Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (28 μέλη και 238 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστα το σκέφτεσαι  ;) :2funny:
δηλ  η αναφορά  συσχετισμος  έγινε  διοτι και η Αννουλα του  134  έχει απ ΄όσο  έχει γραφτεί , την συμπεριφορά
που αναφέρθηκε  στο  Φ 65

το  χει φαίνεται το όνομα Αννουλα στα γλωσσόφιλα  ;) :o
και  το όνομα ... Νικολ  στο ξεπετο- κομοδινε  υπηρεσίες ..  :rolleyes: :2funny:

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σωστα το σκέφτεσαι   ;) :2funny:
δηλ   η αναφορά  συσχετισμος  έγινε  διοτι και η Αννουλα του  134   έχει απ ΄όσο  έχει γραφτεί , την συμπεριφορά
που αναφέρθηκε  στο  Φ 65

το  χει φαίνεται το όνομα Αννουλα στα γλωσσόφιλα  ;) :o
και  το όνομα ... Νικολ   στο ξεπετο- κομοδινε  υπηρεσίες ..  :rolleyes: :2funny:
Μιλάμε  για  την  Άννα  του  65

Αλλά  και η  Αννούλα του  134  πάνω και  κάτω  στο  200  στο  Αγ  Πέτρου και  όπου αλλού στα  γλωσοφιλλα  είναι  πρώτη  εγώ το  σταμάτησα  βεβαία αλλά  μου  έλεγε  ότι μόνο  σε  εμένα  το  κανει. Κατόπιν  από  διάφορες  αναφορές  συναδέλφων  οτι  το  κάνει  σε  αρκετούς το  έκοψα  ειδικά  τώρα με  την  γρίπη  των  γουρουνιών.

Και  καλά αυτή αν  δεν  κάνει  ακαποτα  αλλά  εάν  εμείς  που  την  φιλάμε και  κάνουμε  και  γλειψίματα  είναι  μια  αλυσίδα επικίνδυνη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ενημέρωση σήμερα πρωί.

Φυ40 - Αντριάννα τσέχα. Τα κλασσικά + κουλούρι. Φατσικά χάνει κάπως (έχω δει και καλύτερες), αλλά το σώμα είναι ΟΚ.
Μικρό βυζάκι και ταττού (χαμηλά στην κοιλιά + πόδια). Μέσα στο δωμάτιο ήταν πάντως δυναμίτης.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Μετριότης. Μεταβῆτε μόνον ἐὰν δὲν εὑρίσκετε κᾶτι καλύτερον.
οντως.μετρια και λιγο σπαστικια σε ζορισματα και κρυα.ετσι ηταν στο φωκαιας19 που την ειχα πρωτοπαρει.τα ιδια μετριοχαλια ειχε και στο στουντιο της βριλησσου 46 και πηρε πουλο γρηγορα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ειμαι ο χιστις και μολις εχυσα.......

Μετα τα οσα διαβασα για την αννα απο φ.65α πηγα να διαπιστωσω ο ιδιος τι ισχυει... επισκεψη πριν περιπου μιση ωρα,

Μπαινω στο δωματιο γδυνομαι και αναβω τσιγαρο, ερχεται το κοριτσι μας...
με πλησιαζει στο στομα και μου λεει θα με φιλας στο στομα αλλα χωρις γλωσσα... οκ λεω...
ανεβαινει απο πανω μου και αρχιζει να με γλυφει παντου ενω ταυτοχρονα τα χερια της τα ειχε στο κωλο μου φιλια κτλ...κανει ενα ζντουπ και νατη στις φρεσκοξυρισμενες μου μπαλες να τις μπουκωνει με μανια....ανεβαινει πανω και αρχιζει να με φιλαει παλι στο στομα ενω εμενα τα χερια μου εξερευνουσαν το γατακι της... ξαφνικα με βουταει με μανια και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα..... ξανακατεβαινει κατω παλι στις μπαλες...και εκει που τις γλυφει και εχω γινει τουμπανο....κανει ενα χραπ και τον ρουφαει ακαποτα.... (Για πρωτη φορα στη ζωη μου εδωσα ακαποτη πιπα σε σπιτι) ...
φοραει σκουφακι μετα ανεβαινει απο πανω...χοροπηδαει και την ωρα που ετοιμαζομαι να χυσω ευτυχως προλαβαινω και την γυρναω στα 4 ...... εκει τα ματια μου εγιναν 14 με τη θεα στην υπεροχη backdoor ...δυστηχως μετα απο 5-6 μπες-βγες πισωκολλητα τελειωσα.....

συμπερασμα ..... αψογο το κοριτσι, το μονο που θα ηθελα ρε χιστες να μου πειτε ειναι αν παιζει γενικα γλωσσοφιλα η γκομενα σε οσους εχουν παει και ακαποτο blowjob.....
ετσι ειναι με ολους.γλυφει @@,ορμαει για γλωσσοφιλα εκει που δε το περιμενεις και ζηταει τηλεφωνο.

υ.γ. γεμικα ειμαι καθαρος και μπανιαρισμενος,η αννουλα μου γλυφει τα @@,οποτε ο επομενος πελατης που θα τη φιλησει στο στομα ας μη φοβαται και τοσο πολυ... :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ετσι ειναι με ολους.γλυφει @@,ορμαει για γλωσσοφιλα εκει που δε το περιμενεις και ζηταει τηλεφωνο.

+1 (πλην του τηλεφώνου) Με ρώτησε όμως αν είμαι παντρεμένος.

Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί κατά διαστήματα δείχνει σαν να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
+1 (πλην του τηλεφώνου) Με ρώτησε όμως αν είμαι παντρεμένος.

Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί κατά διαστήματα δείχνει σαν να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Το κορίτσι έχει αρχές, δεν πάει με όποιον και όποιον!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν βέβαια αυτές οι αρχές μεταλαμπαδεύονται από παραισθησιογόνα, αυτό και μονον αυτό την κάνει πιο ηθική!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χθες βραδυ 15/12 κατα τις 22:00 :

πιπινου 65 η αλμπινα.εχει δοκιμασθει και δε λεει...οποτε το πουλο απο κει.

φ109 πανω...καμια 25αρια χρονων το πολυ,ξανθια,καλο σωμα ελαφρως ζουμπουρλουδικο,μεγαλα :tits:...τιμιοταν απο συναγωνιστες.

φ109 κατω...η αννα ειπε η τσατσα.ηταν σε δωματιο,τα αλλα δωματια αδεια και εγω μονος στο σαλονι.βγαινω λιγο να τσεκαρω το αυτοκινητο αμα ειναι οκ επειδη ειδα 2 περιεργες φατσες,μετα απο 5 λεπτα που ξαναμπηκα να δω τη κοπελα γινοταν λαικο προσκυνημα.επιστρεφω σε μιση ωριτσα...χειροτερα,μονο στο πεζοδρομιο δε καθοταν κοσμος.αποριες : ποια αννα ειναι αυτη? μελι εχει? μηπως μοιραζαν χρηματα εκει χθες? :think:  εχω την εντυπωση πως μοιραζει..παρασημα ;) :grin:

φ59 κατω..η καστανη σαμπρινα,σαλοναρισμα με υψηλο τουπε!!!

φ59 πανω...μελαχροινη μετριο υψος,γυρω στα 25,κααααλουτσικη φανηκε.πρεπει να εκατσε στο δωματιο σε συναγωνιστη κανα 20λεπτο ανετα.μονο που δε κοιμηθηκαμε στο σαλονι απο το περιμενε.

φ66....η ξανθια ρουμανα χριστινα.ετιμηθει,επιτελους της τον ακουμπησα και τελος με αυτην! μερικα δευτερολεπτα αδιαφορο παιξιμο του μικρου φιλου,1 λεπτο πιπα μετρια με δοντι,εντελως ψευτικα βογγητα,στο 5λεπτο αρχισε τα "ελα ελα"(τελειωνε δηλαδη).ομορφη-βιαστικη-ξεπετα!

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

πιπινου 65 η αλμπινα.εχει δοκιμασθει και δε λεει...οποτε το πουλο απο κει.

φ109 πανω...καμια 25αρια χρονων το πολυ,ξανθια,καλο σωμα ελαφρως ζουμπουρλουδικο,μεγαλα :tits:...τιμιοταν απο συναγωνιστες.

φ109 κατω...η αννα ειπε η τσατσα.ηταν σε δωματιο,τα αλλα δωματια αδεια και εγω μονος στο σαλονι.βγαινω λιγο να τσεκαρω το αυτοκινητο αμα ειναι οκ επειδη ειδα 2 περιεργες φατσες,μετα απο 5 λεπτα που ξαναμπηκα να δω τη κοπελα γινοταν λαικο προσκυνημα.επιστρεφω σε μιση ωριτσα...χειροτερα,μονο στο πεζοδρομιο δε καθοταν κοσμος.αποριες : ποια αννα ειναι αυτη? μελι εχει? μηπως μοιραζαν χρηματα εκει χθες? :think:  εχω την εντυπωση πως μοιραζει..παρασημα ;) :grin:

φ59 κατω..η καστανη σαμπρινα,σαλοναρισμα με υψηλο τουπε!!!

φ59 πανω...μελαχροινη μετριο υψος,γυρω στα 25,κααααλουτσικη φανηκε.πρεπει να εκατσε στο δωματιο σε συναγωνιστη κανα 20λεπτο ανετα.μονο που δε κοιμηθηκαμε στο σαλονι απο το περιμενε.

φ66....η ξανθια ρουμανα χριστινα.ετιμηθει,επιτελους της τον ακουμπησα και τελος με αυτην! μερικα δευτερολεπτα αδιαφορο παιξιμο του μικρου φιλου,1 λεπτο πιπα μετρια με δοντι,εντελως ψευτικα βογγητα,στο 5λεπτο αρχισε τα "ελα ελα"(τελειωνε δηλαδη).ομορφη-βιαστικη-ξεπετα!
Μακρια απο το κομοδινο του 109πανω αδελφια μονο στο ματι αξειζει μεσα ειναι μπαζο με ενα κιλο κρεμα στο νιμου 

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Εγώ πάντως μιλάω για την Άννα από Φυλής 65 το πάνω.Τώρα που το σκέφτομαι και η Άννα από Φυλής 134 υπόγειο μου έσκαγε φιλάκια την τελευταία φορά.Λες να είμαι τόσο ομορφάντρας και να μη το ξέρω ? Θα το πω της γυναίκας μου να ζηλέψει. ! !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επιτελους!! :sunglasses:

Επισκέπτης
φ109 πανω...καμια 25αρια χρονων το πολυ,ξανθια,καλο σωμα ελαφρως ζουμπουρλουδικο,μεγαλα ...τιμιοταν απο συναγωνιστες.
Μακρια απο το κομοδινο του 109πανω αδελφια μονο στο ματι αξειζει μεσα ειναι μπαζο με ενα κιλο κρεμα στο νιμου 
Είναι η Στέλλα η Αλβανίδα από Μεταξουργείο;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

πρωινή βάρδια, περίπου γύρω στις 11.30’

[size=9pt]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟ[/size]
:zfuck:
Λούνα από την Ιταλία της Βουλγαρίας με χορευτικό κώ(ο)λο και συνωμοτικό ύφος, σχετικά ψηλή, μάλλον λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται), αλλά με υπηρεσίες λιγότερες από αυτές που χρειάζονται οι συνάδελφοι (έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι περισσότεροι)

[size=9pt]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΒΑΤΟ ή ΒΑΠΟΡΙ)[/size]
:2on1:
Δύο κοπέλες από την μπουρδελοσφηγκοφωλιά του Φυλής 95
... μια γεματούλα με γυαλιά δασκάλας και μια αδυνατούλα Ρουμανοτσιγγάνα (Μιχαέλα) από αυτές που γλύτωσαν του κόμη Δράκουλα των Καρπαθίων από το Galatsi της Ρουμανίας, λεπτή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:pipa1:
Μπάρμπο(α)ρα με περιποιημένα μαλλιά (μπούκλες) και τα Βουλγάρικα τραγούδια στο σαλόνι να της δίνουν tempo στα οργιαστικά σενάρια της

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ[/size]

το όμορφο έπιπλο από Φωκαίας 25 όροφος  :cheesy:

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:tits:
ψευτο-Βανέσσα από Φυλής 59 ισόγειο και ενίοτε όροφο μελαχρινή χωρίς τα extensions, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα με τα κρεμαστά στήθη της Βαβυλώνας και με ενδιαφέροντα φουσκωτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:sunglasses:
Άννα η ποντικοΠωλονέζα ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γαλανοπρασινομάτα ή κάτι τέτοιο, σχετικά μέτρια σε όλα της (ύψος, βυζιά υπηρεσίες) αλλά συμπαθητικό και καυλιάρικο κώ(ο)λο.

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 80[/size]
;)
Μαρία από την Βουλγαρία της Βουλγαρίας

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 69 ΟΡΟΦΟΣ[/size]

Χριστινάκι  ;)

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 69 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]

η ξανθιά με τα (κάπως) γουρλωτά μάτια

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ[/size]

νέα κοπέλα ξανθιά στη θέση της Όλγας (παλαιότερα Λολίτα)

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 19 [/size]

η Μαρίνα μας   ;)

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ[/size]

νέα μελαχρινή γεματούλα κάπως (Βουλγάρα ? )

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]

η τρελοτσατσογριοπαλιοπουτάνα ...  :2funny: :2funny: :2funny:

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εκτος απο χριστινα στο φυλλυς 69 κσερετε καπιοα αλλη που να κανει 69 χορισ παραπανο χρηματα??

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
karaflas1986 για 69 υπάρχει και η Κατερίνα στο Φυλής 200 πρωί.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εκτος απο χριστινα στο φυλλυς 69 κσερετε καπιοα αλλη που να κανει 69 χορισ παραπανο χρηματα??

στο 71 κατω συνηθως απογευμα βρισκεις την ελενη ή ιονελα.ειναι η ιδια κοπελα.

επισης η μαρια που λεει ο μεγας φαρκελι στο 80 πρεπει να αφηνει γλειψιμο.

γενικα γλειψιμο αφηνουν πολλες στο 20αρικο

εμπρος στο δρομο που ανοιξε ο σκορπιος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom