free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
μενει και δοκιμη με τη νικολ στη φωκαιας,κλεινουν οι εκρεμμοτητες και μετα επιτελους free!!!
Φώναξε κανείς ?
μενει και δοκιμη με τη νικολ στη φωκαιας,κλεινουν οι εκρεμμοτητες και μετα επιτελους free!!!
[size=9pt]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΒΑΤΟ ή ΒΑΠΟΡΙ)[/size]
...από αυτές που γλύτωσαν του κόμη Δράκουλα των Καρπαθίων από το Galatsi της Ρουμανίας, λεπτή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια…
...]Μπάρμπο(α)ρα με περιποιημένα μαλλιά (μπούκλες) και τα Βουλγάρικα τραγούδια στο σαλόνι να της δίνουν tempo στα οργιαστικά σενάρια της
... με τα κρεμαστά στήθη της Βαβυλώνας και με ενδιαφέροντα φουσκωτό κώ(ο)λο
... γαλανοπρασινομάτα ή κάτι τέτοιο..
...γουρλωτά μάτια...
…η τρελοτσατσογριοπαλιοπουτάνα ...
Φιλαρακι λες για 1 κοπελα με μαυρη φορμα? Και εγω την ειδα την προηγουμενη εβδομαδα! Με μπερδεψε!!! Βασικα αρκετοι απορησανε!!Τετάρτη πρωί (καθυστερημένα) είχαμε :
Φυλής 80 Μαριάννα μελαχρινή, 1,80 με πλήρη εξάρτηση [size=10pt]αλλά το ενδιαφέρον μου κίνησε η πρώτη φορά που ειδα υπηρεσία νεαρότερη της εκδιδομένης[/size]
Φυλής 71 η Μπαρμπ στο γνωστό μουσικό περιβάλλον αλλά είχε κόσμο και ανέβαλα την κατάθεση
Φυλής 67 η Νέλλη
Φυλής 65κάτω η γνωστή (?) μελαχρινή με τα κουλούρια της
Φυλής 65 άνω κλειστόν
Φυλής 71 κάτω μία Λούνα σίλικον στο φουλ, πλήρες πακέτο με κουλούρι όλα στα 20 διαφημιζόταν, παρέλασε γυμνή στο σαλόνι πααααρα πολλές παροχές για να είναι αληθινές.
Φωκαίας 17 κάτω & πάνω δεν θυμάμαι από την μετριότητα
Διδύμου 8 άνω το Μιλφοκοτσιδομαράκι
Φυλής 80 Μαριάννα μελαχρινή, 1,80 με πλήρη εξάρτηση αλλά το ενδιαφέρον μου κίνησε η πρώτη φορά που ειδα υπηρεσία νεαρότερη της εκδιδομένης
η Μαρια που ξερω ειναι λεπτη καπου στο 1,70 δυαρι βυζακι.και εχει και εξτρα 10 αφιλτρο και10 πισω πορτα.το απογευμα δουλευε στο 109 κατω.εχω μπερδευτει λιγο με το Φ80
διαβαζω τις περιγραφες-αναφορες για το συγκεκριμενος σπιτι και βλεπω οτι και η μαρια αλλα και η μαριαννα ειναι μελαχρινες. ποια ειναι ποια ρε παιδια !!!
περασα απο εκει παρασκευη πρωι και ειδα μια μελαχρινη (μιας απο τις δυο ηταν λογικα) που ηταν φοβερο μωρο με κατι καλτσες ασπρομαυρες μεχρι τα γονατα.
(ειδα και την μικρα τσατσα που εχει αναφερθει).
πως θα της ξεχωρισουμε ?
-επεισης ειναι και αλλο ενα μελαχρινο στο μονης προδρομου (οροφο) (εκει στο διπλο-ξερετε) το οποιο ειναι για τα δκα μου τα γουστα ολα τα λεφτα.μπορει να εχει μικρο στηθος αλλα το σωμα της ειναι αδυνατο και αυτο στη γυναικα με τρελενει.
αλλα εχω την αισθηση οτι φοναζει απο μακρια "ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΑΤΑ".
στο προχτεσινο μου περασμα ενω παρουσιαζοταν μαζι με την συναδελφο της ενω μιλαγε περιεργαζοταν και ενα 20€
εχει κανεις εμποιρια απο τις υπερεσιες τις ??