Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (7 μέλη και 174 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=10pt]ΠΡΟΣΟΧΗ:[/size]
Σήμερα το πρωί στο Φυλής 86 κάτω, δούλευε η ΑΠΑΤΗ - ΝΤΑΡΙΑ από Φυλής 84 1ος:
[size=10pt]ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ: ΑΝΤΡΙΑΝΑ[/size]
Σχετικώς όμορφη καστανή ξινή σπαστικιά λεπτή "Ρωσίδα".
Αναπλήρωνε αδειούχα κοπέλα.
[size=10pt]Επειδή το απόγευμα μπορεί να δουλεύει στο τακτικό της πόστο-Φυλής 84 1ος όροφος με το όνομα ΑΝΤΡΙΑΝΑ η με οποιοδήποτε άλλο, προσέξετε την ΑΠΑΤΗ [/size]:thumbsup:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aπογευματινη τσαρκα μιας και πηγαινα στο 104 αλλα η Βιβιαν μεχρι τις 5,30 δεν ειχε παει οποτε αλαξαν τα σχεδια !!!

Εχουμε και λεμε λοιπον !!!

Φ59 κατω Σακιρα που θα την παρω μια μερα !!!
Φ59 πανω η Ζωητσα ,ξανθουλα πολυ συμπαθης χαμογελαστη ΤουμπανοΕλληνιδα !!!
Φ80 απεναντι η Μαρια η Βουλγαρα πολλα υποσχομενη με την ομορφη τσα2 που και αυτην θα παρω αν μου κατσει !!
Φ84 κατω καποια ξανθουλα εν ονοματι Αννουλα ,εμενα μου φανηκε νουλα οτι θα ειναι και προχωρησα !!!
Φ84 πανω στον πρωτο οροφο γιατι ο δευτερος ηταν κλειστος η Νταρια με σαλοναρισμα 200 καρδιναλιων λες και μας κανει χαρη που βγαινει και στο σαλονι !!
Φ86 πανω με την πρασινη πορτα η Κλαουντι Ρουμανις ,ιδια με την Σονια απο Κασσανδρας 6 πρεπει να ειναι η διδυμη αδελφη της η η ιδια ξαναφαφτησμενη και με νεα χαρτια μιας και η Σονια ειναι Ισπανις !!
Φ134 στην υπογα μια Ντορα ξανθια ψιλομαστουρα !!
Φ134 στην μεση ισογειο μια Λουντμιλα εαν δεν κανω λαθος μελαχρινη και που τρωει ολο το φαι της !!!
Φ134 πανω μελαχρινο Bebelac Βουλγαρακι εν ονοματι Παολα οπου κατεθεσα τον οβολο μου με το παραπανω και δεν το μετανοιωσα καθολου γιατι ειναι πιπινι 21 ετων με δερμα μεταξενιο και μοιαζει το πολυ 18 !!!
Απο service Φυλης πραγματα μην τα παραλεμε κιολας αλλα υπομονετικο και με το χαμογελο στο στομα το μικρο !!!

Αυτα τα ολιγα για την Βιβιαν στο αντιστοιχο thread των studio σε λιγακι !!! ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aπογευματινη τσαρκα μιας και πηγαινα στο 104 αλλα η Βιβιαν μεχρι τις 5,30 δεν ειχε παει οποτε αλαξαν τα σχεδια !!!

Εχουμε και λεμε λοιπον !!!

Φ59 κατω Σακιρα που θα την παρω μια μερα !!!
Φ59 πανω η Ζωητσα ,ξανθουλα πολυ συμπαθης χαμογελαστη ΤουμπανοΕλληνιδα !!!
Φ80 απεναντι η Μαρια η Βουλγαρα πολλα υποσχομενη με την ομορφη τσα2 που και αυτην θα παρω αν μου κατσει !!
Φ84 κατω καποια ξανθουλα εν ονοματι Αννουλα ,εμενα μου φανηκε νουλα οτι θα ειναι και προχωρησα !!!
Φ84 πανω στον πρωτο οροφο γιατι ο δευτερος ηταν κλειστος η Νταρια με σαλοναρισμα 200 καρδιναλιων λες και μας κανει χαρη που βγαινει και στο σαλονι !!
Φ86 πανω με την πρασινη πορτα η Κλαουντι Ρουμανις ,ιδια με την Σονια απο Κασσανδρας 6 πρεπει να ειναι η διδυμη αδελφη της η η ιδια ξαναφαφτησμενη και με νεα χαρτια μιας και η Σονια ειναι Ισπανις !!
Φ134 στην υπογα μια Ντορα ξανθια ψιλομαστουρα !!
Φ134 στην μεση ισογειο μια Λουντμιλα εαν δεν κανω λαθος μελαχρινη και που τρωει ολο το φαι της !!!
Φ134 πανω μελαχρινο Bebelac Βουλγαρακι εν ονοματι Παολα οπου κατεθεσα τον οβολο μου με το παραπανω και δεν το μετανοιωσα καθολου γιατι ειναι πιπινι 21 ετων με δερμα μεταξενιο και μοιαζει το πολυ 18 !!!
Απο service Φυλης πραγματα μην τα παραλεμε κιολας αλλα υπομονετικο και με το χαμογελο στο στομα το μικρο !!!

RESPECT!!!
Τσε φατς τι σημαινει στα Ισπανικα ειπαμε? :2funny:
Αν σου κατσει η τσατσα του 80 ριξε σημα  :o :o
Κουκλα η Κυρια..
Υ.Γ Zero zero εισαι εδω?  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα μετα απο μπουρδελοτσαρκα.προτιμησα να μπω στην Μαριαννα απο την Αντελα στη Φωκαιας και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.ηξερε και λιγα Ρωσσικα και με τα λιγα Βουλγαρικα που ξερω 'και 'γω συνενοειθηκαμε μια χαρα.Εγραψα και σχετικη κριτικη.μοιαζει παρα πολυ με την Ντασα που εχω στην Ρωσσια,στο προσωπο και στο σωμα θα ελεγα με τη διαφορα οτι η Μαριαννα εχει βυζι 4 νουμερο προς 5 θα ελεγα ενω η Ντασα μου εχει βυζι 3.(Στην πρωτη φωτο η Ντασα ειναι με το μαυρο).στο 109 και 109Β ή 131 (δεν κοιταξα νουμερα 109 πρεπει να ηταν)ειχε κατι Μπαζα δεν αξιζει ουτε να μπειτε μεσα θα αηδιασεται!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

Αυτή δούλευε και στο Περγάμου 1 και ενίοτε ντυνόταν ιδαίτερα κίνκυ με δύχτια κλπ. Πραγματικά vfm. Γλυκύτατη και εξυπηρετική

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
:pipa1:
Άντζελα μεγαλοκοπέλα, προκλητικό πρόσωπο, λίγο γεματούλα με τεντωμένα μέτρια βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
Αν εξαιρέσεις (ξεπεράσεις) το ζήτημα της ηλικίας ή σκεφτείς ότι σε βιάζει η δασκάλα στο Δημοτικό  :cheesy: , τότε γράφεις "άριστα"  :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
περίπου έτσι...  :think:

χωρίς τις κάλτσες  :cheesy:

06.jpg

Επισκέπτης
Τρίτη 18/5/2010 -απόγευμα:
Διδύμου 8 κάτω-Αλεξάνδρα από Φ109 άνω
Φώκαιας 25 άνω-Μαργαρίτα με το διχτυωτό.Ακάποτο και πρωκτικό.
Φώκαιας 19-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φώκαιας 17 άνω-Αντέλα από Φ69 κάτω.Ακάποτο στα 20 ευρώ.

Φυλής 59  άνω-Ζωή σταθερά.
Φυλής 65 κάτω-Αμαλία η γνωστή χουφτώνουσα.
Φυλής 84 2ος-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φυλής 86 κάτω-Άννα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η λεπτή καστανή "Βουλγάρα" από Φ134ισ-υπ.
Φυλής 71 άνω-Μόνικα επιστρέψασα.Συμπαθητική μελαγχροινή, ολίγον τι σκουρόχρωμη, με πιασίματα και "Ισπανικούς" βύζους  που τους προσφέρει:

Μ.Προδρόμου 16-Ξανθιά λεπτή με κοντό μαλλί και ωραίο στητό βυζί απο Φ69 κάτω και Φ59 άνω παλαιότερα.Μάλλον λέγεται Μαρία.Κανονικό πρόγραμμα.

Φυλής 84 1ος-Ντάρια η ΑΠΑΤΗ.Το πρωί δούλευε τον κόσμο στο Φυλής 86 κάτω.Ξινισμένο ύφος πριγκηπέσας στο σαλόνι αλλά και στο δωμάτιο:
]

Αλκιβιάδου 16Α-Κατερίνα η Κρητικιά.Από Έλλης 3.
Αλκιβιάδου 16Β-Βικτώρια.Συμπαθής, καστανομάλλα με ξανθιές αποχρώσεις, λεπτή "Ρωσίδα" με ακάποτο και πρωκτικό.Κατάθεση.Καλές υπηρεσίες, καλό στοματικό, γλύψιμο και ρούφηγμα όρχεων, δεν έδειξε βιασύνη αλλά πρέπει να απαλλαγεί από τα διάσπαρτα στίγματα-"σπυριά" του σώματός της.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ελέω έλλειψης στάνταρ στην Φυλής & μια που Πριγκίπισσες και Βασιλοπούλες υπάρχουν πια μόνο στα παραμύθια, ξεκίνησα για αποστολή "καμικάζι".
Σε πρόσφατη επιδρομή μου είχα σταμπάρει μερικά κομμάτια για δοκιμή και αφου δεν υπήρχαν νεώτερα σχόλια γι'αυτά, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Πέρασα από:

Φωκαίας 22 κάτω: Η Άννα με φούλ,
Φωκαίας 17 άνω: Μια καινούργια, κοντούλα, ζουμπουρλούλα, με πεσμένα μαστάρια.
Φυλής 80: Η Μαρία η Βουλγάρα, χωρίς την όμορφη τσα2. Μα καλά, ποιά λέτε? Δώστε περιγραφή.  :think:
Φυλής 84 άνω: Το κομοδίνο Λάουρα
Φυλής 86 άνω: Η Καλούντια  :kenny:

Μέγα λάθος. Η τσα2: Μις Πίγκυ στα 60 της, ένα μπαλόνι με ξανθιά μαλλιά κότσι & γυαλιά, έπλεκε διθυράμβους για την μελαχρινή, αγέρωχη, καλύγραμμη Κλαούντια. "Περάστε να σας κάνει πελάτη της. Τα καλύτερα ακούω από τους πελάτες". Δεν ήθελα & πολύ, πέρασα.  :uglystupid:  :headbang:

Έρχεται η νεαρά, γίνονται οι "απαραίτητες" συστάσεις & ξεκινάει με ένα καλούτσικο στοματικό κοιτώντας με στα μάτια. Την σταματάω & την ξαπλώνω για να χαρώ το νεανικό κορμί της. όπως έχει ξαπλώσει ανάσκελα, έχει βάλει τα χέρια της πάνω στο στήθος της, καλύπτοντας το. Αφού το χάιδεψα & φίλησα περιμετρικά, ζητώντας συγνώμη, της τραβάω το χέρι, ώστε να γευτώ & τις θηλές της. Τότε μου λέει η κρυόκωλη: Εκεί με έχουν φιλήσει & άλλοι πρίν, αλλά δεν πρόλαβα να πλυθώ! Μπράβο σου, μωρό μου, της απαντάω & κάνω πως φτύνω. Τότε ξαναλέει: Ήταν αστείο ! Και πολύ επιτυχημένο της αποκρίνομαι, με ταυτόχρονη πτώση της όποιας "ψυχολογίας". Δοκιμάζουμε ένα ιεραποστολικό, η κοπελιά αμίλητη με κοίταγε στα μάτια, με ένα βλέμμα: Άντε να τελειώνουμε & αρχίζει στο STAR το PLAYMATE 2010 & δεν θέλω να το χάσω. Σε 10-15 δεύτερα κάνει & το μοιραίο λάθος: Επιδεικτικά κοιτάει το ρολόι της. Άμα στο 3-λεπτο κάνεις έτσι, άντε γειά. Σίγουρα ? μου ρωτάει, φεύγοντας τρέχοντας. Ναί, μην πιέζεσαι, σκέφτηκα.  :jerking:

Βγαίνοντας & εγώ με την σειρά μου, πετυχαίνω την βρομο-τσα2 στο σαλόνι, ρωτώντας με αν ήταν καλή. Δυστυχώς όχι της απαντάω. Και τι μου λέει η παλιο-καριόλα: Ε, τότε θα είσαι εσύ παράξενος! Τί λες κυρά μου, δλδ, αν η κοπέλα είναι καλή, χαλάλι της κοπέλας. Αν είναι μούφα, φταίνε οι πελάτες? Άντε γειά.  :tickedoff:

[size=10pt][size=10pt]ΠΡΟΣΟΧΉ: Μαύρο δαγκωτό στην τσα2 του 86 άνω , καθώς και στο κομοδίνο Κλαούντια.[/size][/size] Εγώ, ως όφειλα, σας προειδοποίησα. Αν κάποιος θέλει να πάρει την σκυτάλη του Καμικάζι, πολύ ευχαρίστως.  :woldman:

[glow=red,2,300]Τώρα όμως, πολλοί ενημερωμένοι "παράξενοι" ΔΕΝ θα πατήσουν το πόδι τους στο σκατο-μπουρδέλο σας![/glow]  :birdman:    :thefinge:

Ούστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελέω έλλειψης στάνταρ στην Φυλής & μια που Πριγκίπισσες και Βασιλοπούλες υπάρχουν πια μόνο στα παραμύθια, ξεκίνησα για αποστολή "καμικάζι".

Σε πρόσφατη επιδρομή μου είχα σταμπάρει μερικά κομμάτια για δοκιμή και αφου δεν υπήρχαν νεώτερα σχόλια γι'αυτά, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Πέρασα από:

Φωκαίας 22 κάτω: Η Άννα με φούλ,
Φωκαίας 17 άνω: Μια καινούργια, κοντούλα, ζουμπουρλούλα, με πεσμένα μαστάρια.
Φυλής 80: Η Μαρία η Βουλγάρα, χωρίς την όμορφη τσα2. Μα καλά, ποιά λέτε? Δώστε περιγραφή.  :think:
Φυλής 84 άνω: Το κομοδίνο Λάουρα
Φυλής 86 άνω: Η Καλούντια  :kenny:

Μέγα λάθος. Η τσα2: Μις Πίγκυ στα 60 της, ένα μπαλόνι με ξανθιά μαλλιά κότσι & γυαλιά, έπλεκε διθυράμβους για την μελαχρινή, αγέρωχη, καλύγραμμη Κλαούντια. "Περάστε να σας κάνει πελάτη της. Τα καλύτερα ακούω από τους πελάτες". Δεν ήθελα & πολύ, πέρασα.  :uglystupid:   :headbang:

Έρχεται η νεαρά, γίνονται οι "απαραίτητες" συστάσεις & ξεκινάει με ένα καλούτσικο στοματικό κοιτώντας με στα μάτια. Την σταματάω & την ξαπλώνω για να χαρώ το νεανικό κορμί της. όπως έχει ξαπλώσει ανάσκελα, έχει βάλει τα χέρια της πάνω στο στήθος της, καλύπτοντας το. Αφού το χάιδεψα & φίλησα περιμετρικά, ζητώντας συγνώμη, της τραβάω το χέρι, ώστε να γευτώ & τις θηλές της. Τότε μου λέει η κρυόκωλη: Εκεί με έχουν φιλήσει & άλλοι πρίν, αλλά δεν πρόλαβα να πλυθώ! Μπράβο σου, μωρό μου, της απαντάω & κάνω πως φτύνω. Τότε ξαναλέει: Ήταν αστείο ! Και πολύ επιτυχημένο της αποκρίνομαι, με ταυτόχρονη πτώση της όποιας "ψυχολογίας". Δοκιμάζουμε ένα ιεραποστολικό, η κοπελιά αμίλητη με κοίταγε στα μάτια, με ένα βλέμμα: Άντε να τελειώνουμε & αρχίζει στο STAR το PLAYMATE 2010 & δεν θέλω να το χάσω. Σε 10-15 δεύτερα κάνει & το μοιραίο λάθος: Επιδεικτικά κοιτάει το ρολόι της. Άμα στο 3-λεπτο κάνεις έτσι, άντε γειά. Σίγουρα ? μου ρωτάει, φεύγοντας τρέχοντας. Ναί, μην πιέζεσαι, σκέφτηκα.  :jerking:

Βγαίνοντας & εγώ με την σειρά μου, πετυχαίνω την βρομο-τσα2 στο σαλόνι, ρωτώντας με αν ήταν καλή. Δυστυχώς όχι της απαντάω. Και τι μου λέει η παλιο-καριόλα: Ε, τότε θα είσαι εσύ παράξενος! Τί λες κυρά μου, δλδ, αν η κοπέλα είναι καλή, χαλάλι της κοπέλας. Αν είναι μούφα, φταίνε οι πελάτες? Άντε γειά.   :tickedoff:

[size=10pt][size=10pt]ΠΡΟΣΟΧΉ: Μαύρο δαγκωτό στην τσα2 του 86 άνω , καθώς και στο κομοδίνο Κλαούντια.[/size][/size] Εγώ, ως όφειλα, σας προειδοποίησα. Αν κάποιος θέλει να πάρει την σκυτάλη του Καμικάζι, πολύ ευχαρίστως.  :woldman:

[glow=red,2,300]Τώρα όμως, πολλοί ενημερωμένοι "παράξενοι" ΔΕΝ θα πατήσουν το πόδι τους στο σκατο-μπουρδέλο σας![/glow]   :birdman:    :thefinge:

Ούστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     
...μάγκα η σημερινή βραδυά ήταν όντως για καμικάζι.Πολύ χάλι δυστυχώς.
Χαρακτηριστικό της παρακμής οι 2 "συνταξιούχες" Αννες των Φυλης 86 και 84.Ημαρτον ρε με δαυτες >:(
Δυστυχως εκτός απο αυτή τη Κλαούντια και τη Μπιάνκα της φωκαιας τίποτα άλλο δεν έπαιζε σήμερα...

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή δούλευε και στο Περγάμου 1 και ενίοτε ντυνόταν ιδαίτερα κίνκυ με δύχτια κλπ. Πραγματικά vfm. Γλυκύτατη και εξυπηρετική
Μια επισημανση.Στο Περγαμου 1 διαπιστωσα πριν απο 3 μηνες περιπου οτι παιρνουν και αλλοδαπους.Εννοω Πακιστανους,Αφγανους και λοιπες φυλες και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο γιατι ειχα επισκεφτει το μαγαζι ηδη 3 φορες χωρις να το προσεξω.Μαλιστα για να συγουρευτω την εστησα στη γωνια και το επιβεβαιωσα.Ας το εχετε υποψιν.Ελπιζω να εχουν αλλαξει τροπαριο.Αυτα.

Επισκέπτης
1.Φωκαίας 17 άνω: Μια καινούργια, κοντούλα, ζουμπουρλούλα, με πεσμένα μαστάρια.
2.Φυλής 84 άνω: Το κομοδίνο Λάουρα
3.Φυλής 86 άνω: Η Κλaούντια 
Μέγα λάθος. Η τσα2: Μις Πίγκυ στα 60 της, ένα μπαλόνι με ξανθιά μαλλιά κότσι & γυαλιά, έπλεκε διθυράμβους για την μελαχρινή, αγέρωχη, καλύγραμμη Κλαούντια. "Περάστε να σας κάνει πελάτη της. Τα καλύτερα ακούω από τους πελάτες". Δεν ήθελα & πολύ, πέρασα.
1.Περιγράφεις την Αντέλα από Φυλής 69 κάτω με ακάποτο στα 20 ευρώ.Τρίτη βράδυ ήταν στο Φωκαίας 17 άνω.
2.Η σκουρόχρωμη λεπτή Λάουρα με ακάποτο στα 20;.Την έχεις πάρει;
3.Η Κλαούντια φαίνεται από το σαλόνι οτι δεν...
Ανένταχτος συναγωνιστής μου επιβεβαίωσε οτι η Κλαούντια είναι κομοδίνο-ξεπέτα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μια επισημανση.Στο Περγαμου 1 διαπιστωσα πριν απο 3 μηνες περιπου οτι παιρνουν και αλλοδαπους.Εννοω Πακιστανους,Αφγανους και λοιπες φυλες και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο γιατι ειχα επισκεφτει το μαγαζι ηδη 3 φορες χωρις να το προσεξω.Μαλιστα για να συγουρευτω την εστησα στη γωνια και το επιβεβαιωσα.Ας το εχετε υποψιν.Ελπιζω να εχουν αλλαξει τροπαριο.Αυτα.
όχι μονο δεν έχουν αλλάξει αλλά έχει γίνει και στέκι

Επισκέπτης

Παντα πηγαιναν πολλοι σκουροχρωμοι στο Περγαμου 1, δεν ειναι προσφατο φαινομενο. Οι πιο πολλοι βεβαια βλεπουν και φευγουν αλλα και γενικα νομιζω δεν ειναι βρωμικο σπιτι.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειπαμε η Κλαουντια στο 86 ανω ειναι η ιδια με την Σονια στο Κασσανδρας οποτε αφου εμαθε στο 50αρικο σιγα μην δινει και service με 20αρικο !!!
Οχι πως δινει δηλαδη και με το 50αρικο αλλα λεμε τωρα !!
Συμφωνω και για το σχολιο για την τσα2 , μιλαμε για πολυ αυθαδη τσα2 !!!
Μακρυα και αλαργα και ας προσεχε !!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
παρασκευη βρεθηκα στη κασσανδρας 4 οπου ηταν δυο κοπελες η μια ηταν η ΑΝΝΑ με κωλαρα και διχτυωτο ολοσωμο...τιποτα παραπανω απο μια αθιγγανη του μεταξιου η της φυλης...η αλλη κοπελα που μου εκανε εντυπωση ηταν η ΣΟΝΙΑ...αδυνατο σωμα,μικρο στηθος οχι ομως αβυζη...μαυρο μαλλι μεχρι τις πλατες και ΑΚΩΛΗ...βγηκε σε λιγοτερο απο 10 λεπτα απο τον πελατη στο δωματιο...εδειχνε οτι κανει αγγαρεια...επειδη περασα αρκετη ωρα στο στουντιο και μιλησα μαζι της καταλαβα οτι οχι μονο για στουντιο δεν κανει αλλα τελικα ουτε και για ντελο.
Ας τα ακουνε αυτα οι πατρωνες και οι πατρωνοι των στουντιο αλλα και οι πελατες που πανε και πετανε 50αρια και 70αρια για κοπελες και υπηρεσιες χειροτερες απο τα 15 στο μεταξι.
Αν θελω πολυτελεια και τσακουζια και αισθησιακο φωτισμο μπορω να παω στο Πριαμος και να παρω ενα cg για μια ωρα και να το ευχαριστηθω 10 φορες...απο οτι στο στουντιο...και επειδη εχω δικο μου χωρο την καλω και στο σπιτι μου και γλυτωνω και τα λεφτα του ξενοδοχειου.Αυτα για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες και τις κοροιδιες.

Επισκέπτης
Τώρα Πέμπτη 20/5, η Έλενα, αφού παρακολούθησε μαθήματα και πρακτικές σοσιαλιστικής κολεκτιβοποίησης στην Καρδίτσα, επέστρεψε στο "Κλείνον Άστυ" και μάλιστα εκτάκτως στα πάτρια εδάφη:
Φυλής 200.Κατάθεση πριν από μία ώρα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
1.Περιγράφεις την Αντέλα από Φυλής 69 κάτω με ακάποτο στα 20 ευρώ.Τρίτη βράδυ ήταν στο Φωκαίας 17 άνω.
2.Η σκουρόχρωμη λεπτή Λάουρα με ακάποτο στα 20;.Την έχεις πάρει;
3.Η Κλαούντια φαίνεται από το σαλόνι οτι δεν...
Ανένταχτος συναγωνιστής μου επιβεβαίωσε οτι η Κλαούντια είναι κομοδίνο-ξεπέτα.

2. Η Λάουρα δεν είναι σκουρόχρωμη. Λευκή επιδερμίδα, αδύνατη, μικρο στήθος, μακρύ μαλλί. Έχει δοκιμασθεί από άλλους (όπως κ. bakalhs) με απογοητευτικά αποτελέσματα.
3. Και γιατί δεν το ανακοινώνετε & εδω μέσα, να σωθεί κανένας Συναγωνιστής ? ? ?  :helpplea:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Να συμπληρώσω ότι στο Φ200 παρά το κουδουνάκι και το face-control οι λοιπές φυλές εισέρχονται κανονικά, τουλάχιστον ως το σαλόνι.

Επισκέπτης
2. Η Λάουρα δεν είναι σκουρόχρωμη. Λευκή επιδερμίδα, αδύνατη, μικρο στήθος, μακρύ μαλλί. Έχει δοκιμασθεί από άλλους (όπως κ. bakalhs) με απογοητευτικά αποτελέσματα.
3. Και γιατί δεν το ανακοινώνετε & εδω μέσα, να σωθεί κανένας Συναγωνιστής ? ? ?  :helpplea:
2.Άρα εννοείς την Λάουρα="η Μπουμπού εκπαιδεύεται" από Φυλής 86 κάτω.Υπάρχει και άλλη Λάουρα-ομορφούλα,λεπτή μελαγχροινή,σκουρόχρωμη-με ακάποτο στα 20.Που δουλεύει στο Φ84 1ος-2ος και προχθές στο Φώκαιας 25 ισόγειο πρωί.
3.Προχθές το βράδυ ο συναγωνιστής τίμησε την Κλαούντια στο Φ86 άνω.Το έγραψα.

Το face-control στο Φ200 είναι για άλλο λόγο.

Χθες πρωί,απόπειρα κατάθεσης στην Μπιάνκα-Περγάμου 1 άνω.Παγοκολώνα με τουπέ και με διάθεση ειρωνίας.
"Άσ'το κορίτσι μου,φύγε,άσε μην αρχίσει άσχημα η μέρα μου με καβγάδες..."
Φυσικά η τσατσά μου έδωσε τα 20 ευρώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom