Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (11 μέλη και 84 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σημερινή πρωϊνή καταδρομική αποστολή επιλεκτικά για το Φυλής 134.Δύο οι στόχοι:
1.Μικρή αδελφούλα της Traci Lord:Έλενα από την Ρουμανία.Χαριτωμένη λεπτή πιπινοειδής νεαρή με κάπως απότομη συμπεριφορά στο δωμάτιο αλλά φιλότιμη.Στόχος εξετελέσθη.Δεύτερη κατάθεση.
Αλλά η κοπέλα θέλει δουλειά ακόμα...

2.Έλενα νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἷς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. :priest: :Εσπερινή Ακολουθία...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερινή πρωϊνή καταδρομική αποστολή επιλεκτικά για το Φυλής 134.Δύο οι στόχοι:

2.Έλενα νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἷς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. :priest: :Εσπερινή Ακολουθία...
:2funny: :2funny:
Χαιρομαι που την ξαναβρηκες :thumbsup:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mα τον Άγιο Παντελεήμονα! :priest: που από τα ουράνια επιβλέπει και ευλογεί την αμαρτωλή ζώνη ευθύνης Του!

PIATSAS,πρόσεξε την μικρή αδελφούλα της Traci Lord:Έλενα από την Ρουμανία... 
Μεγαλη η Χαρη του :priest: :priest: :priest:
Υ.Γ Αν δεν ανεβασεις κριτικη-περιγραφη ενημερωσε μεσω πμ :thumbsup:

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καποια καλη για τωρα εχετε να μου προτεινεται? καλη δεν σημαινει απαραιτητα σε εμφανιση αλλα κ σε υπηρεσιες

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παιδες καποια καλη για τωρα εχετε να μου προτεινεται? καλη δεν σημαινει απαραιτητα σε εμφανιση αλλα κ σε υπηρεσιες

μαρια,μελαχροινη βουλγαρα στο φυλης 80

μισκρο στηθος μεγαλο σφιχτο περηφανο πατουρι.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δωσε πληροφοριες, ηλικια κ αν κανει καλο κρεββατι, αν βιαζεται κλπ

σιγα μην σε παρω και απο το χερι να πας να γαμησεις.

ψαξε για τις κριτικες της στο 80

84 πανω

109

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα τοσο κακο ειναι που ζητησα λιγες παραπανω πληροφοριεσ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

δυσκολο δεν ειναι

χρονος δεν υπαρχει.

στις κριτικες θα βρεις πολλες γνωμες.
οχι ομονο την δικη μου.

χαιρετω.
παω ατα.

μην τρελαινεσαι.
ειναι γνωστο εδω μεσα οτι ειμαι μαλακας και αποτομος.

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δυσκολο δεν ειναι

χρονος δεν υπαρχει.
οκ που μπορω να δω κριτικες?

οχι ομονο την δικη μου.

χαιρετω.
παω ατα.

μην τρελαινεσαι.

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οκ , καταλαβαινω, πως μπορω να δω κριτικες της?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παιδια εχτες μετα απο βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο,ειδα οτι μου εχουν παραβιασει το αμαξι,εσπασαν το τζαμι και εκλεψαν το τσαντακι μου, ειχα παρκαρει στην Μεγ Αλεξανδρου. Και δεν ημουν μονο εγω ο ατυχος,ειχαν ανοιξει αλλα 4 αμαξια, Μερικοι περαστικοι ειπαν οτι ειδαν καποιους μελαγχρινους μαλλον κουρδους! Τι να πω ρε παιδια?! Προσεξτε με τους μαλακες..

Στο οδόστρωμα της Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα υαλοθραύσματα από τις διαρρήξεις των αυτοκινήτων είναι πάρα πολλά.
Αν συνεχιστεί η κατάσταση με τον ίδιο ρυθμό, ο δρόμος θα στρωθεί με γυάλινο γαρμπίλι.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
δυσκολο δεν ειναι

χρονος δεν υπαρχει.

οχι ομονο την δικη μου.

χαιρετω.
παω ατα.

μην τρελαινεσαι.

:2funny: :2funny:  Θεός!!!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Στο οδόστρωμα της Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα υαλοθραύσματα από τις διαρρήξεις των αυτοκινήτων είναι πάρα πολλά.
Αν συνεχιστεί η κατάσταση με τον ίδιο ρυθμό, ο δρόμος θα στρωθεί με γυάλινο γαρμπίλι.

και εμενα μου το ειχαν σπασει πριν καποιο διαστημα παρκαρισμενο ξημερωματα επι της κολοκυνθους ....

απο τοτε σταματησα να πηγαινω σ'αυτη τη περιοχη....αφου απο οτι φαινεται εχει σταματησει και η αστυνομια να πηγαινει

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γργορη ενημερωσουλα γιατι βιζομαι...

Χθες το απογευμα και σημρα το πρωι δουλευει ξανθος μουναρος στο φυλης 84, αυτο που εχει μπουρδελο μονο στον 1ο οροφο. Μπαινει μεσα της λεω αγκαλιασε με και ξυνισε. Παω να πλησιασω το προσωπο της να φιλησω λαιμο και τραβιεται. μου ειπε κι οτι εχω 7 λεπτα πριν αρχισουμε και να συντομευω...
Όπως καταλαβαινετε ανταλλαξαμε μπολικα γαλλικα και αποχωρησα παιρνωντας τα λεφτα μου πισω γλιτωνοντςας την ψυχολογι μου...

Για την τζινα τζοκερχ, ρψαξα ενδελεχως σε καθε μπουρδελοπετρα, αλλά δεν εβρεθη. εξαφανιστηκε το κοριτσι... ο παχυς τσατσος ο παλιος θα μπορουσε να κανει κανα τηλεφωνο να μαθει που ειναι, αλλα δεν τον πετυχα να δουλεθει. Επισης τζοκερ ισως πρεπινα δωσεις μια ακομα ευκαιρια στην ευαρα γιατι εκτος απο τις παραξενιες της αμα δεν μπεις ειναι αψογη.πηρα ιονελα πριν λιγο. πεντακαθαρα τα σεντονια, ενω σε οποοι μπουρδελο και να πας βρισκεις λεκεδες. η ιονελα ριισπεκτ στις υπηρεσιες της.
αυτα...

Σορρυ για τις κομμενες λεξεις αλλα γραφω απο πληκτρολογιο γτπ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γργορη ενημερωσουλα γιατι βιζομαι...

Χθες το απογευμα και σημρα το πρωι δουλευει ξανθος μουναρος στο φυλης 84, αυτο που εχει μπουρδελο μονο στον 1ο οροφο. Μπαινει μεσα της λεω αγκαλιασε με και ξυνισε. Παω να πλησιασω το προσωπο της να φιλησω λαιμο και τραβιεται. μου ειπε κι οτι εχω 7 λεπτα πριν αρχισουμε και να συντομευω...
Όπως καταλαβαινετε ανταλλαξαμε μπολικα γαλλικα και αποχωρησα παιρνωντας τα λεφτα μου πισω γλιτωνοντςας την ψυχολογι μου...
καλα της εκανες τυπε
το μουνοπανο
μαυρο δαγκωτο δικε μου

Επισκέπτης

Aκόρεστε, δεν αποκλείεται να έπεσες πάνω στην Ντάρια = Μπάρμπι-ΑΠΑΤΗ-Δροσοπούλου  97:
Δώσε λεπτομερειακή περιγραφή.Στα είπε στα Ελληνικά;
SOS!!! Επείγει για να σωθούν συναγωνιστές!.Προσοχή:Ενδέχεται να της έχουν αλλάξει το όνομα...

Σήμερα το πρωί στο Φ86 1ος ήταν ο ξανθός μούναρος Τζούλια.Μήπως κάνεις λάθος και εννοείς το Φ86 1ος;

Τι ευκαιρία να δώσω στην Έυα όταν ευθαρσώς διατυμπανίζει οτι είναι για 5 λεπτά;

Η Ελένη-Ιονέλα-Φυλής 71κάτω είναι τυπική, στον μέσο όρο προς την βαρεμάρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom