Ευχαριστώ πολύ κ. Συνάδελφε. Πραγματικά το εκτιμώ αυτό.
Επί την ευκαιρία, ύστερα από μεγάλη αποχή, βρήκα την ευκαιρία για εξόρμηση στα στενάκια του πληρωμένου έρωτα.
Έχουμε και λέμε:
Πιπίνου 65: Μία κάποια Ράντα. Ένα ξανθό προ-μίλφ με αστεία φάτσα σαν κοάλα. Καλύγραμμη με πεσμένο ελαφρώς το "ηθικό".
Φυλής 109 κάτω: Μία Μαρία καμπυλάτο αλλά από μάπα μετριότατο.
Φυλής 109 πάνω: Η Στέλλα η Ρωσίδα που παίζει κυρίως πρωινά εκεί.
Φυλής 134 κάτω: Μια Μαριάννα κουνάμενη λυγάμενη ψιλοαδιάφορο .
Φυλής 134 Ισογ: Η Λάουρα του 71β νομίζω.
Φυλής 134 Πάνω: Ένα ζουμπουρλούδικο καμπυλόγραμμο
Φυλής 92: Η Αλεξάνδρα το λυγερόκορμο επιπλάκι.
Μονής Προδρόμου κάτω: Η τρελο- Έλενα του 109.
Φυλής 86β: Η Μπιάνκα
Φυλής 86α: Η Σάντρα
Φυλής 84β: Η Τζούλια. Πρώτη κατάθεση ύστερα από θετικές κριτικές που διάβασα. Δεν το ευχαριστήθηκα και θα ήθελα να επισημάνω κάτι σοβαρό. Διέκρινα στο δεξί της μηρό, ψηλά πλησίον των γεννητικών οργάνων καθώς και στην περιοχή του εφηβαίου, κάτι "περίεργες" ελίτσες. Έμοιαζαν λίγο με κονδυλώματα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά, η υγεία όλων μας είναι το βασικότερο από όλα.
Της το είπα αμέσως, καθώς σταμάτησα την όλη περίπτυξη και σηκώθηκα να φύγω. Εκείνη μου απολογήθηκε (μεταξύ Ελληνικών, Αγγλικών, Ισπανικών, κλπ) ότι είναι από σύγκαμα και τίποτα άλλο. Της είπα να πάει σε γιατρό, γιατί οι προσβληθήσες περιοχές δεν δίνατε εύκολα να συγκαούν. Το ανέφερα και στην Υπηρεσία παρόλο που με διαβεβαίωσε για τα λεγόμενα της κοπέλας. Μπορεί να έχουν δίκιο και εγώ άδικο, απλά εσείς να προσέχετε περισσότερο και τσεκάρετε αν αυτά φύγουν σε λίγο καιρό. Καλά πού είχα αντισηπτικά μαντιλάκια μαζί μου.
Φυλης 80: Η Ρενάτα
Φυλής 71 κάτω: Η Έυα με ένα νέο Ρώσσικο αεροπλανοφόρο. Μια ξανθιά νεαρά καλούτσικη.
Φυλής 67: Μια Αντζελίνα αδιάφορη
Φυλής 65 πάνω: Ένα γύφτικο βαρελάκι
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα
Φυλής 59 πάνω: Μια κοντοπίθαρη Χριστίνα που τα έκανε όλα στο 20αρικο. Εδοκιμάσθει. Δεν ήταν και άσχημο. Το καλό είναι ότι είναι στενή ακόμα από όλες τις τρυπούλες!
Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά που παίζει και πάνω με όλα τα καλούδια στο 20αρικο
Φωκαίας 22 πάνω: Μια κοντούλα μελαχρινή (παλιά έπαιζε στο Φ.59 άνω) και μια μεγαλούτσικη σε ηλικία ξανθιά.
Φωκαίας 25 κατω: Ένα αδιαφορο καμπυλόγραμμο με όλα τα καλά στο 20αρικο. Μα τι γίνετε με αυτά τα φουλ προγράμματα ?
Φωκαίας 25 πάνω: Κάποια Άννα (από ότι με ενημέρωσε η αγενέστατη τσα2 ύστερα από επίμονη ερώτησή μου). Ένα πιτσίλαμπλ Ρουμανάκι που λόγω οίκου (εργαστήρι επίπλων) δεν τολμώ να δοκιμάσω
Φωκαίας 19: Ένα ακόμα αδιάφορο με αρκετό λίπος στην περιφέρεια
Φωκαίας 17 άνω: Ένα μελαχρινό Ρουμανάκι καλλίγραμμο αλλά άβγαλτο, άχρωμο.
Φωκαίας 17 κάτω: Η Νικόλ.
Αυτά.
Και Προσοχή ! ! !