Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (29 μέλη και 325 επισκέπτες)

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
Λίγα πράγματα σε Φυλης και Φωκαιας το πρωι.

ακουσα πολλες φορες τις φράσεις "ελευθερο στοματικο" και "κωλαρακι"

οι πόρνες κινουνταν στη μετριοτητα,με καλυτερη τη brand new Βουλγάρα Σίλβια στο Φ84,.την οποία και ετίμησα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Συνάδελφοι καλό μήνα. Σε επίσκεψη μου σήμερα στο Διδύμου 8 επάνω στην πρωϊνή βάρδια, στο σαλονάκι περίμεναν δύο πακιστανοί. Σχεδόν καθ' όλη την αναμονή μας στο σαλόνι βρισκόταν και η αγέλαστη τσατσά. Δεδομένου ότι σίγουρα τους πρόσεξε και δεν τους έδιωξε η τσατσα, να υποθέσω ότι το μαγαζί δέχεται και αλλοδαπούς; Αν ναι θα το κόψω, θέλω να πηγαίνω σε πάκο-φρι "μαγαζιά". Έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου συναγωνιστή κάτι αντίστοιχο;
και η βικτωρια μια απ'τα ιδια κριτικη www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkiviadou-16v/#jr_review_16468]εδω[/url]

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
@ sonderage, foot_employer, ευχαριστώ!

Το Διδύμου 8 κάτω, σίγουρα δεν παίρνει πάκους(μάλλον το μοναδικό). Για το 8 άνω και την τρελοκοτσιδού έχουν ακουστεί και διάφορα περί τρελλών ακάποτων αλλά προήρθαν από άλλες ιεροδουλες που δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Το Διδύμου 8 κάτω, σίγουρα δεν παίρνει πάκους(μάλλον το μοναδικό). Για το 8 άνω και την τρελοκοτσιδού έχουν ακουστεί και διάφορα περί τρελλών ακάποτων αλλά προήρθαν από άλλες ιεροδουλες που δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω.

Δυστυχώς δεν μπορώ να γνωρίζω, μόλις 2 φορές την έχω επισκεφτεί, αλλά μάλλον θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Πουτανγαμών γιατί δε μου φάνηκε να παίρνει τέτοια ρίσκα.

Απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μην τις πιστέψεις...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765

σε μενα δεν ετυχε ποτε,και την συναντω αρκετα χρονια.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παιδια το νου σας παντα προφυλακτικο μακρυα απο μπουρδελα οσο ειναι δυνατο που συχναζουν ξενοι πακια κτλ.Το λεω αυτο γιατι στην φυλης καποιος προσφερε 100 ευρο για να γαμησει χωρις καποτα  :uglystupid: .Ευτυχως η κοπελα αρνηθηκε.Αλλα η ταληροφονισα τσατσα τις το ειπε 2 φορες σαν να επεμενε βρε ουστ...Δεν λεω βεβαια μπορει να υπαρχουν και ελληνες τετοιοι  :headbang: .Αλλα πιστευω οτι οι ξενοι εχουν μεγαλυτερη αγνοια σε ΣΜΝ.Το νου σας καλο το αθλημα αλλα παντα με προσοχη και συνεση...  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια το νου σας παντα προφυλακτικο μακρυα απο μπουρδελα οσο ειναι δυνατο που συχναζουν ξενοι πακια κτλ.Το λεω αυτο γιατι στην φυλης καποιος προσφερε 100 ευρο για να γαμησει χωρις καποτα  :uglystupid: .Ευτυχως η κοπελα αρνηθηκε.Αλλα η ταληροφονισα τσατσα τις το ειπε 2 φορες σαν να επεμενε βρε ουστ...Δεν λεω βεβαια μπορει να υπαρχουν και ελληνες τετοιοι  :headbang: .Αλλα πιστευω οτι οι ξενοι εχουν μεγαλυτερη αγνοια σε ΣΜΝ.Το νου σας καλο το αθλημα αλλα παντα με προσοχη και συνεση...  :rockon:
τυπε μου τετοιες προτασεις υπηρχαν παντα και απο ελληνες

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Λίγα πράγματα σε Φυλης και Φωκαιας το πρωι.

ακουσα πολλες φορες τις φράσεις "ελευθερο στοματικο" και "κωλαρακι"
Να που επιβεβαιωνομαι και πάλι,Οοο παει θα αποτελει αξιοπεριεργο να μην κανει μια κοπελλα ελευθερο στοματικο και σε λιγο και πρωκτικο,ρε παιδια,αυτα δεν τα διαλεγουν,τους τα επιβαλλει ο ιδιοκτητης,αλλιως τρωνε πορτα,σε λιγο θα παιζουν ξυλο ποια θα μπει να κανει εστω και τρεις βαρδιες τη βδομαδα,θα τα δουμε  απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΟΠΟΥ θα πλακωσουν να δουλεψουν και οι ελληνιδες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο παραμενει κλειστο εδω και μερες η Αγαθουπολεως 54???

Το δωσανε το σπιτι? Κριμα και ηταν ισως το καλυτερο μπουρδελακι της περιοχης... εκει αρχισα την καριερα μου στον μαγικο κοσμο του αγοραιου ερωτα τυποι μου.  :- :-

Επισκέπτης
Να που επιβεβαιωνομαι και πάλι,Οοο παει θα αποτελει αξιοπεριεργο να μην κανει μια κοπελλα ελευθερο στοματικο και σε λιγο και πρωκτικο,ρε παιδια,αυτα δεν τα διαλεγουν,τους τα επιβαλλει ο ιδιοκτητης,αλλιως τρωνε πορτα,σε λιγο θα παιζουν ξυλο ποια θα μπει να κανει εστω και τρεις βαρδιες τη βδομαδα,θα τα δουμε  απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΟΠΟΥ θα πλακωσουν να δουλεψουν και οι ελληνιδες...

Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα αυτο προς το παρον συμβαινει κυριως στα μπουρδελα των 20 ευρω (Λιοσιων και Φυλης). Το Μεταξουργειο με τα σπιτια των 15 ευρω εχει παραμεινει σχετικα αγνο ως προς τις εξτρα υπηρεσιες. Στη Φυλης εβαλαν τα "βρωμικα" εξτρα μεσα στο 20-ρικο γιατι με την κριση εχαναν κοσμο προς το Μεταξι λογω της διαφορας των 5 ευρω και δεν ηθελαν να ριξουν την τιμη.

stargateph

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
14
Πόντοι
1

:thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο παραμενει κλειστο εδω και μερες η Αγαθουπολεως 54???

Το δωσανε το σπιτι? Κριμα και ηταν ισως το καλυτερο μπουρδελακι της περιοχης... εκει αρχισα την καριερα μου στον μαγικο κοσμο του αγοραιου ερωτα τυποι μου.  :- :-
το ενα το νοικιασανε κατι γυφτοι τυπε,και το δευτερο εχει πινακιδα πωλειται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ενα το νοικιασανε κατι γυφτοι τυπε,και το δευτερο εχει πινακιδα πωλειται

Αυτο που πωλειται ειχε μια χοντρη μεσα... τουλαχιστον περυσι που εσκαγα πρωινα εκει τον Αυγουστο ... Το αλλο το νοικιασανε γυφτοι??? σωπα ρε τυπε... γιατι ετσι??? τι θα το κανουν?

Μακραν το καλυτερο μπουρδελακι... οποιος γαμουσε εκει νιωθει για τι πραγμα μιλαω...

Επισκέπτης
Είναι κλειστό από τις αρχές της Άνοιξης.
Πρώτα έφυγαν η Βανέσα και η Αλέξια και μετά από λίγο έκλεισε.
Ποια θα το κράταγε;.Η ιδιοκτήτρια ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Φυλής 54 άνω;

Φυσικά αναφέρομαι σε αυτό με την LCD TV.Είχε "ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" το οποίο έβγαλαν μαζί με την πινακίδα του οίκου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτο που πωλειται ειχε μια χοντρη μεσα... τουλαχιστον περυσι που εσκαγα πρωινα εκει τον Αυγουστο ... Το αλλο το νοικιασανε γυφτοι??? σωπα ρε τυπε... γιατι ετσι??? τι θα το κανουν?

Μακραν το καλυτερο μπουρδελακι... οποιος γαμουσε εκει νιωθει για τι πραγμα μιλαω...
ναι τυπε το πηρε μια γυφτοοικογενεια
για να μενουν τι αλλο
κλασσικα μενουν μπουλουκιδον δικε μου :2funny:

Επισκέπτης
Ποια θα το κράταγε;.Η ιδιοκτήτρια ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Φυλής 54 άνω;

Τι μου θυμισες τωρα... Τη Χριστινα φιλε την επαιρνα αρχες του 2006 στο Φυλης 65α οταν ειχε πρωτοερθει στην Ελλαδα και ελεγε οτι ηταν Τσεχα (φυσικα ειναι Ρωσιδα). Μετα την εχασα για πολυ καιρο αλλα εχω καλες αναμνησεις απο αυτη να θυμαμαι, βεβαια τοτε που σου λεω ηταν πολυ πρωταρα στη δουλεια και μπουμπουκι.  0:)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ποια θα το κράταγε;.[size=14pt]Η ιδιοκτήτρια ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Φυλής 54 άνω[/size];

Φυσικά αναφέρομαι σε αυτό με την LCD TV.Είχε "ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" το οποίο έβγαλαν μαζί με την πινακίδα του οίκου.
Σωστά!
Πιθανόν να μην είχε αλλάξει ούτε και το ποστίς που φόραγε από τότε ...  :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom