Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (34 μέλη και 307 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
β) ο Μαρίνος , ο καλτ τσατσος του μαγαζιού , επειδη αργουσα στο δωμάτιο είχε έρθει εξω απο την πόρτα και αντι να χτυπησει διακριτικά την΄πόρτα ή να πει "ελα Νανα" οπως κανουν αλλού οι τσάτσοι τι εκανε?:
ηρθε εξω απο την πορτα και εκανε το ρολοι!!! :2funny: ακουγα συνεχεια εναν ηχο κλικ-κλακ-κλικ-κλακ που οσο περναγε η ωρα δυνάμωνε για να τον ακουσει η Νανα!
Θεος! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως πιστευω οτι αμα κατσει πανω σου θα σε σκασει μεγαλε...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σήμερα 22/7 απογευματινή βάρδια

Φυλής
200 Ξανθή μεγαλοκοπέλα με υπερτροφοδοτούμενο κώλο με ολίγην κυτταρίτιδα.

136 Μαριάνα. Μελαχροινό σχετικά ψήλο με καλό σώμα και ένα σετ βύζους λεχώνας. Τατοο πίσω στη μέση.

134 στο-ΟΧΙ ΕΞΤΡΑ- Πάολα, μελαχροινή ενδιαφέρουσα μινιόν πιτσιρίκα. Φορτική η τσατσά, σώνει και καλά να περάσουμε αφού είναι όμορφη η κοπέλα. Το μπουρδελάκι όμως είναι σκέτη τρώγλη. Ισως ο χειρότερος χώρος της Φυλής.

134 ισόγειο. Ναταλία η νυσταγμένη ρωσσίδα να χασμουριέται, ποιός ξέρει πόσες συνεχόμενες βάρδιες δουλεύει…

134 όροφος  δεν θυμάμαι.

71 κάτω. Μια μελαχροινή λεπτή, Αννά και αυτή. Ακα, 69, κώλος.

71 πάνω Μελαχροινή γυμνόστηθη με πολύ καλό σώμα. Λιγό παράξενο ύφος είχε η φάτσα της.

Μ. Προδόμου σκάλα: Μια κόντη ασχημούλα με χάλια χτενισμένα μαλλία. Ακα, 69, κώλος.

67 πάνω. Η Αλίνα “στο μουνί μου”. Αθώα στη φάτσα πιπίνα με πανέμορφο στήθος και διαφορούμενες κριτικές. Ακα, 69.

59 πάνω. Αντζελίνα, ενδιαφέρουσα νεαρή με πολύ καλό σώμα. Τα παρόμοιά της όμως χαρακτηριστικά με την κάτω συνάδελφό της (βλ. ξεπετοΣαμπρίνα) με απέτρεψαν στο να περάσω.  

Πιπίνου 65. Αλλη μια Αννα. Αδιάφορη στη φάτσα νεαρή με μικρό βυζί και αποδεκτό σώμα.

Φωκαίας
19 Το μιλφ Αλίνα με το μαύρο δυχτιωτό. Ακα, 69.

22 πανω. Ανδριάνα sato entos. 69, κώλος.

24. Σακίρα. Λεπτή σκουρόχρωμη με τατοο αστεράκια στη κοιλιά. Ακα και 69.

Αλκιβιάδου 16Α: Κατερίνα, μελαχροινό μιλφ με σκουρο ή μαυρισμένο δέρμα. Η κλασσική ελληνίδα 40άρα θεία μας.  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στη Λιοσίων στις 03.00' μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου 17/7/2010) έκαναν πιάτσα αρκετές μαύρες (θα ήταν περίπου καμμια δεκαριά) από Λιοσίων 199 έως Λιοσίων 224.
Εκεί κοντά πρέπει να υπήρχε παλαιότερα (αν θυμάμαι καλά) στούντιο ή μπουρδέλο, όπως εξάλλου μου υπενθύμισε και ο συνάδελφος Bakalhs.
Επίσης, απο πλατεία Κολιάτσου έως λίγο πριν την πλατεία Αμερικής (Αθήνα) κάνουν πιάτσα κάποιες μαύρες  :cool2:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Επίσης, απο πλατεία Κολιάτσου έως λίγο πριν την πλατεία Αμερικής (Αθήνα) κάνουν πιάτσα κάποιες μαύρες  :cool2:
και στην καβαλας λιγο μετα το χρηματιστηριο στο ρευμα εξοδου ειναι μερικες μαυρουλες,καθονται μιξαρισμενες με τρανς.η απεναντι πλευρα(ρευμα εισοδου)ειναι καθαρη,μονο τρανς :P

προχτες κατα τις 2 μεσανυχτα,παιωνιου στριτ,απο χαμηλα κατω στη λιοσιων μεχρι 3-4 τετραγωνα πανω προς αχαρνων, 2 ανατολικα 20χρονα πρεζονια προσπαθουσαν να ανοιξουν αυτοκινητα. ηταν ομως τοσο κοκκαλο που μονο ενα πορτμπαγκαζ καταφεραν  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πεμπτη προς Παρασκευη πρωϊ Φυλής κ Φωκαιας και όλα τα μαγαζά στα 20€:

-Φωκαίας 24 αδιάφορη υπέρβαρη
-Φωκαιας 22 κάτω, το  μόνιμο καστανό μπαζάκι,πάνω η γνωστη χαζοχαρούμενη κοντη οδοντογλυφίδα.
-Φωκαίας 25 κάτω,Καρλα-καύλα,πάνω νέα παρουσία αδύνατη με καρέ, οπωσδήποτε στα υπόψιν.
-Φωκαίας 19 μόνιμη με σωληνάριο και ακά
-Φωκαίας  17 κάτω Νικη ,ψηλή ,ωραίο σώμα,μέσαιο στήθος ,ακά.Παίζει κριτική για αυτή απο μέλος με 0 posts  :dunno: :think:
-Φυλής  66 αδύνατη,ξανθιά με σωληνάριο και ακά,ανύπαρκτο στήθος
-Φυλής  59 κάτω Σαμπρίνα,πάνω Σακίρα
-Φυλής  61 προμιλφ με ακά
-Φυλής  84  χοντρέλο γύφτισα
-Φυλής  67 Ζωή
-Φυλής  71 Κατερινα απο τα 134
-Φυλής  92, οι 2 κοπέλες που ήταν στο 71 κάτω
-Μ.προδρόμου κάτω,νέα φάτσα,συμπαθητική αλλά και εντελώς αλλού,ωραίο κορμάκι,μικρό στήθος και ακά
-Φυλής  109 η γνωστη χοντρη  γύφτισα
-Φυλής  134,όροφος προμιλφ αρκετά γαμεύσιμο
-Φυλής  134 ισόγειο,Ναταλί,το ρωσσικό παγόβουνο,εμφανισιακά τουλάχιστον
-Φυλης  134 υπόγειο,χοντρό-γυφτο Αλεξάνδρα
-Φυλής  136 Βυζο-Μαριάννα,η υποφερτά χαζοχαρούμενη,όπου και κατάθεση

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,που θα λεγε και ο Farkeli και εις άλλα με υγεία,που θα λεγα και εγώ :cool2:

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
δηλαδή στο 20ευρω δεν δίνει το κωλί της?
κάποια φορά που περίμενα να βγει από το δώμα έκανε αρκετή ώρα και κάποιοι περίμεναν πριν από μένα πάλι αρκετή ώρα!
μήπως άλλαξε συμπεριφορά?
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Το παίζει έξυπνη, η Τζένη. Αν δει ότι δε ζητάς πρωκτικό και περνάει η ώρα, ξεκινάει τα : "μωρό μου, θες να μου δώσεις 10 Ευρώ να κάτσω παραπάνω;" ή "με 10 Ευρώ, θα σε αφήσω να μου το βάλεις και στον κώλο" (αυτό το τελευταίο, το έχει πει και σε μένα). Κανονικά, πάντως, το πρωκτικό, συμπεριλαμβάνεται στο αντίτιμο των 20 Ευρώ. Το "διαφημίζει", εξάλλου και η υπηρεσία, κατά την αναγγελία του προγράμματος.

Τώρα, όσον αφορά τη συμπεριφορά της, δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον όχι τόσο, ώστε να γίνεται, εύκολα, αντιληπτό. Ο χρόνος παραμονής, όμως, ίσως και να είναι, ελαφρώς, βελτιωμένος.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα ή παίζει καμια σκούπα?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
μπα και μεσημέρι κ πρωι τα έχω πετύχει κλειστα όλα, γαμω την καινωνία μου  :)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι καλησπέρα!

Ξέρει κανείς που δουλεύει μία Άννα (ή Άνκα) με κοντό ξανθό μαλλί; Τελευταίες επισκέψεις μου ήταν Διδύμου 8 άνω, Διδύμου 16.

Ευχαριστώ!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=12pt]Ισχνή μπουρδελοενημέρωση για Φυλής – Φωκαίας 23/7/2010 στις 21.50’[/size]

Kεντρικά Φυλής κλειστά

ΦΥΛΗΣ 69 ΙΣΟΓΕΙΟ-ΟΡΟΦΟΣ

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/74805753178783978161.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΦΥΛΗΣ 92 ΑΡΙΣΤΕΡΑ [/color]
[color=green]Άνκα[/color] από την τετράδυμη μπουρδελοσφηκοφωλιά, από το βαπόρι της Μονής Προδρόμου και από Φωκαίας 22 υπερυψωμένο ισόγειο στην μεταμεσονύχτια βάρδια, παλαιότερα μελαχρινή, τώρα καστανοκόκκινη πάντα με κοντά μαλλιά καυλο-καρέ, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου με τσιγκουνιά στο χαμόγελο, μέτρια προς κοντή, αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/47330081505334469309.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ)[/color]
[color=green]Μαριάννα[/color] από Φωκαίας 22 υπόγειο, με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, λαϊκό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, αδιάφορο συνηθισμένο σώμα (ούτε καλό ούτε κακό) μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο
Ελεύθερο και πρωκτικό

[color=red]ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
Είχε την [color=green]μελαχρινή Λαρίσα[/color] από Φωκαίας 19

[color=red]ΦΥΛΗΣ 59 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
Είχε την [color=green]Σαμπρίνα[/color]

[i][b]Φωκαίας κλειστά [/b][/i]

[color=red]ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΙΣΟΓΕΙΟ-ΟΡΟΦΟΣ, ΦΩΚΑΙΑΣ 19[/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/57432974016427314784.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΦΩΚΑΙΑΣ 22[/color]
είχε φως και κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη την πόρτα,
δεν μπήκα

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/24455503226079659263.jpg[/img[/URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

;)

Διευκρίνιση :

Υπάρχουν (πλέον) δυο μπουρδέλα στο Φυλής 92 με εισόδους που είναι πανομοιότυπες. Απόψε ήταν ανοικτά και τα δυο μπουρδέλα. Απλά στο δεξιά (όπως βλέπουμε το κτίριο) δεν μπήκα να δω.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Περνωντας αποψε τυχαια  στις 10.30 απο Αχαρνων με το αυτοκινητο,ειδα οτι ηταν κλειστα τα περισσοτερα στη  Φωκαιας και ολα της Διδυμου,μαλλον ντου θα εγινε για κοπελες χωρις χαρτια...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
οπως εχει ηδη γινει γνωστο μετα της 21.30 σε φυλης μεταξι και λιωσιων ολα κλειστα.
στο μεταξι προλαβα να βαζουν μεσα τους τελευταιους και να λενε "κλεισαμε κλεισαμε". ενα τσατσο που ρωτησα τι γινετε μου ειπε οτι γινετε ντου.
βεβεια πριν 2 εβδομαδες που ειχα βρεθει στη ιδια κατασταση, πηγα τελικα στη σονια και χτυπωντας την πορτα μου ανοιξαν και ετσι εξυπηρετηθηκα. τοτε η τσατσα που ειχα ξαναρωτησει μου ειχε πει οτι κανουν απεργια οι ιδιοκτιτες των μπουρδελων για ποραγματα που ζητουν.
τωρα τρεχα γυρευε....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom