Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 421 άτομα (33 μέλη και 388 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά έκανα χθες το βράδυ μια βόλτα στη Φυλής. Δυστηχώς δεν μπόρεσα χθές να γράψω ενημέρωση και τώρα δεν θυμάμαι πλέον ποια ήταν και πού. Απλά γράφω για να αναφέρω κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Μέσα σε όλη τη βόλτα πέρασα και απο το Φωκαίας 22 στο υπόγειο. Εκεί η τσατσά λέγοντας το γνωστό ποίημα είπε κάτι που δεν πίστευα οτι το ακούω: πίπα χωρίς μπλα μπλα μπλα και ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!! Δεν πίστευα οτι το άκουγα, και λέω δεν μπορεί θα παράκουσα ή οτι η τσατσα μπέρδεψε τα λόγια της. Περιμένοντας να βγεί η κοπέλα στο σαλόνι μπαίνει άλλος ένας μέσα και η τσατσά ξαναλέει το ποίημα. Και πάλί: ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!! Περίμενα και δεν έφυγα τρέχοντας μόνο και μόνο για να δώ αυτή την κοπέλα που κάνει τέτοιο πράγμα. Ήταν μια καστανή που θα έλεγα (δε ξέρω αν με είχε επηρεάσει αυτό που άκουσα) οτι έβλεπες κάτι αρρωστημένο επάνω της. Κάτι δε μου πήγαινε καλά στην όλη της εμφάνιση. Φυσικά έφυγα αμεσως. Απλά το αναφέρω γιατί νομίζω τέτοια περιστατικά πρέπει να αναγράφονται για να προσέχουμε όλοι μας. Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω οτι θα υπάρξει άνθρωπος που θα ρισκάρει τόσο πολύ...
και σημερα τυπε ηταν μια αλλα οχι καστανη,μαυρομαλα,και εκανε τα ιδια
μου εκανε και μενα εντυπωση
ε οχι και ακαποτο απτον κωλο
ουτε ο μαγκαιβερ δεν τα κανει αυτα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και σημερα τυπε ηταν μια αλλα οχι καστανη,μαυρομαλα,και εκανε τα ιδια
μου εκανε και μενα εντυπωση
ε οχι και ακαποτο απτον κωλο
ουτε ο μαγκαιβερ δεν τα κανει αυτα

Άμα τον ακουμπήσει και το Μαγκαιβερ η κρίση τύπε, θα τα κάνει κι αυτός.

Δεν αντέχεται κατά πως φαίνεται το κυνήγι μύγας. Μπαίνει κι ο Αύγουστος και θα παχύνουνε κιόλας και δεν ψοφάνε εύκολα! :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παιδιά έκανα χθες το βράδυ μια βόλτα στη Φυλής. Δυστηχώς δεν μπόρεσα χθές να γράψω ενημέρωση και τώρα δεν θυμάμαι πλέον ποια ήταν και πού. Απλά γράφω για να αναφέρω κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Μέσα σε όλη τη βόλτα πέρασα και απο το Φωκαίας 22 στο υπόγειο. Εκεί η τσατσά λέγοντας το γνωστό ποίημα είπε κάτι που δεν πίστευα οτι το ακούω: πίπα χωρίς μπλα μπλα μπλα και ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!! Δεν πίστευα οτι το άκουγα, και λέω δεν μπορεί θα παράκουσα ή οτι η τσατσα μπέρδεψε τα λόγια της. Περιμένοντας να βγεί η κοπέλα στο σαλόνι μπαίνει άλλος ένας μέσα και η τσατσά ξαναλέει το ποίημα. Και πάλί: ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!! Περίμενα και δεν έφυγα τρέχοντας μόνο και μόνο για να δώ αυτή την κοπέλα που κάνει τέτοιο πράγμα. Ήταν μια καστανή που θα έλεγα (δε ξέρω αν με είχε επηρεάσει αυτό που άκουσα) οτι έβλεπες κάτι αρρωστημένο επάνω της. Κάτι δε μου πήγαινε καλά στην όλη της εμφάνιση. Φυσικά έφυγα αμεσως. Απλά το αναφέρω γιατί νομίζω τέτοια περιστατικά πρέπει να αναγράφονται για να προσέχουμε όλοι μας. Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω οτι θα υπάρξει άνθρωπος που θα ρισκάρει τόσο πολύ...
μην το ψαχνεις!!!να εισαι σιγουρος οτι την καρφωνουν ακαποτα καποιοι,αλλα και αυτη δεν την ενδιαφερει η ζωη της;πραγματικα δεν ξερω τι να πω....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Καλά, πολλές στην αλυσίδα λένε πράγματα στο πρόγραμμα τα οποία δεν κάνουν ή τα κάνουν με έξτρα χρέωση.
Δεν σημαίνει ότι επειδή το είπε η τσα^2 θα το κάνει κιόλας.

Για κάνε μια περιγραφή για το ποια ήταν.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβως οπως τηνε περιγραφει  ο συναδελφος ,την εχω δει και γω αυτηνε την κοπελλα,ειναι ετσι...
Πιστευω οτι σιγουρα τα λεγομενα της τσάτσας ηταν αληθεια,λογω της φοβερης κρισης προβλεπω οτι απο ΣΕπτεμβριο θα γενικευθει πληρως το ακαποτο και ο κωλος,και ενιοτε χωρις καποτα,προφανως το επιβαλλουν στις κοπελλες οι  ιδιοκτητες των μπουρδελων,γιατι εχουν κι αυτοι να ταισουν τοσους και τοσους "οργανον της πολιτειας εν δατεταγμενη  υπηρεσια",διευθυντες,υπουργους και δε συμμαζευεται,δεν ξερω αν σε λιγο θα εχουν μεριδιο και οι δουνουτουδες,αλλα γιατι οχι?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
δηλαδη προβλεπεται να μην υπαρχει χρημα ουτε για καποτες απο σεπτεμβρη  :cartman:

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά... ερώτηση... επειδή απουσίασα από το σπορ... Η Κατερίνα από Κολωνού, είπε αντίο????

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ακριβως οπως τηνε περιγραφει  ο συναδελφος ,την εχω δει και γω αυτηνε την κοπελλα,ειναι ετσι...
Πιστευω οτι σιγουρα τα λεγομενα της τσάτσας ηταν αληθεια,λογω της φοβερης κρισης προβλεπω οτι απο ΣΕπτεμβριο θα γενικευθει πληρως το ακαποτο και ο κωλος,και ενιοτε χωρις καποτα,προφανως το επιβαλλουν στις κοπελλες οι  ιδιοκτητες των μπουρδελων,γιατι εχουν κι αυτοι να ταισουν τοσους και τοσους "οργανον της πολιτειας εν δατεταγμενη  υπηρεσια",διευθυντες,υπουργους και δε συμμαζευεται,δεν ξερω αν σε λιγο θα εχουν μεριδιο και οι δουνουτουδες,αλλα γιατι οχι?

Συμφωνω και επαυξανω.....100%

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
PAIDES PLEASE ENIMERWSH GIA BBW KAI GRANNY
Αν δεν κάνω λάθος (ας με διορθώσουν οι "μπουρδελιάρηδες")... στην Τροφωνίου έχει "ώριμες" τέτοια ώρα... και φυσικά στην Διδύμου...(αλλά μέχρι την 1:00) !
1217.gif

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στη ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ υπάρχουν και μετά τις 24.00'  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ισχνή μπουρδελοενημέρωση στο Μεταξουργείο για την πρωινή βάρδια της 30/7/2010 στις 14.00’

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/95780570854995410955.jpg[/img[/URL]]

[move]Επειδή (προσπαθούμε να) βλέπουμε την ζωή από όλες τις πλευρές έτσι (προσπαθούμε να) βλέπουμε και την πλατεία Καραισκάκη από όλες τις πλευρές [/move]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/26332494134551985475.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΔΕΞΙΑ ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ρωξάνη[/color] με μαλαχρινά κοντά μαλλιά πιασμένα σε κοτσιδάκι, προκλητικό πρόσωπο με περιποιημένα χαρακτηριστικά, σχετικά κοντή, μάλλον λεπτή, αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Μάλλον θα είναι για λίγες ημέρες ακόμη στην Αθήνα και δεν θα ξαναγυρίσει από Ρουμανία

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 44[/color]
[color=green]Ξανθιά[/color] με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά (4άρια) σχετικά γεματούλα με υπερ-τροφικό και (ίσως) υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
Δεν θυμάμαι όνομα

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Σόνια[/color] με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, κανονικό σώμα, μέτρια κρεμαστά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/81602743933654035302.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Επεισοδιακή φάτσα[/color] (νέα στη δουλειά είπε ο τσάτσος από Κεραμεικού), σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, σκυφτή, αχαρτογράφητο σώμα και ντροπιάρικο κώ(ο)λο

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Καστανή[/color] με καθημερινό πρόσωπο, κοντούλα (σχετικά) με σώμα σαν να προέκυψε από φούσκωμα, μεγάλες πλάτες, τσουλωτά βυζιά και φαρδύ κώ(ο)λο
Δούλευε και υπόγειο Κολωνού 27

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Μελαχρινή[/color] με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[color=red]ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2[/color]
[color=green]Λίντα[/color] με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αβάσταχτο εργατοϋπαλληλικό πρόσωπο 35-40 ετών, αδιάφορο σώμα, μέτρια βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο

[move]Απέναντι (AKOMINATOY 3) το παλιό μπουρδέλο πότε θα ανοίξει;[/move]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/95314776644531616486.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΛΕΩΝΙΔΟΥ 6[/color]
[color=green]Ελένη[/color] Ρουμανοτσιγγάνα με μαλλιά κοντά και μαζεμένα ψηλά, περιποιημένο προκλητικό πρόσωπο με ενδιαφέροντα πιπό-χειλα, κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά που δεν ήθελε να τα αποκαλύψει, κανονικό σώμα και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτες. Τσάμπα το 15άρι
Σε λίγο κριτική
Κουτοπηριά σε όλο της το μεγαλείο...  :banghead:

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 48[/color]
[color=green]Λώ(ο)ρα [/color] ξανθιά μεγαλοκοπέλα (50 Μαϊων)  με κοντά μαλλιά, προκλητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, αποδεκτή εμφάνιση και σχετική εμπειρία που το αξίζει το 10άρικο

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/91720459153602841779.jpg[/img[/URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πηγα και γω στη ντανιελλα εχτες...
...
Ντανιέλ(λ)α δεν δοκιμάστηκε και (μάλλον) ούτε πρόκειται να δοκιμαστεί  γιατί... "κάτι" με σταματάει και κάνω μεταβολή για να φύγω. Δεν ξέρω...
Πράγματι έχει ενδιαφέροντα σωματικά χαρακτηριστικά αλλά ...  :dunno:

...
επισης,μια κορινα,στο φυλης 80,τι μουναρα ειναι αυτη ρε παιδια...σουπερ εμφανιση...
Κορίνα δοκιμάσθηκε και αξίζει το 20άρικο. Κριτική  www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-80/]εδώ [/URL] ;)

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Καλά, πολλές στην αλυσίδα λένε πράγματα στο πρόγραμμα τα οποία δεν κάνουν ή τα κάνουν με έξτρα χρέωση.
Δεν σημαίνει ότι επειδή το είπε η τσα^2 θα το κάνει κιόλας.

Για κάνε μια περιγραφή για το ποια ήταν.

Ήταν μια κοπέλα με καστανά σκούρα μαλλιά (ίσως πλησίαζε και προς το μελαχρινό που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω, δεν έδωσα και τόσο σημασία), και βγήκε στο σαλόνι γυμνόστηθη (μεσάιου μεγέθους ψιλοκρεμασμένο στήθος). Το βλέμα της είχε κάτι που σε έκανε να υποπτευτείς οτι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο θωλή μου φάνηκε (ίσως να πάιρνει και καμιά ουσία). Γενικά έδινε την εικόνα οτι κάτι δεν πάει καλα. Εκτός αυτού βγήκε μόνο μέχρι την πόρτα για λίγο, και στηριζότανε στο κούφωμα λές και φοβότανε μην πέσει...

topey

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς εαν δουλεύει η Ανδριάννα στο Διδύμου 18 αυτές τις ημέρες?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ισχνή μπουρδελοενημέρωση στο Μεταξουργείο για την πρωινή βάρδια της 30/7/2010 στις 14.00’
...

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Έλενα από Ιάσωνος 1Α ισόγειο και παλαιότερα από Φυλής & Μονής Προδρόμου (βαπόρι), με μελαχρινά μαλλιά μέχρι χαμηλά την μέση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα και αποδεκτό κώ(ο)λο
Μια καλή
Μια κακή
1-1=0 εις το πηλίκο   :grin:

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΟΡΟΦΟΣ
Ανούλα από τα διπλανά, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, κουνελήσιο στόμα (μάλλον λόγω των μπροστινών δοντιών της) αρκετά σκυφτή, μέτρια στο ύψος, συνηθισμένο σώμα που αγγίζει τα όρια της ανοχής
Αυτοπαρουσιαζόμενη λέγοντας την πίπα ως... "τσιμπουτσατσι"  :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ήταν μια κοπέλα με καστανά σκούρα μαλλιά (ίσως πλησίαζε και προς το μελαχρινό που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω, δεν έδωσα και τόσο σημασία), και βγήκε στο σαλόνι γυμνόστηθη (μεσάιου μεγέθους ψιλοκρεμασμένο στήθος). Το βλέμα της είχε κάτι που σε έκανε να υποπτευτείς οτι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο θωλή μου φάνηκε (ίσως να πάιρνει και καμιά ουσία). Γενικά έδινε την εικόνα οτι κάτι δεν πάει καλα. Εκτός αυτού βγήκε μόνο μέχρι την πόρτα για λίγο, και στηριζότανε στο κούφωμα λές και φοβότανε μην πέσει...
αυτη που ειδα σημερα εγω τυπε φορουσε σουτιεν
και δεν παραπαταγε
τωρα δεν ξερω τι παιζει
παντως δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να μαθω δικε μου :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom