Φυλής 109 πάνω – Παλί αναμονή κανα 15λεπτο παρέα με τον ξυπόλητο δροσερό τσάτσο. Ξανθιά με κότσο, λεπτή με καλό σώμα και εκφραστικά μάτια.
Εδοκιμάσθει χθες το απόγευμα.
Το όνομά της Στέλλα. Προ-μιλφ με ματάρες, καστανόξανθο μαλλί μαζεμένο κότσο, αδύνατη, κοντούλα, με 3ρια βυζιά κωλί όχι τόσο καλοσχηματισμένο.
Εφαρμόζει καπότα σε πεσμένο μόριο και μετά ξεκίνα κάποια υποτυπόδη προκαταρκτικά (λίγα τριψήματα και μασάζ στον αυχαίνα). Μετά μέτρια πίπα σε slow motion. Στο σεξ αλλάξαμε 3 στάσεις. Καθόλιν τη διάρκεια ήταν αμίλητη με σχεδόν καμία συμμετοχή. Απλα με κοίταζε καταματα με τα πανέμορφα μάτια της. Στο τέλος ξενέρωσα και μου έπαιξε μια μαλακία για να τελιώσω. Πριν φύγει μου έκανε ένα 5λεπτο μασαζ στην πλάτη. Πολυ συμπαθητική και ευγενική κοπέλα που δεν βιάζεται καθόλου, αλλά... δεν μου έβγαλε καμία πουτανιά.
Πριν την κατάθεση είχα δει τα εξης:
Φυλής
►71 ισογειο. Αννα. Το πιο όμορφο κορίτσι της περιοχής.
►71 πάνω. Μελαχροινή με μακρια μαύρα ίσια μαλλια νταρντανα με χύμα τους βύζους.
►92. Η Ντανιέλα. Ψηλή μελαχροινή με λεπτό σώμα. Κώλος στο 20ρι αλλα χωρίς ακα. Η’ εκτός αν ξέχασε να το αναφέρει ο υπηρέτης.
►69 πάνω. Χριστίνα οριεντάλ.
►67 με την ασπρη πόρτα. Μια μελαμψή κοπέλα με λευκα εσώρουχα. Ομορφή αλλά λίγο υποτονική στο σαλόνι. Μπορεί να τη δοκιμάσω άλλη φορά.
►65 πάνω. Η γριά τσατσά είχε παρέα στο κουζινάκι και δεν φιλοτιμήθηκε να σηκωθεί να δει ποιός μπήκε στο τσαρδί της. Ούστ
►84 ισογειο. Η γυμνοστηθη πουτάνα τη στιγμή που μπήκα είχε χωθεί στη σακούλα ενός Πακιστανού και ψώνιζε.
►61. Νεαρό μπαζάκι με ακα.
Φωκαίας.
►22 κάτω. Εκπληξή. Το γυφτάκι με τα βυζιά αμολητά.
►22 πανω. Ρωσσίδα υπηρέτρια με το ξανθό αγορίστικο μαλλί.
►25 κατω. Μελαχροινή χυμώδης νεαρή κοπέλα
►19. Ειχά καίρο να μπω σε τούτο εδώ. Του έχουν ρίξει μια σπεσιαλ ανακαίνηση και έχει γίνει απ τους πιο όμορφους χώρους της περιοχής. Κοπέλα μια μελαχροινή μιλφ μέσα σε μαυρο δίχτυωτο. Σουπερ περιποίηση υποσχόταν η υπηρεσία
►17 πανω. Μια μιγάδα νέα στο χώρο, καλό σώμα αλλά μέτρια φάτσα.
►17 κατω. Νεαρή ομορφούλα πιπίνα που αυτοπαρουσιαστήκε. Μετά κατέφθασε η φορτική τσατσά.