apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την φλαμανδη εννοεις τυπε?Η Στέλλα η Βελγίδα εμφανίστηκε ρε παιδιά?
την φλαμανδη εννοεις τυπε?Η Στέλλα η Βελγίδα εμφανίστηκε ρε παιδιά?
η μαρια ειναι λεπτη μελαχροινη με μικρο βυζακι,ομορφο γλυκο προσωπο , χαμογελαστη και cool,σχετικα πετιτ σωμα,καπου στο 170cm. η μαριαννα ειναι πιο νταρντανα γυναικα,μελαχροινη,σχετικα ψηλη,θα τη ξεχωρισεις απο τους μεγαλους βυζους και προσωπο λιγο αγριο και εκφυλο+πιο εντυπωσιακη απο τη μαρια σαν πρωτη ματια.εχω μπερδευτει λιγο με το Φ80
διαβαζω τις περιγραφες-αναφορες για το συγκεκριμενο σπιτι και βλεπω οτι και η μαρια αλλα και η μαριαννα ειναι μελαχρινες. ποια ειναι ποια ρε παιδια !!!
περασα απο εκει παρασκευη πρωι και ειδα μια μελαχρινη (μιας απο τις δυο ηταν λογικα) που ηταν φοβερο μωρο με κατι καλτσες ασπρομαυρες μεχρι τα γονατα.
(ειδα και την μικρα τσατσα που εχει αναφερθει).
πως θα τις ξεχωρισουμε ?
-επεισης ειναι και αλλο ενα μελαχρινο στο μονης προδρομου (οροφο) (εκει στο διπλο-ξερετε) το οποιο ειναι για τα δκα μου τα γουστα ολα τα λεφτα.μπορει να εχει μικρο στηθος αλλα το σωμα της ειναι αδυνατο και αυτο στη γυναικα με τρελενει.
αλλα εχω την αισθηση οτι φοναζει απο μακρια "ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΑΤΑ".
στο προχτεσινο μου περασμα ενω παρουσιαζοταν μαζι με την συναδελφο της ενω μιλαγε περιεργαζοταν και ενα 20€ και ουτε που σε κοιταγε
εχει κανεις εμπειρια απο τις υπερεσιες τις ??
εχει κανεις εμπειρια απο τις υπερεσιες τις ??
Είναι ατίθασο πνεύμα η Σόνια;Ἀλκιβιάδου 16Γ Σόνια ἡ ἀτίθασος
Η Λώρη ήταν καλή στις υπηρεσίες της;Αχιλλέως 48 κάτω, η συμπαθητική νεαρά αλλοδαπή Λώρη, με την οποία έχουμε συνουσιασθεί δις εντός του Q4. Δεν καταλαβαίνει καμία λέξη, σε καμία από τις γλώσσες που ομιλούμε. Αναρωτιόμαστε εάν είναι κωφάλαλη.
Η Λώρη ήταν καλή στις υπηρεσίες της;
Κάνετε μια εκτενή αναφορά σε αυτές γιατί πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ο χώρος του δωμάτιου πως ήταν;Αχιλλέως 48 κάτω, η συμπαθητική νεαρά αλλοδαπή Λώρη, με την οποία έχουμε συνουσιασθεί δις εντός του Q4.
Είναι ατίθασο πνεύμα η Σόνια;
Γιατί; Τι σου κάνει;
Ένα πρωί της εβδομάδας που πέρασε, στο Αλκιβιάδου 16Γ είχε μια Ντιάνα η Νταϊάνα,ξανθιά όμορφη με καμπύλες-όχι παχιά, Λιθουανή κατά την τσατσά.Σοῦ... δίδει καὶ καταλαβαίνεις
Συμπληρωματικῶς τῶν ἀνωτέρω εἴχομεν έχθὲς 22.00 – 23.30
Φ95 ἰσόγειον δεξιὰ 2 νέαι, μία καστανή, μία μελαγχροινὴ
Φ95 ἰσόγειον εὐθεία Μαρία μελαγχροινὴ ὥριμος καὶ ἑτέρα νεωτέρα ἀδιάφορος
Φ95 ὄροφος λίαν λεπτὴ μελάκομος καὶ ἑτέρα ὀλιγώτερον λεπτή, ἀμφότεραι νέαι Ρουμανῖδαι
Μονῆς Προδρόμου ἄνω τὸ βασίλειον τῆς τριχομονᾶδος μὲ 2 λεπτὰς ἀθιγγανίδας καὶ τὴν εὔσωμον μελάκομον Ἄνκα
Φωκαίας 17 κάτω καστανὴ ὠραία καὶ νέα
Φωκαίας 17 ἄνω ὑπηρέτης ἀρχικῶς ἐκληφθεῖς ὡς πελάτης ὑφ΄ἡμῶν καὶ εὔσωμος μελαγχροινὴ
Φωκαίας 19 λεπτὴ ἐξωστρεφὴς ἀθιγγανὶς μὲ πεπτωκὸν στῆθος
Φωκαίας 25 ἄνω ἡ μικρόσωμος λίαν διεγερτικὴ μελάκομος Τερέζα. Ἡ φήμη τοῦ οἰκίσκου ὡς ἐπιπλοποιείου ὁλκῆς μᾶς ἀπέτρεψεν τελικῶς ἐκ τῆς εἰσόδου.
Φωκαίας 25 κάτω μελαγχροινὴ εὔσωμος
Φωκαίας 22 ἄνω 2 πόρναι μελαγχροιναί, ἡ μία ὀνόματι Ρωξάνα
Φωκαίας 22 κάτω ὁμοίως 2 πόρναι μελαγχροιναὶ
Φωκαίας 27Α μελαγχροινὴ βραχύσωμος παλαιᾶς σειρᾶς (40+) μὲ εὐμέγεθες στῆθος
Φωκαίας 27Β κάτω Ἀλβανὸς ὑπηρέτης καὶ εὔχαρις ὁλῖγον ὑπέρβαρος βραχύσωμος μελάκομος
Φωκαίας 27Β ἄνω ὑπερήλιξ Ἀλβανὸς ὑπηρέτης καὶ εὔσωμος ὑψηλὴ μελαγχροινὴ
Φωκαίας 24 (λαβύρινθος) ὥριμος ξανθὴ βραχύσωμος μετὰ φορέματος καὶ ὑποδημάτων βινυλίου
Ἀλκιβιάδου 16Α λίαν ὑπέρβαρος δι εἰδικὸν κοινὸν
Ἀλκιβιάδου 16Β ὑπερήλιξ
Ἀλκιβιάδου 16Γ Σόνια ἡ ἀτίθασος
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου από την χθεσινοβραδυνή βολτούλα! Χθες κατά τις 8 από το 66 μέχρι και το 92 επικρατούσε 1 μικρός χαμός! Κανονική παρέλαση! Κόσμος πολύς μπήκα μόνο στο 66 και στο 59! Στο 59 πέτυχα 1 μινιόν πολύ ωραιο πιπινάκι που μόνο που σε κοιτούσε ελιωνες! Μαύρα μαλλιά γύρω στο 1,60 στήθος στητό σαν λεμονάκι και πολύ καλό πατουράκι! Την ξέρει κανείς? Στο 66 ήταν η Χριστίνα με τον τσάτσο και πάλι να κάνει ανήθικες προτάσεις! χαχα! Οπότε κατηφόρισα προς τα ήρεμα τελευταία νούμερα! Στο 134 πάνω η ντενίζα με περούκα και στο 134 ισόγειο η Αννα που την έχω δοκιμάσει στο υπόγειο! Τώρα προσοχή για να μην την πατήσουμε! Στο 109 κάτω ηταν η ΜΑΡΙΑΝΝΑ του 80! Απλά με άλλο όνομα για να μας μπερδέψει! Και καλά Χριστίνα! Τεσπα! Η κατάθεση έγινε τελικά στην Αγαθουπόλεως με την Αλέξια που δεν το πολυκατέχει και με την Δώρα στο 200! Καονούργια κοπέλα αμήχανη ντροπαλή αλλά το παλεύει!Βραδινή βολτα μετά στις 10
Ο στόχος ήταν αυτή η Μαρία η βουλγάρα για να δούμε!
Φυλής 80 Άννα από Μολδαβία να απλώνει τα χέρια και να προσπαθεί να βάλει πελάτες μέσα. Τα δωμάτια όλα άδεια
[size=10pt]109 τίποτα μια Χριστίνα προς το γυφτε που αργούσε και βγαίνει με ένα μπαστούνι κρέμα .τυχερός ο συνάδελφος τον άλειψε καλά[/size]
Μαρία τίποτα και εκεί
Στο 67 περιμένουμε να βγει το μωρό .γνωστός ο τσάτσος η Νελλυ είναι όχι την τετάρτη θα είναι . ποια είναι μουγγγα κάποια στιγμή βγαίνει ο πελάτης μπερδεύτηκε και άρχισε το ποίημα τα γνωστά άφιλτρο πίσω πόρτα εντάξει την πετυχαμε .μετά από αρκετή αναμονή βγαίνει η κοπέλα απογοήτευση καστανόξανθη μέτριο ύψος δεν συγκράτησα όνομα και δεν είναι και γνωστή μου.
Τώρα μας μένει η Χριστίνα στο 69 επάνω και η Άννα στο 65 επάνω και αυτή .προτίμησα Άννα γιατί είχα καιρό να παω. λιγο κουρασμένη αλλά σε καυλώνει καλά .και τελειώσαμε κλείνοντας και το μαγαζί λογο κούρασης της Άννας
Άντε και καλό μας ύπνο!!!
Νεκρα στην φυλής λίγα πράγματα από κίνηση η κρίση κτυπάει και τα κολομερια των κοριτσιών
Αν λες αυτη που βραζιλιανοφερνει με τον ωραιο κωλο δωσε καμια πληροφορια παραπανω αν μπορεις!Προκαταρκτικα κανει καθολου ή με το καλησπερα σου φοραει την καποτα?Η κατάθεση έγινε τελικά στην Αγαθουπόλεως με την Αλέξια που δεν το πολυκατέχει