Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (17 μέλη και 291 επισκέπτες)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το πρωί πέρασε ένας φίλος από το Φ200 και απ'ότι μου είπε είχε αναμμένη λάμπα αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη!Τελικά δουλεύει,ή όχι;
Ο ίδιος μου είπε ότι εχθές πήγε στο Φ71 το επάνω,και μπήκε με το τσιγάρο στο χέρι.Όταν τον είδε η πουτάνα,η οποία ήταν "ντυμένη" καρνάβαλος και κράταγε ένα μαστίγιο,την έπιασε αμόκ και του φώναζε "έξω μαλάκα,έξω"...Δεν ήξερε όμως όνομα να μου πει.Απ'ότι του είπε ένας που περίμενε τον φίλο του,το ίδιο είχε κάνει και σε έναν άλλο...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Φ71 το επάνω,και μπήκε με το τσιγάρο στο χέρι.Όταν τον είδε η πουτάνα,η οποία ήταν "ντυμένη" καρνάβαλος και κράταγε ένα μαστίγιο,την έπιασε αμόκ και του φώναζε "έξω μαλάκα,έξω"...Δεν ήξερε όμως όνομα να μου πει.Απ'ότι του είπε ένας που περίμενε τον φίλο του,το ίδιο είχε κάνει και σε έναν άλλο...

Είστε σίγουρος ότι τον προπηλάκισε για την έξη του στο κάπνισμα και όχι για άλλο λόγο;

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι γι'αυτό.Μόλις τον είδε είπε "τσιγάρο;Έξω μαλάκα,έξω".

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εχει απαγορευτει μαγκες το τσιγαρο σε δημοσιους χωρους, μονο πιπες  :2funny: :pipa2: :2on1:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Άρα μοιάζουν σε "πολλά" !!!  ;)

κριτικές Nikospireas και PIATSAS για Χριστίνα

ετυχε να ημουν στην φαση που ο τυπος εξηγουσε στην πουτανα πως να στηθει στα αγγλικα... :idiot: δεν παμε καλα ρε τυπε.. εισαι για πολλες ... :s&m_2:. μα ειναι δυνατον να λες τοσες μαλακίες? αν σου εκανε αυτα που έλεγες θα έπρεπε να την παντρευτείς... Ο κοσμος πάει γαμαει(ανα σου σηκωθει) φευγεις και ξαναπας αν σου άρεσε... αλλες δουλειές δεν έχεις?    :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
... δηλαδη ο τύπος μόνο το ΙΝΚΑ δεν  της είπε ότι θα φέρει... ήμαρτον... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Το πρωί πέρασε ένας φίλος από το Φ200 και απ'ότι μου είπε είχε αναμμένη λάμπα αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη!Τελικά δουλεύει,ή όχι;
Ο ίδιος μου είπε ότι εχθές πήγε στο Φ71 το επάνω,και μπήκε με το τσιγάρο στο χέρι.Όταν τον είδε η πουτάνα,η οποία ήταν "ντυμένη" καρνάβαλος και κράταγε ένα μαστίγιο,την έπιασε αμόκ και του φώναζε "έξω μαλάκα,έξω"...Δεν ήξερε όμως όνομα να μου πει.Απ'ότι του είπε ένας που περίμενε τον φίλο του,το ίδιο είχε κάνει και σε έναν άλλο...
Και προχθές το απόγευμα που πέρασα απο το Φ200 ήταν κλειστό με αναμένη τη λάμπα.Απ' ότι έμαθα το μαγαζί προς το παρόν δε δουλεύει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βραδινή τσάρκα στο ψιλόβροχο (version IΙI), η αλλιώς 'Γιατί καταθέτουμε σε δοκιμασμένες λύσεις'.
Θα μπορούσε να ονομαστεί και τσάρκα αστραπή, μιας και όλα έγιναν μεταξύ 10.45 και 12.05.

Φω22κα - ξανθιά ρωσίδα προμιλφ με φουλ σέρβις. Στο πρώτο πέρασμα είχε νταβαντούρι, η κατάθεση έγινε στο δεύτερο
Φυ92 - ξανθιά βουλγάρα πιτσίλαμπλ, η οποία ετιμήθη
ΜΠ - Ντιάνα η άβυζη ουκρανή
Φυ86κα - νεαρή πιτσίλαμπλ, νομίζω η Μπιάνκα
Φυ84κα - Μαρία η ξανθιά
Φυ69κα - κλειστό
Φω17κα - Νικόλ η οποία επίσης επιτσιλίσθη
Φω25κα - μπάζο
Φω22πα - ξανθό γυφτομίλφ με κουλούρι
Φω25πα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ (βραδινή βάρδια).

Πιο συγκεκριμένα:

Κατάθεση πρώτη: ξανθό πιπινοειδές εκ Βουλγαρίας, ονόματι Αλεξάνδρα (τατουάζ στην πλάτη όμως έγραφε Μαρίτσα). Το είχα πετύχει και πιο πριν, και το είχα στην λίστα. Βυζάκι μικρό (παλάμης) λεπτό σώμα και ωραίος κώλος. 2 ακόμα τατουάζ στην πλάτη, και piercing σε φρύδι και στόμα. Στο μενού και ακά. Μέσα στο δωμάτιο η ψυχεδέλεια η ίδια. Ξεκίνησε φουριόζα να που σκουπίσει την πούτσα με μαντηλάκι, αλλά την απέτρεψα. Μετά είχαμε ολόκληρη ιστορία μέχρι να περάσει την καπότα. Τελικά την πέρασα εγώ. Πίπα πολύ μέτρια, στήσιμο στα τέσσερα επιεικώς άθλιο. Μετά γύρισμα σε ιεραποστολικό που επιεικώς ήταν απούσα. Μετά από αρκετή προσπάθεια, έγινε η κατάθεση.
Verdict: εμφανισιακά μέτρια, στο κρεββάτι χάλια. Για Ignore list.

Κατάθεση δεύτερη: Νικόλ, για λόγους αντικειμενικότητας δεν γράφω κριτική.

Κατάθεση τρίτη: ξανθό προμίλφ που δουλεύει στην αλυσίδα, συνήθως στο Φυ22κα. Ηλικιακά την κόβω για λίγο πριν τα δεύτερα -άντα. Βυζί σιλικονάτο και σώμα χαλαρό, ίσως με λίγα παραπάνω κιλάκια. Πρόσωπο μέτριο. Τατουάζ πάνθηρα στον δεξί ώμο. Αυτό που με τράβηξε ήταν το κωλαράκι, το οποίο ήταν στο στάνταρ πακέτο του εικοσάρικου. Όχι ότι είχα ιδιαίτερες πιθανότητες καθότι ήταν η τρίτη φορά σε περίπου μια ώρα. Στο δωμάτιο, μόλις είδε την πούτσα μου έριξε πόρτα. Σκέφτηκα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, αλλά βασικά βαρέθηκα να κάνω φασαρία. Πίπα μέτρια, καβάλημα επιεικώς άθλιο για πουτάνα και μετά στα τέσσερα (χάλια) και ιεραποστολικό. Στις 2 τελευταίες στάσεις, μου βαστούσε την πούτσα λες και ήθελε να με απομακρύνει, σε κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι την βιάζω. Με τα πολλά τελείωσα, με χαιρέτησε και έφυγε.
Verdict: πολύ μέτριο πακέτο και υπηρεσίες που τελικά δεν προσφέρθηκαν. Νομίζω μια φορά ήταν υπεραρκετή.

Παρελειπόμενα:

- Γενικά σήμερα οι δρόμοι ήταν άδειοι και τα σπιτάκια είχαν λίγο κόσμο.
- Στην πρώτη φορά που πέρασα από Φυ22κα (είχα σταμπάρει την ξανθιά λόγω κουλουριού), περιμέναμε 3 άτομα. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές από το δωμάτιο, πήγε η τσα^2 να ελέγξει, άνοιξε την πόρτα και βγήκε η πουτάνα εκτός εαυτού. Ο τύπος μέσα φώναζε. Η τσατσά πήγε να πάρει τηλέφωνο για ενισχύσεις και φυσικά και οι 3 που περιμέναμε έξω, εξαφανιστήκαμε άμεσα. Αν κάτι με έμαθε η ζωή, είναι να αποφεύγω τις κακοτοπιές.
- Στο Φυ92, περιμένοντας την μικρή, πέτυχα έναν που διαμαρτύρονταν στην τσα^2 ότι μέσα στο δωμάτιο ήταν αγενής και τον έβρισε. Η τσα^2 φυσικά την κάλυψε και με τα πολλά ο τύπος αποχώρησε με ηρεμία. Αφού πέρασα μέσα, ο προηγούμενος συναγωνιστής βγήκε και ζήτησε και αυτός τα λεφτά του, γιατί τελικά η μικρή τον ξενέρωσε και δεν κατάφερε να αποδώσει. Ακολούθησε διαπληκτισμός, και αυτή η τσα^2 κάλεσε ενισχύσεις, οπότε ήρθε κάποιος άντρας. Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, και με τα πολλά έφυγε και αυτός. 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Βραδινή τσάρκα στο ψιλόβροχο (version IΙI), η αλλιώς 'Γιατί καταθέτουμε σε δοκιμασμένες λύσεις'.
...

Πλούσιες και πολύπλευρες οι περιγραφές σας κ. Στρητγουόκερ.
Ως σουβλάκια με διπλές πίτες και απ' όλα μέσα.
Η δομή τους δε, υποδειγματική: Ξεκινούν με μάνατζμεντ σάμαρι, στη συνέχεια αναλύουν τα αντικείμενα και κλείνουν με φαιδρά παραλειπόμενα.
Εϋγε!

libito

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Κατάθεση δεύτερη: Νικόλ, για λόγους αντικειμενικότητας δεν γράφω κριτική.

[/quote]καλά η τσατσά  :tickedoff:είναι απερίγραπτη . Μια απορία τώρα ποιοι είναι οι λόγοι αντικειμενικότητας

Επισκέπτης
ετυχε να ημουν στην φαση που ο τυπος εξηγουσε στην πουτανα πως να στηθει στα αγγλικα... :idiot: δεν παμε καλα ρε τυπε.. εισαι για πολλες ... :s&m_2:. μα ειναι δυνατον να λες τοσες μαλακίες? αν σου εκανε αυτα που έλεγες θα έπρεπε να την παντρευτείς... Ο κοσμος πάει γαμαει(ανα σου σηκωθει) φευγεις και ξαναπας αν σου άρεσε... αλλες δουλειές δεν έχεις?    :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Αν αναφέρεσαι στην Λάουρα-Φώκαιας 17 άνω:
Την πρώτη φορά που πήγα μου υποσχέθηκε πρόθυμα και χαμογελαστά οτι από την επόμενη θα στήνεται σωστά.Επειδή κατά τα άλλα δεν απορρίφθηκε πήγα και δεύτερη φορά αλλά πριν μπω της θύμησα την υπόσχεσή της.Για να μην έχουμε χάσιμο χρόνου στο δωμάτιο.
Και βέβαια το μόνο που της είπα ήταν οτι έχω ξανάρθει και είπαμε αυτό.Συμφώνησε αμέσως να προσέξει το στήσιμό της και μου είπε οτι είναι για 7 λεπτά.Λιτές και περιεκτικές κουβέντες-καθαροί λογαριασμοί.
Που τις άκουσες τις τόσες μαλακίες;
Ο κόσμος πάει να γαμήσει, βγάζει τον σκασμό,δεν λέει κουβέντα και γι'αυτό τρώει πολλές φόλες.
Έχω να κάνω και κάνω πολλές δουλειές.Πάντα επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά.Αλλά ξεχωρίζω τις δουλειές μεταξύ τους.Όταν γαμάω,γαμάω και επιδιώκω το καλύτερο για μένα αποτέλεσμα.
Αυτά προς ενημέρωση των συναγωνιστών περισσότερο και όχι δική σου που χρησιμοποιείς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (έστω και γραφικούς).

Επισκέπτης
Αν αναφέρεσαι στην Λάουρα-Φώκαιας 17 άνω:
Ο κόσμος πάει να γαμήσει, βγάζει τον σκασμό,δεν λέει κουβέντα και γι'αυτό τρώει πολλές φόλες.

Ἀπολύτως ὀρθόν. Εἴμεθα ἀνεξίκακοι καὶ ἀκίνδυνοι μέχρι ἀηδίας. Δι αὐτὸ καὶ καταντοῦμε πολλάκις περίγελως γυναίων προερχομένων ἐκ τῶν βαθῶν τῆς Ἀσίας.

Επισκέπτης
Κατάθεση πρώτη: ξανθό πιπινοειδές εκ Βουλγαρίας, ονόματι Αλεξάνδρα (τατουάζ στην πλάτη όμως έγραφε Μαρίτσα). Το είχα πετύχει και πιο πριν, και το είχα στην λίστα. Βυζάκι μικρό (παλάμης) λεπτό σώμα και ωραίος κώλος. 2 ακόμα τατουάζ στην πλάτη, και piercing σε φρύδι και στόμα. Στο μενού και ακά. Μέσα στο δωμάτιο η ψυχεδέλεια η ίδια.
Streetwalker,που δούλευε η Αλεξάνδρα;

Επισκέπτης
Ἀπολύτως ὀρθόν. Εἴμεθα ἀνεξίκακοι καὶ ἀκίνδυνοι μέχρι ἀηδίας. Δι αὐτὸ καὶ καταντοῦμε πολλάκις περίγελως γυναίων προερχομένων ἐκ τῶν βαθῶν τῆς Ἀσίας.
Διὰ μἰαν σύγκρισιν ἀναζητήσατε εἰς τὸ διαδίκτυον ἐμπειρείας πορνῶν εἰς ...τουρκικά πορνεῖα. Ἐκεῖ βλέπουν "πόσα ἀπίδια βάζει ὁ σᾶκκος"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom