theios_vasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πιτσιλιστης.. μεγας χιστις!!!
καυλεααααα θεια βασιλι....που εισαι???ποτε θα παμε να πιτσιλισουμε αγορι μου??ακομα να φιγισ για μαθιμα???πιτσιλιστης.. μεγας χιστις!!!
καλησπερα αν αναφερομαστε στην ιδια η κοπελα πηγε να μου βαλει δαχτυλο.ειναι απο αυτες που νομιζουν οτι στον αντρα αρεσει να του χωνουν διαφορα.οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν αυτοι.παντως εμενα δεν μου αρεσει γι'αυτο και με χαλασε.Τί εννοείς "το δαχτυλάκι χαλάει πολύ";
παρακμιακοι (λαθρο)μεταναστες. Φατσες πολυ τριτοκοσμικ ες. Κρινω οτι αυτο το σπιτι απευθεινετα ι στο γκετο της περιοχης η σε σκληροπηρυν ικους με εθνικ ανησυχιες.
----
Εeeee , Soul Makosssa ----
Mossoma Mossoma
a - MUNA - yeye , a - MUNA - yeye .κλπ
καλησπερα αν αναφερομαστε στην ιδια η κοπελα πηγε να μου βαλει δαχτυλο.ειναι απο αυτες που νομιζουν οτι στον αντρα αρεσει να του χωνουν διαφορα.οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν αυτοι.παντως εμενα δεν μου αρεσει γι'αυτο και με χαλασε.
φιλαρακι ι ελενι ειανι πολι τρελιαρα!οποτε παμε εμεισ...αρχιζει και μας κανει ταρζανιεσ....μασ χαιδεθευει τα εργαλεια...σκαρφαλονει στιν αγκαλια μας...ειναι τρελαμενο το μικρο ατακτο πορνιδιο!οσο για κατι παραπανο δεν ξερο τι γινετε...και επισισ δεν τιν εχο πιτσιλισει ποτε!πρεπει να δοκιμασουμε....αφου εγρινεις και εσι..!χεχε!!Αδέρφια τα σέβη μου!!
Χτες βρέθηκα ( τυχαία πάντα ε? ) στη Φυλλης κατά τις 19.30 και πως μου έκανε κλικ και πέρασα το κατώφλι της πόρτας ( μεγάλη πότρα θα διαβείς που λένε )με το Νο 66 Η 66Α.εκεί ήταν ένα ατίθασο πορνίδιο Έλενα την έλεγαν Αλβανιδούλα μάλλον.Καλά τι ατίθασο κορμί!!! Με το που μπήκε στο δωμάτιο ριχνει ένα σάλτο και χωρις πολλά μου φορά το αδιάβροχο και με καβαλάει στεγνά και ξεκινάει ενα Ροντέο ώρε μάνα μου.Μετά γυρνά σε ιεραποστολική στάση και να κάνει σαν λυσασμένο.Τέτοιο πάθος για την δουλειά ρε αδέλφια? Το ευχαριστήθηκα έτσι από κάτι άλλες που είναι αγάλματα το μικρό ήταν φωτιά.
Αδερφέ Πιτσιλιστί ξέρουμε κάτι παραπάνω για την γκόμενα?
Περιμένω ενημέρωση μια και είσαι με MASTER στο αντικείμενο!!
Καλό απόγευμα αδέρφια
εισαι σιγουρος οτι ειναι γυναικα??Κατά της 9,30 σήμερα πήγα στην Αλκιβιαδου 16Α ψάχνωντας την Τανια να την δοκιμασω (πρωτη φορά εκεί) αλλά η τσατσα ειπε (δεν καταλαβα κ καλά)ότι εκλεισαν για σήμερα? έτσι πηγα παραδίπλα στο 16Γ κ ήταν η Ζανα η κάπως ετσι. milf γύρω στα 45-50 πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της σκέτη καυλα αποψή μου.Ευγενικότατη στο δωμάτιο δε βιαζότανε - ακαποτο τσιμπούκι(γλειψιμο αρχιδιών) - κωλαρακι (σφιχτό)-τελείωμα ωπου θες!!! ΜΟΝΟ 20 ευρω. Μου φαινετε θα γίνω τακτικος πελάτης εκεί... (ευχαριστω το μελος kojak για τις πληροφοριες)
ι ζανα ειναι γιναικα....!!!!αλλα ειναι μιλφ...εισαι σιγουρος οτι ειναι γυναικα??
Εκει παντα δουλευαν γεροτραβελια.