Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (35 μέλη και 349 επισκέπτες)

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες αυτό το μύνημα πέρασε στα τελείως ψιλά.....μήπως αυτή είναι η Ντανιέλα φυλής 92 γιατί βλέπω πάρα πολλούς να την έχουν επισκεπτεί....δυστηχώς και εγώ σήμερα και δεν την πρόλαβα στο ακάποτο τον άρπαξε..Ξέρει κανείς???

Σωστός ο συναγωνιστής..
Ας αποσαφηνιστεί το θέμα παρακαλώ, γιατί κι εγώ σκοπεύω (όπως πολύ άλλοι φαντάζομαι) να την επισκευτώ πάραυτα..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli:
Σωστά! Δεν υφίσταται πλέον... από την στιγμή που διευκρίνισες ότι "μεταφέρεις" αυτά που είπε η κυρία της υπηρεσίας :)
Δεν ισχύει γιατί ποτέ δεν λέω [size=14pt]"έπεα πτερόεντα"[/size].Αυτό ξέρεις πολύ καλά.
...
Το έγραψα μεταφορικά με την έννοια ότι είναι τα λόγια τα οποία πιάνουν στον αέρα τα αυτιά μας, και λένε τα στόματα μας (συμπεριλαμβάνω και τις δικές μου ενημερώσεις) από τα λεγόμενα των τσατσάδων
Συγγνώμη, πάντως αν το πήρες διαφορετικά  :)

...
Μπράβο! Γιορτάζει σήμερα η ... "περιοχή", άρα θα έχουμε κόσμο   :booty:
farkeli, σε συλλαμβάνω ανενημέρωτο και υπόλογο απέναντι στον Άγιο Παντελεήμονα.
ΧΘΕΣ εορτάζαμε την μνήμη του Αγίου. :priest:
...

Προσοχή! Προσοχή!
Εσύ "αυτοσυλαμβάνεσαι" απροσεκτος γιατί εγώ έγραψα ότι γιορτάζει η περιοχή και όχι ο Άγιος Παντελεήμονας που (σωστά) γιόρταζε χθες 

...
Αμέσως μόλις φθάσεις στην περιοχή, ύπαγε πρωτίστως στον Ναό και ζήτησε την φώτισή Του γενικά αλλά και ειδικά για την ορθή επιλογή των περί του Ναού ιερειών του Έρωτα.
Πάντα!  ;)

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
538
Πόντοι
290
Μάγκες αυτό το μύνημα πέρασε στα τελείως ψιλά.....μήπως αυτή είναι η Ντανιέλα φυλής 92 γιατί βλέπω πάρα πολλούς να την έχουν επισκεπτεί....δυστηχώς και εγώ σήμερα και δεν την πρόλαβα στο ακάποτο τον άρπαξε..Ξέρει κανείς???

Αναρωτιέμαι κάθε πότε οι κοπέλες παιρνάνε απο γιατρούς και ποιές εξετάσεις κάνουν... π.χ. για βλενόρροια που αναφέρει ο συναγωνιστής εξετάζονται; γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος;
Άν κάνουν εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα τότε άν ο συναγωνιστής που κόλλησε βλενόρροια πριν 1 μήνα, το έπαθε απο κάποια πουτάνα αυτή δεν θα πρέπει να έχει διαγνώσει το πρόβλημα και να έχει υποβληθεί σε θαραπεία;;;(Η βλενορροια περνάει με αντιβίωση απ'ότι διάβασα...)

Πέρασα κι εγώ απο το συγκεκριμένο σπίτι και έχω ανυσυχήσει....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
κατοπιν ωραιας βολτας με ποδηλατακι ενημερωνω για αποφυγη καθε ταλαιπωριας
φυλης,,καλυμνου,λιοσιων ,πιπινου,αλκιβιαδου,περγαμου.αριστομενους,ολα κλειστα τωρα απογευμα μ εξαιρεση μαγνησιας 11 και φυλης-μονης προδρομου τωρα το απογευμα
Να στε καλα παιδες :)

Επισκέπτης
φυλης,,καλυμνου,λιοσιων ,πιπινου,αλκιβιαδου,περγαμου.αριστομενους,ολα κλειστα τωρα απογευμα μ εξαιρεση μαγνησιας 11 και φυλης-μονης προδρομου τωρα το απογευμα
εισαι θεος..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

με προλαβες,περασα και εγω κατα τις 6+30 απο φυλης
ολα κλειστα εκτος απο την αετοφωλια και το φωκαιας 22 ανω και κατω.

ποδηλατο?
τελειωσε η μπετζινα?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
με προλαβες,περασα και εγω κατα τις 6+30 απο φυλης
ολα κλειστα εκτος απο την αετοφωλια και το φωκαιας 22 ανω και κατω.

ποδηλατο?
τελειωσε η μπετζινα?

επικινδυνο σπορ το ποδηλατο στους δρομους της αθηνας ... προσοχη στα αμαξια !!

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
πω πω...πανω που ετοιμαζομουν, μπραβο για την ενυμερωση.
παντος πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιον και τι εξυπηρετη αυτη η κατασταση !!!!

Επισκέπτης
Φυλής 134.

Βράδυ. Την ώρα που οι οικογενειάρχες χαλάρωναν στο σπιτι τους και ετρωγαν το γευμα που τους ετοιμασε η γυναικουλα τους,

κάποιος περπατουσε στους δρομους της φυλης..

Το ονομα της ιεροδουλης που τιμηθηκε ηταν, Τζέσικα.

Είχε ξανθιά μαλλιά, ήταν όμορφη αλλά και πρόστυχη συνάμα.

Το βλέμμα της κολασμένο και το ντυσιμο σε καλουσε να την ακολουθησεις.

Μπηκε μέσα και με το καταλληλο στησιμο εκανε ικανοποιητικο στοματικό. με λιγη παροτρυνση τον

εβαζε όλο στο στομα παντα με προφυλακτικο.

οταν ανοιξε τα πόδια της για να υποδεχθει το πεος, δημιουργει μια απιστευτη αισθηση στον πελάτη που μπορει

να τελειωσει ακομα και σε αυτη τη σταση, πραγμα σπανιο για πουτανες της πιατσας που συνηθως πρεπει να τις βαλει

καποιος στα 4 για να τελειωσει.

Βεβαια ειναι δυσκολο να αντισταθει καποιος στο να μην την πηδηξει στα 4. ειναι εξισου καλη,χωρις να ειναι κατι ξεχωριστο,

μετρια πραγματα δηλαδη, ομως η θεα απο το κωλαρακι της ειναι μοναδική.

πολυ καλός και δουλεμενος κωλος σχηματικα που σε προκαλει να τον γαμησεις.

γενικοτερα θα λεγαμε οτι η Τζεσικα προσφερει ενα καλο, χωρις κατι ιδιαιτερο γαμησι. αξιζει το 20ρικο της. :coffee:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
σε πιο απο τα 3 του 134 και τι ωρα περιπου χιστι μου ;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αν ειναι η ιδια που μερικες φορες δουλευει και στο περγαμου 1 στο κατω μεταμεσονυχτια βαρδια, για εμενα τοπ πιπα που μου εχουν παρει στα τελευταια 15 χρονια....ακομα και με προφυλακτικο ειναι καλυτερη απο ακαποτα..... γουστα ειναι αυτα :)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
πριν απο τις γαργακιστικες λεπτομεριες, να θεωρισουμε οτι ανοιξε η αγορα ?

Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι κάθε πότε οι κοπέλες παιρνάνε απο γιατρούς και ποιές εξετάσεις κάνουν... π.χ. για βλενόρροια που αναφέρει ο συναγωνιστής εξετάζονται; γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος;
Άν κάνουν εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα τότε άν ο συναγωνιστής που κόλλησε βλενόρροια πριν 1 μήνα, το έπαθε απο κάποια πουτάνα αυτή δεν θα πρέπει να έχει διαγνώσει το πρόβλημα και να έχει υποβληθεί σε θαραπεία;;;(Η βλενορροια περνάει με αντιβίωση απ'ότι διάβασα...)

Πέρασα κι εγώ απο το συγκεκριμένο σπίτι και έχω ανυσυχήσει....

Θα έ π ρ ε π ε να περνάνε. Αλλα αν δούμε ότι σε κάθε ντου της αστυμπατσαρίας κλείνει το 90% των ιδρυμάτων, είναι ανησυχητικό. Αν ήταν εντάξει γιατί κλείνουν? Για τις κοπέλες τι να ξέρεις? Μήπως κολάνε χαρτί με φωτό φάτσας, όπως στα κουρεία και στα μαγέρικα? Γενικά: «Το νού σας, ρεμάλια».

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Θα έ π ρ ε π ε να περνάνε. Αλλα αν δούμε ότι σε κάθε ντου της αστυμπατσαρίας κλείνει το 90% των ιδρυμάτων, είναι ανησυχητικό. Αν ήταν εντάξει γιατί κλείνουν? Για τις κοπέλες τι να ξέρεις? Μήπως κολάνε χαρτί με φωτό φάτσας, όπως στα κουρεία και στα μαγέρικα? Γενικά: «Το νού σας, ρεμάλια».

Αφου τα ειπασμε και τα ξαναμαναειπαμε,ουτε το 1 τοις εκατο των  οικων ενοχης της κοινωνιας μας (τη γαμαω εγω αυτη πο συχνα και απο τις κοπελες μας)δεν εχει αδεια,ειναι ερμαια του καθε πουστη "οργανου της Πολιτειας"χαχαχα,
Και παλι επαναλαμβανουμε οτι απο τις εργαζομενες βια το 5 τοις εκατο να ειναι δηλωμενες-νομιμες -και αρα εξεταζομενες ανα 15 στους γιατρους,οπου και παλιν οι εξετασεις ειναι για τα βασικα,δεκαδες ,εκατονταδεςπραγματα ΔΕΝ εξεταζονται,ει μη  μονον με αλλες εξετασεις δαπανηρες και χρονοβορες...
Ετσι οι κοπελες ειναι και παλι στο ελεος των δημοσιων υπαλληλων-κοπροσκυλων  (δημοσιοι και αυτοι,αλλα δεν ντρεπονται ,να  η διαφορα απο τις κοπελες μας ,αυτες ντρεπονται...)του Προτεκτορατου,που να πανε ολοι να γαμηθουνε και να ψοφησουν ,στ αρχιδια μας ,θα λυπηθουμε τωρα τους δημοσιους ρουφιανους...τα μουνοπανα τους εφοριακους και τους αλλους κοπριτες που στηριζει η αγαμητη Παπαρρηγα (ρε υπηρξε  αθρωπος που γαμησε αυτο  το πραμα,ημαρτον ρε,κυριε  ελεησον ρε...)
Αρα ,ηθικον διδαγμα,ηθελα  ακαποτο? καλα να παθω...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
η αγαμητη Παπαρρηγα (ρε υπηρξε  αθρωπος που γαμησε αυτο  το πραμα,ημαρτον ρε,κυριε  ελεησον ρε...)

Θεός σ'χωρέσ'τον :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

getImage.do

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι,παιζει κανενα μαγαζι με χυσιμο στο προσωπο η να τα καταπινει η κοπελα??ευχαριστω εκ των προτερων

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
επισκεψει χτεσινοβραδυνη στο μεταξι και μετα απο βολτες χωρις νοημα λογο του οτι δεν υπηρχαν κοπελες της προκοπης (σε οσα μπηκα δηλαδη) και εξ αιτιας του οτι ειχε γεμισει ο κοσμος πιτσιρικαδες οπου καλος ειναι ο χαβαλες ρε παιδια αλλα ας γινει με σεβασμο προς τις κοπελες που κανουν την δουλεια τους και βεβαια προς ολους τους συναγωνιστες οπου εχουν περασει στα δωματια.
λοιπον κατελυξα στο κολωνου 32Α οπου εργαζοταν η γνωστη αννααπο Φ65.
παρολο που υπαρχουν αναφωρες ξεπετας μπορω να πω οτι οι υπηρεσιες τις δεν ειναι χειροτερες απο κατι αλλα καλουδια που εχουν ανα καιρους επισκευτει, εχοντας ενα παρα πολυ καλο σωμα.
εχω κανει σχετικη κριτικη.
αυτο που θα ηθελα να πω, μιας και δεν το εγραψα στη κριτικη, ειναι το εξης,
οσοι θυμουνται το σπιτι αυτο πριν μερικους μηνες ειχε πολυ μικρο σαλονι λογο του οτι ειχαν μεγαλουν καναπεδες που κλειναν το χωρο.
εναν απο αυτους τον εχουν παει στο δωματιο που ειναι απεναντι απο την πορτα εισοδου.
μολις μπηκα και το ειδα το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να γινει καναπεδατο...
σιγουρα αλλη φορα με τη αννα η αλλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom