Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (13 μέλη και 166 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1."Όπως ειπα ειναι στο μπουρδελο απο τα 4 που εχει εκει, το οποιο εχει μπουρδελακι μονο στον 1ο οροφο."
2."ξανθιά μουνάρα"

Από τα δύο αυτά, είχα καταλάβει οτι εννοείς την Τζούλια στο Φυλής 86 άνω.Έγινε τσακωμός και με τις δύο;.Και με την χονδρή τσατσά με τα γυαλάκια;
Δηλώσεις-χρονομέτρησης πρέπει να τονίζονται και να επισημαίνονται.Γράψε τα συγκεντρωτικά εδώ:

Όσο για την άλλη την απάτη-Ντάρια, λεπτή καστανόξανθη προς το καστανό "Ρωσίδα" με ακάποτο στα 20 ευρώ, ήταν και χθες το απόγευμα στο Φυλής 84 1ος:
Τι ευκαιρία να δώσω στην Έυα όταν ευθαρσώς διατυμπανίζει οτι είναι για 5 λεπτά;
Έγραψα προηγουμένως οτι αναφερόμουν στην Εύα-Αλκιβιάδου 16Γ.

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Σήμερα και μετά από σχετική συζήτηση, δοκιμάστηκε, εκ νέου, η Συλβάνα στο Χωματιανού 11α. Οι διαφορές που παρατηρήθηκαν, σε σχέση με την πρώτη μου επίσκεψη, είναι ότι δε γδύθηκε τελείως (δεν το ζήτησα, κιόλας) και ότι δεν κάθησε στο δωμάτιο, μετά το τέλος της συνεύρεσης. Ο όγκος των προκαταρκτικών, κρίνεται, οριακά επαρκής.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ο αχαρος ρολος του διαιτητη....αλλα ελπιζω ο τζοκερ να με καταλαβαινει... :cheesy: :cheesy:

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ...
ΦΥΛΗΣ 84 Α ΟΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Β ΟΡΟΦΟΣ.
ΦΥΛΗΣ 86 Α ΟΡΟΦΟΣ...σαβατο απογευμα η ΤΖΟΥΛΙΑ...ξανθια με ωραιο κωλο και ασημενια ψιλα τακουνια....δηλωνε ισπανιδα..οκ την πιστευουμε και λεμε με καμαρι στους φιλους μας που δεν πανε σε ντελα οτι συνουζιαζομαστε με ισπανιδες...δεν εχει ομορφο προσωπο ενω ακουω διαφορετικες αποψεις απο συναγωνιστες...κανει τσαλιμακια στο σαλονι και μπορει να σας ψησει ευκολα να εισερθεται στα ενδωτερα.

χτες το βραδυ στην διδυμου 18 στο υπογειο αλλη μια τζουλια απο ρουμανια...νεαρα.κοντουλα,με πιρσινγκ στα μουνοχειλα,στον αφαλο,στο φρυδι...μελαχροινη που γλυφει παντου και τα παιρνει στο στομα...δεν βιαζεται,ρουφαει καλα,εχει συμετοχη...μια δοκιμη πιστευω οτι αξιζει,σαβατο δουλευε ακριβως διπλα στο ισογειο ενω χτες ηταν εκει η ΝΑΤΑΛΥ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
1."Όπως ειπα ειναι στο μπουρδελο απο τα 4 που εχει εκει, το οποιο εχει μπουρδελακι μονο στον 1ο οροφο."
2."ξανθιά μουνάρα"

Από τα δύο αυτά, είχα καταλάβει οτι εννοείς την Τζούλια στο Φυλής 86 άνω.Έγινε τσακωμός και με τις δύο;.Και με την χονδρή τσατσά με τα γυαλάκια;
Δηλώσεις-χρονομέτρησης πρέπει να τονίζονται και να επισημαίνονται.Γράψε τα συγκεντρωτικά εδώ:

Όσο για την άλλη την απάτη-Ντάρια, λεπτή καστανόξανθη προς το καστανό "Ρωσίδα" με ακάποτο στα 20 ευρώ, ήταν και χθες το απόγευμα στο Φυλής 84 1ος:
προηγουμένως οτι αναφερόμουν στην Εύα-Αλκιβιάδου 16Γ.
Ναι σορρυ το γραψες οτι αναφεροσουν σε αλλη ευα, αλλά βλεπεις το δυσκολο της ωρας :tired: που διαβασα και εγραψα την απαντηση μου...

Θα γραψω κριτικη για την μαλακισμενη κι ας μην τη γαμησα. Σιγα μην την αφησω ετσι να κοροιδευει χωρις να το αναφερουμε  :rockon: :rockon:

Η τσατσα μου εκανε άλλα...
Δινω το 20αρικο και μου λεει δεν ειναι καλο. Της εξηγουμαι κι εγω, αλλά μου λεει να παω να το δωσω αλλου να μου δωσουν 2 δεκαρικα για να με δεχτει η καριολα. Της δινω λοιπον αλλο χαρτονομισμα που ειχα μαζι μου και χαρηκε και η κοπελα και λεει ''αυτό λεφτα ναι, καλο :zfuck: :zfuck:''.Μαλλον τραπεζικοι υπαλληλοι την ειδανε :idiot:.

Απο εκει και περα δεν μου εκανε τσαμπουκα γιατι οπως με ειχε νευριασει η αλλη, ειδε οτι δεν την επαιρνε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δυστηχως δεν μου εμφανιζει την παραθεση σωστα.

Όσο για την Ιονελα ενταξει δεν κανει κατι ενθουσιώδες στο δωματιο, αλλά και μονο που τον δεχεται στο κουλουρι της αδιαμαρτυρητα και σε αφηνει να το βαλεις και μονος σου μεσα και σε ότι σταση θες, ειναι αξιοσημειωτο. Με λιγα λογια ειναι δεκτικη αρκετα και δεν ξυνιζει.

Επισης εχτες στο φ134 υπογειο με την κλασικη μορφη-τσατσα που ειναι ψευτικα ευγενικη και δεν σαφηνει να φυγεις, δουλευε η γνωστη φυλησυχη μορφη στεφανια. Αυτο που θελω να επισημανω ειναι πως την περιμεναμε 20 λεπτα να βγει απο το δωματιο οπου συνουσιαζοταν και μπραβο της για αυτο και ενω ωστοσο η τσατσα την ειχε φωναξει 10 φορες να βγει και στο τελος βαρουσε την πορτα. Δεν την εχω δοκιμασει ομως και αν δεν ημουνα κουρασμενος και μονο απο το γεγονος τυ ''20λεπτου'' θα εμπαινα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χιστες ξερουμε τι παιζει σημερα το απογευμα

Διδυμου 18 στο αντριανοσπιτο  και αλκιβιαδου 16α ;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Apocalypsis !!!!!!!!

Μολις γυρισα απο διδυμου 18 στο υπογειο.

Επαιξα με τη μελαχροινη κοντουλα ....καυλακι τρελο τζουλια !

ωραιο κορμακι καυλακι στη φατσουλα, σκουλαρικακι στο κατω χειλος και ......piercing στο γατακι της !

25ευρω φουλ εξτρα προγραμμα με ακαποτο (που δεν πηρα) και κωλο !! στενο κωλο !! υπεροχη κωλοτρυπιδα.....για σεξ σε ολες τις στασεις....εγω ξεκινισα στο πλαι μετα ιεραποστολικα και τελος στα 4 ...

εμενα δεν μου εγλυψε τα @@ .... παρολο που ειναι 1 μερας ξυρισμενα !

Χιστες ... εννοειται ξαναπηγαινα..

Σημερα λεει δουλευει απο το πρωι εως 2 το βραδυ αν ακουσα καλα....και αυριο ιδιο ωραριο

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
επίσκεψη εις οικίσκο οδού Ελλης, στο γνωστό gilf  Nτιάνα... Πιωμένος και νύχτα... Δεν ήξερα τι θ αντικρίσω
Μία λέξις μόνον: Γκρανγκινιόλ!
κι άλλη μία: Φρίκη!
απήλθα παραπαίων χειρότερα απ' όσο όταν εισήλθα, και δεν μπορώ να πω ότι είμαι άπειρος

Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα:
Φυλής 200-Σαμπρίνα από Φ59 κάτω
Φυλής 134 υπ-Ντόρα είπε η υπηρεσία.
Φυλής 134ισ-Ράντα η Ρωσίδα κατά δήλωση.Από Κολωνού 30 κάτω.
Φυλής 109 κάτω-Μαρία είπε η υπηρεσία.Προφανώς η λεπτή χαριτωμένη μεγαλοκοπέλα από Πιπίνου 65.
Φυλής 65 άνω-Αλίνα απο Φ92.
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα
Φυλής 59 κάτω-Σορίνα αταθερά.Μελαγχροινό πιπίνι.
Φυλής 86ισ.-Άννα η "Βουλγάρα" από Φ134ισ.-υπ.

Ιάσωνος 19-ΚΛΕΙΣΤΟ
Ιάσωνος 44-Τατιάννα κατά δήλωση της υπηρεσίας.Από Ιάσωνος 1 παλαιότερα.Μελαγχροινή, ολίγον ευτραφής αδιάφορη κοπέλα.
Ιάσωνος 1Α-Μελαγχροινή παχουλή αδιάφορη.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Έλενα μελαγχροινή είπε η υπηρεσία.Μάλλον η σκουρόχρωμη ευτραφής κοπέλα από το ακριβώς από κάτω και Ιάσωνος 44 παλαιότερα.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Μόνικα από Ιάσωνος 19 άνω.Ωραία ξανθιά λεπτή Ρωσίδα.
Ιάσωνος 1Γ-Έμμα η γνωστή του συγκροτήματος.Χαριτωμένη ξανθιά κανονικού πάχους.
Κολωνού 30 κάτω-Μελαγχροινή ευτραφής νταρντάνα με καρέ μαλλί.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Διπλοβάρδια εγώ, διπλοβάρδια & μερικές κορασίδες.

Φυλής Πρωί & Απόγευμα:

Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά λεπτή ξανθιά Άννα με φουλ πρόγραμμα/ Απ.: μια Τζούλια ψηλόλιγνη νεαρά τσιγγανοπούλα.
Φωκαίας 22 πάνω: Η Κλεοπάτρα με φουλ πρόγραμμα/ Απ.: μια μαυριδερή αδύνατη γυφτοπούλα με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25 άνω: Απ.: Μια καμπυλόγραμμη με μαύρο διχτυωτό & φουλ πρόγραμμα
Φυλής 66: Μια άβυζη πινέζα.
Φυλής 59 άνω: Η Σορίνα
Φυλής 59 κάτω: Η τρελο-Σακίρα /Απ.: η Σορίνα
Φυλής 80: Μια αδιάφορη άγνωστη.
Φυλής 65 κάτω: Η Μαρία (νομίζω) με φουλ.
Φυλής 67: Η Λούνα με φουλ
Φυλής 71 κάτω: Η βιαστική Αντζελίνα
Φυλής 84 άνω: Η Άννα η Βουλγάρα/ Απ.: μια Ντιάνα, ξανθιά, αδύνατη πιπίνα
Φυλής 86 άνω: Η Τζούλια/ Απ.: Μάλλον η πρώην Μπουμπού, απαστράπτουσ, πανέμορφο. Ξέρει κάποιος αν έστρωσε επιτέλους ? ? ?  :helpplea:
Φυλής 86 κάτω: Αναμονή νέας κοπέλας/ Απ.: Η Άννα η Βουλγάρα
Φυλής 92: Ένα αδιάφορο
Μ. Προδρόμου Υπογ.: Ένα γεματούλικο Ρουμανάκι/ Απ.: η ξανθιά με κοντά μαλλιά που δούλευε στο Φ.69 κάτω απογεύματα.
Μ. Προδρόμου Άνω: Απ.: η Μόνικα με τα αστεράκια
Φυλής 134 Ισ.: Μια Χριστίνα μπάζο
Φυλής 134 Υπ.: Η "μαλλιαρή" Στεφανία.  :headbang:

Το βγάλαμε το μεροκάματο & σήμερα.

Γειά σας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
jockerx και amadeus_gr ...  κρατάτε Θερμοπύλες    :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Διπλοβάρδια εγώ, διπλοβάρδια & μερικές κορασίδες.

Φυλής Πρωί & Απόγευμα:

Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά λεπτή ξανθιά Άννα με φουλ πρόγραμμα/ Απ.: μια Τζούλια ψηλόλιγνη νεαρά τσιγγανοπούλα.
Φωκαίας 22 πάνω: Η Κλεοπάτρα με φουλ πρόγραμμα/ Απ.: μια μαυριδερή αδύνατη γυφτοπούλα με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25 άνω: Απ.: Μια καμπυλόγραμμη με μαύρο διχτυωτό & φουλ πρόγραμμα

Το βγάλαμε το μεροκάματο & σήμερα.

Γειά σας.

την πήρα αυτή λόγω διχτυωτού και γλυκειάς φατσούλας. όταν γύρισε τον προσφερόμενο πάτο ήταν τίγκα στην κρέμα και στα σπυριά. πρέπει να βάλεις ολόσωμη καπότα για να τη γαμήσεις αυτήν. μακρυαααααααα >:(

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Εἰς τὸ ἐπὶ τῆς Φ134 ἰσόγειον πορνεῖον ἀπόψε ἤ ΜΟΛΔΑΒΗ ΕΛΕΝΑ, ἄλλως τρελλοκαμπέρω!

Δι'ὁλίγας ἀκόμα ἡμέρας θὰ ἐκδίδεται ἐκεῖ.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!

παντως xτες το απογευμα 17/05 δεν ειδα κατι το αξιολογο εκει και νομιζω πως δεν ειπε ελενα η υπηρεσια. γνωριζει κανεις αν αυτη η Ελενα δουλευει ακομα εκι και σε ποια βαρδια? και πανω απο ολα πως την αναγνωριζουμε , καθως 9 στις 10 φορες δεν λενε ονομα και οι τσα2 . ακριβως για να μας μπρεδευουνε :grin: :grin: :grin:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΤΖΟΥΛΙΑ....

οταν πηγα δεν ακουσα κατι για κωλο και με 25 ευρο....μπορει να το αλλαξε.
εγλυφε αρχιδια αν και αξυριστα,,,οπως και στηθος,ρογες,δαχτυλα...
ειναι καβλακι με προστυχη και ευχαριστη διαθεση.
τα παιρνει στο στομα αλλα οχι στο προσωπο.
εχει πιρσινγκ και στον αφαλο
ανεση χρονου σε αντιθεση με την ΙΒΑΝΑ
ειχε επισημανθει απο σαβατο βραδυ σε βολτα με τον γκουρου κυριο μπακαλ και ετιμηθει 24 ωρες αργοτερα.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
αγαπητε φιλε "μπακαλη". διαβαζοντας εκ παραδρομης της κριτικες σας, μου εντυπωθηκαν 2 3  απο αυτες. κι ετσι δοθεισης της ευκαιριαςθα ηθελα να ρωτησω , μια ΑΝΝΑ που χαρακτηρεισατε βασιλισα (φ67) την εχετε ξαναβρει ποτε?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΤΖΟΥΛΙΑ....

οταν πηγα δεν ακουσα κατι για κωλο και με 25 ευρο....μπορει να το αλλαξε.
εγλυφε αρχιδια αν και αξυριστα,,,οπως και στηθος,ρογες,δαχτυλα...
ειναι καβλακι με προστυχη και ευχαριστη διαθεση.
τα παιρνει στο στομα αλλα οχι στο προσωπο.
εχει πιρσινγκ και στον αφαλο
ανεση χρονου σε αντιθεση με την ΙΒΑΝΑ
ειχε επισημανθει απο σαβατο βραδυ σε βολτα με τον γκουρου κυριο μπακαλ και ετιμηθει 24 ωρες αργοτερα.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....
εγω δεν επροκαμα να της τα δωσω στο στομα διοτι οταν ηρθαν τα χησια μοθ πε στο στομα βαλτο
και δεν προλαβα και τα φαγε στη μαπα!
στη μαπα χαμηλα μιλαμε τωρα οχι ψηλα δηλαδη στο στομα και διπλα οχι πανω απο το ηψοσ της μητησ!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
πηγαινα για μαπα αλλα η τανα οταν τραβηχτηκα απο το στομα τη στιγμη της εκρηξης εβαλε το χερι μπροστα της το κατεβασα και τα πηρε και στο στομα σε αποσταση αλλα και στα  :tits2:....το σεντονι ηταν ο αμαχος πληθυσμος αφου καποιες σταγονες δεν βρηκαν στοχο....

Επισκέπτης
παντως xτες το απογευμα 17/05 δεν ειδα κατι το αξιολογο εκει και νομιζω πως δεν ειπε ελενα η υπηρεσια. γνωριζει κανεις αν αυτη η Ελενα δουλευει ακομα εκι και σε ποια βαρδια? και πανω απο ολα πως την αναγνωριζουμε , καθως 9 στις 10 φορες δεν λενε ονομα και οι τσα2 . ακριβως για να μας μπρεδευουνε :grin: :grin: :grin:
Τὶ... τρελλοκαμπέρω θὰ ἦτο ἐὰν εἶχε κεκανονισμένας συνηθείας;

Επισκέπτης
αγαπητε φιλε "μπακαλη". διαβαζοντας εκ παραδρομης της κριτικες σας, μου εντυπωθηκαν 2 3  απο αυτες. κι ετσι δοθεισης της ευκαιριαςθα ηθελα να ρωτησω , μια ΑΝΝΑ που χαρακτηρεισατε βασιλισα (φ67) την εχετε ξαναβρει ποτε?
Δυστυχῶς ὄχι   :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom