Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (47 μέλη και 255 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
οχι φιλε δεν κανεις καθολου λαθος ειναι η απιστευτη καυλα την οποια εψαχνα εδω και καιρο και τυχαια σημερα την βρηκαμε με τον κολλητο μου στο 71 κατω.Μας θυμηκηκε αμεσως και διαλεξε αυτη δωματιο για εμας.Ηταν μαυρισμενη τεχνητα και πολυ ανανεωμενη.πιππα χωρις προφυλαχτικο και τρελο γλειψιμο στα μπαλακια ολες τις στασεις και γερο σφειροκοπημα μεχρι τελικης πτωσεως.Για καλη μας τυχη δεν ειχε βαλει πολυ κρεμα και η συμμετοχη της λογω πονου ηταν πιστευτη .εξακολουθει να το παιζει δυσκολη με την πισω πορτα αλλα κατοπιν φιλοδωρηματος κατα καιρους αλλαζει γνωμη.Μακραν η καλυτερη πουτανα της φυλης κατα την ταπεινη μου γνωμη.

οπως τα λεει και ο μπακαλης.

μας επρηξες τ ααρχιδια με τη νελλυ,μονο για αυτη γραφεις κ  μονο καλα.
ενω πολλοι αλλοι εχουμε πει μετρια και ασχημα για αυτην.

εισαι γραφικος και αναξιοπιστος.

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οπως προανεφερα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι μακραν η καλυτερη της φυλης και οσοι πηγαινουν στον εν λογω δρομο σιγουρα δεν ψαχνουν για νυφη.οταν λοιπον απαγοητευτω απο τη ζωη τοτε ισως αποφασισω εξω απο το σπιτι μου να βαλω ενα κοκκινο φωτακι και την εν λογω κυρια μεσα ωσ μνηστη.Αυτα τα ολιγα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
οχι φιλε δεν κανεις καθολου λαθος ειναι η απιστευτη καυλα την οποια εψαχνα εδω και καιρο και τυχαια σημερα την βρηκαμε με τον κολλητο μου στο 71 κατω.Μας θυμηκηκε αμεσως και διαλεξε αυτη δωματιο για εμας.Ηταν μαυρισμενη τεχνητα και πολυ ανανεωμενη.πιππα χωρις προφυλαχτικο και τρελο γλειψιμο στα μπαλακια ολες τις στασεις και γερο σφειροκοπημα μεχρι τελικης πτωσεως.Για καλη μας τυχη δεν ειχε βαλει πολυ κρεμα και η συμμετοχη της λογω πονου ηταν πιστευτη .εξακολουθει να το παιζει δυσκολη με την πισω πορτα αλλα κατοπιν φιλοδωρηματος κατα καιρους αλλαζει γνωμη.Μακραν η καλυτερη πουτανα της φυλης κατα την ταπεινη μου γνωμη.

α δηλαδη κανει και πρωκτικο..  :)

με ποσα λες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν εχει πει
το αφηνει να αιωρειται για να τσιμπουν τα θυματα
Αυτό όντως πρεπει να το απαντησει....

Και εγω εχω την καλυτερη γνωμη για την Νελλυ,η οποια οταν την επισκεφτηκα 2 φορεσ σε 2 μερες,ήταν εξαιρετικη...

Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καλο να αφηνονται ερωτηματικα στον αερα...
Ή να πει λεπτομερειες,ή να μην αναφερει καθολου για πισω πορτα και τετοια.
Και επισης η κοπελα ειναι πολυ ομορφη και εκφυλη στην εμφανιση,αλλά υπαρχουν και αλλες εξισου αξιολογες στην περιοχη...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
+20? +50? + 70 ευρω?  ;) ;)

για να δωσει καποιος 70 ευρω για πισω πορτα στη φυλης πρεπει να ειναι ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,ειδικα αν τα δωσει στη νελλυ.

με 80€ σκιζεις την κωλαρα της τρελο σαρας στην καρεα 30 με πολυ περισσοτερη ανεση και απειρως καλυτερο σερβις.

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για να σας λυθει λοιπον η απορεια 150 ευρω εδωσα και εκατσα μιση ωρα ειναι τα λιγοτερα χρηματα που εχω δαπανησει και πηρα τις υπηρεσιες που πηρα.οσο για τη νελλυ δεν κανω καμια διαφημιση γιατι οπως εχω διαπιστωσει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον εχει μονιμους και αρκετους πελατες.Δεν ειναι τυχαιο οτι οσες φορες την εχω επισκεφθει γινεται λαικο προσκυνημα.ολοι αυτοι δεν νομιζω να ειναι κοροιδα κατι παραπανω γνωριζουν.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Για να σας λυθει λοιπον η απορεια 150 ευρω εδωσα και εκατσα μιση ωρα

Αν έμπαινε στο 10λεπτο η ΕΛ.ΑΣ θα τα έκλαιγες.Στην Φυλής πλέον πας για "καταδρομική" μήπως και γλυτώσεις την εισβολή των οργάνων,όχι να κάτσεις μισή ώρα.Άσε που για μισάωρα με τόσα λεφτά έρχονται κάτι εξαιρετικές τουρίστριες... :2funny:

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο εγινε μια φορα προ διμηνου στο Φυλής 67 πρωι δεν το ανελαβα απο τοτε αρκουμαι στα 30 ευρω με ελευθερο στωματικο αντε και σε καμια παρτουζα εννιοτε.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
για να δωσει καποιος 70 ευρω για πισω πορτα στη φυλης πρεπει να ειναι ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,ειδικα αν τα δωσει στη νελλυ.

με 80€ σκιζεις την κωλαρα της τρελο σαρας στην καρεα 30 με πολυ περισσοτερη ανεση και απειρως καλυτερο σερβις.
συμφωνω και εγω πασ ξεπατουριαζεισ την σαρα την καυλιαρα με φουλ σερβισ.η νελλυ ποια ειναι ρε παιδεσ;η ξανθια που ψαχουλευει πουτσεσ στο σαλονι

Επισκέπτης
Για να σας λυθει λοιπον η απορεια 150 ευρω εδωσα και εκατσα μιση ωρα ειναι τα λιγοτερα χρηματα που εχω δαπανησει και πηρα τις υπηρεσιες που πηρα.
Με κάτι  :grin: τέτοια φαίνεται οτι κακόμαθε η Νέλλη και έτσι στα 20-30 ευρώ σε κλάνει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΥΟΥΟΥ :2funny: :2funny: :2funny: ΡΕ ΕΡΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

"...ειναι τα λιγοτερα χρηματα που εχω δαπανησει και πηρα τις υπηρεσιες που πηρα."
Αυτά είναι τα λιγότερα χρήματα που έχεις δαπανήσει η τα περισσότερα;

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οταν αποφασισω να βγαλω την περιουσια μου στο σφυρι για να πηδηξω δεν θα ξεχασω να σου στειλω μηνυμα για να μου πεις που θα παω.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε πουστη μου ολοι οι φραγκατοι εδω ειναι τελικα...και μεις τη βγαζουμε κολοκυνθους και αχιλλεως με 20αρικο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι υπηρεσίες που παρέχονται στα μπουρδέλα είναι συγκεκριμένες και ως προς την τιμή και ως προς την ποιότητα τους.

Ούτε λιγότερο ούτε περισότερο ...
[size=8pt](μακάρι να γίνεται το δεύτερο!!!)[/size]

Αν η επίσκεψη κοστίζει 20 ευρώ νομίζω ότι πρέπει να δίδονται μόνο 20 ευρώ και τίποτε παραπάνω.

Αυτή είναι η άποψη μου και δεν μπαίνω σε διάλογο γιατί πάω να ετοιμάσω την ενημέρωση 

:dancing: :dancing: :dancing:

συγγνώμη για το  :d-spam:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
DPANEMA αν εδωσες ευχαριστως 150 στην Νελλυ τοτε στην Αννα την Σερβα θα δωσεις 1500 :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΦΥΛΗΣ και ΦΩΚΑΙΑΣ

βραδινή βάρδια, περίπου γύρω στις 20.30’

έκτακτη ενημέρωση και ανίχνευση των μπουρδέλων για να βρούμε την κοπέλα που έγραψε σχετικά ο συνάδελφος Nikospireas για το πριγκιπάτο του Φυλής 59 ισόγειο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:boobies:
Ιονέλα (παλαιότερα γνωστή ως Ελένη η γυρολόγος, αν και όλες ή σχεδόν όλες είναι στη γύρα τελευταία), αλλά είναι να μην σου βγει το όνομα… την προλόγιζε η Εύα μιλώντας για σημεία και τέρατα (μου θύμισε τον Ελύτη), με πίπες, με χαρακτήρα κοπέλας αλλά και ανωμαλία στο φουλ, tattoo στην πλάτη (νομίζω δυο ή μια πεταλούδα) και θυμήθηκα τον πεταλούδα, … πολύ καλή ταινία (την συνιστούν οι παλαιότεροι στους νεότερους)
%CE%9F+%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%91%CE%A3.jpg

[size=9pt]Φυλής 67 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:dancing:
Εδώ είμαστε !!!
Άραγε βρήκαμε την κοπέλα (μας) που έγραψε ο Nikospireas ότι την είδε στο Φυλής 59 ισόγειο ???
Πάντως η κοπέλα που είδαμε  φόραγε παρεό (άσπρο) είναι σχετικά ψηλή με καλό στητό σώμα (διακριτές καμπύλες), καστανά μαλλιά μέχρι την μέση, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο...στα υπόψη

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
Σαμάνθα (όπως έχει διευκρινισθεί από το συνάδελφο Bakalhs) δεν είναι η γνωστή Σαμάνθα αλλά μια μελαχρινή οδαλίσκη με ωραίο πρόσωπο, περιποιημένα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά αλλά με συμπαθητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:pipa3:
Λουτσιάνα (από Φυλής 86 ισόγειο, Φωκαίας 25 ισόγειο) καστανόξανθη με extensions πλέον μέχρι την μέση που το πέταγε χαμηλά για να κτυπάει τον στρογγυλό ενδιαφέροντα κώ(ο)λο της (παλαιότερα πριν δυο εβδομάδες είχε μαλλιά μέχρι τους ώμους), σχετικά μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και προκλητικό πρόσωπο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:)
Άννα η Πωλονέζα ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γαλανοπρασινομάτα ή κάτι τέτοιο, σχετικά μέτρια σε όλα της (ύψος, βυζιά υπηρεσίες) αλλά συμπαθητικό και καυλιάρικο κώ(ο)λο.

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 80[/size]
:humpleg:
Έλλη η τρελοφρεγάτα, μελαχρινή με μαλλιά extensions μέχρι τα κω(ο)λομέρια, έκφυλη και προκλητική έκφραση, σχετικά ψηλή στο ύψος, βυζιά τούμπανο σιλικονέ και τσουλωτό χορευτικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:dancing:
νέα κοπέλα που αξίζει ως προς την παρουσία της, ωραίο πρόσωπο, καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, αναλογίες μοντέλου, σχετικά ψηλή, λεπτή (αν και είπαμε μοντέλο και αυτό νομίζω ότι αρκεί)

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:)
νέα κοπέλα, καστανή με ανταύγειες στα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με αύρα απειρίας, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον μικρά βυζιά και στρουμπουλό/σφιχτό  κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:sunglasses:
καστανομελάχρινη με σκαλωτά πλούσια μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό/ωραίο πρόσωπο που απέπνεε αίσθηση απειρίας, σχετικά ψηλή, αρκετά λεπτή με αναλογίες μοντέλου
Η απειρία ήταν ευδιάκριτη, οπότε δεν είναι πλέον στα υπόψη

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΕΙΟ[/size]
:headbang: :headbang: :headbang:
Εδώ δεν γράφω για την κοπέλα αλλά για την κω(ο)λοτσατσόγρια που δουλεύει περιστασιακά ή ενίοτε στο Φυλής 86 ισόγειο. Με λίγα λόγια μπορώ να πω ότι με απέτρεψε να μπω, πριν δω την κοπέλα   :grin: :grin: :grin: . Βέβαια και η κοπέλα απέπνεε αίσθηση «Χαροκοπείου» Σχολής Οικιακής Οικονομίας της Ρουμανίας (…βεβαίως, βεβαίως)

Είναι που είναι δύσκολες οι οικονομικές καταστάσεις !!!

αν έχετε και τέτοιες τσατσάδες στα μπουρδέλα …

μάλλον θα πεινάσετε !!!

φιλικά το λέω

και μόνο φιλικά !!!

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΦΥΛΗΣ και ΦΩΚΑΙΑΣ

βραδινή βάρδια, περίπου γύρω στις 20.30’

Φυλής 67 ΙΣΟΓΕΙΟ
Εδώ είμαστε !!!
Άραγε βρήκαμε την κοπέλα (μας) που έγραψε ο Nikospireas ότι την είδε στο Φυλής 59 ισόγειο ???
Πάντως η κοπέλα που είδαμε  φόραγε παρεό (άσπρο) είναι σχετικά ψηλή με καλό στητό σώμα (διακριτές καμπύλες), καστανά μαλλιά μέχρι την μέση, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο...στα υπόψη

[
Φυλής 67 τιμηθηκε κατα τις 10...η τσατσα ειπε ονομα Ιωαννα απο πολονια 2 μερες στην δουλια ..αλλα η κοπελα μου ειπε πως την λενε angelika
χαρακτιριστικο της η τελεια προφορα που μιλαγε τα αγγλικα...πολυ ωραια παρουσια, γαμισι μετριο αλλα εχει κατι το περιεγο στο στιλ της που μου αρεσε

Επισκέπτης
Παράθεση από: DPANEMA στις χθες στις 18:50
{Για να σας λυθει λοιπον η απορεια 150 ευρω εδωσα και εκατσα μιση ωρα ειναι τα λιγοτερα χρηματα που εχω δαπανησει και πηρα τις υπηρεσιες που πηρα.}

Με κάτι :grin: τέτοια φαίνεται οτι κακόμαθε η Νέλλη και έτσι στα 20-30 ευρώ σε κλάνει!!! :2funny: :2funny: :2funny:
'Αντε να πας στην Νέλλη τώρα και να μην τα στάξεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: 

ΟΥΟΥΟΥ :2funny:  ΡΕ ΕΡΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

"...ειναι τα λιγοτερα χρηματα που εχω δαπανησει και πηρα τις υπηρεσιες που πηρα."
Αυτά είναι τα λιγότερα χρήματα που έχεις δαπανήσει η τα περισσότερα;

οταν αποφασισω να βγαλω την περιουσια μου στο σφυρι για να πηδηξω δεν θα ξεχασω να σου στειλω μηνυμα για να μου πεις που θα παω.
Χαλάρωσε..."Ολισθήματα" τύπου 150 ευρώ για 30 λεπτά μπορεί να κάνουν κι άλλοι...

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κε vasilia σε καλημεριζω και σε ενημερωνω οτι την πολυδιαφημισμενη ΑΝΝΑ απο το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ την πηρα στη διδημου φουλ προγραμμα απογευματινη βαρδια με 70 ευρω. (20 ευρω στην τσατσα και 50 στην ιδια). ακαποτο και κωλο με 70 ευρω προσωπικα πεστω ανωμαλια πεστω οπως θες δεν ξετρελαθηκα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom