Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ναι τυπε το πηρε μια γυφτοοικογενεια
για να μενουν τι αλλο
κλασσικα μενουν μπουλουκιδον δικε μου![]()
P.S Με πιασαν οι μπουρδελο-νοσταλγιες μου αποψε....
ναι τυπε το πηρε μια γυφτοοικογενεια
για να μενουν τι αλλο
κλασσικα μενουν μπουλουκιδον δικε μου![]()
Η Τζινα δουλευει σε στουντιο πλεον με το οναμα Δαφνη.Ξέρουμε κάτι για την Τζίνα από Καλύμνου;
Είναι ακόμα εκεί τα πρωινά;
Έχω πολύ καιρό να πάω από 'κει και έχω χρόοονια να τη δω.
Μια που μιλάμε για τανο- νοσταλγίες, δηλαδή.
Χθες 4 τα ξημερωματα με πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κκοσμο φυλης-φωκαιας
φωκαιας 25 κατω καποια καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα, δεν μ'αρεσε
φωκαιας 25 πανω δεν θυμαμαι ονομα γεματουλα αλλα καυλιαρα την ειχα παρει παλια και εδινε και κωλο με 20 αλλα χ8ες δεν ειπε η τσα2 για κωλο και εφυγα
να επισημανω οτι και στα 2 περιμενα με το ρολοι 15λεπτα να βγουν οι κοπελες απο το δωματιο !!
φυλης δεν πηγα γιατι ειχε πολυ κοσμο .... τι εγινε δευτεριατικα 4 το πρωι ρε παιδια ;;;
σημερα απογευμα ολη η περιοχη Φυλης-Διδυμου κ περιξ κ Μεταξι Ολα Κλειστα λογω πεσιματων(all time classics δηλαδη)
Τα γνωστα φυλης και προδρομου και στη φωκαιας γιατι δεν κλείνουν?????????????
Είναι τα παιδιά ενός ανώτερου Θεού...Τα γνωστα φυλης και προδρομου και στη φωκαιας γιατι δεν κλείνουν?????????????
Είναι τα παιδιά ενός ανώτερου Θεού...![]()
Όπως σου απάντησε και ο mpoufos θα την βρεις σαν 'Δάφνη' στα στούντιο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133,Κωνσταντινουπόλεως 80 και Βριλησσού 36.Ξέρουμε κάτι για την Τζίνα από Καλύμνου;
Είναι ακόμα εκεί τα πρωινά;
Έχω πολύ καιρό να πάω από 'κει και έχω χρόοονια να τη δω.
Μια που μιλάμε για τανο- νοσταλγίες, δηλαδή.
αναμενομενο αδερφε τοση πεινα που θα πεσειΑυτό μας έλειπε τώρα να "εγκατασταθούν" αλλοδαποί τσαμπουκαλίδες στη Φυλής..
ανοιχτα φουλ και στη φυλης παρα πολλα μεχρι ξημερωματα.
μαλιστα στο φωκαιας το πανω πηγε η τσατσα και φωναζε τη κοπελα να βγει , μετα απο κανα 5λεπτο βγαινει και ο τυπος δεν ειχε τελειωσει (ηταν πολυυυυ ωρα μεσα) και λεει η κοπελα στη τσατσα τι να κανω αφου δεν τελειωνει ... τοτε αυτος που ηταν στο δωματιο ανοιγει τη πορτα (δεν ειχε οπτικη επαφη με το κοσμο μονο με τη τσατσα που ηταν στην ευθεια του) και ηταν γυμνος και με ανοιχτη πορτα και φωναζε πισω τη κοπελα , η τσατσα του φωναζε αντε ντυσου και κλεισε τη πορτα , 20 λεπτα ηταν μεσα η κοπελα τι αλλο θες ;; αυτος φωναζε να ξαναμπει .... βασικα αν δεν ειχε χαλασει τοσο πολυ η φαση ισως να περναγα αλλα σιγουρα της χαλασε τη διαθεση της κοπελας