Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 387 άτομα (35 μέλη και 352 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ήταν μια κοπέλα με καστανά σκούρα μαλλιά (ίσως πλησίαζε και προς το μελαχρινό που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω, δεν έδωσα και τόσο σημασία), και βγήκε στο σαλόνι γυμνόστηθη (μεσάιου μεγέθους ψιλοκρεμασμένο στήθος). Το βλέμα της είχε κάτι που σε έκανε να υποπτευτείς οτι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο θωλή μου φάνηκε (ίσως να πάιρνει και καμιά ουσία). Γενικά έδινε την εικόνα οτι κάτι δεν πάει καλα. Εκτός αυτού βγήκε μόνο μέχρι την πόρτα για λίγο, και στηριζότανε στο κούφωμα λές και φοβότανε μην πέσει...

Λοιπόν πέρασα να τσεκάρω τι παίζει. Πρόκειται για νέο φρούτο στην αλυσίδα, καστανή σκουρόχρωμη με μεγάλο στήθος πολύ κρεμαστό.
Δεν θυμάμαι να την έχω δει παλαιότερα κάπου. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάνει αρπαχτή.
Σήμερα πάντως η τσα^2 δεν μίλησε για "κωλαράκι χωρίς προφυλακτικό", αλλά για "ελεύθερο στοματικό και κώλο" (= ελεύθερο κώλο).

Απόλυτε η πρωινή πως ήταν; Συνήθως πρωί έχει βάρδια εκεί η Μαρίνα, καστανή λεπτή άβυζη ρουμάνα που μικροδείχνει.
Την έχω τιμήσει αρκετές φορές, το μενού έχει κώλο αλλά τίποτα ακάποτο.
Θα μου κάνει εντύπωση να είναι αυτή, γιατί απ' όσο ξέρω είναι παντρεμένη με παιδί.
Η άλλη που έχει βάρδια εκεί είναι η Τζένη με τα τεράστια βυζιά, αλλά και αυτή δεν κάνει τίποτα ακάποτο.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλημερα συναγωνιστες,βραδυνη επισκεψη κατα τις 2 στη Φυλης με δυο φιλαρακια,ελαχιστα ανοιχτα βεβαια.Μετα απο συντομη βολτα μου εκανε κλικ στο Φ67 δυο κοπελες που ειχε το συγκεκριμενο και ειπα να μπω να δοκιμασω.Μια milf ξανθια πολυ καλη στο κρεβατι αντεχει τα σκαμπιλια στα κωλομερια και δαχτυλα παντου και ενα πιπινακι ξανθουλι πολυ ωραια ολα πανω της αλλα κρυα ρε γαμωτο ευτυχως που ειχα την milf και δεν μου επεφτε.Οποιος τυχει στο συγκεκριμενο οικο και τις πετυχει καλυτερα να δοκιμασει :fuck2: την milf και δεν θα χασει.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Καλημερα συναγωνιστες,βραδυνη επισκεψη κατα τις 2 στη Φυλης με δυο φιλαρακια,ελαχιστα ανοιχτα βεβαια.Μετα απο συντομη βολτα μου εκανε κλικ στο Φ67 δυο κοπελες που ειχε το συγκεκριμενο και ειπα να μπω να δοκιμασω.Μια milf ξανθια πολυ καλη στο κρεβατι αντεχει τα σκαμπιλια στα κωλομερια και δαχτυλα παντου και ενα πιπινακι ξανθουλι πολυ ωραια ολα πανω της αλλα κρυα ρε γαμωτο ευτυχως που ειχα την milf και δεν μου επεφτε.Οποιος τυχει στο συγκεκριμενο οικο και τις πετυχει καλυτερα να δοκιμασει :fuck2: την milf και δεν θα χασει.

τις ειδα και εγω χθες το βραδυ αλλα τελικα πηγα φ.134 στο πανω στη τζεσικα που για εμενα ειναι το τοπ-τσιμπουκι

Επισκέπτης
31/7/2010, Σάββατο πρωί:
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν η γνωστή ξανθιά νταρντάνα.
Διδύμου 8 άνω-Νατάσα από στούντιο.Καστανόξανθη προς το ξανθό, χαριτωμένη γυναίκα κανονικού πάχους με άκρα σοβαρότητα στο σαλόνι.

Φυλής 134 1ος-Τζέσικα  η γνωστή ξανθιά χαμογελαστή λεπτή κοπέλα του οίκου.
Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.Καστανή ψηλή "Ρωσίδα" κανονικού πάχους με ενδιαφέρον σώμα.Από Κολωνού 30 κάτω.Και Πιπίνου 65 τον Χειμώνα που πέρασε.
Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.Rock Steady.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ωχ τυπε σε βλεπω αποφασισμενο :2funny:
αλλα πιο πολυ φοβαμαι τον τυπο γιασου και τον τυπο χαρντκορα :2funny:
Εμενα λεει ρε απολυτε :grin:.
Παλι εμενα θα χωσει το μουνι  :s&m_1: :humpleg: να βγαλω τα σμν απο την τρυπα  :o :o :o :o .

Με εχει κανει κασκαντερ ο τυπος, όλες τις φωλες με βαζει να δοκιμαζω  >:( .

Μεχρι και την Μαριαννογκάγκα απο ιασωνος 30 και λεωνιδου με ιασωνος γωνια δοκιμασα.... :S :S :S

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
ωχ τυπε σε βλεπω αποφασισμενο :2funny:
αλλα πιο πολυ φοβαμαι τον τυπο γιασου και τον τυπο χαρντκορα :2funny:

καποιος να ειδοποιησει επειγοντως τον giasou για να κανει επιτοπια επιθεωρηση στον γκωνλον!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
31/7/2010, Σάββατο πρωί:
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν η γνωστή ξανθιά νταρντάνα.
Διδύμου 8 άνω-Νατάσα από στούντιο.Καστανόξανθη προς το ξανθό, χαριτωμένη γυναίκα κανονικού πάχους με άκρα σοβαρότητα στο σαλόνι.

Φυλής 134 1ος-Τζέσικα  η γνωστή ξανθιά χαμογελαστή λεπτή κοπέλα του οίκου.
Φυλής 134 ισόγειο-Ράντα η Μαθηματική.Καστανή ψηλή "Ρωσίδα" κανονικού πάχους με ενδιαφέρον σώμα.Από Κολωνού 30 κάτω.Και Πιπίνου 65 τον Χειμώνα που πέρασε.
Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.Rock Steady.

τις ευχαριστίες μου για την ενημέρωση

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και σημερα τυπε ηταν μια αλλα οχι καστανη,μαυρομαλα,και εκανε τα ιδια
μου εκανε και μενα εντυπωση
ε οχι και ακαποτο απτον κωλο
ουτε ο μαγκαιβερ δεν τα κανει αυτα

Θα την παραμύθιασε η τσατσα ότι απ τον κώλο δεν γκαστρώνεται και όλα καλά!!  :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι δύο κοπέλες του Φυ67 είναι και αυτές στελέχη της αλυσίδας.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλημέρα & Καλό Μήνα, Συναγωνιστές.

Πρωινή, μίνι επιδρομή στην Φυλής:

Φωκ. 19: Ένα νεαρό καλύγραμμο με φουλ πρόγραμμα, που παίζει & στο Φ. 71Β, Μ. Πρ. κάτω.
Φωκ. 24: Ένα αδυνατο, άβυζο, με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, που πάιζει & στο Φωκ. 19
Φυλ. 92: Η Ντανιέλα με το φουλ της
Φυλ. 71β: Η Μπρούνα, ένα μπάζο ολκής
Φυλ. 69 άνω: Η Μπιάνκα
Φυλ. 67: Κλειστό λόγω εξωτερικής ανακαίνισης (σκαλωσιές)?
Μ. Πρ. κάω: Ένα αδιάφορο μπαζακι με φουλ, που έπαιζε & Φ.69 άνω.

Πολύ 2-3ης διαλογής κορίτσια έχουμε.
Που να μπεί & για τα καλά ο Αυγουστος!

Καλό & καυτό Καλοκαίρι.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι καλό μήνα. Σε επίσκεψη μου σήμερα στο Διδύμου 8 επάνω στην πρωϊνή βάρδια, στο σαλονάκι περίμεναν δύο πακιστανοί. Σχεδόν καθ' όλη την αναμονή μας στο σαλόνι βρισκόταν και η αγέλαστη τσατσά. Δεδομένου ότι σίγουρα τους πρόσεξε και δεν τους έδιωξε η τσατσα, να υποθέσω ότι το μαγαζί δέχεται και αλλοδαπούς; Αν ναι θα το κόψω, θέλω να πηγαίνω σε πάκο-φρι "μαγαζιά". Έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου συναγωνιστή κάτι αντίστοιχο;

Παρεπιπτόντως εργαζόταν η ρωσσίδα Νατάσσα, γνωστή καλοκαιρινή ρεπατζού της τρελοκοτσιδούς, η οποία Νατάσσα κατά την ταπεινή μου άποψη κατατάσεται στα "έπιπλα". Ενδεχομένως την ίδια γνώμη είχαν και οι πάκοι που σηκωθήκαν και έφυγαν αμέσως.  :zfuck:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φυλης πριν λιγο

67 ξανθο μιλφ με καλο κορμι γγια τα χρονια της αλλα πολυ βαριεστημενη

71 κατω νεο στη δουλεια ξανθο προς το πετιτ.λεπτο με μετριο κορμι κ προσωπο

94 ενα καστανο μπαζακι που δουλευει και στην αετοφωλια παραδιπλα.

86 κατω μελαχροινο μετριο με μερικα περιττα κιλα και τριαρι αλλα χαλαρο βυζι

80 η μαρια η βουλγαρα

54 κατω ενα ξανθο κοοντο ,1.60, με λεπτο σωμα,3αρι λαχταριστο βυζι,καλη φατσα αλλα ελαφρως ακωλη.
στα υποψιν για δοκιμη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βόλτα στα μπουρδελοκαταστήματα της Φυλής 1/8/2010 στη πρωινή βάρδια με τον CHRIS 1971

και να έχουμε καλό μήνα

Στο Φυλής 80 άλλη περιμέναμε να δούμε (την Μαριάννα από την Βραζιλία της Βουλγαρίας) και άλλη βρήκαμε...

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/60074319620199238576.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΦΥΛΗΣ 80[/color]
[color=green](ανω)Αμαλία[/color] με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συνήθως πιασμένα από την μια πλευρά, συμπαθητικό και προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μελαχρινή (νέα) κοπέλα[/color] με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μακριά μαλλιά μέχρι χαμηλά την μέση, μέτρια στο ύψος, λεπτή, μικρά βυζιά (μάλλον σε ανάπτυξη) και τυπικό μικροκαμωμένο  κώ(ο)λο σε τεντωμένη θέση
στα υπόψη...

[color=red]Φυλής 67[/color]
Κλειστό λόγω εργασιών (ανα)κατασκευής;
Μήπως εντός των ημερών θα ξεκινήσει νέο μπουρδέλο στον όροφο;
:cool2:
κάποτε... "εκ παραδρομής" είχα σημειώσει Φυλής 67 όροφος
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/22182095953633791065.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Επεισοδιακή φάτσα από Κολωνού 32 ισόγειο[/color] σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, σκυφτή, αχαρτογράφητο σώμα και ντροπιάρικο κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16 (ΒΑΠΟΡΙ)[/color]
[color=green]Γαλανομάτα μπεμπολεν[/color] (μήπως ήταν η Αλίνα του Φυλής 92 υπόγειο?) με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, άπειρο και απειροστό ύφος, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο σχετικά περιορισμένο

[color=red]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16 (ΥΠΟΓΕΙΟ)[/color]
[color=green]Μελαχρινή από απέναντι Φυλής 69 όροφος[/color] με μαλλιά καυλοκαρέ (το μόνο ίσως ενδιαφέρον χαρακτηριστικό), σκοτεινό πρόσωπο και σκούρο ύφος με λιγοστό χαμόγελο, σώμα συνηθισμένης Ελληνίδας (ενώ δεν είναι) και φουσκωτό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 61[/color]
[color=green]Μελαχρινή με γιδίσιο ύφος[/color] μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον κοντή, με σώμα διανθισμένο στην κυτταρίτιδα, αποδεκτά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Συνάδελφοι καλό μήνα. Σε επίσκεψη μου σήμερα στο Διδύμου 8 επάνω στην πρωϊνή βάρδια, στο σαλονάκι περίμεναν δύο πακιστανοί. Σχεδόν καθ' όλη την αναμονή μας στο σαλόνι βρισκόταν και η αγέλαστη τσατσά. Δεδομένου ότι σίγουρα τους πρόσεξε και δεν τους έδιωξε η τσατσα, να υποθέσω ότι το μαγαζί δέχεται και αλλοδαπούς; Αν ναι θα το κόψω, θέλω να πηγαίνω σε πάκο-φρι "μαγαζιά". Έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου συναγωνιστή κάτι αντίστοιχο;
Καλε μας φιλε,θα σε απογοητευσω ελαφρώς,αλλα ειδικα στη Διδύμου κανενα μπουρδελο δεν διωχνει αλλοδαπους και ολες οι ιεροδουλες τους παιρνουν,χωρις εξαιρεση.Το ιδιο ομως συμβαινει και στα υπολοιπα σπιτια,απανταχου,τα δε  ελαχιστα που απεμειναν να τους διωχνουν μετριώνται εις τα δακτυλα του ενος και μονον χεριου...
Το μονο καλο με την κριση ειναι οτι επανακαμπτουν εις τους στιβους της ευγενους αμιλλης αι  ελληνιδες,καμνω δε την προβλεψιν οτι εις δυο-τρια χρονακια θα εχουν εκτοπισει τα σλαυικα  φυλα,ισως δε επιτραπει και  η ομαδικη πορνεια,οποτε καθε οικος ενοχης θα  στεγαζει πλειονας ιεροδούλους ,επ ΄αγαθω και της εθνικης ημων οικονομιας...ουτω δε και το παραδοσιακον επαγγελμα του νταβατζη θα γνωρισει νεας ημερας δοξης και ισως και να περιληφθει εις τα  απελευθερουμενα μαζι με  εκεινο του φορτηγατζη,του παπατζη και του σαλεπιτζή...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Κάπου στο Μάρτη αν θυμάμαι καλά μου'ρθε ν'ανέβω για να γνωρίσω τη Μαρία την τρελοκοτσιδού η οποία έλειπε και τη θέση της είχε πάρει άλλη κοπέλα, ξανθή, δε θυμάμαι όνομα. Πήγα ν'ανοίξω την πόρτα η οποία χτύπησε κάτι και μόλις την άνοιξα καλύτερα είδα ότι ήταν Πακιστανός (νοτιοανατολικός Ασιάτης ίσως είναι πιο δόκιμος σαν όρος) και αυτό που είχα χτυπήσει ήταν η πατερίτσα του. Ο άνθρωπος είχε μόνο ένα πόδι και περίμενε μπροστά στην πόρτα. Το πώς ανέβηκε τις σκάλες δεν το γνωρίζω. Δε γνωρίζω επίσης εάν ήταν για ελεημοσύνη ή για γαμήσι, η τσατσά πάντως δεν έδειχνε να του δίνει σημασία. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να ξέρω τί ήθελε, δεν μπορώ να ξέρω και τί έγινε αφού αποχώρησα. Ίσως ήθελε να τον βοηθήσουν να κατέβει. Έφυγα πάντως κι αυτός ήταν ακόμα μέσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom