Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (4 μέλη και 102 επισκέπτες)

theios_vasilis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα ερθω σχολη σημερα καυλεα!! πιτσιλα αγορι μου

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Οχι ονομα δεν θυμαμαι αλλα ηταν ενα μελαχρινο με 2-3 κιλακια παραπανω. Γλυκουλα φανηκε και θα την πιτσιλαγα αλλα ηθελα κατι πιο αγριο, πιο προστυχο και οπως λεσ και εσυ ΠΙΟ ΑΤΑΚΤΟ

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Να αναφερω ενα μπουρδελο για το οποιο τοσο καιρο που ειμαι στο site νομιζω οτι κανεις δεν εχει μιλησει. Μενανδρου 45 (καθετη στην Πειραιως) αν θυμαμαι καλα (διπλα στο ΙΚΑ) πισω απο την Ομονοια. Κατα τις 16:00. Μαυρη καλουτσικη με ωραιο κωλαρακι. 15 ευρω
Χωρος παρακμιακος, χωρις ομως να βρωμαει. Στο σαλονι παρακμιακοι (λαθρο)μεταναστες. Φατσες πολυ τριτοκοσμικες. Κρινω οτι αυτο το σπιτι απευθεινεται στο γκετο της περιοχης η σε σκληροπηρυνικους με εθνικ ανησυχιες.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το μπουρδελο αυτο (Μεναδρου 45) ειναι ισως απο το πιο παλια της Αθηνας.  Παλαιοτερα ειχε καταπληκτικα MILF και τωρα μονο μαυρες εχω δει, καποιες πολλη ωραιες για τους φαν αλλα δυστυχος πελατες μονο κατι λερες αραβες/κουρδοι και πακιστανοι.  Μια φαση που ετυχε σ'εμενα οταν περιμενα στο σαλονι ηταν να χτυπησει το κινητο του κουρδο ενω γαμουσε το απαντησε!!  :2funny:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Τί εννοείς "το δαχτυλάκι χαλάει πολύ";
καλησπερα αν αναφερομαστε στην ιδια η κοπελα πηγε να μου βαλει δαχτυλο.ειναι απο αυτες που νομιζουν οτι στον αντρα αρεσει να του χωνουν διαφορα.οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν αυτοι.παντως εμενα δεν μου αρεσει γι'αυτο και με χαλασε.

Επισκέπτης
παρακμιακοι (λαθρο)μεταναστες. Φατσες πολυ τριτοκοσμικ ες. Κρινω οτι αυτο το σπιτι απευθεινετα ι στο γκετο της περιοχης η σε σκληροπηρυν ικους με εθνικ ανησυχιες.
----
Εeeee , Soul Makosssa ----
Mossoma  Mossoma
a - MUNA - yeye  , a - MUNA - yeye  .κλπ

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
παρακμιακοι (λαθρο)μεταναστες. Φατσες πολυ τριτοκοσμικ ες. Κρινω οτι αυτο το σπιτι απευθεινετα ι στο γκετο της περιοχης η σε σκληροπηρυν ικους με εθνικ ανησυχιες.
----
Εeeee , Soul Makosssa ----
Mossoma  Mossoma
a - MUNA - yeye  , a - MUNA - yeye  .κλπ

Τι ειναι αυτο?
Παραδοσιακο τραγουδι απο τη Νιγηρια?

Επισκέπτης
¨οχι ακριβώς αρχηγέ..
είναι το θρυλικό παλιό  "Soul Makosssa"  του Manu  Dibango
Βγήκε προ ετών και σε νέα dance εκδοχή και το έπαιξε και στην  Ελλάδα
όταν είχε έρθει  για συναυλία
( δεν γνωρίζω , αν μετά ήταν καλεσμένος σε,  πίσω από Δημαρχείο, Μενάνδρου
ή Κων/ πολεως  ...!).

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα αν αναφερομαστε στην ιδια η κοπελα πηγε να μου βαλει δαχτυλο.ειναι απο αυτες που νομιζουν οτι στον αντρα αρεσει να του χωνουν διαφορα.οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν αυτοι.παντως εμενα δεν μου αρεσει γι'αυτο και με χαλασε.

OK,χρήσιμη πληροφορία.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλησπερα.Σημερα λιγο πριν τις 7 στο γνωστο μπουρδελο στο βενζιναδικο στη φυλης  η Ρενατα , πολυ καλη στο δωματιο.Αν ενδιαφερεστε για κοπελα που γουσταρει χαδια και καβλωνει δοκιμαστε την. :boobies:

asscum

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Κατά της 9,30 σήμερα πήγα στην Αλκιβιαδου 16Α ψάχνωντας την Τανια να την δοκιμασω (πρωτη φορά εκεί) αλλά η τσατσα ειπε (δεν καταλαβα κ καλά)ότι εκλεισαν για σήμερα? έτσι πηγα παραδίπλα στο 16Γ κ ήταν η Ζανα η κάπως ετσι. milf γύρω στα 45-50 πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της σκέτη καυλα αποψή μου.Ευγενικότατη στο δωμάτιο δε βιαζότανε - ακαποτο τσιμπούκι(γλειψιμο αρχιδιών) -  κωλαρακι (σφιχτό)-τελείωμα ωπου θες!!! ΜΟΝΟ 20 ευρω. Μου φαινετε θα γίνω τακτικος πελάτης εκεί... (ευχαριστω το μελος kojak για τις πληροφοριες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
γεια σε ολους τους πιτσιλιστες...καταθεση σημερα στη Ρενατα κατα τις 9.Παιδια ειναι απο τις πιο ξενερωτες στο χωρο,αν και ειναι πολυ καυλα.Πιπα μετρια,συμμετοχη σχεδον τπτ...αυτα τα λιγα για σημερα!!! :dancing:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου δώσει λίγες πληροφορίες για studio 60 βριλησσου δεν βλέπω να υπάρχει καν στην λίστα!!

Επισκέπτης
Αδέρφια τα σέβη μου!!
   Χτες βρέθηκα ( τυχαία πάντα ε? ) στη Φυλλης κατά τις 19.30 και πως μου έκανε κλικ και πέρασα το κατώφλι της πόρτας ( μεγάλη πότρα θα διαβείς που λένε )με το Νο 66 Η 66Α.εκεί ήταν ένα ατίθασο πορνίδιο Έλενα την έλεγαν Αλβανιδούλα μάλλον.Καλά τι ατίθασο κορμί!!! Με το που μπήκε στο δωμάτιο ριχνει ένα σάλτο και χωρις πολλά μου φορά το αδιάβροχο και με καβαλάει στεγνά και ξεκινάει ενα Ροντέο ώρε μάνα μου.Μετά γυρνά σε ιεραποστολική στάση και να κάνει σαν λυσασμένο.Τέτοιο πάθος για την δουλειά ρε αδέλφια? Το ευχαριστήθηκα έτσι από κάτι άλλες που είναι αγάλματα το μικρό ήταν φωτιά.
Αδερφέ Πιτσιλιστί ξέρουμε κάτι παραπάνω για την γκόμενα?
Περιμένω ενημέρωση μια και είσαι με MASTER στο αντικείμενο!!

Καλό απόγευμα αδέρφια
φιλαρακι ι ελενι ειανι πολι τρελιαρα!οποτε παμε εμεισ...αρχιζει και μας κανει ταρζανιεσ....μασ χαιδεθευει τα εργαλεια...σκαρφαλονει στιν αγκαλια μας...ειναι τρελαμενο το μικρο ατακτο πορνιδιο!οσο για κατι παραπανο δεν ξερο τι γινετε...και επισισ δεν τιν εχο πιτσιλισει ποτε!πρεπει να δοκιμασουμε....αφου εγρινεις και εσι..!χεχε!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Κατά της 9,30 σήμερα πήγα στην Αλκιβιαδου 16Α ψάχνωντας την Τανια να την δοκιμασω (πρωτη φορά εκεί) αλλά η τσατσα ειπε (δεν καταλαβα κ καλά)ότι εκλεισαν για σήμερα? έτσι πηγα παραδίπλα στο 16Γ κ ήταν η Ζανα η κάπως ετσι. milf γύρω στα 45-50 πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της σκέτη καυλα αποψή μου.Ευγενικότατη στο δωμάτιο δε βιαζότανε - ακαποτο τσιμπούκι(γλειψιμο αρχιδιών) -  κωλαρακι (σφιχτό)-τελείωμα ωπου θες!!! ΜΟΝΟ 20 ευρω. Μου φαινετε θα γίνω τακτικος πελάτης εκεί... (ευχαριστω το μελος kojak για τις πληροφοριες)
εισαι σιγουρος οτι ειναι γυναικα??
Εκει παντα δουλευαν γεροτραβελια.

Επισκέπτης
ι νιχτα τισ ακολασιας....μια νιχτα γεματη ευχαριστισι και ιδονι στο πολιποθιτο μεταξουργειο...οι μαχιτες ....οι ιχνιλατες τισ δοξασμενις  καυλας ξεχιθικαν στα σοκακια τις τιμοριας!!!
ειχα τιν τιμι να σινοδευτο σιμερα απο τουσ δοξασμενουσ σιναγονιστες και moderator του αγαπιμενου μας foroum στα αβισαλεα σοκακια τις διαιρουμενισ ιδονις...
οι μονες που πιστευο σιμφονα με τιν γνομι μου παντα...πος θα πιτσιλουσα ιταν ...
1)σανδρα στο κολονου και λεονιδου γονια
2)χριστινα στο κατερινοσπιτο,πολι γευστικο πορνιδιο που ξιπναειτις ατακτεσ διαθεσεις καθε μπουρδελιαρι...σιναγονιστες ομος που τιν εχουν πιτσιλισει βαζουν 0 στα 10....οσο ομορφι ειναι τοσο χαλια περοοιποιησι κανει...διστιχος γι αυτιν γιατι χαλαει τιν φιμι του μαγαζιου..κατερινα βαλε το χερακι σου τσαχπινα μου και φτιαξε τα πραγματα!
3)ελενιτσα στο ιασονος 19α!πολι καυλιαρικο κοντοπουτανο.....
και τελος και καλιτερο οπου πιτσιλισαμε το ιασονος 20α!!!!
με ολι μου τιν ταπινοτιτα θα ιθελα να πο πος το σπιτι πραγματικα εινια απο τα καλιτερα τις περιοχισ..καταρχιν ειναι καθαρο και καταδευτερον ι κιρια ελευθερια ειναι ευγενεστατι..αρκει να ειναι και ο αλοσ καλος ...να μιν ειναι κανασ μεθισμενοσ κτλ....εκει περνουνε ποδι μετα απο τιν κ.ελευθερια!επιτελουσ γιρισε ι μαρινα το αστερι μας!πολι καλο ατακτο πονιρο πολονεζακι....με μπεμπικιστικο βελουδινο δερματακι!πολι καλι απο περοιπησι και ευγενεστατι!αξιζει ενα πιτσιλισμα σιναγονιστες!το σινιστο ανεπιφιλακτα!
ευχαριστο τιν καυλοπαρεα που μου χαρισε μια απιστευτι μερα!!!να στεολοι καλα ρε μακγες!!!!παντα τετια να εχουμε!!!μπουχαχαχαχα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom