streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ήταν μια κοπέλα με καστανά σκούρα μαλλιά (ίσως πλησίαζε και προς το μελαχρινό που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω, δεν έδωσα και τόσο σημασία), και βγήκε στο σαλόνι γυμνόστηθη (μεσάιου μεγέθους ψιλοκρεμασμένο στήθος). Το βλέμα της είχε κάτι που σε έκανε να υποπτευτείς οτι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο θωλή μου φάνηκε (ίσως να πάιρνει και καμιά ουσία). Γενικά έδινε την εικόνα οτι κάτι δεν πάει καλα. Εκτός αυτού βγήκε μόνο μέχρι την πόρτα για λίγο, και στηριζότανε στο κούφωμα λές και φοβότανε μην πέσει...
Λοιπόν πέρασα να τσεκάρω τι παίζει. Πρόκειται για νέο φρούτο στην αλυσίδα, καστανή σκουρόχρωμη με μεγάλο στήθος πολύ κρεμαστό.
Δεν θυμάμαι να την έχω δει παλαιότερα κάπου. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάνει αρπαχτή.
Σήμερα πάντως η τσα^2 δεν μίλησε για "κωλαράκι χωρίς προφυλακτικό", αλλά για "ελεύθερο στοματικό και κώλο" (= ελεύθερο κώλο).
Απόλυτε η πρωινή πως ήταν; Συνήθως πρωί έχει βάρδια εκεί η Μαρίνα, καστανή λεπτή άβυζη ρουμάνα που μικροδείχνει.
Την έχω τιμήσει αρκετές φορές, το μενού έχει κώλο αλλά τίποτα ακάποτο.
Θα μου κάνει εντύπωση να είναι αυτή, γιατί απ' όσο ξέρω είναι παντρεμένη με παιδί.
Η άλλη που έχει βάρδια εκεί είναι η Τζένη με τα τεράστια βυζιά, αλλά και αυτή δεν κάνει τίποτα ακάποτο.