PSOLOGIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σκάω στη Φυλής Παρασκεύη απόγευμα 16/10/2009 και μετά την σχετική βόλτα με μάγεψαν τα βυζιά στο Φυλής 59 το κάτω.Κάποια Χριστίνα εξ Τσεχίας (κατά δήλωση της πάντα) πιτσιρίκα με μακριά ίσα μαλλιά ψιλόλιγνη με ωραίο 2,5 προς 3αρι βυζάκι.Στο δωμάτιο χάλι μαύρο ,όχι δεν ανεβαίνω από πάνω,τελείωνε περνάει η ώρα ( όταν βλέπω πουτάνα να κοιτάει το ρολόι της ενω γαμάω μου έρχεται να τις κόψω τα βυζιά -αν έχει-) μη το ένα μη το άλλο τελικά της κάτσιασα τα βυζιά και τις ρώγες έφαγε και ένα βρύσιμο που μου χάλασε την διάθεση και όταν ντύθηκα και βγήκα έξω έριξα και τα μπινελίκια μου και στον πουστότσατσο που δεν ενοχλήθηκε και ιδιαίτερα και για να ρεφάρω κατέβηκα και το Σαββάτο το πρωί -οι βάρδιες ήταν όπως τα έχουν πεί οι συνάδελφοι παραπάνω- και κατέληξα στο Φυλής 65 το πάνω όπου ήταν η Ελένη από Φ200,Αγ.Πέτρου κλπ και με γάμησε στην κυριολεξία.Δεν την είχα ξαναπάρει γιατί κάτι με χάλαγε εμφανισιακά αλλά μπερδεύτηκα με το νεο look και δεν το μετάνιωσα.Να αναφέρω ότι στο Φ71 το πάνω ήταν η Μπάρμπαρα αδυνατισμένη από πέρσι και όπως μπαίνω μέσα ήταν στο σαλόνι και την έκρυβε ένας υποφήφιος πελάτης οπότε έγερνα το κεφάλι μου πότε δεξιά πότε αριστερά για να την δω καλύτερα με κοζάρει οπότε μου αρχίζει μια μανούρα του στυλ τι κοιτάς ρε και κάτι τέτοια λες και πήγα να κάνω μάτι.Έτσι είσαι λέω,τα είχα πάρει και από την Παρασκευή και έφαγε ένα βρίσιμο,βγαίνει και η κωλοτσατσά να ζητήσει το λόγο τα άκουσε και αυτή.Ευτυχώς που τέλειωσα ευχαριστημένος στο Φ65.