Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (25 μέλη και 222 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
{ΦΩΚΑΙΑΣ 17 (ΟΡΟΦΟΣ)
Λάουρα συμπαθητικό μελαχρινό με μικρά βυζιά, σχετικά μέτρια στο ύψος και τεντωμένο κώ(ο)λο που θύμιζε το σαλονάρισμα της καθώς και το σώματης την Χριστίνα από Φυλής 66Δ, Φυλής 109/ισόγειο}

Τεντωμένος κώλος στο σαλόνι,μαζεμένος κώλος στο δωμάτιο για να μην βλέπεις το μουνί και απαράδεκτο στήσιμο που βελτιώθηκε στο τέλος αφού αντί να την πηδάω και να φτιάχνω ατμόσφαιρα της εξηγούσα στα Αγγλικά να λυγίσει την μέση της και να πετάξει τον κώλο πίσω.Την εξέτασα στα προφορικά χθες στο σαλόνι.Της είπα να μην ξανακάνει τα ίδια στο στήσιμό της και μου απάντησε:"Εντάξει αλλά είναι μόνο για 7 λεπτά!"
Όποιες μου θέτουν  εξ αρχής χρονικά όρια,απορρίπτονται!!!
Αμέσως την παράτησα κι έφυγα.Και να πεις οτι έκανε καμμιά σπουδαία πίπα η αρχιδογλύψιμο!

Ορθώς έπραξες , εύγε !

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
εψές στο βράδυ στη γύρα που έκανα είδα ένα πολύ ωραίο ξανθό μοντέλο στο -Φυλής 92 με πίρσινγκ στο χείλι. Πολύ όμορφο μωρό μιλάμε.
-Aπέναντι η εύα διαφήμιζε μια πολωνίδα που την είχε και σε φωτογραφίες από περιοδικό κολλημένες τσάτρα πάτρα στον καθρέφτη.
-στο 134 υπόγειο εξεδίδετο η Λάουρα, μελαχρινό με ωραία μάτια.
-κατέληξα στο βούρκο Αγίου Πέτρου όπου πήρα την Ίνκα. Το νεαρό της ηλικίας και τα ωραία πέδιλα συντέλεσαν στην πανωλεθρία. απαίσιος χώρος, ηλίθια τσατσά και χείριστη εξυπηρέτηση. ζήτησα μόνο πίπα στα όρθια για να μην ξαπλώσω στα φριχτά σεντόνια. με το που μπήκε η Ίνκα τι μου είπε ρε παιδιά; "Αργείς να τελειώσεις με πίπα;" Πού να ξέρω κυρά μου αν αργώ... Φυσικά με το ξενέρωμα που πήρα άργησα να τελειώσω διότι η γκόμενα είχε ένα ύφος ξινίλας και απέχθειας.
Έτσι είναι κύριοι, στην καριέρα του ο μπουρδελιάρης-στουντιάς θα έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ζοφερές καταστάσεις, μερικές φορές δε, θα τις επιδιώξει κιόλας.

Επισκέπτης
-κατέληξα στο βούρκο Αγίου Πέτρου όπου πήρα την Ίνκα. Το νεαρό της ηλικίας και τα ωραία πέδιλα συντέλεσαν στην πανωλεθρία. απαίσιος χώρος, ηλίθια τσατσά και χείριστη εξυπηρέτηση. ζήτησα μόνο πίπα στα όρθια για να μην ξαπλώσω στα φριχτά σεντόνια. με το που μπήκε η Ίνκα τι μου είπε ρε παιδιά; "Αργείς να τελειώσεις με πίπα;" Πού να ξέρω κυρά μου αν αργώ... Φυσικά με το ξενέρωμα που πήρα άργησα να τελειώσω διότι η γκόμενα είχε ένα ύφος ξινίλας και απέχθειας.
Έτσι είναι κύριοι, στην καριέρα του ο μπουρδελιάρης-στουντιάς θα έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ζοφερές καταστάσεις, μερικές φορές δε, θα τις επιδιώξει κιόλας.
8/2/2010:
{Αγ.Πέτρου 7-Μελαγχροινό λεπτό,μέτριο σε εμφάνιση,εκτός τόπου και χρόνου.Μετά της χοντρής
μεσήλικης βαμμένης μελαγχροινής υποχθόνιας τσατσάς Πωλίνας:
Το OSCAR βρωμιάς σεντονιών απονεμήθηκε στην τσατσά Πωλίνα!.}

Περιέγραψε την Ίνκα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
8/2/2010:
{Αγ.Πέτρου 7-Μελαγχροινό λεπτό,μέτριο σε εμφάνιση,εκτός τόπου και χρόνου.Μετά της χοντρής
μεσήλικης βαμμένης μελαγχροινής υποχθόνιας τσατσάς Πωλίνας:
Το OSCAR βρωμιάς σεντονιών απονεμήθηκε στην τσατσά Πωλίνα!.}

Περιέγραψε την Ίνκα.

νέα με μικρό βυζάκι στητό, αδύνατη, κανονικό ύψος, ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως είδε κανείς την Κατερίνα που δούλευε πρωϊνή στο Φ200? Το έκλεισαν το μαγαζί και χάθηκε.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Καλησπερα συναγωνιστες,θελω να ρωτησω για την Λουνα καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι γυρισε ισχυει?Αν γνωριζει καποιος ας το επιβεβαιωσει και σε ποιο σπιτι εργαζεται?Ευχαριστω και respect στην ομαδα του σαιτ η οποια και με την βροχη δεν καθεται και μας ενημερωνει για το τι παιζει στα σπιτακια.

Ειναι στο φυλης 134 ισογειο.Την εχεις παρει μεγαλε;;;;
Επειδη την εχω στα υποψιν για πιτσιλισμα :think:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ  αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!
η μιρελα εθεαθη στο μεταξι μετα απο πολυ καιρο... μου πε θα ναι ολη τη βδομαδα εκει, μεταμεσονυκτιες ωρες

Επισκέπτης
Άρτι αφιχθείς:

Φώκαιας 19-Μαρίνα σταθερά.
Φώκαιας 17 κάτω-Αλέξια.
Φώκαιας 24-Μαρία η Ρουμάνα.Μελαγχροινή λεπτή χαριτωμένη κοπέλα.
Φώκαιας 22 κάτω-Μόνικα με τα αστεράκια.
Φώκαιας 22 άνω-(Ρωξάνα σταθερά+ξανθιά με ωραίο σώμα χρηματίζουσα και υπηρεσία)=40 ευρώ:Απλά μαθηματικά!!!
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106 ντυμένη κουνέλα.
Φυλής 59 πάνω-Ξανθό πιπινοειδές που δούλευε και κάποια βράδια εκεί.Όχι η Ζωή.
Φυλής 109 κάτω-Ναταλί η πουτσοφάγος αδημονούσα να δαγκώσει κι άλλες ψωλές.
Φυλής 134 1ος-Ντενίσα
Φυλής 134 ισ-Λούνα σταθερά.
Φυλής 134 υπ-Λάουρα σταθερά.
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Το ξανθό παχουλό αδιάφορο,τώρα  με ακάποπο.
Πιπίνου 65-Αλίνα από Φώκαιας 24,σταθερά.
Αγαθουπόλεως 54(LCD TV)-Aλέξια η Βουλγάρα με το κενό στα δόντια.

Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Συμπληρώνοντας τον jokerx

Φωκαίας 17 άνω η Λάουρα (η εκκολαπτόμενη) με χαμόγελα και τουρλωτά οπίσθια όπως και η Αλέξια του 17 κάτω (είναι της τουρλοκωλικής σχολής) . Και οι δύο παρέχουν 69 και ακάποτο στο 20ρικο
Φυλής 86 κάτω μελαχρινή με χαλαρό στήθος
Φυλής 69 κάτω η σταθερή ξανθιά μιλφ (Τόνια ή Τάνια)
Φυλής 59 κάτω καστανή με ακάποτο
Διδύμου 8Α η τρελοκοτσιδού Μαρία

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως είδε κανείς την Κατερίνα που δούλευε πρωϊνή στο Φ200? Το έκλεισαν το μαγαζί και χάθηκε.

Πότε το έκλεισαν;Έκλεισε οριστικά;Πάντως αν βρεθεί η Κατερίνα,να το πείτε και σε εμένα.Αν και τελευταία φορά μου την έσπασε,είναι σε γενικές γραμμές εξαιρετική.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εψές στο βράδυ στη γύρα που έκανα είδα ένα πολύ ωραίο ξανθό μοντέλο στο -Φυλής 92 με πίρσινγκ στο χείλι. Πολύ όμορφο μωρό μιλάμε.
-Aπέναντι η εύα διαφήμιζε μια πολωνίδα που την είχε και σε φωτογραφίες από περιοδικό κολλημένες τσάτρα πάτρα στον καθρέφτη.
-στο 134 υπόγειο εξεδίδετο η Λάουρα, μελαχρινό με ωραία μάτια.
Με το που μπηκε σε ρωτησε αν θα αργησεις να τελειωσεις??

Και μετα αναρωτιομαστε ρε παιδια γιατι μας κανουν ξεπετες....

Πες της φευγω και παρε τα λεφτα σου πισω, θελεις να επιβραβευεις την συμπεριφορα της?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Συμπληρωνοντας jockerx και free για την ιδια ωρα εχουμε...
Φ54πανω  Αννα, μελαχροινο ομορφο πιπινι με ωραιο σωμα
Φ54κατω παχουλη αδιαφορη
Φ66Δ Κατερινα μινιον πιπινι, καταθεση , μετρια πραγματα
Φ84Β Αλινα , ξανθωπο πιπινι
Φ86Α καινουρια κοπελα κατα την τσατσα , ειχε μολις μπει στο δωματιο και δεν την ειδα
Φ86Β μελαχροινη ομορφουλα μου φανηκε πιπινα
Φ67 μετριοκαλη νταρντανα καστανοξανθη
Μονης Πδρμ πανω 2 μελαχροινα νεαρα μετρια
Φω25Α ομορφο αδυνατο μελαχροινο πιπινι αναερατο
Φω25Β Μια ναζιαρα προσδιοριζομενη ως Λατινα με ακαποτο , μετρια
**Καθως διεσχιζα τη Φωκαιας ηταν στο μπαλκονι ενος υπερυψωμενου ισογειου ενας ημιγυμνος Φεβρουαριο μηνα και εκοβε τα νυχια του στο δρομο με το χαρακτηριστικο ηχο του νυχοκοπτη να ηχει στη φωκαιας!! Ευτυχως κρατουσα ομπρελα!!
Φ59κατω δεν μ αρεσε καθολου στο προσωπο
Φ65Β μια ξανθια νταρντανα που εκτος απο το γνωστο πουτσοπιασιμο μου ριξε μια στο κωλο με ολη της τη δυναμη και σ αυτον που ηταν πισω απο μενα του ελεγε οτι θα φαει πολυ ξυλο( ε πού να περασει ο ανθρωπος!!) Ρε ουουουρτρ!!! Πολυ αερα πηρανε!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Συμπληρωνοντας jockerx και free για την ιδια ωρα εχουμε...
Φ54πανω  Αννα, μελαχροινο ομορφο πιπινι με ωραιο σωμα
Φ54κατω παχουλη αδιαφορη
Φ66Δ Κατερινα μινιον πιπινι, καταθεση , μετρια πραγματα
Φ84Β Αλινα , ξανθωπο πιπινι
Φ86Α καινουρια κοπελα κατα την τσατσα , ειχε μολις μπει στο δωματιο και δεν την ειδα
Φ86Β μελαχροινη ομορφουλα μου φανηκε πιπινα
Φ67 μετριοκαλη νταρντανα καστανοξανθη
Μονης Πδρμ πανω 2 μελαχροινα νεαρα μετρια
Φω25Α ομορφο αδυνατο μελαχροινο πιπινι αναερατο
Φω25Β Μια ναζιαρα προσδιοριζομενη ως Λατινα με ακαποτο , μετρια
**Καθως διεσχιζα τη Φωκαιας ηταν στο μπαλκονι ενος υπερυψωμενου ισογειου ενας ημιγυμνος Φεβρουαριο μηνα και εκοβε τα νυχια του στο δρομο με το χαρακτηριστικο ηχο του νυχοκοπτη να ηχει στη φωκαιας!! Ευτυχως κρατουσα ομπρελα!!
Φ59κατω δεν μ αρεσε καθολου στο προσωπο
Φ65Β μια ξανθια νταρντανα που εκτος απο το γνωστο πουτσοπιασιμο μου ριξε μια στο κωλο με ολη της τη δυναμη και σ αυτον που ηταν πισω απο μενα του ελεγε οτι θα φαει πολυ ξυλο( ε πού να περασει ο ανθρωπος!!) Ρε ουουουρτρ!!! Πολυ αερα πηρανε!!!!

Φ65Β........Προκειται για το γνωστο κομοδινο ΑΜΑΛΙΑ,που εξω πιανει πουτσους και ειναι με βλεμμα ολο υποσχεσεις.Οταν περασεις μεσα το απολυτο ξενερωμα.....μακρυα μαγκες :headbang:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Χτες το απόγευμα, επίσκεψη Έλλης 3.
Δούλευε (είναι από τον Οκτώβριο εκεί, μου είπε) η Ντιάνα. Ξανθιά ρωσίδα γκιλφ (σίγουρα 55), με πολύ σφιχτό σώμα (εξαιρείται η κοιλιά), ψηλές διχτυωτές κάλτσες και στήθος στητό, γύρω στο 2άρι.
25 ευρώ για φουλ πρόγραμμα (κάνει πρωκτικό και ελεύθερο τελειωτικό).
Βάζουμε προφυλακτικό, μιας και ακάποτα δεν κάνω, κάνει πολύ ωραίο υγρό deepthroat, γυρνάμε σε ιεραποστολικό και μόλις της ζητάω πρωκτικό το δέχεται με πολύ μεγάλη χαρά! Πρώτη φορά βλέπω τόση χαρά για κώλο! Μέσα σε 2 λεπτά είχα τελειώσει.
Πολύ καλή περίπτωση (αποκλειστικά για λάτρεις των γκιλφ), θα ξανατιμηθεί. :rockon:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Σήμερα κατάθεση στο Φυ84 (Άννα ή Πολωνέζα) και Φυ80 Μαρία η Βουλγάρα. Σταθερές αξίες.
Το ακάποτο στοματικό τείνει να γίνει default ή μου φαίνεται; Και πολύ πρωκτικό παίζει (η τσατσά αφήνει να εννοηθεί ότι είναι μέσα στην τιμή). Σκληρός ο ανταγωνισμός τελικά.

για την άννα την πολωνέζα ή την μαρία την βουλγάρα παίζει το πρωκτικό;

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
παντως εαν σε ενδιαφερει και η νελλυ απο την Σλοβενια της Αλβανιας λογω αναδουλειας εαν της δωσεις ενα 20αρικο μεσα στο δωματιο εκτος απο το στανταρ ακαποτο δινει και κωλαρακι εκει που θελει.βεβαια κινδυνευεις απο δυσσαρεστες καταστασεις για τις οποιες φημιζεται η νελλυ.Συνηθως δουλευει απογευματα στο 67.(στανταρ ακαποτο κατι που δεν αποσαφηνιζει παντα ο τσατσος και δακτυλα παντου.)

η νέλλυ δεν δουλεύει στο φυλής 71 το κάτω;

Επισκέπτης
12/02/2010-Πρωινή περιήγηση:

Φώκαιας 17 κάτω-Αλέξια.
Φώκαιας 22 κάτω-Μόνικα με τα αστεράκια.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106
Φυλής 109 κάτω-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα.
Φυλής 67-Έλενα.Ξανθιά μέτρια.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 86 άνω-Σάντρα το πιπίνι σταθερά.
Φυλής 84 κάτω-Αλεξάνδρα
Φυλής 84 άνω-Αλίνα σταθερά.Αδύνατο μελαγχροινό πιπίνι.
Φυλής 59 κάτω-Νίκη.Καινούργια κατά την τσατσά.Μελαγχροινή χαριτωμένη,κεφάτη,όχι παχιά αλλά με κάπως φαρδιά μέση.
Φυλής 59 πάνω-ΚΛΕΙΣΤΟ   
Φυλής 134 ισ-Λούνα είπε η τσατσά και έφυγα.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067

Να ενημερώσω σε χθεσινό βραδυνό πέρασμα από Πιπίνου 65Β, υπήρχε μια Γιάννα, που δεν είχε καμία σχέση αυτή της κριτικής μου από επίσκεψη τη Δευτέρα.
Η χτεσινοβραδυνή απλά δεν βλεπόταν....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom