stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Για ποια χριστινα λες, Για το 69 πανω την Σχιστοματα??
Για την αλβανιδα με την κωλαρα,που δουλευει κ στο 66 θα λεει...Για ποια χριστινα λες, Για το 69 πανω την Σχιστοματα??
οχι αυτην στο 69,αυτη ειναι οκ.Για ποια χριστινα λες, Για το 69 πανω την Σχιστοματα??
χθες τεταρτη 14/10 βραδυνη βαρδια :
πιπινου 65 η αλμπινα,πολυ προκλητικη και με λαγνο βλεμμα.
φ...
που δινει και γκροβερ με πολυ ωραια εσωρουχα. το πρωι ηταν η αννα η ξανθια ρωσσιδα απο φ134 ισογειο.
pitsis τα παιρνει στη μαπα κανονικα ???μιασ και ι καυλα βαραει κοκινα ειπα να περασο για μια ακαποτι τσιμπουκια στο λιοσιον 91!
παραδοσιακο ακαποτο σπιτι!
πιτσιλιοταν εκι μια βουλγαρα αδινατουλα!δε θιμαμαι ονομα!ειναι στιν απογευματινι βαρδια!
μπενο στο δοματιο και μιασ που ειχα μεγαλι καυλα και ιθεελα να χισο κατευθειαν μεχρι να ερθι το πορνιδιο στο δοματιο τιν παλιδρομουσα και το πεοσ μου ειχε αιματοθει και τα φλοκια ειχαν ανεβει και ειχαν σισορευτι στι βαλανο ετιμα να εκτοξευτουν!
αρχισε ι ατακτι πορνι τιν ακαποτι τσιμπουκοδρομια ,μου τον παλινδρομισε και λιγο και τα φλοκια εκτοξευτικαν στα μαλια τισ!γεμισαν ασπρα χισια.!
δε τα περνι χιστι μου !απλα ιταν ενα ατιχεσ σιμβαν!χεχε!πορνοατιχιμα!pitsis τα παιρνει στη μαπα κανονικα ???
επιδι εμινεσ αμπαλοσ γιαφτο,ο ιετοσ σε προδοσε κε το ερικσεσ εξοΒρεθηκα στην Λιοσιων σαβαβτο μεσημερι και μεχρι να περασει το λεοφωρειο εριξα μια γρηγορη ματιά :
Βεργας 2: μελαχροινη ξεδοντιαρα ΒΛΚΠ, που ξυνισε εμφανως αφου δεν περασα.
Βεργας 6Α : Ξανθια πληθωρικη βυζαρου, milf με λευκο baby doll και μαυρες μποτες.
Βεργας 6Β: Εντυπωσιακη γαζελα, με ωραιο σωμα και λευκο σετ εσωρουχων, Αυτοπαρουσιαστηκε με πολυ καλά ελληνικά.
Εξηκιου 20: Ελενα, η γνωστη απο το internet οπως ειπε χαρακτηριστικα η τσατστα. Ελληνιδα κατα δηλωσην, μελαχροινη, με πλουσιο στηθος, κοκκινα προστυχα εσωρουχα. Αξιοπροσεκτη παρουσια.
θα ισεπεοντοπε,οποτε πρεπι να ερθι το εσκαν να σε αποκλισιΔεν ξερουμε ακομα.
Ειναι νωρις........
Αυτο ητανε προθερμανση.
Το ματς ειναι το βραδυ............
ετσι! οι μεγαλες ομαδες παιζουνε μπαλλα βραδακι με τους προβολειςΔεν ξερουμε ακομα.
Ειναι νωρις........
Αυτο ητανε προθερμανση.
Το ματς ειναι το βραδυ............
Μπάς και καποιος απ τους πολυπράγμονες συναγωνιστές γνωρίζει αν και που παιζει η Βικυ του Διδύμου 8Β(το ισόγειο) πρωινή;
την εχω παρει 2 φορες,την1η ημουν ο τελευταιος στη βαρδια της και μαλλον γι'αυτο μου εδωσε παραπανω χρονο,τη δευτερη δεν προλαβα να τελειωσω,και καλα την επιασε βηχας περιπου στο 10λεπτο.παντως ειναι θεομουνο,το βλεπεις και τρως ηττα.για μενα ειναι αδυνατο να μην το παρω αν το δω μπροστα μου.αλλα δε θα το ξαναδω γιατι ειναι ο ορισμος της ξεπετας.την ειδα οτι βαζει ταξιμετρο και με χαλασε..αν και αυτος νομισε οτι για καλο το εκανε.την ειχα ξαναδει αυτην αλλη 1-2 φορες.πολυ κοντη γμτ και ειμαι 1.85..τις αποφευγω.μονο μια θυμαμαι...αννουλα μελαχροινη 1.5 μετρο υψος,ιταλιδα ελεγε στο φυλης54 πανω το 2002,εξαιρετικη μεσα και οταν ξαπλωνε στο κρεβατι η διαφορα υψους εξαφανιζοταν κατα περιεργο τροπο.
βασικα περασα να δω την χριστινα μηπως και αποφασισω να περασω..αλλα εχω ακουσει ειναι πολυ ξεπετα και κολλαω ποτε θα της τον ακουμπησω .καμια αλλη αποψη για χριστινα?