σημερα το απογευα στη φυλης.
109 κατω η μαρια η βουλγαρα.απο τα καλυτερα value for money της φυλης.
αυτη η μαρια στο 109 και η βανεσα απο αγαθουπολεως δουλευουν πρωινα ?
η μαρια στο 109 πως ειναι εμφανισιακα ?
σημερα το απογευα στη φυλης.
109 κατω η μαρια η βουλγαρα.απο τα καλυτερα value for money της φυλης.
η βανεσα κυριως βραδυνη βαρδια ειναι μετα τις 5.αυτη η μαρια στο 109 και η βανεσα απο αγαθουπολεως δουλευουν πρωινα ?
η μαρια στο 109 πως ειναι εμφανισιακα ?
ασχετα τελικα με το πιο σπιτι θα επιλεξεις η δικη μου γνωμη ειναι να μην παραλυψεις 2 βασικα πραγματα.
α) να το πεις οτι ειναι η πρωτη σου φορα.
β) να επιλεξεις καποια ωρα της ημερας οπου δεν θα γινετε χαμος, γιατι εαν γινετε χαμος ξεπετανε και οτυς καλους πελατες.
για το πιο σπιτι τωρα, εχεις πολλες αναφορες συναγωνιστων. ανναλογα με τα γουστα σου και το τη προσφερει η κοπελα διαλεγεις.απλα δεν οποια και αν ειναι να εχει αναφορες που να "προσεχουν" τον πελατη.
Λοιπον φιλαρακι! Αν και δεν εχω πολυ καιρο στο σπορ θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα απογευματα και πρωινα καθημερινων! Αν εχει και ποδοσφαιρο ακομα καλυτερα! Θα εχεις πολυ χρονο στη διαθεση σου!οκ αυτα,αλλα ποιές ειναι οι ώρες αιχμής π πρεπει να αποφύγω?Απόγευμα?
οκ αυτα,αλλα ποιές ειναι οι ώρες αιχμής π πρεπει να αποφύγω?Απόγευμα?
Φωκαίας 22 υπόγειο : Η Μόνικα του Φυλής 67 = Ξανθό καρέ μαλλί, κορμί λαμπάδα, αστεράκια στην αριστερή μεσούλα δαχτυλίδι, κοιλιακοί. Άνεση χρόνου, ωραία κουνήματα, χαμογελαστή παρά την κούραση της ημέρας. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Φυλής 80 : Ένα πρόστυχο μελαχρινό άλογο, που μου έβγαλε μια αύρα ξεπέτας & βαρεμάρας
[shadow=red,left]Μαγνησίας 11 ἠσυχία, καθαριότης καὶ φιλικὴ ἀτμόσφαιρα. Εὕχαρις Ρωσσὶς ὑπηρεσία (ἰκανὴ διὰ θυσίαν εἰς τὴν Ἀφροδίτην εὶς περίπτωσιν ἀνάγκης) καὶ ἡ ἄψογος Βραζιλιανὴ μιγὰς Τζίνα. Εὐγενεστάτη, προεκάλεσεν έπιτακτικὴν διέγερσιν ἐκ τῶν πρώτων δευτερολέπτων. Ὁταν, μετὰ ἐπιμελὴν πεολειχίαν, ἐσυνουσιάσθη μετὰ τοῦ ὑποφαινομένου καθημένη ἐπὶ τοῦ πέους του, ἡ ἐπιθυμία ἧτο τοσαύτη ὥστε τὸ τέλος ἐπῆλθε ὡσὰν νὰ ἐπρόκειτο περὶ ἐνθουσιώδους μαθητοῦ. Ἐκ τῶν καλυτέρων έπενδύσεων δι 20 εὐρὠ.[/shadow]
Κύριε bakalh, μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε μια λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας?
Αγαπητέ farkeli, μάλλον θα είναι η κοπέλα που παίζει πρωινα αρκετό καιρό τώρα & δίνει λοκο εξτρα.
Μπορεί να κάνω και λαθος.
Το μελαχρινο αλογο ονοματι Χριστινα ηταν στην απογευματινη βαρδια οπως ακριβως το λεει ο συναγωνιστης! Ξινο λες και ειχε προδωσει τους bookmakers που το ειχαν εμπιστευθει!
Μια απο τις ελάχιστες ξανθιές που έχει ..."ενδιαφέρον" (κατα την ταπεινή μου γνώμη) ;)
Στο Φυλής 80 η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι μελαχρινές (εξαιρουμένων των τσατσάδων) ...
Ποιά να συνάντησες άραγε ???
maraki lew na timisw auta pu proteineis...
[/quote NA PAS KAI DEN THA XASEIS THA PERASEIS KALA PERIMENW NA MOY PEIS META AN EXW DIKAIO.................
LOIPON SYNISTW STOYS KALOYS MOY FILOYS NA KANOYN MIA EPISKEPSEI STO FWKAIAS 17KATW APOGEYMA.... ENA MELAXROINO POYMANAKI ONOMATHS NIKOL..... PHGAINETAI KAI DEN THA XASETEEEEEEE!!!!!!!