και με ανοιχτη πορτα και φωναζε πισω τη κοπελα , η τσατσα του φωναζε αντε ντυσου και κλεισε τη πορτα , 20 λεπτα ηταν μεσα η κοπελα τι αλλο θες ;; αυτος φωναζε να ξαναμπει .... βασικα αν δεν ειχε χαλασει τοσο πολυ η φαση ισως να περναγα αλλα σιγουρα της χαλασε τη διαθεση της κοπελας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σημερα απογευμα ολη η περιοχη Φυλης-Διδυμου κ περιξ κ Μεταξι Ολα Κλειστα λογω πεσιματων(all time classics δηλαδη)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
σημερα απογευμα ολη η περιοχη Φυλης-Διδυμου κ περιξ κ Μεταξι Ολα Κλειστα λογω πεσιματων(all time classics δηλαδη)

Τα γνωστα φυλης και προδρομου και στη φωκαιας γιατι δεν κλείνουν?????????????

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
καλημερα και απο εμενα ,ναι καθε τριτη απογευμα ειναι γνωστο πλεον οτι βγαινουν και καλα να καθαρισουν την πολη κατι σαν σκουπιδιαρηδες με στολη,ολοι γνωριζουν και κλεινουν τα σπιτια ουτε καν ανοιγουν ειναι τοοοοσο ξαφνικοι οι ελεγχοι ρε παιδι μου που οι τανες δεν προλαβαινουν να φυγουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Όπως σου απάντησε και ο mpoufos θα την βρεις σαν 'Δάφνη' στα στούντιο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133,Κωνσταντινουπόλεως 80 και Βριλησσού 36.
Όταν δούλευε στο Καλύμνου 36α στο υπόγειο πριν καμιά 10αριά χρόνια την είχα επισκεφτεί γύρω στις τρείς φορές.Λεπτό σώμα,ξανθό μαλλί,μεσογειακό πρόσωπο και γλύψιμο στ'αρχίδια καθώς και συμμετοχή με φωνές στο σφυροκόπημα.Το ωραίο ήταν ότι δεν βιαζότανε να σε ξεπετάξει απο το δωμάτιο με το στυλάκι 'περιμένουν έξω οι πελάτες δεν θα φάμε εδώ όλη μας τη μέρα με σένα' που ήταν σύνηθες φαινόμενο προ δεκαετίας γιατί τότε τα μπουρδέλα είχαν την τριπλάσια κίνηση στα πελατειακά 'ραντεβού' σε σχέση με τώρα.
Είναι απο τις σταθερές μπουρδελιακές αξίες η πρώην Τζίνα και νυν Δάφνη.Κυρίως για λάτρεις των milf για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ άκουσα χθες το μεσημέρι που έκανα μια βόλτα Φυλής, πως τη προηγούμενη μέρα είχε γίνει "χαμός στην Τσαϊναταουν" από αλλοδαπούς και ντόπιους. Βγήκαν και μαχαίρια! Και γενικά λέγανε να τα κλείσουν νωρίς γιατί θα κατεβαίνανε στρουμφάκια.
Τώρα εμας τι μας συμφέρει να μη βγαίνουν μαχαίρια, να μην υπάρχουν αλλοδαποί ή να μην κυκλοφορούν στρουμφ?

Επισκέπτης
Αυτό μας έλειπε τώρα να "εγκατασταθούν" αλλοδαποί τσαμπουκαλίδες στη Φυλής..

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765

[/quote] και κυριακη βραδυ προς δευτερα ξημερωματα,πολυς κοσμος.αντιστιχα την παρασκευη το βραδυ ο ιδιος πανικος στο βουνο (βριλλησου).φαινεται εχουν ξεκινησει οι αδειες και μειναμε αρκετοι ελευθεροι για τσαρκες.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
στα περί αφιλτρων πρωκτικών να αναφέρω σύμφωνα με εγκυρο εξω-φορουμικó συναγωνιστη ότι στο Αχιλλέως το μόνο του αριστερά όπως πάμε για την λ. Καβάλας παίζει μιλφόνι σπασμένο από λίγο ως πολύ για αρκετούς, με ντεμοντέ τατουαζ και με μάλλον Ελληνα υπηρέτη βάρδια δεν μου είπε...
του ειπα σίγουρα ρε μηπως δεν καταλαβες? όχι μου είπε ρωτησα: δηλαδη πρωκτικό χωρίς σαμπρέλα?
ναι του ειπε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ανοιχτα φουλ και στη φυλης παρα πολλα μεχρι ξημερωματα.

μαλιστα στο φωκαιας το πανω πηγε η τσατσα και φωναζε τη κοπελα να βγει , μετα απο κανα 5λεπτο βγαινει και ο τυπος δεν ειχε τελειωσει (ηταν πολυυυυ ωρα μεσα) και λεει η κοπελα στη τσατσα τι να κανω αφου δεν τελειωνει ... τοτε αυτος που ηταν στο δωματιο ανοιγει τη πορτα (δεν ειχε οπτικη επαφη με το κοσμο μονο με τη τσατσα που ηταν στην ευθεια του) και ηταν γυμνος και με ανοιχτη πορτα και φωναζε πισω τη κοπελα , η τσατσα του φωναζε αντε ντυσου και κλεισε τη πορτα , 20 λεπτα ηταν μεσα η κοπελα τι αλλο θες ;; αυτος φωναζε να ξαναμπει .... βασικα αν δεν ειχε χαλασει τοσο πολυ η φαση ισως να περναγα αλλα σιγουρα της χαλασε τη διαθεση της κοπελας

Πως και δεν εριξε κανα σφυριγμα η τσατσα τυπε να τον μαζεψουν απο το δωματιο????  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom