Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (4 μέλη και 87 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Περασα και εγω  μια βολτα αποψε απο Φυλης και στο Φωκαιας 25Β ηταν η Αντελα πιο ομορφη απο ποτε. Κατα τις 11 το βραδυ εκνευριστικη αναμονη στα περισοτερα μαγαζια για να δεις το εμπορευμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχα ρε pitsilisti σήμερα που έπαιζε η πανάθα τελικό ρε τρελέ! Η Σβέτα ήταν αυτή η ψηλή που ήταν και στο Βριλησού 60???

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
πιτσι αγορι μου για αλλη μια φορα η ενημερωση σου γραφει ιστορια.keep going

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
καλα ρε σεις εχετε μπλοκακια και τα σημειωνετε ολα αυτα?τευτερια?εχετε μνημη ελεφαντα και τα θυμαστε?τι να πω respect.....εβγε

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σε μπλοκακια με την επιγραφη ΣΟΛΙΝΤ απ' εξω.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Όπως τα είπε και ο αυτοκράτορας της καύλας πιτσιλιστής. Είχαμε αρρωστήσει εχτές δεν κρατιομασταν. Να σημειωσω οτι πριν παμε φυλης περασαμε τυχαια και απο την οδο Δευκαλιωνος για την οποια δεν ηξερε ο πιτσι τι παιζει. Οποτε λεω στον πιτσι να κανουμε μια σταση και βουρ για το διαμερισμα της δευκαλιωνος 63. εκει μας ανοιξε μια κυρια μαλλον η τσατσα πρεπει να ηταν και μας ειπε οτι ειναι ανοιχτο μεχρι τισ 8. Ας περασουμε και στα της Φυλης. Γενικα πολυ μετρια πραγματα οπως φαινεται και απο την περιγραφη του πιτσι. Η μονη που αξιζε ηταν η Σβετα απο Ουκρανια. Μιλαμε η γκομενα ειναι επιπεδου πορνοσταρ. Ειναι θεομουνο πολλων κυβικών πανύψηλη πανω απο 1.80 αλλα μακαρι να εκανε παραπανω περιποιηση δεν τη χορταινεις τετοια γκομενα. Μου ειπε πως παιζει να παει σε στουντιο δεν ηξερε σε ποιο μακαρι εκει να κανει και καλυτερη περιποιηση. Αυτα για τη Σβετα. Να πω και για το 71Β δεν ήταν η καυλιάρα τσατσα η μαυρομάλλα η Ευα αλλα μια γριετζω και ειχε μια κοπελα 17χρονων οπως ειπε που σιγά μην ηταν τοσο αλλα οχι και πολυ μεγαλυτερη καμια 20αρα την εκανα και το ονομα της ηταν Αλεξ από την Ισπανια. Και αναρωτιεμαι για την τσατσα. Κυρα μου κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να σε πανε μεσα? Πες τουλαχιστον οτι ειναι 18 αφου ετσι και αλλιως μεγαλυτερη ειναι.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
ρε πιτσι και μπουρδελιαρη ειστε φοβεροι...αλλα δεν μου ειπατε απο Μεταξουργειο και γυρω παιζει κανενα ατακτο πουτανιδιο??Ριξτε τα φωτα σας...

Επισκέπτης
ρε πιτσι και μπουρδελιαρη ειστε φοβεροι...αλλα δεν μου ειπατε απο Μεταξουργειο και γυρω παιζει κανενα ατακτο πουτανιδιο??Ριξτε τα φωτα σας...
φιλε και σινεμπουρδελιαρι καλισπερα!!!απο μεταξουργειο καυλεα μου ειναι πεσμενα τα πραγματα με τιν διαφορα να κανουν ελαχιστα ατακτα πορνιδια!!!οπος εχεις ακουσει εδο μεσα στα τοπ ειναι το κατερινακι μας με τιν καλιτερι περοιποιισι!μετα ερχονται οι αλλες....εγο θα σου σινιστουνα να πιτσιλουσεσ ελενι απο ρουμανια...μεσαμεσονιχτιες βαρδιες στο ιασονος 19α...ειναι δοκιμασμενι απο πολουσ σιναγονιστες και αξιζει πολι σπερμα...επισισ περιμενο ακομα τιν αφιξι τισ μαρινας στο 20α οπου με τα λεγομενα τισ ευγενεστατις φιλτατις τσατσας ειναι αστερακι....θα δειξει ομος....α ξεχασα να σου πο...παιζει και ι σαντρα στο 20β οπου σιναγονιστες λενε οτι εινια μια χαρα απο περοιποιησι...αν ξερει καπιος αλλος σινεμπουρδελιθαρις ασ δοσει τα φοτα του να βοιθισουμε το φιλαρακι!!!

Επισκέπτης
καλα ρε σεις εχετε μπλοκακια και τα σημειωνετε ολα αυτα?τευτερια?εχετε μνημη ελεφαντα και τα θυμαστε?τι να πω respect.....εβγε
οχι απλο μπλοκακι.....με τοσα ατιθασα και παμπονιρα πορνιδια πρεπει να εχουμε μπλοκαρα και οχι μπλοκακι!μπουαχχαχαχαχα!!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Φιλε εγω που εχω φαει το Μεταξουργειο με το κουταλι (επειδη δυσκολα παω πριν τα μεσανυχτα και ειναι ολα κλειστα) εχω να πω οτι αν μπορεις να πας Φυλης μη το σκεφτεσαι καθολου. Στο Μεταξουργειο οι καλες ειναι σαν αυτες που αποριπτεις στη Φυλης.
Στη Φυλης οτι και να γινει σιγουρα θα βρεις 4-5 που τις γαμας ανετα.

Τη Σαντρα πχ την εχω παρει και ειναι καλη αλλα ο χωρος ειναι ψιλοαπαραδεκτος.

Με λιγα λογια να εισαι ευχαριστημενος αν πετυχεις καποια που απλως δε θα σε νευριασει-ξενερωσει-απογοητευσει.

Επισκέπτης
Πιτσιλιστή έδωσες ρέστα !! Respect... Φίλε μπουρδελιάρη αν ανατρέξεις 1-2 σελίδες πιο πίσω θα βρεις την απάντηση για την Σαββίνα.Thanx! Είχα βέβαια την υποψία ότι ήταν τρανς αλλά τα παιδιά με καθησύχασαν  ;)
τιν ειδα ρε αγορινα τιν απαντισι σου!!!παντος οταν ξαναπας στιν σελινα πιαστις λιγακ ιτο κολαρακι απο μενα....χαχαχαχα μπουαχαχαχ!!!ετσι τιν χαιρεταο εγο..το προτο πραγμα που θα κανο οταν τιν δο...και γουσταρει το ατακτο πορνιδιο...χαχα!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Εγω συγκεκριμενα οχι μονο μπλοκακι αλλα εχω κανει και αρχειο στον Υπολογιστη οπου περιλαμβανει οτι εχω κανει και δει τα τελευταια 5 χρονια.

Επισκέπτης
Εγω συγκεκριμενα οχι μονο μπλοκακι αλλα εχω κανει και αρχειο στον Υπολογιστη οπου περιλαμβανει οτι εχω κανει και δει τα τελευταια 5 χρονια.
o pisoxostis ειναι μεγαλο respect εδο μεσα!!!ειναι ο πιο μαχιμος καυλιαρις που εχο γνορισει...ειναι μεγιστος  γνοστις στα σοκακια του μεταξουργειου και φιλις....δεν κρατιετε ο χιστις!!!χεχε!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
o pisoxostis ειναι μεγαλο respect εδο μεσα!!!ειναι ο πιο μαχιμος καυλιαρις που εχο γνορισει...ειναι μεγιστος  γνοστις στα σοκακια του μεταξουργειου και φιλις....δεν κρατιετε ο χιστις!!!χεχε!!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Πιτση.
Και εσυ εισαι πολυ δυνατος στο σπορ.
Τη Φυλης την ειχα παραμελησει εδω και κανα χρονο και ειχα χασει λιγο τη μπαλα. Το τελευταιο μηνα εχω ξαναρχισει και βλεπω να χαιρετω το Μεταξουργειο οριστικα.
Αν συνεχισω ετσι σε κανα 2 μηνες θα εχετε τρελες ενημερωσεις απο Φυλης. Μεχρι στιγμης δυνατες αναφορες εχω κανει περισοτερο για Μεταξουργειο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μαγκες και συνμουρδελιαρηδες καμια πρωινη ή απογευματινη βαρδια  γνωριζουμε σημερα?Ισως δεν ειναι οι ιδιες που δουλευουν Κυριακη ή κανω λαθος?

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Η Εύα η τσατσά έχει πάρει μεταγραφή για το στούντιο Ισμήνης 2!Επίσης να πω πως η Γκλόρια-αν είναι αυτή που λέω-κάνει φοβερό κρεβάτι.Έχει και σκουλαρίκι στο μουνόχειλο!!!

Επισκέπτης
Γεια σου ρε pitsi με τις μπουρδελότσαρκές σου! Κάθε μπουρδέλο στην Αθήνα πρέπει να βάλει την προτομή σου σε άγαλμα και να την έχει στο κεντρικό σαλόνι! Από κάτω η επιγραφή " Pitsi: Ο μεγάλος μας ευεργέτης"!!! Εσύ τα έχεις χτίσει αυτά τα μαγαζιά καβλέα μου!

Πάντως για το 17χρονο που είπες... καλά... αν κατάλαβα καλά βγήκε η τσατσά και ανακοίνωσε ότι είναι 17? Στην στενή θέλει να την βγάλει?
τα σεβοι μου στο μεγαλιτερο μιστι(απο ολες τισ αποψεις)...του φορουμ!!!ιποκλινομαι αφεντι στιν εμπιρια σου και σε δοξαζο!!!οστε ναι λοιπον ι τσατσα βγικε στο σαλονιι και ελεγε οτι ι κοπελα ειναι καινουρια και ειναι 17 χρονον απο ισπανια!ελεοσ!!!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
ευχαριστω ρε πιτσι και πισω...το λεω αυτο γιατι εχω βαρεθει τη Φυλης και λεω να αλλαξω τη συνηθεια!!!

Επισκέπτης
παντος φιλις αδερφε μου ειναι ι καλιτερι περιοχι για τον πλιρομενο εροτα του εικοσαρικου.....δε θα βρεις καπου καλιτερα....

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, άκουσα πως παίζει νέο αίμα Αλκαμένους και Περγάμου στη βραδυνή βάρδια. Εχει πάει κανείς πρόσφατα να μας πει εντυπώσεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom