Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (15 μέλη και 78 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κε Πύραυλε συγχαρητήρια διὰ τὴν περιγραφήν σας

Σας ευχαριστώ


το addicted to love το ακούσαμε για πρώτη φορά περί το 1984 στη Γλυφάδα στο Gilley's (μετέπειτα Bobby's II), μια νύχτα που στο δάπεδο του μαγαζιού είχε 2 πόντους μπύρα

 

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Μηνύματα
70
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν αναφέρεσαι στην Λάουρα-Φώκαιας 17 άνω:
Την πρώτη φορά που πήγα μου υποσχέθηκε πρόθυμα και χαμογελαστά οτι από την επόμενη θα στήνεται σωστά.Επειδή κατά τα άλλα δεν απορρίφθηκε πήγα και δεύτερη φορά αλλά πριν μπω της θύμησα την υπόσχεσή της.Για να μην έχουμε χάσιμο χρόνου στο δωμάτιο.
Και βέβαια το μόνο που της είπα ήταν οτι έχω ξανάρθει και είπαμε αυτό.Συμφώνησε αμέσως να προσέξει το στήσιμό της και μου είπε οτι είναι για 7 λεπτά.Λιτές και περιεκτικές κουβέντες-καθαροί λογαριασμοί.
Που τις άκουσες τις τόσες μαλακίες;
Ο κόσμος πάει να γαμήσει, βγάζει τον σκασμό,δεν λέει κουβέντα και γι'αυτό τρώει πολλές φόλες.
Έχω να κάνω και κάνω πολλές δουλειές.Πάντα επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά.Αλλά ξεχωρίζω τις δουλειές μεταξύ τους.Όταν γαμάω,γαμάω και επιδιώκω το καλύτερο για μένα αποτέλεσμα.
Αυτά προς ενημέρωση των συναγωνιστών περισσότερο και όχι δική σου που χρησιμοποιείς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (έστω και γραφικούς).
ΦΙΛΕ ΜΟΥ... δεν πας καλα αλλά που  να στο εξηγώ τωρα... Αν ήταν να χαλάμε τοσο μυαλο σε κάθε μπουρδελότσαρκα θα έλεγα να πατε να σπουδασετε τίποτα χρήσιμο... :headbang:
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ὁλίγιστα συμπληρωματικὰ εἰς τὴν ἀνταπόκρισιν τοῦ κ. jockerx διὰ τῆν πρὸ 3ώρου κατάστασιν:

Πιπίνου 65 διὰ πρώτην φορὰν μὲ τὴν Γιάνναν. Γενικῶς ὄχι ἄσχημα. Ἑκ πρώτης ὄψεως ἐνθυμίζει ἐπὶ τὸ λαϊκώτερον τὰς γυνὰς εἰς τὰς συνοδευτικὰς ταινίας τῶν ἀσμάτων τοῦ ἀειμνήστου Robert Palmer.


Μονῆς Προδρόμου ἄνω τὰ ὑπολείμματα τῆς ρουμανικῆς σχολῆς ἡ ὁποία διεκδικεῖ τὸ ἰδικὸν της μικρὸν μερίδιον εἰς τὴν ἱστορίαν τῆς ὁδοῦ Φυλῆς μὲ κέντρον τὸ πολυ - πορνεῖον τῆς Φ95

Μονῆς Προδρόμου κάτω ἡ ἰσχνὴ καὶ παρακμιακὴ Ντιάνα

Φ69 ἄνω ἡ Χριστίνα σταθερά. Ὁ ἑλβετικὸς χρονογράφος ἔδωσε ἕν χορταστικὸν 11΄33,4΄΄ διὰ τὴν διάρκειαν συνουσίας τοῦ συνοδοῦ μας. Ἡμεῖς ἠτενίσαμεν τὴν μάχιμον 45ετὴν μελαγχροινὴν ὑπηρεσίαν ἐκ Ρωσσίας.

Φ80 κάτω ἡ κλασικὴ Μαρία ἐνδεδυμένη κόνικλος. Καλὴ ἠλικιωμένη ὑπηρεσία.

Κε Πύραυλε συγχαρητήρια διὰ τὴν περιγραφήν σας

XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA  ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ εσυ ρε φιλε??? Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ.
 

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Μηνύματα
52
Like
0
Πόντοι
0
o bakalhs είναι θεός.
Η γλώσσα του θυμίζει Ανδρέα Εμπειρίκο στο "Μέγας Ανατολικός"

μπας και είναι φιλόλογος;
προσκυνώ!!!!!
 

Επισκέπτης
o bakalhs είναι θεός.
Η γλώσσα του θυμίζει Ανδρέα Εμπειρίκο στο "Μέγας Ανατολικός"

μπας και είναι φιλόλογος;
προσκυνώ!!!!!

Νὰ συμβουλευθῶ τὰς πηγὰς μήπως ὁ Ἐμπειρῖκος εἰς τὰ μέσα τοῦ βίου του ἤλλαξεν γενετήσιον προσανατολισμὀν, ἀλλὰ κατὰ τὰ ἄλλα νὰ σᾶς εὐχαριστήσω
 

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Μηνύματα
99
Like
0
Πόντοι
0
κατεβηκε κανεις σημερα φυλλης να μας πει πιες κοπελες δουλευουνε?
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΦΙΛΕ ΜΟΥ... δεν πας καλα αλλά που  να στο εξηγώ τωρα... Αν ήταν να χαλάμε τοσο μυαλο σε κάθε μπουρδελότσαρκα θα έλεγα να πατε να σπουδασετε τίποτα χρήσιμο... :headbang:

Φίλε μου χαλάρωσε ...  :)

Σε παρακαλώ, κατάλαβε ότι δεν είναι σωστό να "επιτίθεσαι" με τέτοιο τρόπο στον Jockerx που είναι από τους καλύτερους ανταποκριτές του θρεντ και κρατάει ενημερωμένη καθημερινά σχεδόν την παρέα μας, χαλώντας αρκετό από τον προσωπικό του χρόνο για να μας προσφέρει ενημερώσεις

φιλικά  :)
 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
828
Like
24
Πόντοι
6
Στην Κυριακατικη, πρωινη βαρδια του Καλυμνου 46, η Χριστινα, Ρωσο-MILF, με καλο ομως σωμα και προσωπο,φορουσε baby-doll αλλα φαινοταν για Νο 3 το σιλικονε στηθος της.Στανταρ υπηρεσιες, χωρις εξτρα, οπως δηλωσε η τσα2, απηλθα, οποτε εαν καποιος ξερει ας πει.
 

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Μηνύματα
1.087
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Διὰ μἰαν σύγκρισιν ἀναζητήσατε εἰς τὸ διαδίκτυον ἐμπειρείας πορνῶν εἰς ...τουρκικά πορνεῖα. Ἐκεῖ βλέπουν "πόσα ἀπίδια βάζει ὁ σᾶκκος"

οθωμανικο δικαιο........ :rockon: :rockon:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή κυριακάτικη βόλτα, ευτυχώς χωρίς βροχή. Τσεκάρουμε την πρωινή βάρδια.
Τα σπιτάκια ήταν όλα ανοικτά, και με μεταγραφές προσωπικού. Ακολουθήθηκε πιπινοδίετα.

Φω22πα - ξανθό ενδιαφέρον μίλφ (γενικά δεν τα προτιμώ αλλά να την κάνω την εξαίρεση) και καστανή με ωραίο πρόσωπο και μέτριο σώμα
Φω22κα - κλειστό
Φω25κα - μελαχροινό μπάζο
Φω25πα - Μπουμπού η εκπαιδευόμενη. Μακριά
Φω19 - ξανθό μπάζο
Φω17πα - αδιάφορη
Φω17κα - μπάζο
Φυ80 - Αλίνα ντυμένη ποντικάκι
Φυ & ΜΠ - Ρωξάνα και ασιατοειδές. Κατάθεση στην πρώτη
ΜΠ - μελαχροινό μπάζο
Φυ92 - Αλεξάνδρα το ξανθό έπιπλο
Φυ84κα - καστανή μέτρια
Φυ84πα - Αλίνα το καστανό πορνοπιπίνι. Επιτσιλίσθη και αυτό σε ύστερο χρόνο.
Φυ84πα - μελαχροινό μέτριο
Φυ86κα - η ξανθιά ουκρανή από το Φω25πα
Φυ65πα - μελαχροινό μέτριο
Φυ65κα - μελαχροινό ψιλομπάζο
Φυ67 - η Μαρία η ξανθιά βουλγάρα (όχι η γνωστή). Μεταγραφή από την αλυσίδα
Φυ69πα - Χριστίνα το τούρμπο
Φυ69κα - ούτε καν θυμάμαι
Φυ71πα - δεν περνάω λόγω εμπάργκο στην Μπάρμπορα
Φυ71κα - Ξανθιά ψιλομέτρια
Φυ109κα - Μαρία ξανθιά μέτρια
Φυ109πα - ξανθιά ακόμα πιο μέτρια
Φυ134κα - μπάζο
Φυ134 - μπάζο
Φυ134πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ59κα - Σαμπρίνα με το ακά
Φυ59πα - ξανθό μπάζο (περίεργο για το συγκεκριμένο σπίτι)

Αναλυτικότερα:

Πρώτη κατάθεση: Ρωξάνα, μετά από πολύ καιρό. Μελαχροινό πολύ λεπτό ρουμανάκι, με πουτανέ φάτσα, σπαστική φωνή, μηδαμινό στήθος αλλά πολύ καλό σώμα. Στο δωμάτιο πάντως είναι πολύ καλή και βγάζει γούστα. Αντέχει το πιστονάρισμα, ακόμα και σε υψηλούς ρυθμούς.
Πίπα αρκετά καλή, μετά από πάνω, πισωκολλητό, πισωμπρούμυτο, και ιεραποστολικό όπου και τελείωσα μετά από επί μακρόν σούβλισμα.
Verdict: για μένα αξίζει επίσκεψης σε εβδομαδιαία βάση. Την θεωρώ καλή λύση για τα πρωινά.

Δεύτερη κατάθεση: Αλίνα το καστανό πορνοπιπίνι. Μέτριο πρόσωπο, αλλά πολύ καλό εφηβικό σώμα, με ωραίο βυζάκι και γεμάτο κώλο. Στο δωμάτιο είναι πολύ θετική, και δεν λέει όχι σε τίποτε. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές, αλλά δεν την είχα ξαναπετύχει εδώ και πολύ καιρό. Πίπα εξαιρετική (γλύψιμο με ταυτόχρονο παίξιμο με το χέρι, σαν σε τσόντα), μέτριο καβαλητό, καλό ιεραποστολικό (δίνει μουνί χωρίς κόλπα) και πολύ καλό πισωκολλητό. Γενικά άλλη μια απροβλημάτιστη εμπειρία.
Verdict: σαν να γαμάς το πουτανάκι του σχολείου σου. Σταθερή λύση από τον πάγκο.

Παρελειπόμενα:

- Στο Φυ69πα, περιμένοντας την Χριστίνα, κάποιοι έτρωγαν πασατέμπο. Σκέφτηκα να ζητήσω, μιας και το Χριστινάκι μάλλον τα έδινε όλα μέσα, αλλά ψιλοντράπηκα. Την επόμενη φορά μπορεί να πάω εφοδιασμένος.
- Επειδή ακριβώς ψιλοάργησε να βγει (το Χριστινάκι πάντα), κάποιοι σηκώθηκαν και έφυγαν πριν βγει για σαλονάρισμα. Λάθος κατά το σαβουάρ πορνοβιβρ.
- Το ξέρω πως το αυθαίρετο είναι ακόμα υπό ανακαίνιση, και η αλήθεια είναι ότι κάνουν προσπάθειες. Σήμερα στο δωμάτιο είχε προστεθεί και ένα μικρό ντιβάνι (για τα ρούχα). Ωστόσο η παρακμή της εγκατάλειψης υπάρχει ακόμα. Ο μικρός νιπτήρας έχει διακοσμητικό ρόλο, μιας και ποτέ δεν έχει σαπούνι. Η ανάγκη όμως για κατούρημα οδήγησε σε μια ιδιαίτερη έκπληξη: τα σκάγια πήραν μια πτωχή πλην τίμια κατσαρίδα, που είχε κρυφτεί μέσα σ' αυτόν. Κρίνοντας από την αντίδραση της, δεν της άρεσε το golden shower.
- Στο Φυ59πα, ακριβώς μόλις βγήκε η κορασίδα για σαλονάρισμα, έπεσαν τα φώτα. Μάλλον δεν σήκωνε το σπίτι όλα τα κλιματιστικά. Ευτυχώς που βρέθηκε - στα τυφλά - η έξοδος.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ΦΙΛΕ ΜΟΥ... δεν πας καλα αλλά που  να στο εξηγώ τωρα... Αν ήταν να χαλάμε τοσο μυαλο σε κάθε μπουρδελότσαρκα θα έλεγα να πατε να σπουδασετε τίποτα χρήσιμο... :headbang:

ετυχε να ημουν στην φαση που ο τυπος εξηγουσε στην πουτανα πως να στηθει στα αγγλικα... :idiot: δεν παμε καλα ρε τυπε.. εισαι για πολλες ... :s&m_2:. μα ειναι δυνατον να λες τοσες μαλακίες? αν σου εκανε αυτα που έλεγες θα έπρεπε να την παντρευτείς... Ο κοσμος πάει γαμαει(ανα σου σηκωθει) φευγεις και ξαναπας αν σου άρεσε... αλλες δουλειές δεν έχεις?    :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ο λόγος που αρκετοί από εμάς συναντάμε Ιερόδουλες είναι για να περάσουμε "όμορφα".
Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό. Αλλά πολλά στοιχεία της κοπέλας που την κάνει "καλή" είναι αντικειμενικά.
Γιαυτό τον λόγο έχει αξία αλλά και νόημα η ύπαρξη αυτού του Ιστοτόπου: για να αναφέρουμε γνώμες και κριτικές από τις κοπέλες που έχουμε δοκιμάσει, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να ξέρει που/πότε θα βρεί την κοπέλα που θα τον περιποιηθεί καλύτερα.

Για τις καλύτερα δυνατόν υπηρεσίες δεν έχει σχέση μόνο η κοπέλα, αλλά και ο πελάτης. Έχουμε καθήκον να νουθετούμε τις νεαρές εκδιδόμενες  και να τις συμβουλεύουμε για το πως θα γίνουν καλύτερες, προς συμφέρον όλων μας. Για εκείνες γιατι θα έχουν περισσότερους πελάτες και για μας γιατί θα λαμβάνουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

Για όλα πρέπει να κοιτάζουμε την ικανοποίησή μας, αλλιώς δεν έχει νόημα να το κάνουμε.
Δεν αποζητάμε τον τζόγο κ. Βυζολάγνε. Γιαυτό και είμαστε/είσαστε εδώ μέσα.
Με το να αφήνουμε όλα στην τύχη, αλλά και χωρίς να διεκδικούμε την ευχαρίστησή/το δίκιο μας χάνουμε χρόνο, χρήμα, διάθεση (και πολλά άλλα αν τα αναλογισθήτε στο μακρόκοσμο της κοινωνίας, οικονομίας, οικογένειας)

"Προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν" λέγανε οι σοφοί μας πρόγονοι.
Έτσι λοιπόν, αντί να χάσεις ένα ακόμα 20€ σε μια συνουσία που θα σου χαλάσει και το κέφι, καλύτερα να το ψάξεις λίγο παραπάνω και 8α σε γλιτώσει άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα, από χρόνο, χρήμα, κόπο και απογοητεύσεις.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τους άστοχους αλλά και υπερβολικούς χαρακτηρισμούς σας σε κάτι αυτονόητο.
Εσείς που θα είστε πιο σπουδαγμένος, θα προτιμούσα να δείξετε χαρακτήρα και να ανακαλέσετε ζητώντας συγνώμη από τον Συναγωνιστή που κάνει το πρέπον και που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι για τον εαυτό μας, αλλά και για τους υπολοίπους. Αντί να παραδειγματίζεστε, υβρίζετε. Αν δεν σας αρέσει, απλά προσπεράστε. Αντί να κρίνετε άλλα χειρότερα, κατακρίνετε μια συνετή πράξη.

Κρίμα.
 

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Μηνύματα
69
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
- Στο Φυ69πα, περιμένοντας την Χριστίνα, κάποιοι έτρωγαν πασατέμπο. Σκέφτηκα να ζητήσω, μιας και το Χριστινάκι μάλλον τα έδινε όλα μέσα, αλλά ψιλοντράπηκα. Την επόμενη φορά μπορεί να πάω εφοδιασμένος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Μηνύματα
598
Like
1
Πόντοι
6
Κάποιος γνωστός άγνωστος είπε σε κοινό μας γνωστό να μου πεί να πώ στον αγαπητό κύριο Αμαντέους οτι

σήμερα Κυριακή 14/02/2010 Απογευματινή Βάρδια στο Φυλής 80 δουλεύει η μελαχρινή μικρή Θεά η γνωστή σε πολλούς
Ρενάτα
από Φυλής 134 υπόγειο, παλιά από Φυλής 65 όροφο, και αλλού.

 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ευχαριστώ πολύ κ. Συνάδελφε. Πραγματικά το εκτιμώ αυτό.    :rockon:

Επί την ευκαιρία, ύστερα από μεγάλη αποχή, βρήκα την ευκαιρία για εξόρμηση στα στενάκια του πληρωμένου έρωτα.
Έχουμε και λέμε:

Πιπίνου 65: Μία κάποια Ράντα. Ένα ξανθό προ-μίλφ με αστεία φάτσα σαν κοάλα. Καλύγραμμη με πεσμένο ελαφρώς το "ηθικό".
Φυλής 109 κάτω: Μία Μαρία καμπυλάτο αλλά από μάπα μετριότατο.
Φυλής 109 πάνω: Η Στέλλα η Ρωσίδα που παίζει κυρίως πρωινά εκεί.
Φυλής 134 κάτω: Μια Μαριάννα κουνάμενη λυγάμενη ψιλοαδιάφορο .
Φυλής 134 Ισογ: Η Λάουρα του 71β νομίζω.
Φυλής 134 Πάνω: Ένα ζουμπουρλούδικο καμπυλόγραμμο
Φυλής 92: Η Αλεξάνδρα το λυγερόκορμο επιπλάκι.
Μονής Προδρόμου κάτω: Η τρελο- Έλενα του 109.
Φυλής 86β: Η Μπιάνκα
Φυλής 86α: Η Σάντρα
Φυλής 84β: Η Τζούλια. Πρώτη κατάθεση ύστερα από θετικές κριτικές που διάβασα. Δεν το ευχαριστήθηκα και θα ήθελα να επισημάνω κάτι σοβαρό. Διέκρινα στο δεξί της μηρό, ψηλά πλησίον των γεννητικών οργάνων καθώς και στην περιοχή του εφηβαίου, κάτι "περίεργες" ελίτσες. Έμοιαζαν λίγο με κονδυλώματα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά, η υγεία όλων μας είναι το βασικότερο από όλα. Της το είπα αμέσως, καθώς σταμάτησα την όλη περίπτυξη και σηκώθηκα να φύγω. Εκείνη μου απολογήθηκε (μεταξύ Ελληνικών, Αγγλικών, Ισπανικών, κλπ) ότι είναι από σύγκαμα και τίποτα άλλο. Της είπα να πάει σε γιατρό, γιατί οι προσβληθήσες περιοχές δεν δίνατε εύκολα να συγκαούν. Το ανέφερα και στην Υπηρεσία παρόλο που με διαβεβαίωσε για τα λεγόμενα της κοπέλας. Μπορεί να έχουν δίκιο και εγώ άδικο, απλά εσείς να προσέχετε περισσότερο και τσεκάρετε αν αυτά φύγουν σε λίγο καιρό. Καλά πού είχα αντισηπτικά μαντιλάκια μαζί μου.
Φυλης 80: Η Ρενάτα
Φυλής 71 κάτω: Η Έυα με ένα νέο Ρώσσικο αεροπλανοφόρο. Μια ξανθιά νεαρά καλούτσικη.
Φυλής 67: Μια Αντζελίνα αδιάφορη
Φυλής 65 πάνω: Ένα γύφτικο βαρελάκι 
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα
Φυλής 59 πάνω: Μια κοντοπίθαρη Χριστίνα που τα έκανε όλα στο 20αρικο. Εδοκιμάσθει. Δεν ήταν και άσχημο. Το καλό είναι ότι είναι στενή ακόμα από όλες τις τρυπούλες!
Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά που παίζει και πάνω με όλα τα καλούδια στο 20αρικο
Φωκαίας 22 πάνω: Μια κοντούλα μελαχρινή (παλιά έπαιζε στο Φ.59 άνω) και μια μεγαλούτσικη σε ηλικία ξανθιά.
Φωκαίας 25 κατω: Ένα αδιαφορο καμπυλόγραμμο με όλα τα καλά στο 20αρικο. Μα τι γίνετε με αυτά τα φουλ προγράμματα ?  :think:
Φωκαίας 25 πάνω: Κάποια Άννα (από ότι με ενημέρωσε η αγενέστατη τσα2 ύστερα από επίμονη ερώτησή μου). Ένα πιτσίλαμπλ Ρουμανάκι που λόγω οίκου (εργαστήρι επίπλων) δεν τολμώ να δοκιμάσω
Φωκαίας 19: Ένα ακόμα αδιάφορο με αρκετό λίπος στην περιφέρεια
Φωκαίας 17 άνω: Ένα μελαχρινό Ρουμανάκι καλλίγραμμο αλλά άβγαλτο, άχρωμο.
Φωκαίας 17 κάτω: Η Νικόλ.

Αυτά.
Και Προσοχή ! ! ! 
:priest:
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μπραβο συναγωνιστη αμαντεους τελεια ενημερωση
 

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σήμερα απόγευμα, Φυλής 99, η Σίσυ.
Εγχειρισμένη 30+ τρανσέξουαλ, αρκετά στενή, πολύ φιλική και ευγενική, καλό value for money.
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή βόλτα, καθότι με έχει πιάσει ο ρομαντισμός λόγω της ημέρας.
Πολλά κορίτσια γιόρταζαν σήμερα, και γι' αυτό έπαιζαν διπλοβάρδιες.
Στόχος ήταν η Ιονέλλα, για ένα ρομαντικό κουλούρι, αλλά δυστυχώς δεν συμμερίστηκε τον ρομαντισμό μου και έλλειπε.

Φυ71κα - η πρωινή ξανθιά (διπλοβάρδια)
Φυ71πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ84κα - Άννα ξανθιά
Φυ84πα - ξανθό μέτριο
Φυ86πα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ
Φυ86κα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ (Μπιάνκα)
Φυ & ΜΠ - Κάρμεν και η πρωινή μελαχροινή (όχι η Ρωξάνα, διπλοβάρδια). Η Κάρμεν ετιμήθη.
ΜΠ - μελαχροινό μπάζο
Φυ92 - Αλεξάντρα, ξανθό έπιπλο
Φυ69κα - ξανθιά μέτρια
Φυ69πα - Χριστίνα (διπλοβάρδια)
Φυ67 - μελαχροινό μέτριο
Φυ65κα - η μελαχροινή που το πρωί ήταν στο πάνω...
Φυ65πα - ... τράμπα με αυτήν που ήταν στο κάτω
Φυ59κα - Σαμπρίνα με το ακά
Φυ59πα - καστανή νάνος με φουλ εξτρά στο πρόγραμμα
Φυ80 - επιβεβαιώνω για την Ρενάτα (με όνομα Ιρένα)
Φω22κα - η ξανθιά ρωσίδα, που δίνει κουλούρι
Φω22πα - η ξανθιά μιλφ και η καστανή που ήταν το πρωί (διπλοβάρδια). Πολύ πεσμένα βυζιά
Φω25κα - μελαχροινό μπάζο
Φω25πα - αδιάφορη
Φω19 - μπάζο
Φω17πα - μελαχροινή πιτσίλαμπλ
Φω17κα - Νικόλ, λόγω της ημέρας πλήρωσα διπλό για άνεση χρόνου

Πιο αναλυτικά:

Κατάθεση πρώτη: Κάρμεν, η μελαχροινή ρουμάνα με το πρόστυχο προσωπάκι και το καλό σωματάκι (πολύ μικρό βυζί βέβαια για τους βυζόφιλους). Μέσα στο δωμάτιο, πίπα χούβερ, και αλλαγή τριών στάσεων, από πάνω, στα τέσσερα (όπου της έβαλα κωλοδάχτυλο διαρκείας) και πιστωμπρούμυτα όπου μαρσάρισα για την εκτόνωση.
Verdict: πάντα στα υπόψη, λόγω καλών υπηρεσιών

Κατάθεση δεύτερη: για την Νικόλ δεν γράφω.

Παραλειπόμενα:

- Η Άννα (Φυ84κα) μου την είπε διότι πρέπει να είναι η εικοστή φορά που την βλέπω και φεύγω. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι η Ρωξάνα βγήκε στην πόρτα να με χαιρετήσει το πρωί, είναι μάλλον δείγμα ότι το έχω παρακάνει.
- Στο Φυ22πα η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λόγω κάποιου αρωματικού καπνού (σαν λιβάνι ένα πράμα, αρωματικό κερί, κάτι τέτοιο). Για μια στιγμή φοβήθηκα μήπως έκαναν τίποτα βουντού στο δωμάτιο υπηρεσίας.
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.602
Κριτικές
31
Like
13.180
Πόντοι
5.097
Φυ69πα - Χριστίνα (διπλοβάρδια)
σωπα ρε φιλε νομιζα οτι δουλευε μονο πρωι οπως ειχα διαβασει εδω και κατβηκα σημερα το βραδυ
μην τυχον και την πετυχω αλλα ειχα στο μυαλο αν βρω παρκινγκ κοντα που δεν βρηκα και την εκανα και ηθελα να παρω μια γευση απο χριστινα ελπιζω να ειμαι τυχερος την επομενη
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυ69πα - Χριστίνα (διπλοβάρδια)
σωπα ρε φιλε νομιζα οτι δουλευε μονο πρωι οπως ειχα διαβασει εδω και κατβηκα σημερα το βραδυ
μην τυχον και την πετυχω αλλα ειχα στο μυαλο αν βρω παρκινγκ κοντα που δεν βρηκα και την εκανα και ηθελα να παρω μια γευση απο χριστινα ελπιζω να ειμαι τυχερος την επομενη

Πάντα δουλεύει διπλοβάρδια η Χριστίνα.
Τον έχει πάρει εργολαβία τον Οίκο τούτο.
Απορώ πως αντέχει και πως μπορεί να παρέχει καλές υπηρεσίες με τόση υπερκόπωση.

Πάντως η κοπέλα σκίζει ! ! !
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.602
Κριτικές
31
Like
13.180
Πόντοι
5.097
Πάντα δουλεύει διπλοβάρδια η Χριστίνα.
Τον έχει πάρει εργολαβία τον Οίκο τούτο.
Απορώ πως αντέχει και πως μπορεί να παρέχει καλές υπηρεσίες με τόση υπερκόπωση.

Πάντως η κοπέλα σκίζει ! ! !
απο τις κριτικες και μονο για την συγκεκριμενη με εχουν καυλωσει γι'αυτο θελω να δοκιμασω να δω τοσο καλη ειναι μια φορα ειχα την ευκαιρια και ημουν και μονος στο σπιτακι αλλα δεν μου εκανε το κλικ και συνεχισα την βολτα ισως να ειχα κανει μαλακια τοτε και θελω να την επανορθοσω ισως και αυριο
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom