Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (9 μέλη και 147 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να επιβεβαιώσω τα παιδιά (που μας προλαβαίνουν ευχάριστα) στην ενημέρωση... ;)
ΜΠΡΑΒΟ!!!
και ευχαριστούμε για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις !!!  :dancing: 

Φωκαίας 25 πάνω: Κάποια Άννα (από ότι με ενημέρωσε η αγενέστατη τσα2 ύστερα από επίμονη ερώτησή μου). Ένα πιτσίλαμπλ Ρουμανάκι που λόγω οίκου (εργαστήρι επίπλων) δεν τολμώ να δοκιμάσω

Έκανα τις ίδιες (αρχικές) εκτιμήσεις ... :cool2:
evan-rachel-wood-nude-i-D.jpg

Απογευματινή βόλτα,
Παραλειπόμενα:
- Η Άννα (Φυ84κα) μου την είπε διότι πρέπει να είναι η εικοστή φορά που την βλέπω και φεύγω. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι η Ρωξάνα βγήκε στην πόρτα να με χαιρετήσει το πρωί, είναι μάλλον δείγμα ότι το έχω παρακάνει.

Αυτά έχουν οι ...ανταποκρίσεις  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φωκαίας 25 πάνω: Κάποια Άννα (από ότι με ενημέρωσε η αγενέστατη τσα2 ύστερα από επίμονη ερώτησή μου). Ένα πιτσίλαμπλ Ρουμανάκι που λόγω οίκου (εργαστήρι επίπλων) δεν τολμώ να δοκιμάσω

Να συμπληρώσω, ότι στο Φωκαίας 25/όροφος (Επιπλοποιείο) είχα δει παλαιότερα για πρώτη φορά την Σάντρα που τώρα δουλεύει στο Φυλής 86/όροφος.
Είχα κάνει τις ίδιες (αρχικές) εκτιμήσεις!!!
Επιβεβαιώθηκαν σε αρκετό βαθμό!!!

URL]]

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Μάγκες θα ήθελα να προσθέσω στην πορνοενημέρωση ότι μετά από χθεσινή απογευματινή επίσκεψη σε Φυλής 80,84,71,69,67 αλλά και στα δύο της Διδύμου παρατήρησα ότι μέσα σε όλα υπήρχε αφόρητη ζέστη,η οποία έφτανε μέχρι στο σημείο να σε ξεκαβλώνει,ειδικά αν η αναμονή ήταν μεγάλη :jerking:.Στο 71 ήταν κλασσικά η τσατσά Εύα,με καλύτερο γκομενάκι αυτή τη φορά,το οποίο και σαλονάρισε ολόγυμνο,κάνοντας κάποια νάζια.Υπήρξε αναφορά ότι πρόκειται για 20χρονο ρουμανάκι,με ωραίο (νομίζω φυσικό) στήθος,καβλωτικό κωλαράκι,αλλά με άρωμα ξεπέτας μου φάνηκε γι αυτό και συνέχισα.Πέρασα μια βόλτα και από το 84 (λόγω κριτικών συναθλητών) και όντως το γκομενάκι ήταν πολύ καλό,αλλά την εκάνα λόγω του κόσμου που συνάντησα(αλβαναράδες και πάκηδες).Είχα αρχίσει όντως να ιδρώνω από την πολύ ζέστη σε όλα τα μπουρδελάκια και σκέφτηκα να καταθέσω στο Χριστινάκι(το οποίο για ακόμα μια φορά δούλευε 2πλοβαρδια) και έτσι κι έκανα μιας και υπήρχαν 2 άδεια δωμάτια.Α! και καινούρια τσατσά είδα ότι δούλευε με το Χριστινάκι(αρκετά καλή μου φάνηκε,όχι σαν την Εύα βέβαια,αλλά για μια παρτούζα δεν θα έλεγα κι όχι :2funny: :knockinb:).Η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί με αυτά τα γλυφομούνια που διάβασα για την πουτάνα του Φ84,η οποία είναι όντως ωραίο μουνί αλλά με αυτούς που μπαίνουν εκεί μέσα εγώ θα το ξανασκεφτόμουν

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
τωρα που περασαν καποιες μερες και το ξεπερασα λιγο θα ηθελα να ενημερωσω ολους τουε συναγωνιστες για μια παταγωδι αποτυχια που ειχα.
ΦΩ 22 Μαρια ξανθια με κουρουρι.
ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΠΙΑ !!!
την ειχα δει καιρο και ελεγα οτι οταν δεν θα παιζει καποιο απο τα γνωστα στανταρακια θα την τιμουσα.
ετσι και εγινε.
ειδα οτι δουλευε, εκανα μια σχετικη βολτα στην περιοχη και οταν ειδα οτι δεν επεζε τιποτε καλο πηγα καρφι.
(και καρφι εφυγα δηλαδη.....)
περασα παλι και περιμενα στο σαλονι μαζι με αλλους 5 συναθλητες και περιμενωντας στο τελος περασα.
στο δωματιο τα πραγματα τραγικα.
ειναι οι περιπτωσεις που μπαινεις καυλωμενος και οσο περναει η ωρα με την κοπελα ΞΕκαυλωνης.
η πιπα της τραγικη. εκτος απο το οτι ηταν αερατη τον επιανε με τα δυο χερια (με τα ακροδαχτυλα) και το μπαινω-εβγαζε στο στομα. μα πως μπορει να το κανει ετσι!!!! σαν να πιανει μικρο παιδακι, σουβλακι.....
απο εκει και περα δεν χρειαζετε να πω περισσοτερα. απο στηση δεν ειχα και πολλα πραγματα. πολυ λιγο ιεραποστολικο και μετα (μπας και μπορουσα να σωσω τιποτα) προσπαθησα πρωκτικο χωρις επιτυχια.
τελικα βγηκα και με την δικη μου συμμετοχη και βοηθεια τελειωσα με χειρομαλαξη. (ετσι το εκανα και μονος μου).
τις ειπα καποια στιγμη για τον τροπο που εκανε οτι εκανε, αλλα το να κανω υποδυξεις μεσα στο δωματιο για καποια αυτονοητα με ξενερωνει.
κριτικη δεν εκανα μιας και ηταν κατι που ηθελα να περασει γρηγορα.
η αληθεια ειναι οτι στο σαλονι βγαζει κατι το καυλε, αλλα μεσα ηταν χαλια.
μπορει να επεσα στη περιπτωση και ηταν κουρασμενη. δεν ξερω. το θεμα ειναι οτι δεν θα επερνα ποτε ξανα το ρισκο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή καταδρομική στην Φυλής.

Φυ71κα - καστανή πολύ μέτρια, παρά τα λεγόμενα της Εύας
Φυ & ΜΠ - πέτυχα την Ρωξάνα να σφουγγαρίζει
Φυ59κα - Σακίρα
Φυ59πα - κλειστό
Φυ80 - καστανή πολύ μέτρια
Φυ17 - η Νικόλ είχε ρεπό
Φυ22πα - η Κάρμεν και το ξανθό μιλφ. η πρώτη ετιμήθη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Απογευματινή καταδρομική στην Φυλής.

Φυ71κα - καστανή πολύ μέτρια, παρά τα λεγόμενα της Εύας
Φυ & ΜΠ - πέτυχα την Ρωξάνα να σφουγγαρίζει
Φυ59κα - Σακίρα
Φυ59πα - κλειστό
Φυ80 - καστανή πολύ μέτρια
Φυ17 - η Νικόλ είχε ρεπό
Φυ22πα - η Κάρμεν και το ξανθό μιλφ. η πρώτη ετιμήθη
[/quot
σημερα ησουν πολυ λιτος μηπως φταιει η αναγνωρισιμοτητα που ανεφερες χθες
μηπως περασες και απο το 69

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Μιλάς για το κάτω; Μια με ένα τατουάζ πάνθηρα στον αριστερό ώμο;

δεν θυμαμε εαν ειχε ταττου, αλλα ειχε μακρι μαλλι περιπου μεχρι το υψος των αγκωνων και ηταν με ξανθιες ανταυγες. στο σπιτι αυτο δεν δουλευει καμια που να της μοιαζει, ειτε στο πανω ειτε στο κατω...

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτι ι ξανθια κανει 69 ι προκτικο 69 που πιρα κσεκιναει πιπα μετα σταματει κανει γυρο στα 10 δευτερολεπτα  69 και σταματαει αυτα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παραθετω και γω την κριτικη που εφθασε στα χερια μου απο εναν φιλο μου....

δυστηχως λογοι εμπαθειας απο κλαμμενα κοριτσακια δεν μου επετρεψαν να την παραθεσω νωριτερα.

κολωνου στο ροζ σπιτακι. ωρα 11:40.  3 βδομαδες πριν.

κοπελα Αναστασια.  :coffee: :coffee:

Ηταν μια νυχτα του γεναρη. εβρεχε.. ο φιλος μου ειχε μια ανεξηγητη καβλα .μια διαθεση για εκτονωση ανευ προηγουμενου.

μετα απο ενα βιαιο τσακωμο και ενα σκληρο γαμησι την πρωτοχρονια ,ειχε συσσωρευσει απιστευτη ποσοτητα υγρων και επρεπε

οπωσδηποτε να την εναποθεσει. ηθελε κατι αγνωστο.οχι πορνοσταρ. ξεκιναει μες στη μαυρη νυχτα για

τσαρκα στους επικινδυνους δρομους του μεταξουργειου..

διαβαινει πολλα κατωφλια μπουρδελων..

νεες ασημες, ασχημες εξωτερικα και εσωτερικα ,τσατσαδες γερασμενες απογοητευμενες..

η σομπα και το πετρελαιο χαριζαν μια αποπνικτικη ατμοσφαιρα στα περισσοτερα μπουρδελα. :'(

διαβηκε τελικα το ροζ σπιτακι της κολωνου..

Βγηκε η τσατσα και η κοπελα ακολουθησε..

ηταν ενα πλασμα αγνο..θλιμμενο.. :-

λεγοταν Αναστασια, ηταν ξανθια , λεπτη ..απο την ρωσια..

ο φιλος μας, κοντοσταθηκε, του εκανε εντυπωση αυτη η "αγνη" κοπελα..

ηρθε στο κρεβατι.. το προσωπο της κατεβασμενο..

ηταν τοσο νεα..στο βλεμμα της μια θλιψη αλλα και μια ομορφια..

αρχισε να κανει στοματικο.. αργα ..αισθησιακα.. :pipa2:

ο ηρωας την χαιδεψε ..προσπαθησε να της δωσει κουραγιο..λιγη απο την χαμενη τρυφεροτητα..

μετα ομως..

στηθηκε στα 4..

δεν αφησε τον ηρωα να γλεντησει στο κορμι της..

το σωμα της ακαμπτο..η πλατη της εκανε καμπουρα..απο την ακαμψια..

η διαθεση της ανυπαρκτη.

ο φιλος μας της ειπε να σηκωσει το προσωπο της για να την βλεπει.

αρνηθηκε. σαν να ντρεποταν. σαν να ηθελε να τελειωσει μια για παντα με αυτη τη δουλεια.

ο φιλος εδωσε τοπο στην οργη.καταλαβε οτι η κοπελα δεν μπορουσε.

την γαμησε αγαρμπα στα 4. :fuck1: :fuck1:

προσπαθησε και καθαρα λογω του νεαρου της ηλικιας του καταφερε να τελειωσει.

και οχι χαρη στην ικανοτητα της πουτανας που εκανε οτι ηταν δυνατον για να μη μπει μεσα της.

αμεσως μετα σιγη..

σιωπη.. κοιταχτηκαν αμηχανα και δεν ειπαν τιποτα..

την ρωτησε ο φιλος μου..

-σου αρεσει αυτη η δουλεια αναστασια?

απαντησε αυτη..

- οχι..δεν μου αρεσει.   :-

ο φιλος μου ντυθηκε και πηγε να βρει την τσατσα .

ειδε την αναστασια ηταν στο ιδιο δωματιο με αυτη.καπνιζε ενα τσιγαρο ακουμποντας με

το χερι της πανω στο ματι μιας κουζινας..φαινοταν σαν να ειχε δακρυσει.

-σας ευχαριστουμε κυριε ειπε η τσατσα.

ο φιλος κοντοσταθηκε,ηθελε να πει αυτα που ειχε στο μυαλο του αλλα το μετανοιωσε.

ειπε μεσα του οτι απλα εδωσε 15 ευρω σε ενα πλασμα σε χειροτερη μοιρα απο αυτον. του ιδιου δεν του ελειπαν τα λεφτα.

εφυγε.

απλα εφυγε.

με αλλα λογια στραβο γαμησι. επρεπε να διαπομπευτει εκεινη τη στιγμη.αλλα διαπομπευεται εδω.

ομως τελικα πως μπορει ενας ανθρωπος να πηδιεται για 15 ευρω..και να ειναι 18 χρονων..

τι εχει συμβει..

ο φιλος μας ηθελε κατι διαφορετικο.απλα καποια αλλη κοπελα. συμπερασμα .δεν αξιζε τον κοπο. ;)

αποφυγετε λοιπον οσο μπορειτε τον πληρωμενο ερωτα.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Μολις γυρισα απο μια express καταδρομικη,με μοναδικη επισκεψη στο ιασωνος 20Α..
Πηγα εκει οταν διαβασα απο συναγωνιστη πως ειδε μια Μιρελα,και σκεφτηκα...λες??
και ΝΑΙ!Ηταν αυτη.Μελαχρινη,μακτυ ισιο μαυρο μαλλι μεχρι την μεση.Τρελο στηθος,ζουμερο και ενα καταπληκτικο κωλαρακι!Οπως την θυμομουν απο το καλοκαιρι που την ειδα ενα βραδυ και μονο.
Το σερβις,οπως και τοτε,τριφτηκε πανω στο κωστακι με τις β...ρες της και αμεσως 'τεντα' εγω!
Η συνεβρεση τελειωσε γρηγορα μολις την εβαλα στα 4....εχω αδυναμια σε τετοια θεαματα...Αυτα....
και μια πληροφορια που μου ειπε...μαλλον θα φυγει απο κει και θα παει στα μασαζ..θα ερθει στα λειμερια μου.στο πειραια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντονιονι αδικεισαι...με συγκινησες....εσυ ησουν στην ιστορια τελικα?δεν πειραζει να το παραδεχτεις...ολοι ειμαστε ερμαια της καυλας μας

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν μου επιτρεπετε ρε παιδιά, θα ήθελα να πω οτι δεν εχει ιδιαίτερη σημασία ποιός και τί,σημασια εχει οτι τα περισσοτερα ειναι ατυχα πλασματα που τραβιουνται σε κρατητήρια,τις κακομεταχειρίζονται και γενικά κανένας δεν τις εκτιμάει.
το να βγείς με μία κοπέλα από αυτές για ένα καφέ πρωί χωρίς μακιγιάζ,τακούνια στρίνγκ και τα ρέστα θα σου αποδείξει οτι εχουν πολυ θυμο και απογοήτευση μέσα τους και είναι κρίμα ρε γαμώτο γιατί οι περισότερες είναι νέα κορίτσια με όνειρα και ελπίδες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αν μου επιτρεπετε ρε παιδιά, θα ήθελα να πω οτι δεν εχει ιδιαίτερη σημασία ποιός και τί,σημασια εχει οτι τα περισσοτερα ειναι ατυχα πλασματα που τραβιουνται σε κρατητήρια,τις κακομεταχειρίζονται και γενικά κανένας δεν τις εκτιμάει.
το να βγείς με μία κοπέλα από αυτές για ένα καφέ πρωί χωρίς μακιγιάζ,τακούνια στρίνγκ και τα ρέστα θα σου αποδείξει οτι εχουν πολυ θυμο και απογοήτευση μέσα τους και είναι κρίμα ρε γαμώτο γιατί οι περισότερες είναι νέα κορίτσια με όνειρα και ελπίδες.

Νομιζω καποιοι εδω μεσα μπορουν να καταλαβουν ποτε μια κοπελα ειναι απλα sex worker, και ποτε ειναι πουτανα στην ψυχη. Πολλοι του αγ.Βαλεντινου πανε διαφορα δωρακια στις κοπελες αυτες,ισως γιατι σκεφτονται οτι ειναι μονες τους λογω δουλειας και δεν θα παρουν λουλουδια ή αρκουδακι απο καποιον. Ευγενικη χειρονομια, αλλα δεν θα το εκτιμησουν ολες. Καποιοι αλλοι παλι συμπεριφερονται σαν ζωα ως συνηθως, 365 μερες τον χρονο. Για πολλους το πλήρωμενο σεξ ειναι λυση αναγκης για τις περιοδους που δεν εχουν κοπελα, και συμπεριφερονται ανθρωπινα τουλαχιστον. Αλλοι το κανουν απο χομπι και ικανοποιουνται απο την αισθηση του "πληρωνω αρα κανω οτι θελω οπως θελω". Αυτοι κατα την γνωμη μου εχουν ψυχολογικα προβληματα... Το ανεκδοτο ειναι οι ατακες τυπου " μωρη πατσαβουρα" προς τις κοπελες απο κατι τραγικους τυπαδες που ειτε ειναι σαν τον κουασιμοδο και δεν βρισκουν με τιποτα γκομενα για να γαμησουν ή ειναι για αποσυρση....λογω ηλικιας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νομιζω καποιοι εδω μεσα μπορουν να καταλαβουν ποτε μια κοπελα ειναι απλα sex worker, και ποτε ειναι πουτανα στην ψυχη. Πολλοι του αγ.Βαλεντινου πανε διαφορα δωρακια στις κοπελες αυτες,ισως γιατι σκεφτονται οτι ειναι μονες τους λογω δουλειας και δεν θα παρουν λουλουδια ή αρκουδακι απο καποιον. Ευγενικη χειρονομια, αλλα δεν θα το εκτιμησουν ολες. Καποιοι αλλοι παλι συμπεριφερονται σαν ζωα ως συνηθως, 365 μερες τον χρονο. Για πολλους το πλήρωμενο σεξ ειναι λυση αναγκης για τις περιοδους που δεν εχουν κοπελα, και συμπεριφερονται ανθρωπινα τουλαχιστον. Αλλοι το κανουν απο χομπι και ικανοποιουνται απο την αισθηση του "πληρωνω αρα κανω οτι θελω οπως θελω". Αυτοι κατα την γνωμη μου εχουν ψυχολογικα προβληματα... Το ανεκδοτο ειναι οι ατακες τυπου " μωρη πατσαβουρα" προς τις κοπελες απο κατι τραγικους τυπαδες που ειτε ειναι σαν τον κουασιμοδο και δεν βρισκουν με τιποτα γκομενα για να γαμησουν ή ειναι για αποσυρση....λογω ηλικιας.
τα πες ολα...

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

+1000000000000000000000000

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Φιλε μου εδω μεσα και εκει εξω υπαρχει καθε ειδος διποδων ζωων. Ευτυχως ομως υπαρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Καποιοι κρινουν τους ανθρωπους απο την δουλεια τους, ενω θα επρεπε να τους κρινουν απο την συμπεριφορα που εισπρατουν. Δεν θα ξεχασω ποτε εναν "κυριο" προχωρημενης ηλικιας τον οποιο πετυχα στην πορτα ενος studio οταν εφευγα, ο οποιος με ρωτησε: ..."ειναι καλη(η κοπελα)"? Τον κοιταξα και του απαντησα: "ναι αν της φερθεις ομορφα θα σου φερθει και αυτη ομορφα. Οτι δινεις παιρνεις". Και φανηκε να χαλαστηκε λιγο απο την απαντηση μου.. Το γιατι το καταλαβαινετε.. "μα ειναι πουτανα!", αυτο ειδα στο βλεμα του εκεινη την στιγμη, και για μια ακομα φορα διαπιστωσα ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

σωστος ο οπαδος....ετσι ακριβως ειναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom