Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πιπ. 65: Ένα ξανθό καυλάκι, Άννα ή Άνκα, με μακρία ωραία πόδια, αλλά δεν μου άρεσε στην φάτσα. Σύμφωνα με την Αλλοδαπή Υπηρεσία είναι πολύ καλή & τουλάχιστον 2 συναγωνιστές σήμερα το πρωί την τίμησαν εις διπλούν! Ελπίζω να είναι & μέλη του σαιτ, ώστε να γράψουν καμιά κριτική.
Πηγα μαζι της χθες το πρωι!Απο καμια δεκαρια σπιτια που γυρισα ηταν η μονη που αξιζε εμφανισιακα!
Στο γαμησι καποια ψευτοχαδακια για προκαταρκτικα,καποτα και πολυ ωραιο τσιμπουκι κι υστερα στα 4 οπου λογω στενοτητας και ωραιοτατων βογγητων της αδειασα!Απο εξτρα δεν εχει τιποτα αλλα θα την ξαναπαιρνα γιατι ειναι εντυπωσιακο μουνι

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Anka που πρωτη της μερα ηταν το Σαββατο ειναι Ρουμανιδι κοντα στο 1,73 ,ξανθο με πολυ καλο σωματακι  για την φατσα θα πω οτι ειναι θεμα γουστου !!
Βυζακια πεσμενα με πολυ καλοσχηματισμενες ρογες οι οποιες αμεσως ανταποκρινονται !!
Πολυ στενοτης αδελφια την ειχα μεσα μιση ωριτσα και νομιζα οτι ειχα κανει λαθος τρυπα !!
Πιπα καλη με σκουφι ,αρχιδια δεν ακουμπαει και στα προκαταρτικα ειναι λιγο σφιγμενη ακομα ,αν και προσπαθει να δωσει τον καλυτερο εαυτο της !!

Αξιζει μια δοκιμη ευκολα !!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
δεν ειναι απο ινδονησια τυπε
ειναι απο σιγκαπουρη
τυπε καλημερα, μου το ειχε πει η ιδια πριν απο μισο χρονο περιπου που την ειχα παρει στο φωκαιας 24 οτι ειναι απο ινδονησια και την λενε σιντα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
κυριακη μεσανυχτα και κατι

φ136...η βυζαρου ξεπετα μαριαννα

αχαρνων106...η ξανθια λολιτα,συμπαθητικη,τι να λεει αραγε μεσα...? ειχε κινηση και δε δοκιμαστηκε :rolleyes:

Επισκέπτης
H Anka που πρωτη της μερα ηταν το Σαββατο ειναι Ρουμανιδι κοντα στο 1,73 ,ξανθο με πολυ καλο σωματακι  για την φατσα θα πω οτι ειναι θεμα γουστου !!
Βυζακια πεσμενα με πολυ καλοσχηματισμενες ρογες οι οποιες αμεσως ανταποκρινονται !!
Πολυ στενοτης αδελφια την ειχα μεσα μιση ωριτσα και νομιζα οτι ειχα κανει λαθος τρυπα !!
Πιπα καλη με σκουφι ,αρχιδια δεν ακουμπαει και στα προκαταρτικα ειναι λιγο σφιγμενη ακομα ,αν και προσπαθει να δωσει τον καλυτερο εαυτο της !!

Αξιζει μια δοκιμη ευκολα !!!

Μπραβο ρε πουστη μου, γουσταρω να βλεπω οτι υπαρχουν ακομα καποιες στη Φυλης που κανουν καθαρο σεξ χωρις τα εξτρα. Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται να επιστρεψουμε λιγο στα βασικα. Αλλοιμονο, εχουμε παρασυρθει απο τις γαμημενες τσοντες και βλεπουμε μουνι και κωλο το ιδιο πραγμα! Ε οχι, δεν ειναι φυσιολογικο αυτο... Και οσο για τα ακαποτα τσιμπουκια, εγω προτιμω αυτες που τα σιχαινονται γιατι γουσταρω να τις φιλαω στο στομα.

Προτιματε τα καθαρα κοριτσια και ριξτε ακυρο στις βρωμιαρες!  :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χτες το απόγευμα συνεύρεση με Μολδαβή στο Μονής προδρόμου το κάτω (όχι το αυθαίρετο). Ψηλή , μελαχρινή , άβυζη (όχι ο τύπος μου,θα έλεγα). Νεαρούτσικη με καλό πρόσωπο, είπα να περάσω. Ξεκινάει στοματικό μισού λεπτού. Τελείως πρωτάρα στο κρεββάτι. Πάω να της σηκώσω τα πόδια , όχι μου λέει , δεν μπορώ (μόνο Μολδαβικά και Αγγλικά μιλάει). Κατάλαβα ότι δύσκολα θα περνούσα καλά οπότε είπα να πάω με τα νερά της.Ήμουν ευγενικός και μαλακός μαζί της και η κοπέλα συνεργάστηκε. Τελικά τέλειωσα με κάποια δυσκολία στα 4 (η τρίτη στάση που δοκιμάσαμε).
Η συγκεκριμένη δεν προτείνεται. Μουγκή , άπειρη και συμμετοχή γενικά μηδέν. Νομίζω πως έχει καλό χαρακτήρα , απλά  το κορίτσι δεν το κατέχει το άθλημα. Ο χώρος πολύ καλός , με εξαίρεση ένα προφυλακτικό που πέταξε κάποιος ασυνείδητος μέσα στο νιπτήρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νεο μπουρδελο λιοσιων 76 τυποι
βασικα ειναι μπουρδελο μεσα στο μπουρδελο :2funny:
2 μπουρδελα μεσα σε μια αυλη
σημερα στο πιο νεο απτα 2,που ανεβαινεις τα σκαλια,υπηρχε μια χοντρουλα ξανθια
στο <<ισογειο>>μια γυφτορουμανα με ακαποτο και κωλο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό υπάρχει μήνες τώρα...  ;)
Άλλες φορές το πετύχαινα ανοιχτό άλλες όχι!  :- Τώρα έγινε και διπλό!!!!  :2funny:
ναι τυπε δεν λεω για το αρχικο στο τελος της αυλης
λεω για αυτο που ανοιξε προσφατα,στον οροφο

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Αυτό ναι!  :grin: Αλλά σιγά μην το αφήσουν... Ακόμα θυμάμαι την περίπτωση του μπουρδέλου-mall στη Φυλής με Μύρων!!! 3 σε ένα!!!  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό ναι!  :grin: Αλλά σιγά μην το αφήσουν... Ακόμα θυμάμαι την περίπτωση του μπουρδέλου-mall στη Φυλής με Μύρων!!! 3 σε ένα!!!  :2funny:
που κανανε παρτουζα τυπε και μερικες δουλευαν σε 2 συγχρονος
οταν καποιος ηθελε παρτουζα εβαζε μια φωνη η μια κοπελα και ερχοταν η αλλη απτο διπλανο :2funny:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
οταν καποιος ηθελε παρτουζα εβαζε μια φωνη η μια κοπελα και ερχοταν η αλλη απτο διπλανο :2funny:
Είχε πλάκα που έμπαινε και η τσατσά στη μέση: "Έχω την τάδε κοπέλα..." "Αν δεν σου αρέσει μπαίνω κι εγώ στο δωμάτιο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Η είσοδος από Μύρων, πριν το τελικό "σφράγισμα", θυμάμαι είχε κλείσει... στην αυλή θυμάμαι 3 θύρες... Λες να άρχισα να ξεχνάω λόγω ηλικίας ή ζέστης?
1217.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η είσοδος από Μύρων, πριν το τελικό "σφράγισμα", θυμάμαι είχε κλείσει... στην αυλή θυμάμαι 3 θύρες... Λες να άρχισα να ξεχνάω λόγω ηλικίας ή ζέστης?
1217.gif
και εγω 3 θυμαμε να ειχε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
επικες στιγμες με τη Μαρια τη Βουλγαρα που δουλευε κ Φωκαιας 22 το επανω,παντα την εχυνα στη μαπα,τελευταια φορα παρτουζα με την Γεωργιανη Μαρια(μια ξανθια που εδινε κ λωκο)κ μου τον επαιζε για να χυσω τη μαπα της Βουλγαρας.Τελικα την δεσανε αυτη κ αλλες τοσες,τετοιες λαθρομεταναστισες τις θελουμε κυριε υπουργε ΠΡΟ-ΠΟ,διωξε τους πακηδες κ ασε τα μουνακια ησυχα

Επισκέπτης
1217.gif
Σωστὸν, ἀλλὰ ὑπῆρξε χρονικὸν τι διάστημα κατὰ τὸ ὁποῖον λειτουργοῦσαν τὰ 3 ἐπὶ τῆς Φυλῆς 95 καὶ τὸ 1 ἐπὶ τῆς Μύρων 5. Έντὸς τοῦ κτιρίου δε ὁ ἦχος διεδίδετο λίαν εὐχερῶς.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πράγματι, άνοιξε πρόσφατα (υπο νέα διεύθυνση ανακαινισμένο) και έχει επισημανθεί από την διαχείριση...  ;) Εξάλλου ήταν γνωστό πριν ακόμη ανοίξει από τις εργασίες που πραγματοποιούνταν

Σωστὸν, ἀλλὰ ὑπῆρξε χρονικὸν τι διάστημα κατὰ τὸ ὁποῖον λειτουργοῦσαν τὰ 3 ἐπὶ τῆς Φυλῆς 95 καὶ τὸ 1 ἐπὶ τῆς Μύρων 5. Έντὸς τοῦ κτιρίου δε ὁ ἦχος διεδίδετο λίαν εὐχερῶς.
Μήπως ήταν τετράδυμα τα μπουρδέλα στο κτίριο επι της Φυλής 95;  :think:
Δηλαδή για να ακριβολογήσουμε :
Ένα στο βάθος... απέναντι όπως μπαίνουμε από την αυλόπορτα
Δύο (ένα στο ισόγειο και ένα στο όροφο δεξιά στην πρώτη πόρτα δεξιά όπως μπαίνουμε από την αυλόπορτα)
Και ένα ενδιάμεσα
:think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom