Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (31 μέλη και 301 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η μπαρμπορα ειναι τσεχα...σορρυ φιλος αλλα εχω δει ταυτοτητα...

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο το Μεταξουργειο. Η κατασταση με τους ναρκομανεις εξω απο τα σπιτια στο Ιασωνος 1 εχει φτασει σχεδον στο απροχωρητο, ηταν καμια 15-αρια ατομα παλι και βαρουσαν ενεσεις. Απορω πως μπορουν και δουλευουν οι κοπελες και οι κυριες της υπηρεσιας κατω απο αυτες τις συνθηκες, οταν ο καθε αρρωστος που ειναι απεξω μπορει να μπει μεσα στα σπιτια ο,τι ωρα θελει και να βρει απεναντι του δυο ανυπερασπιστες γυναικες. Κατι πρεπει να κανει η αστυνομια εκει, ειναι ενα συγκεκριμενο σημειο που μαζευονται καθημερινα οι ιδιοι ναρκομανεις. Το θεμα ειναι οτι και τα μπουρδελα δεν μπορουν να ζητησουν προστασια απο την αστυνομια, αφου και αυτα δεν εχουν αδειες και ειναι παρανομα. Γι' αυτο λεμε οτι πρεπει να δοθουν αμεσα οι αδειες στα σπιτια, ειναι τραγικη και γελοια η κατασταση να σβηνουν τα φωτα καθε τρεις και λιγο και μεσα σε μερικες ωρες να ανοιγουν ξανα. Δωστε επιτελους αδειες και προστατεψτε τις ιεροδουλες και τους πελατες τους!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστα τα λες αλλα η αληθεια ειναι οτι αμα περασεις απο κει
αργα το βραδυ κατα τις 12 δεν υπαρχει κανεις τοξικομανης,την ημερα ειναι πολυ χειροτερα σαφως...

Επισκέπτης
αργα το βραδυ κατα τις 12 δεν υπαρχει κανεις τοξικομανης,την ημερα ειναι πολυ χειροτερα σαφως...

Το ξερω, οταν πεφτει το σκοταδι φευγουν ολοι. Αυτο βεβαια δεν μειωνει το προβλημα, οσο υπαρχει το φως της ημερας η κατασταση ειναι τουλαχιστον θλιβερη. Ξερω πελατες που αποφευγουν να πηγαινουν εκει λογω της συγκεκριμενης καταστασης, για να μη σου πω οτι και καποιες κοπελες που δουλευουν εκει προτιμουν να ειναι νυχτερινη βαρδια για να αποφευγουν τους ναρκομανεις...

Τι ενημερωση να γραψω? Εγω παω σε πολυ συγκεκριμενα σπιτια. Πηγα στο Ιασωνος 1α για τη Σοφια αλλα ηταν η Ροξανα, το μεγαλυτερο επιπλο που εχω πετυχει ποτε (καποτε στη Φωκαιας ειχα ζητησει και ειχα παρει πισω τα 20 ευρω που ειχα δωσει γι' αυτην, γιατι μπηκε και βγηκε χωρις να κανουμε απολυτως τιποτα!). Ετσι πηγα στο Κεραμεικου 13 ισογειο και πηρα τη Μαρια, ωραιο κοριτσακι που ειχα σταμπαρει απο προηγουμενη βολτα αλλα σημερα την τιμησα για πρωτη φορα. Κοντουλα με καλο σωματακι, στρογγυλο προσωπο και πρασινα ματια. Αυτα!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Επέστρεψα από Μεταξουργείο περί τις 6 και μισή. Πήγα καρφωτός στο ισόγειο Λεωνίδου και Ιάσωνος για τη Βανέσα αλλά δεν ήταν. Ήταν η Μανταλένα, ωραία, πιτσιρίκα, με βυζάκια που πηγαίνανε πέρα δώθε και υπέκυψα. Όχι τίποτα σπουδαίο ούτε και φόλα. Η Βανέσα τι γίνεται, ξέρει κανείς;

Επισκέπτης
Στα άλλα του Ιάσωνος 1 -μιας και ήσουν εκεί- πήγες;
Η Μαρία-Κεραμεικου 13 ισόγειο, τι έκανε μέσα;

Οχι, δεν πηγα. Τυπικες υπηρεσιες κανει η Μαρια και 69 νομιζω. Ειναι αρκετα σεξυ το υφος της και καυλωσα αφου της εδωσα μερικα φιλακια στα πατουσακια, στην κοιλιτσα, στα βυζακια και στο στοματακι. Πιπα δεν μου εκανε γιατι της ειπα οτι δεν θελω, οπως σου εχω ξαναπει εγω το μονο που ζηταω απο τα κοριτσια ειναι να ξαπλωνουν.  :)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
24/7/2010- Σαββατιάτικη μεσημεριανή περιήγηση:
Μ.Προδρόμου 16-Μελαγχροινή λεπτή ρουμανοειδής με 69 κατά την υπηρέτρια.
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα η γνωστή Βουλγάρα ανανεωμένη και ιδιαίτερα ευγενική.Μόνο με το κυλοτάκι και τον στηθόδεσμο.
Φυλής 69 κάτω-Τάνια η γνωστή χαριτωμένη προσεγμένη μεγαλοκοπέλα με εκτιμητέα οπίσθια.
Φυλής 69 άνω-Ντιάνα,καινούργια.Μελαγχροινή χαριτωμένη λεπτή νεαρή χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες.
Φυλής 67-Κλειστό
Φυλής 65 άνω-Αλίνα "ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ":
Μαζί της ήταν ο νεαρός μελαγχροινός υπηρέτης του Φυλής 92 που κτυπά πόρτα στα 5 λεπτά.

Φυλής 80-Μαριάννα η Βουλγάρα βυζαρού από Φυλής 136 τα απογεύματα.
Φυλής 59 κάτω-Άντζελα.Νέα άφιξη 15 ημερών περίπου.Μελαγχροινή λεπτή και πάντα χαμογελαστή.Το περπάτημά της θυμίζει την Νικόλ-Φώκαιας 17 κάτω.Ρουμάνα κατά την υπηρέτρια.
Φυλής 59 άνω-Σακίρα είπε η υπηρέτρια.
Φώκαιας 17 κάτω-Καινούργια κατά την υπηρέτρια.Μελαμψή -μετρίου προσώπου- λεπτή κοπέλα με ενδιαφέροντα οπίσθια.Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.Όχι η Ιωάννα.
Προσοχή:Η κυρία της υπηρεσίας φωνάζει την κοπέλα στα 6-7 λεπτά.Είναι αυτή που δούλευε στο Φώκαιας 17 άνω με την πράττουσα αγγαρεία στο σεξ,Λάουρα.

Φώκαιας 17 άνω-Καστανή, κανονικού πάχους κοπέλα που βαδίζει προς το σαλόνι με βήμα γάτας σε επιφυλακή-έτοιμη να επιτεθεί.Το επεξεργαστικό και υστερόβουλο βλέμμα της, δένει απόλυτα με το περπάτημά της.Τα βασικά.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Αντέλα από Φυλής 69 κάτω, 66 και Φώκαιας 17 άνω.
Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η γνωστή του οίκου.Ξανθιά λεπτή και πάντα χαμογελαστή (στο σαλόνι).
Χωματιανού 11 κάτω-Ξανθιά, ομορφούλα, νεαρή με σαρκώδη χείλη, σχεδόν κανονικού πάχους με λίγα παχάκια στην κοιλιά.Τα βασικά.Τον Χειμώνα δούλευε στα Φώκαιας 19 και 25 ισόγειο με ακάποτο.
Χωματιανού 11 άνω-Άγνωστη ξανθιά κανονικού πάχους.
Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.ROCK STEADY.Σταθερή αξία:

Για να συνεχίσω:

Φωκ. 22 κάτω: Η βιζαρού Τζένη,
Φωκ. 22 πάνω: Η Αντριάννα
Φωκ. 19: Μια καινούργια αδύνατη, λυγερόκορμη, με μικρό(ανύπαρκτο) στήθος, μαλλάκι μαύρο σπαστό ψιλο-καρέ, χαμογελαστή στο σαλόνι,
Φυλ. 86 κάτω: Η Ντέλια,
Φυλ. 92 (το παλιό): Μάλλον η καινούργια που λέτε, Ντανιέλα με τα όλα της,
Φυλ. 92 (το νέο):  Επισκευές
Μ. Προδρ. άνω: Κλειστό
Φυλ. 71 κάτω: Μια μαυρομάλλα νεαρά λεπτή με φουλ πρόγραμμα, που παίζει & σε Φωκ.19, Μ. Πρ., Φυλ. 92.

Αυτά

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκίτες Μετάξι μεριά είναι ανοικτά τα σπιτάκια σήμερα το βράδυ??? Γιατί εγώ πέρασα από εκεί χθες τέτοια ώρα περίπου (περίπου στις 12) και ήταν όλα μα όλα κλειστά, τσάμπα τον ποδαρόδρομο  :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα η γνωστή Βουλγάρα ανανεωμένη και [size=14pt]ιδιαίτερα ευγενική[/size].
...
:o
Να το δω και να μην το πιστέψω! Πάλι καλά που διορθώθηκε, γιατί είχε γίνει πολύ ανυπόφορη όπως και η Βουλγάρα μοχθηροτσατσά στη περίπτωση που ο πελάτης δεν περνούσε στο δωμάτιο.
Λες και υπήρχε δεσμευτική συμφωνία ότι ο πελάτης που περνούσε στο σαλόνι έπρεπε να περάσει και στο δωμάτιο  :headbang:
Παρεμπιμπτόντως ένας φούρνος στη γωνία δουλεύει ακόμη ή γκρεμίστηκε;  :cheesy:

Μολις γυρισα απο το Μεταξουργειο. Η κατασταση με τους ναρκομανεις εξω απο τα σπιτια στο Ιασωνος 1 εχει φτασει σχεδον στο απροχωρητο, ηταν καμια 15-αρια ατομα παλι και βαρουσαν ενεσεις...
Εγώ κάνω τον κύκλο έτσι ώστε να μην περάσω ανάμεσα από τα πρεζόνια. Δεν ξέρεις τα ενδεχόμενα. Κάποιον περαστικό τον είχε γδάρει (τυχαία) με σύριγγα ένα πρεζόνι όταν πήγαινε πέρα-δώθε με την σούρα που είχε. Άντε να ησυχάσει ο άνθρωπος μέχρι να κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει αν κόλλησε τίποτε ανεπιθύμητο.
Σημείωση : Οι εξετάσεις (AIDS ηπατίτιδας C κλπ) γίνονται μετά δυο-τρεις μήνες (ανάλογα) από την χρονική στιγμή της μόλυνσης δεδομένου ότι νωρίτερα δεν έχει επωασθεί ο ιός.

Πράγματι μετά τις 24.00' (μεσάνυχτα και κάτι) δεν υπάρχουν στην περιοχή, ούτε πρεζόνια ούτε πακιστανοί (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων)...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πράγματι μετά τις 24.00' (μεσάνυχτα και κάτι) δεν υπάρχουν στην περιοχή, ούτε πρεζόνια ούτε πακιστανοί (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων)...

ναι αλλα μετα τις 24.00 ειναι 50% να σου σπασουν/ανοιξουν το αμαξι .....

μακρια απο αυτη τη περιοχη πολλοι κινδυνοι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097

το 50% ειναι στο σπασουν και το αλλο 50% ειναι στο ανοιξουν? :think:
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ κάνω τον κύκλο έτσι ώστε να μην περάσω ανάμεσα από τα πρεζόνια. Δεν ξέρεις τα ενδεχόμενα. Κάποιον περαστικό τον είχε γδάρει (τυχαία) με σύριγγα ένα πρεζόνι όταν πήγαινε πέρα-δώθε με την σούρα που είχε. Άντε να ησυχάσει ο άνθρωπος μέχρι να κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει αν κόλλησε τίποτε ανεπιθύμητο.
Σημείωση : Οι εξετάσεις (AIDS ηπατίτιδας C κλπ) γίνονται μετά δυο-τρεις μήνες (ανάλογα) από την χρονική στιγμή της μόλυνσης δεδομένου ότι νωρίτερα δεν έχει επωασθεί ο ιός.

Μα αυτος ειναι ο φοβος φιλε farkeli... Κι εγω κανω τον κυκλο και παω απο Αγησιλαου στο Ιασωνος 1, σιγα μην περασω μεσα απο την κολαση... Αλλα το θεμα ειναι τι γινεται αν καποιος απο αυτους μπουκαρει μεσα στα σπιτια και αρχισει να απειλει με τη συριγγα... Τις προαλλες ειχα ρωτησει την τσατσα στο Ιασωνος 1β δεξια αν εχουν προβλημα με τους ναρκομανεις και μου ειπε οτι μπορει καποιοι απο αυτους να μπαινουν στο σπιτι 1-2 φορες τη μερα απλα για να δουνε και βεβαια τους διωχνουνε. Οπως γινεται αντιληπτο, δεν ειναι καθολου δυσκολο καποια φορα η κατασταση να ξεφυγει και να γινει επικινδυνη. Πολυ κριμα για τα σπιτια της Ιασωνος 1 γιατι κατα τ' αλλα ειναι ισως τα καλυτερα της περιοχης απο αποψη ποιοτητας και εμφανισης των κοριτσιων.  :(

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εχτες πρωι στο κολοκυνθους 63 μολις μπεις στην ευθεια πορτα οχι στη δεξια, δουλευε η σιντα(βλεπε κριτικη μου φωκαιας 24) απο ινδονησια.δεν ρωτησα αν δουλευει με το ιδιο ονομα. αλλα ειναι οπως ηταν τοτε. ασιατισσα,μελαμψη, κοντο μαλι μεχρι λιγο πανω απο τους ωμους ισιο, πετιτ γενικα.στα 15 ευρο απο το 20αρικο που ηταν φωκαιας

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

πραγματι συναγωνιστες...μετα τις 12  καθε στενο εχει και απο ενα αμαξι σπασμενο το τζαμι του-τα σπανε για πλακα(εστω κ για ενα ευρω αν δουνε μεσα..)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πραγματι συναγωνιστες...μετα τις 12  καθε στενο εχει και απο ενα αμαξι σπασμενο το τζαμι του-τα σπανε για πλακα(εστω κ για ενα ευρω αν δουνε μεσα..)
Και εμενα καινουργιο αμαξι  που μου το ειχανε σπασει 9 το βραδι δεν εχει ωρες εκει παιδια .Και δεν ειχα αφησει τιποτα επικινδυνο σε οραση .Απλα η παρκαρεται πολυ μακρυα απο εκει η πατε χωρις αμαξι

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Και εμενα καινουργιο αμαξι  που μου το ειχανε σπασει 9 το βραδι δεν εχει ωρες εκει παιδια .Και δεν ειχα αφησει τιποτα επικινδυνο σε οραση .Απλα η παρκαρεται πολυ μακρυα απο εκει η πατε χωρις αμαξι

παιδια φταίμε κ εμείς αφού το καταλαβαίνεις ότι η περιοχή βρωμάει γενικά, έχω δει στην Ιάσωνος μεσημέρι βέβαια ένα eos νομίζω κάμπριο το οποίο το περιτρυγίριζε πρεζάκιας κοιτώντας απο τα παράθυρα προς το εσωτερικό αν υπάρχει τίποτα της προκοπης κ η κοπέλα που ήταν παρέα του πρεζάκιας και αυτή επειδή προφανώς είχε κάνει ήδη τον έλεγχο του φώναζε να φύγουν... :2funny:
κ το κορυφαίο λίγα μέτρα πιο κάτω μια ΒΜW τετράμπουκη ή η Μ5 ήταν ή η Μ3!!!
ΕΛΕΟΣ! :headbang:

παντως έξω από το Ιάσωνος 1 που λέτε είχε τύχει μια φορα να δω και τους ΔΙΑΣ χωρίς φυσικά να  υπάρχουν εκείνη την στιγμή ζακιδες...

Επισκέπτης
Παλιοκατασταση ρε γαμωτο...  :-  Μηπως πρεπει να ξαναρχισω να πηγαινω προς Φυλης, γαμω τους κωλους και τα ακαποτα μεσα?  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom