Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (25 μέλη και 306 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
και εμενα μου το ειχαν σπασει πριν καποιο διαστημα παρκαρισμενο ξημερωματα επι της κολοκυνθους ....

απο τοτε σταματησα να πηγαινω σ'αυτη τη περιοχη....αφου απο οτι φαινεται εχει σταματησει και η αστυνομια να πηγαινει
Πραγματικά δεν ξέρω πόσο καλό είναι να υπάρχει αστυνομία. Εμένα την περασμένη εβδομάδα, χαμηλά στην Ιουλιανού, με έγραψαν οι μπάτσοι και μου πήραν πινακίδες 20 μέρες. Το αμάξι δεν ενοχλούσε, ούτε διάβαση ήταν, ουτε λεοφωρείο έστριβε. Ξέρουν οι σύντροφοι. Αναγκάστηκα να νοικιάσω αμάξι για επαγγελατικούς λόγους, συν τα έξοδα της κλήσης. Έχω αμφιβολία τι θα ήταν καλύτερο, αφου δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε και τα δύο. 'Αμα μου σπάγαν το τζάμι, πιο λίγο θα μου κόστιζε.
Το σίγουρο είναι οτι έίμαστε χειρότεροι και απο μπουρδέλο. Εκεί τουλάχιστον έχει μια σοβαρη τσατσα να κάνει κουμάντο...

Επισκέπτης
Κυριακή πρωί:
Φώκαιας 25ισόγειο-Λάουρα από Φυλής 84 2ος και 86 1ος.Ακάποτο στα 20.
Φώκαιας 17 άνω-Λάουρα είπε η κυρία.Προφανώς η εκκολαφθείσα,επανεξετασθείσα και απορριφθείσα.
Φώκαιας 17 κάτω-Ιωάννα.Μελαγχροινή λεπτή αδιάφορη με ακάποτο στα 20.Σταθερά εκεί.

Φυλής 59 άνω-Σορίνα το μελαγχροινό πιπίνι με κριτική.
Φυλής 59 κάτω-Σακίρα η γνωστή.
Φυλής 80-Κορίνα από Κεφαλληνίας-Αχαρνών 106.Μελαγχροινή λεπτή με ευρεία περιφέρεια.
Φυλής 86 1ος-Τζούλια ο ξανθός μούναρος από Φ84 1ος.
Φυλής 69-Τάνια επιστρέψασα.Η γλυκειά προσεγμένη λεπτή μεγαλοκοπέλα.
Φυλής 92-Αλίνα η άρτι αφιχθείσα μελαγχροινή λεπτή χαριτωμένη "επαρχιωτοπούλα" με καινούργια κυρία της υπηρεσίας.
Μονής Προδρόμου 16-Μάλλον Μαρία λέγεται κι αυτή.Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί,λεπτή κοπέλα από Φ69 κάτω και Φ59 άνω παλαιότερα.
Φυλής 136-Μιχαέλα η αξιόλογη ξανθιά νταρντάνα από Φ109 κάτω-Φ80.Σταθερή αξία.

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Χτες Σαββατο 04:30 το πρωι , μπηκα σε ενα διπλα στην Φυλης 88,πηρα μια Αννα , αδυνατη , μελαχρινη καστανο μαλλι,μικρο βυζι.Βαριοταν να μου την παιξει και να παρει πιπα αν δεν της ελεγα εγω....κριμα.αν ξερει κανεις για ποιο μπουρδελο λεω να μου πει,γιατι δεν θυμαμαι

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Κυριακή απόγευμα κανένας άλλος?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Εἰς τὸ ἐπὶ τῆς Φ134 ἰσόγειον πορνεῖον ἀπόψε ἤ ΜΟΛΔΑΒΗ ΕΛΕΝΑ, ἄλλως τρελλοκαμπέρω!

Δι'ὁλίγας ἀκόμα ἡμέρας θὰ ἐκδίδεται ἐκεῖ.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!

τι παιζει με αυτη ; σημερα το απογευμα ειναι ;

Επισκέπτης
Παίζει... παίγνια πολέμου

Δὲν γνωρίζω ἄν εὑρίσκεται εἰς τὴν ἐργασίαν ἀπόψε ἀλλὰ διατὶ ὄχι;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πως ειναι εμφανισιακα , για να την καταλαβω στο σαλονι και αν ειναι να περασω

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γργορη ενημερωσουλα γιατι βιζομαι...

Χθες το απογευμα και σημρα το πρωι δουλευει ξανθος μουναρος στο φυλης 84, αυτο που εχει μπουρδελο μονο στον 1ο οροφο. Μπαινει μεσα της λεω αγκαλιασε με και ξυνισε. Παω να πλησιασω το προσωπο της να φιλησω λαιμο και τραβιεται. μου ειπε κι οτι εχω 7 λεπτα πριν αρχισουμε και να συντομευω...
Όπως καταλαβαινετε ανταλλαξαμε μπολικα γαλλικα και αποχωρησα παιρνωντας τα λεφτα μου πισω γλιτωνοντςας την ψυχολογι μου...

η βλακεία τους δεν έχει όριο. Αντί να πούνε κανένα "δεν βιάζεται η κοπέλα" λένε αμέσως οτι έχεις περιορισμένο χρόνο διαμονης. Καλύτερα να αποχωρούμε λέγοντας οσο πιο δυνατά μπορουμε οτι για επτά λεπτά δεν δίνω 20€ και θα παω στο δίπλα που κάθομαι τέταρτο.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
γεια χαρα σε ολους μιας και εχω καιρο να γραψω, αλλα διαβαζω ανελυπως ολα εδω μεσα.
μετα απο μια συντομη απογευματινη βολτα στη Φ θελω να πω οτι στο Φ59 το κατω ηταν ενα πιπινι τουμπανο. μια λεπτη μελαχρινη κοπελα-κορμαρα περιπου στο 1,68 με ισια μαλλια και ενα βλεμα που τσακιζε κοκκαλα.
εφυγα χωρις να μπω και βεβαια δεν περιμενα οτι θα εβρισκα ομορφοτερη κοπελα οχι μονο στηΦ αλλα και σε ολη την αθηνα. ο λογος που δεν μπηκα ηταν η γνωστη αμφιβολια που εχουμε για το ποιες αραγε να ειναι οι υπηρεσιες προσφερει μια τοσο ομορφη κοπελα.
παντος μια μερα που θα εχω περισσοτερη διαθεση για να παρω το ρισκο, θα μπω 100%
εαν γνωριζει κανεις ποια ειναι και ποιες ειναι οι υπηρεσιες τις καλο θα ηταν να της αναφερει.

τελικα κατεθεση εγινε στο ΦΩ25α.
ηταν μια καπελα σχετικα ομορφη μαργαριστα στο ονομα, τσεχα η καταγωγη της.
στο προγραμμα εχει ακα και πρωκτικο.
η πιπα της δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο και εαν καποιος θελει να το κανει ακαποτο καλητερα να επιλεξει κατι αλλο πιο δοκιμασμενο (μιας και περνει το ρισκο δηλαδη)
κατα τα αλλα μαλλον διαδικαστικο θα το ελεγα, χωρις ομως να εχει αντιρρισεις και κολπακια σε σχεση με το πρωκτικο.

επισεις να συμπληρωσω οτι το ιδιο προγραμμα (ακα και πρωκτικο) ειχε και μια κοπελα καστανοξανθη με παρα πολυ καλο σωμα και αυτη (και καλο κολο) στο Φ71β αλλα ποιος να γυτιζε πισω.....
βεβαια εδειχνε λιγο απομακρη και μαζεμενη στο σαλονι αλλα δεν την αδικο ιολας μιας ειχαμε μαζευτη περιπου 7-8 ατομα. και αυτη στα υπόψην

α, να ρωτησω και κατι. στο ΦΩ 25 αυτη που ειναι σημερα απογευματινη βαρδια ειναι η μπιανκα?

Επισκέπτης
βεβαια εδειχνε λιγο απομακρη και μαζεμενη στο σαλονι αλλα δεν την αδικο ιολας μιας ειχαμε μαζευτη περιπου 7-8 ατομα.
Ἠσυχάσατε, εἶναι ἀπολύτως βἐβαιον ὅτι δὲν θὰ ἐπηρεασθῇ ψυχικῶς λόγῳ τῆς πολυκοσμίας

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
καλα ναι,δε λεω οτι της δημιουργισαμε και ψυχωλογικο, απλος πολλες φορες οταν ειναι 1-2 στο σαλονι μερικες ειναι πιο "ζεστες". οχι οτι αυτο συμενει κατι, απλος πολλες φορεςτο θες για να σου κανεις κλικ

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
γεια χαρα σε ολους μιας και εχω καιρο να γραψω, αλλα διαβαζω ανελυπως ολα εδω μεσα.
μετα απο μια συντομη απογευματινη βολτα στη Φ θελω να πω οτι στο Φ59 το κατω ηταν ενα πιπινι τουμπανο. μια λεπτη μελαχρινη κοπελα-κορμαρα περιπου στο 1,68 με ισια μαλλια και ενα βλεμα που τσακιζε κοκκαλα.
εφυγα χωρις να μπω και βεβαια δεν περιμενα οτι θα εβρισκα ομορφοτερη κοπελα οχι μονο στηΦ αλλα και σε ολη την αθηνα. ο λογος που δεν μπηκα ηταν η γνωστη αμφιβολια που εχουμε για το ποιες αραγε να ειναι οι υπηρεσιες προσφερει μια τοσο ομορφη κοπελα.
παντος μια μερα που θα εχω περισσοτερη διαθεση για να παρω το ρισκο, θα μπω 100%
εαν γνωριζει κανεις ποια ειναι και ποιες ειναι οι υπηρεσιες τις καλο θα ηταν να της αναφερει.

Αναφέρεσαι στην Σορίνα που παίζει: Φ59 πάνω/κάτω & φ134 Ισόγειο.
Έχουν γράψει μερικοί κριτική, όπως & εγώ. Αν & σαν κορμί/σερβις θα το ξανατιμούσα, μέχρι να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος Συναγωνιστής να με ενημερώσει/διαβεβαιώσει ότι έχουν εξαφανιστεί κάτι "ύποπτα" σπυράκια γύρω από το γατάκι της ΔΕΝ πατάω.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης, μια γρήγορη ματιά στα πέριξ:

Φωκαίας 22 κάτω: Ένα μπάζο,
Φωκαίας 22 άνω: Ένα καλούτσικο αδύνατο, ισο-μακρυμάλικο Τσιγγανάκι
Φωκαίας 25 άνω: Η Μαργαρίτα, όπως προ-ειπώθη. Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα.
Φυλής 59 άνω: Η Ζωή
Φυλής 59 κάτω: Η Σορίνα
Φυλής 71β: Η Ιονέλλα. Ρε παιδιά, σίγουρα είναι καλή στο δωμάτιο? Για Αγγαρεία την βλέπω.
Φυλής 59 άνω: Η Αλίνα από Φ.92. Έγινε κατάθεση γιατί μου αρέσει να θωπεύω άβγαλτα καλύγραμμα κοριτσάκια !

Καλό βόλι . . . . . .

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

Φωκαίας 22 κάτω: Ένα μπάζο,
Φωκαίας 22 άνω: Ένα καλούτσικο αδύνατο, ισο-μακρυμάλικο Τσιγγανάκι
Φωκαίας 25 άνω: Η Μαργαρίτα, όπως προ-ειπώθη. Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα.
Φυλής 59 κάτω: Η Σορίνα
Φυλής 71β: Η Ιονέλλα. Ρε παιδιά, σίγουρα είναι καλή στο δωμάτιο? Για Αγγαρεία την βλέπω.
Φυλής 59 άνω: Η Αλίνα από Φ.92. Έγινε κατάθεση γιατί μου αρέσει να θωπεύω άβγαλτα καλύγραμμα κοριτσάκια !

Καλό βόλι . . . . . .

Τυπογραφικό λάθος;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Η Ιονέλα (Ελένη από Ρουμανία, παλαιότερα) δεν συμπεριλαμβάνεται στα προσωπικά μου γούστα.
Πάντως μου θυμίζει γκόμενα που δεν κατάφερα να πηδήξω στην πενθήμερη και τώρα μου ανοίγει τα πόδια, όμως δεν έγινε τόσο πουτάνα (όσο τουλάχιστον απαιτείται με την καλή έννοια) για παιχτεί το παιγνίδι ευχάριστα!   :cheesy:

Και εγώ (με τα λίγα που καταλαβαίνω) για αγγαρεία την βλέπω...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Αναφέρεσαι στην Σορίνα που παίζει: Φ59 πάνω/κάτω & φ134 Ισόγειο.
Έχουν γράψει μερικοί κριτική, όπως & εγώ. Αν & σαν κορμί/σερβις θα το ξανατιμούσα, μέχρι να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος Συναγωνιστής να με ενημερώσει/διαβεβαιώσει ότι έχουν εξαφανιστεί κάτι "ύποπτα" σπυράκια γύρω από το γατάκι της ΔΕΝ πατάω.
τωρα καταλαβα ποια κοπελα ειναι, ειχα διαβασει τοτε το σχολιο που ειχες κανει...
ελπιζω να μην ειναι κατι παντος αυτο...

επειδη η ζωη ηταν στο Φ59 επανω, εχεις κανει λαθος στο μερος που ηταν η Αλινα...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Εννοούσα 65 άνω (για την Αλίνα).

Σόρρυ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χθες το απογευμα και σημρα το πρωι δουλευει ξανθος μουναρος στο φυλης 84, αυτο που εχει μπουρδελο μονο στον 1ο οροφο. Μπαινει μεσα της λεω αγκαλιασε με και ξυνισε. Παω να πλησιασω το προσωπο της να φιλησω λαιμο και τραβιεται. μου ειπε κι οτι εχω 7 λεπτα πριν αρχισουμε και να συντομευω...
Όπως καταλαβαινετε ανταλλαξαμε μπολικα γαλλικα και αποχωρησα παιρνωντας τα λεφτα μου πισω γλιτωνοντςας την ψυχολογι μου...

Aκόρεστε, δεν αποκλείεται να έπεσες πάνω στην Ντάρια = Μπάρμπι-ΑΠΑΤΗ-Δροσοπούλου  97:
Δώσε λεπτομερειακή περιγραφή.Στα είπε στα Ελληνικά;
SOS!!! Επείγει για να σωθούν συναγωνιστές!.Προσοχή:Ενδέχεται να της έχουν αλλάξει το όνομα...

Σήμερα το πρωί στο Φ86 1ος ήταν ο ξανθός μούναρος Τζούλια.Μήπως κάνεις λάθος και εννοείς το Φ86 1ος;

Τι ευκαιρία να δώσω στην Έυα όταν ευθαρσώς διατυμπανίζει οτι είναι για 5 λεπτά;

Η Ελένη-Ιονέλα-Φυλής 71κάτω είναι τυπική, στον μέσο όρο προς την βαρεμάρα.
Λοιπον ο ξανθος μουνος ηταν σε αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/454_Filis86A_1237476111.jpg[/img[/URL]]

Όπως ειπα ειναι στο μπουρδελο απο τα 4 που εχει εκει, το οποιο εχει μπουρδελακι μονο στον 1ο οροφο.
Πηγα και σe ena προηγουμενο με τζουλιες(ισογειο ηταν αυτο) και μου ειπε η τσατσα οτι αδιαθετησε η μελαχροινη τζουλια που δινει κωλο και ειχα παρει την προηγουμενη ημερα και ειχε μια ξανθια τζουλια αυτη τη φορα, που ομως δεν την θυμαμαι εμφανισιακα...

Η μουναρα που αποπειραθηκα να γαμησω εχει απιστευτη κορμαρα, ισια ξανθα μαλλια και κωλάρι ποιημα. τπτ ρουμανα πρεπει να ταν. Ειχε καπως σχιστα ματια, χωρις να σημαινει οτι κινεζόφερνε το στυλ της. Σε απταιστα ''Ελληνογαλλικα'' βριστηκαμε με την κυρια, οπου και απο μερους της ηξερε να προφερει σαν ελεινιδα καποιες συγκεκριμενες λεξεις  :tickedoff: :tickedoff: :zfuck:.

Εγω παντα πανω απο 10 λεπτα καθομαι στης ευας παντως αν και δεν πηγαινω μετα τις 7 το απογευμα να γαμησω οπου αναγκαστικά ολες οι κοπελες σε ξεπετανε στο 5αλεπτο γιατι εχει παρα πολυ κοσμο και θελουν να βγαλουν φραγκα. Βεβαια πιστευω με θυμαται οτι ειμαι συχνος καταθετης δεν ξερω αν παιζει ρολο κι αυτο, αλλα εχω κατσει αρκετη ωρα με κοπελες εκει και δεν φωναξε ποτέ την κοπελα να βγει... Με το ''αγγελουδι'' που ειχα παρει εκει παλια οπου παρεπιπτοντως κι αυτη την εχασα και μου ειπε η ευα οτι την διωξσν γιατι ηταν αδηλωτη(ψεματακι μου μυριζει)με αυτην λοιπον ειχα κατσει κανα 15αλεπτακι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom