Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (7 μέλη και 249 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και τα "μάσαγε"

ότι παίρνω, δεν παίρνω 15e ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στο πάνω το προκλητικά κατ' εμένα καυλάκι λόγω αθώου βλέμματος Ανδριάνα που το έχω πάρει πάνω από 3 φορές και στο λωκό της είναι πολύ καλό και υπομονετικό. Σήμερα η τσατσά την παρουσίασε σαν τη φραουλίτσα της που δεν είπε όμως τίποτα για το κουλουράκι της και έφυγα άπραγος!!! 

Λέει τίποτα τελικά η Ανδριάνα; Έχω περάσει πολλές φορές αλλά δεν την έχω πάρει...

Επισκέπτης
...και τα "μάσαγε"

ότι παίρνω, δεν παίρνω 15e ...

Ναι αλλα τωρα τα εκοψε αυτα γιατι ξερει οτι υπαρχει ενημερωση και η τιμη της ειναι σταθερα στα 15 ευρω. Τελος παντων, εμεις την αγαπαμε πολυ κι ας ειναι λιγο πονηρουλα ενιοτε... :-*

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σήμερα κατά τις 2 το μεσημέρι.
Μ. Προδρόμου με τις σκάλες, περιμέναμε πάνω από δέκα λεπτά και κάποιοι συναγωνιστές περισσότερο!!! Μαρίνα ένα μελαχρινό αδύνατο, προσωπικά δεν μου έκανε κλικ, που στο πρόγραμμα τα έκανε όλα όπως είπε η τσατσά.
Γυρω στις δυομιση ηταν...

Και εσεις ρε παιδακι μου... οσο ημουν στη γειτονια δεν υπηρχε κανεις στη φυλης, μολις μπηκα στο δωματιο βρηκατε να μπουκαρετε ολοι? :headbang: :headbang: :helpplea: :tickedoff: .

Ευτυχως παρα τις 2 φορες που την φωναξε η τσατσα, στο μουνι της την εγραψε η μικρη :) :) ...
Στο τελος μονο εγω βιαζομουν να τελειωσουμε(και οχι η Μαρινα) γιατι ειχε κοσμο εξω και η αληθεια ειναι οτι εκατσε αρκετηηηη ωρα  :rockon: :pipa1:

Επισκέπτης
Φυλής 84-86 & Φώκαιας 25 άνω:
Αυτή η ΑΠΑΤΗ η 'Μαργαρίτα' ΛΕΕΙ οτι κάνει φούλ πρόγραμμα, ΑΛΛΟ το ΛΕΩ και ΑΛΛΟ το ΚΑΝΩ. Η συγκεκριμένη είναι ειδική στην 'Αερόπιπα με τα μαλλιά μπροστά' για να μη βλέπεις οτι αντί για ελεύθερο στοματικό στον παίζει,
επίσης ειδική με συνεχή 'ομιλία/βρισιές' στα Ρουμάνικα και σπαστικές κινήσεις να κάνει 'μελάτους' τους συναγωνιστές από το σπάσιμο για να μην γαμηθεί !!!!!!
Το Φυλής 86 Άνω (και το 'συνεργαζόμενο' Φωκαίας 25 Άνω) με τις δύο ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ 'Κλαούντια' και 'Μαργαρίτα' μέχρι να τις στείλει πίσω στα χωριά τους να βοσκάνε τα πρόβατα ας βαράει μύγες, καλό θα τους κάνει.
Αφήστε που και οι δύο όχι μόνο είναι ΑΠΑΤΕΣ αλλά και ειρωνεύονται φόρα παρτίδα τους συναγωνιστές !!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
:thumbsup:
VenomOne, άλλος ελλογιμώτατος συναγωνιστής αναφέρει οτι η Ντανιέλα-Φυλής 92 & Φυλής 65 άνω, έστρωσε λίγο.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Φυλής 109 πάνω – Παλί αναμονή κανα 15λεπτο παρέα με τον ξυπόλητο δροσερό τσάτσο. Ξανθιά με κότσο, λεπτή με καλό σώμα και εκφραστικά μάτια.

Εδοκιμάσθει χθες το απόγευμα.
Το όνομά της Στέλλα. Προ-μιλφ με ματάρες, καστανόξανθο μαλλί μαζεμένο κότσο, αδύνατη, κοντούλα, με 3ρια βυζιά κωλί όχι τόσο καλοσχηματισμένο.
Εφαρμόζει καπότα σε πεσμένο μόριο και μετά ξεκίνα κάποια υποτυπόδη προκαταρκτικά (λίγα τριψήματα και μασάζ στον αυχαίνα). Μετά μέτρια πίπα σε slow motion. Στο σεξ αλλάξαμε 3 στάσεις. Καθόλιν τη διάρκεια ήταν αμίλητη με σχεδόν καμία συμμετοχή. Απλα με κοίταζε καταματα με τα πανέμορφα μάτια της. Στο τέλος ξενέρωσα και μου έπαιξε μια μαλακία για να τελιώσω. Πριν φύγει μου έκανε ένα 5λεπτο μασαζ στην πλάτη. Πολυ συμπαθητική και ευγενική κοπέλα που δεν βιάζεται καθόλου, αλλά... δεν μου έβγαλε καμία πουτανιά.

Πριν την κατάθεση είχα δει τα εξης:

Φυλής
►71 ισογειο. Αννα. Το πιο όμορφο κορίτσι της περιοχής.  :rockon:
►71 πάνω. Μελαχροινή με μακρια μαύρα ίσια μαλλια νταρντανα με χύμα τους βύζους.
►92. Η Ντανιέλα. Ψηλή μελαχροινή με λεπτό σώμα. Κώλος στο 20ρι αλλα χωρίς ακα. Η’ εκτός αν ξέχασε να το αναφέρει ο υπηρέτης.
►69 πάνω. Χριστίνα οριεντάλ.  :rockon:
►67 με την ασπρη πόρτα. Μια μελαμψή κοπέλα με λευκα εσώρουχα. Ομορφή αλλά λίγο υποτονική στο σαλόνι. Μπορεί να τη δοκιμάσω άλλη φορά.
►65 πάνω. Η γριά τσατσά είχε παρέα στο κουζινάκι και δεν φιλοτιμήθηκε να σηκωθεί να δει ποιός μπήκε στο τσαρδί της. Ούστ
►84 ισογειο. Η γυμνοστηθη πουτάνα τη στιγμή που μπήκα είχε χωθεί στη σακούλα ενός Πακιστανού και ψώνιζε.
►61. Νεαρό μπαζάκι με ακα.  

Φωκαίας.
►22 κάτω. Εκπληξή. Το γυφτάκι με τα βυζιά αμολητά.
►22 πανω. Ρωσσίδα υπηρέτρια με το ξανθό αγορίστικο μαλλί.  :rockon:
►25 κατω. Μελαχροινή χυμώδης νεαρή κοπέλα
►19. Ειχά καίρο να μπω σε τούτο εδώ. Του έχουν ρίξει μια σπεσιαλ ανακαίνηση και έχει γίνει απ τους πιο όμορφους χώρους της περιοχής. Κοπέλα μια μελαχροινή μιλφ μέσα σε μαυρο δίχτυωτο. Σουπερ περιποίηση υποσχόταν η υπηρεσία
►17 πανω. Μια μιγάδα νέα στο χώρο, καλό σώμα αλλά μέτρια φάτσα.  
►17 κατω. Νεαρή ομορφούλα πιπίνα που αυτοπαρουσιαστήκε. Μετά κατέφθασε η φορτική τσατσά.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Φωκαίας.
►22 κάτω. Εκπληξή. Το γυφτάκι με τα βυζιά αμολητά.

►19. Ειχά καίρο να μπω σε τούτο εδώ. Του έχουν ρίξει μια σπεσιαλ ανακαίνηση και έχει γίνει απ τους πιο όμορφους χώρους της περιοχής. Κοπέλα μια μελαχροινή μιλφ μέσα σε μαυρο δίχτυωτο. Σουπερ περιποίηση υποσχόταν η υπηρεσία
το ειδα και εγω το γυφτακι αυτο σημερα,πειρασμος λιγο αλλα τα δωματια αδεια ;)επισης αδεια τα δωματια και στο Φ80 που δουλευε η Μαριαννα,ηταν καπως μουτρωμενη και ξυνη :(
Στο Φωκαιας 19 σημαρα εργαζοταν μια ξανθια με πολυ καλο σωμα και τουμπανο βυζακι(2.5-3) :tits:
εκει 2 συναγωνιστες ειχαν παρει ηδη σειρα.την γνωριζει κανεις?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αγαπητοι κωλογαμιάδες μολις κατεθεσα και εγω την κριτικη μου για το Ντανιελακι :cheesy: :cheesy:.

Η κοπέλα ειναι πολυ καβλιαρα  :fuck1: :boobies: :) .

Παντως τί ειν αυτο στη φυλης τωρα τελευταια? Παρα παρα πολλες δινουνε κωλο και μιλαμε και για ωραια πιπινακια 20χρονα πλεον!

Σε λιγο δεν θα δινουνε μονι μου φαινεται, αλλά μονο κωλο αφου ξερουν τί μας αρεσει  :rockon: :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
η μαριαννα απο φ80,παιζει μπαλλιτσα απογευματινες η βραδυνες βαρδιες καπου αλλου?

Επισκέπτης
Παντως τί ειν αυτο στη φυλης τωρα τελευταια? Παρα παρα πολλες δινουνε κωλο και μιλαμε και για ωραια πιπινακια 20χρονα πλεον!

Σε λιγο δεν θα δινουνε μονι μου φαινεται, αλλά μονο κωλο αφου ξερουν τί μας αρεσει  :rockon: :rockon:

Αυτο που εχω καταλαβει τελευταια ειναι οτι στη Φυλης εχαναν πολυ κοσμο προς το Μεταξουργειο λογω της διαφορας των 5 ευρω και για να κρατησουν την πελατεια αρχισαν ολα τα σπιτια και βαζουν κωλο και ελευθερο στοματικο μεσα στο 20-αρικο. Το Μεταξουργειο εχει στο θεμα αυτο κατα πολυ διατηρησει την "αθωοτητα" του καθως ειναι πολυ λιγες σχετικα οι κοπελες που προσφερουν τετοιες εξτρα υπηρεσιες. Τελικα η διαφορα μεταξυ Μεταξουργειου και Φυλης τεινει να γινει 15 ευρω και τα βασικα απο τη μια και 20 ευρω με εξτρα υπηρεσιες απο την αλλη. Εγω παντως που προτιμω το ασφαλες σεξ εχω ηδη μετακινηθει προς Μεταξουργειο αν και καποτε δεν ηθελα ουτε να ακουω για αυτο!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Φυλής 136 αλλά ΔΕΝ παίζει καθόλου με τις μπαλίτσες...
Άμυνα του κώλου παίζει...σε λασπωμένο γήπεδο... ;)
θενκς :) θυμαμαι οτι ειναι ξεπετω. ειναι για φιλο που δεν ακουει.... :cheesy:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Babel , αυτή η Στέλλα η Ρωσίδα στο 109 πάνω είναι αυτή που ήταν παλιότερα στο Φ54Β (κάτω). Πραγματικά όμορφη αλλά από συμμετοχή έπιπλο , δυστυχώς.

Σήμερα το απόγευμα τσάρκα στο Μεταξουργείο. Κατάθεση στο Ιάσωνος 1Α (Σοφία η Ρωσίδα). Πολύ καλή πίπα αλλά και πολύ σύντομη (ένα λεπτό). Γενικά θα την έλεγα διεκπεραιωτική την όλη κατάσταση. Όταν τέλειωσα είπα να συνεχίσω την τσάρκα στην περιοχή. Είδα καμιά δεκαριά πρεζόνια να βαράνε την ένεση τους  >:(  Στις οκτώ έπεσε σύρμα και μεμιάς όλα τα σπιτάκια κλειστά (θα περίμεναν έφοδο προφανώς). Επόμενη στάση στη Ρεμούνδου , η γνωστή σε όλους Ντενίσα. Μόλις την είδα τη λαχτάρισα. Special περιποίηση , value for money το κορίτσι. Συνεχίζω για Φυλής. Είδα τη Μαρία τη Βουλγάρα στο Φ80 (η αγαπημένη μου) και ξέχασα ότι είχα ήδη κάνει δύο καταθέσεις (γεράματα  :cheesy: ). Άντε πάλι από την αρχή...  Τέλεια συμμετοχή , άψογη περιποίηση. Ήταν ένα ευτυχισμένο απόγευμα  :grin:

Μου γυάλισαν:
α) Άννα στην Πιπίνου 65Β  
β) κοπέλα (άπειρη μου φάνηκε) στη Μονής Προδρόμου 16Β (κάτω)
γ) Χριστίνα στο Φ59 (επάνω)

Οποιαδήποτε πληροφορία για κάποια από αυτές ευπρόσδεκτη  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom