is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οκ καταλαβα ποια ειναι...
ευχαριστώ φιλε
[/quo
te]
ποια ειναι?
οκ καταλαβα ποια ειναι...
ευχαριστώ φιλε
[/quo
te]
ποια ειναι?
και η βικτωρια μια απ'τα ιδια κριτικη www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkiviadou-16v/#jr_review_16468]εδω[/url]Συνάδελφοι καλό μήνα. Σε επίσκεψη μου σήμερα στο Διδύμου 8 επάνω στην πρωϊνή βάρδια, στο σαλονάκι περίμεναν δύο πακιστανοί. Σχεδόν καθ' όλη την αναμονή μας στο σαλόνι βρισκόταν και η αγέλαστη τσατσά. Δεδομένου ότι σίγουρα τους πρόσεξε και δεν τους έδιωξε η τσατσα, να υποθέσω ότι το μαγαζί δέχεται και αλλοδαπούς; Αν ναι θα το κόψω, θέλω να πηγαίνω σε πάκο-φρι "μαγαζιά". Έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου συναγωνιστή κάτι αντίστοιχο;
Απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μην τις πιστέψεις...Για το 8 άνω και την τρελοκοτσιδού έχουν ακουστεί και διάφορα περί τρελλών ακάποτων
@ sonderage, foot_employer, ευχαριστώ!
Το Διδύμου 8 κάτω, σίγουρα δεν παίρνει πάκους(μάλλον το μοναδικό). Για το 8 άνω και την τρελοκοτσιδού έχουν ακουστεί και διάφορα περί τρελλών ακάποτων αλλά προήρθαν από άλλες ιεροδουλες που δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω.
Απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μην τις πιστέψεις...
σε μενα δεν ετυχε ποτε,και την συναντω αρκετα χρονια.@ sonderage, foot_employer, ευχαριστώ!
Το Διδύμου 8 κάτω, σίγουρα δεν παίρνει πάκους(μάλλον το μοναδικό). Για το 8 άνω και την τρελοκοτσιδού έχουν ακουστεί και διάφορα περί τρελλών ακάποτων αλλά προήρθαν από άλλες ιεροδουλες που δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω.
Όντως, τόσο καιρό που πηγαίνω ποτέ δεν άκουσα να αναφέρεται στο πρόγραμμα κάτι τέτοιο.σε μενα δεν ετυχε ποτε,και την συναντω αρκετα χρονια.
τυπε μου τετοιες προτασεις υπηρχαν παντα και απο ελληνεςΠαιδια το νου σας παντα προφυλακτικο μακρυα απο μπουρδελα οσο ειναι δυνατο που συχναζουν ξενοι πακια κτλ.Το λεω αυτο γιατι στην φυλης καποιος προσφερε 100 ευρο για να γαμησει χωρις καποτα .Ευτυχως η κοπελα αρνηθηκε.Αλλα η ταληροφονισα τσατσα τις το ειπε 2 φορες σαν να επεμενε βρε ουστ...Δεν λεω βεβαια μπορει να υπαρχουν και ελληνες τετοιοι .Αλλα πιστευω οτι οι ξενοι εχουν μεγαλυτερη αγνοια σε ΣΜΝ.Το νου σας καλο το αθλημα αλλα παντα με προσοχη και συνεση...
Λίγα πράγματα σε Φυλης και Φωκαιας το πρωι.
ακουσα πολλες φορες τις φράσεις "ελευθερο στοματικο" και "κωλαρακι"
Να που επιβεβαιωνομαι και πάλι,Οοο παει θα αποτελει αξιοπεριεργο να μην κανει μια κοπελλα ελευθερο στοματικο και σε λιγο και πρωκτικο,ρε παιδια,αυτα δεν τα διαλεγουν,τους τα επιβαλλει ο ιδιοκτητης,αλλιως τρωνε πορτα,σε λιγο θα παιζουν ξυλο ποια θα μπει να κανει εστω και τρεις βαρδιες τη βδομαδα,θα τα δουμε απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΟΠΟΥ θα πλακωσουν να δουλεψουν και οι ελληνιδες...
Να που επιβεβαιωνομαι και πάλι,Οοο παει θα αποτελει αξιοπεριεργο να μην κανει μια κοπελλα ελευθερο στοματικο και σε λιγο και πρωκτικο,ρε παιδια,αυτα δεν τα διαλεγουν,τους τα επιβαλλει ο ιδιοκτητης,αλλιως τρωνε πορτα,σε λιγο θα παιζουν ξυλο ποια θα μπει να κανει εστω και τρεις βαρδιες τη βδομαδα,θα τα δουμε απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΟΠΟΥ θα πλακωσουν να δουλεψουν και οι ελληνιδες...
Παιδια το νου σας παντα προφυλακτικο μακρυα απο μπουρδελα οσο ειναι δυνατο που συχναζουν ξενοι πακια κτλ.Το λεω αυτο γιατι στην φυλης καποιος προσφερε 100 ευρο για να γαμησει χωρις καποτα .Ευτυχως η κοπελα αρνηθηκε.Αλλα η ταληροφονισα τσατσα τις το ειπε 2 φορες σαν να επεμενε βρε ουστ...Δεν λεω βεβαια μπορει να υπαρχουν και ελληνες τετοιοι .Αλλα πιστευω οτι οι ξενοι εχουν μεγαλυτερη αγνοια σε ΣΜΝ.Το νου σας καλο το αθλημα αλλα παντα με προσοχη και συνεση...
το ενα το νοικιασανε κατι γυφτοι τυπε,και το δευτερο εχει πινακιδα πωλειταιΜηπως ξερει κανεις για ποιο λογο παραμενει κλειστο εδω και μερες η Αγαθουπολεως 54???
Το δωσανε το σπιτι? Κριμα και ηταν ισως το καλυτερο μπουρδελακι της περιοχης... εκει αρχισα την καριερα μου στον μαγικο κοσμο του αγοραιου ερωτα τυποι μου. :- :-
το ενα το νοικιασανε κατι γυφτοι τυπε,και το δευτερο εχει πινακιδα πωλειται
Είναι κλειστό από τις αρχές της Άνοιξης.Μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο παραμενει κλειστο εδω και μερες η Αγαθουπολεως 54???
ναι τυπε το πηρε μια γυφτοοικογενειαΑυτο που πωλειται ειχε μια χοντρη μεσα... τουλαχιστον περυσι που εσκαγα πρωινα εκει τον Αυγουστο ... Το αλλο το νοικιασανε γυφτοι??? σωπα ρε τυπε... γιατι ετσι??? τι θα το κανουν?
Μακραν το καλυτερο μπουρδελακι... οποιος γαμουσε εκει νιωθει για τι πραγμα μιλαω...
Είναι κλειστό από τις αρχές της Άνοιξης.
Πρώτα έφυγαν η Βανέσα και η Αλέξια και μετά από λίγο έκλεισε.
Ποια θα το κράταγε;.Η ιδιοκτήτρια ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Φυλής 54 άνω;
Σωστά!Είναι κλειστό από τις αρχές της Άνοιξης.
Πρώτα έφυγαν η Βανέσα και η Αλέξια και μετά από λίγο έκλεισε.
Ποια θα το κράταγε;.[size=14pt]Η ιδιοκτήτρια ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Φυλής 54 άνω[/size];
Φυσικά αναφέρομαι σε αυτό με την LCD TV.Είχε "ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" το οποίο έβγαλαν μαζί με την πινακίδα του οίκου.