Γιάννα η Yana?
Αυτό που ρωτάς πως θέλεις να το διαπιστώσουμε?
Γιάννα η Yana?
Αυτό που ρωτάς πως θέλεις να το διαπιστώσουμε?
Γιαννα σημαινει οτι θα ειναι Ελληνιδα...
Yana οτι θα ειναι σλαβα....
Φ71 το επάνω,και μπήκε με το τσιγάρο στο χέρι.Όταν τον είδε η πουτάνα,η οποία ήταν "ντυμένη" καρνάβαλος και κράταγε ένα μαστίγιο,την έπιασε αμόκ και του φώναζε "έξω μαλάκα,έξω"...Δεν ήξερε όμως όνομα να μου πει.Απ'ότι του είπε ένας που περίμενε τον φίλο του,το ίδιο είχε κάνει και σε έναν άλλο...
ετυχε να ημουν στην φαση που ο τυπος εξηγουσε στην πουτανα πως να στηθει στα αγγλικα... δεν παμε καλα ρε τυπε.. εισαι για πολλες ... . μα ειναι δυνατον να λες τοσες μαλακίες? αν σου εκανε αυτα που έλεγες θα έπρεπε να την παντρευτείς... Ο κοσμος πάει γαμαει(ανα σου σηκωθει) φευγεις και ξαναπας αν σου άρεσε... αλλες δουλειές δεν έχεις?Άρα μοιάζουν σε "πολλά" !!! ;)
κριτικές Nikospireas και PIATSAS για Χριστίνα
Και προχθές το απόγευμα που πέρασα απο το Φ200 ήταν κλειστό με αναμένη τη λάμπα.Απ' ότι έμαθα το μαγαζί προς το παρόν δε δουλεύει.Το πρωί πέρασε ένας φίλος από το Φ200 και απ'ότι μου είπε είχε αναμμένη λάμπα αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη!Τελικά δουλεύει,ή όχι;
Ο ίδιος μου είπε ότι εχθές πήγε στο Φ71 το επάνω,και μπήκε με το τσιγάρο στο χέρι.Όταν τον είδε η πουτάνα,η οποία ήταν "ντυμένη" καρνάβαλος και κράταγε ένα μαστίγιο,την έπιασε αμόκ και του φώναζε "έξω μαλάκα,έξω"...Δεν ήξερε όμως όνομα να μου πει.Απ'ότι του είπε ένας που περίμενε τον φίλο του,το ίδιο είχε κάνει και σε έναν άλλο...
Βραδινή τσάρκα στο ψιλόβροχο (version IΙI), η αλλιώς 'Γιατί καταθέτουμε σε δοκιμασμένες λύσεις'.
...
[/quote]καλά η τσατσά είναι απερίγραπτη . Μια απορία τώρα ποιοι είναι οι λόγοι αντικειμενικότητας
Κατάθεση δεύτερη: Νικόλ, για λόγους αντικειμενικότητας δεν γράφω κριτική.
Αν αναφέρεσαι στην Λάουρα-Φώκαιας 17 άνω:ετυχε να ημουν στην φαση που ο τυπος εξηγουσε στην πουτανα πως να στηθει στα αγγλικα... δεν παμε καλα ρε τυπε.. εισαι για πολλες ... . μα ειναι δυνατον να λες τοσες μαλακίες? αν σου εκανε αυτα που έλεγες θα έπρεπε να την παντρευτείς... Ο κοσμος πάει γαμαει(ανα σου σηκωθει) φευγεις και ξαναπας αν σου άρεσε... αλλες δουλειές δεν έχεις?
Αν αναφέρεσαι στην Λάουρα-Φώκαιας 17 άνω:
Ο κόσμος πάει να γαμήσει, βγάζει τον σκασμό,δεν λέει κουβέντα και γι'αυτό τρώει πολλές φόλες.
Streetwalker,που δούλευε η Αλεξάνδρα;Κατάθεση πρώτη: ξανθό πιπινοειδές εκ Βουλγαρίας, ονόματι Αλεξάνδρα (τατουάζ στην πλάτη όμως έγραφε Μαρίτσα). Το είχα πετύχει και πιο πριν, και το είχα στην λίστα. Βυζάκι μικρό (παλάμης) λεπτό σώμα και ωραίος κώλος. 2 ακόμα τατουάζ στην πλάτη, και piercing σε φρύδι και στόμα. Στο μενού και ακά. Μέσα στο δωμάτιο η ψυχεδέλεια η ίδια.
Διὰ μἰαν σύγκρισιν ἀναζητήσατε εἰς τὸ διαδίκτυον ἐμπειρείας πορνῶν εἰς ...τουρκικά πορνεῖα. Ἐκεῖ βλέπουν "πόσα ἀπίδια βάζει ὁ σᾶκκος"Ἀπολύτως ὀρθόν. Εἴμεθα ἀνεξίκακοι καὶ ἀκίνδυνοι μέχρι ἀηδίας. Δι αὐτὸ καὶ καταντοῦμε πολλάκις περίγελως γυναίων προερχομένων ἐκ τῶν βαθῶν τῆς Ἀσίας.
Streetwalker,που δούλευε η Αλεξάνδρα;