Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (44 μέλη και 294 επισκέπτες)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
φυλησ ολα κλειστα τα μπουρδελα το απογευμα με τα μπατσικα να οργιαζουν :s&m_1:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
κατα τις 10 οι μπατσοι αλλαζουν βαρδια.

εκεινη την ωρα μερικα θα ξανανοιξουν.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
....."δε βλέπω φώς!!" όπως μονολογούσε κατά τις 17.15 συναγωνιστής που έψαχνε, ματαια και αυτός να βρεί ε΄να φώς... να γαμήσουμε!!!
ελεος ρε παιδια!
πηρε κανε΄ςι πρέφα ότι με το να τα κλείνετε, όλοι οι καυλωμένοι μέχρι τα μπούνια τριγύρναγαν απεγνωσμένοι??πώς θα μειωθεί η εγκληματικότητα??????? Οι ιερόδουλες συντελούν σε ιερο έργο, ας το καταλάβετε επιτέλους!
αυτές....  :knockinb: στη δουλειά, αλλού είναι οι εγκληματίες!!

τι να πώ?????

τελος πάντων.... συμφώνησα με το συναγωνιστή στο σλόγκαν του... ¨"δεν βλέπω φως!!"  :rockon:  :rockon:
φιλε αν εισαι μέλος εδώ στείλε μου pm... to μόνο που ηταν ανοικτό και τσεκάραμε, ηταν το γωνιακό πάνω απο το Φ92 που θυμίζει αυθαίρετο... πρόγραμμα με 20 τα πάντα όλα.. η τανα.. αδιαφορη αλλα η τσατσα καυλιαρα milf. ειχα κολήσει με τις μπουτάρες της όταν έλεγε.. "τα κάνω και εγώ αυτά, με 40 και οι δύο μεσα..." παρτουζα με 2 τάνες στη φυλής??
ο συναγωνιστής, που εκείνη την ώρα εμπαινε μου είπε ότι εννοούσε παρτου΄ζα 2 αγοράκια τη τάνα, μήπως δε κατάλαβα... αλλα ρε φιλαρακο......μόνος ήμουν με΄σα, μέχρι που ήρθες εσύ και άλλος ένας!
παμε να τ η τσεκαρουμε/????
ξέρει κανείς κάτι???????

..........αυτά........................

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
....."δε βλέπω φώς!!" όπως μονολογούσε κατά τις 17.15 συναγωνιστής που έψαχνε, ματαια και αυτός να βρεί ε΄να φώς... να γαμήσουμε!!!
ελεος ρε παιδια!
πηρε κανε΄ςι πρέφα ότι με το να τα κλείνετε, όλοι οι καυλωμένοι μέχρι τα μπούνια τριγύρναγαν απεγνωσμένοι??πώς θα μειωθεί η εγκληματικότητα??????? Οι ιερόδουλες συντελούν σε ιερο έργο, ας το καταλάβετε επιτέλους!
αυτές....  :knockinb: στη δουλειά, αλλού είναι οι εγκληματίες!!

τι να πώ?????

τελος πάντων.... συμφώνησα με το συναγωνιστή στο σλόγκαν του... ¨"δεν βλέπω φως!!"  :rockon:   :rockon:
φιλε αν εισαι μέλος εδώ στείλε μου pm... to μόνο που ηταν ανοικτό και τσεκάραμε, ηταν το γωνιακό πάνω απο το Φ92 που θυμίζει αυθαίρετο... πρόγραμμα με 20 τα πάντα όλα.. η τανα.. αδιαφορη αλλα η τσατσα καυλιαρα milf. ειχα κολήσει με τις μπουτάρες της όταν έλεγε.. "τα κάνω και εγώ αυτά, με 40 και οι δύο μεσα..." παρτουζα με 2 τάνες στη φυλής??
ο συναγωνιστής, που εκείνη την ώρα εμπαινε μου είπε ότι εννοούσε παρτου΄ζα 2 αγοράκια τη τάνα, μήπως δε κατάλαβα... αλλα ρε φιλαρακο......μόνος ήμουν με΄σα, μέχρι που ήρθες εσύ και άλλος ένας!
παμε να τ η τσεκαρουμε/????
ξέρει κανείς κάτι???????

..........αυτά........................

δηλαδη εσυ αμα δεν γαμησεις θα κλεψεις και θα σκοτωσεις..

ας πιασουν ολοι αυτοι οι καυλωμενοι δουλεια σοβαρη κι ας βρουν γκομενα.

μαθαμε τωρα με τις πουτανες να αναπληρωνουμε την ανυπαρξια μας ως προσωπικοτητες..

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

μαθαμε τωρα με τις πουτανες να αναπληρωνουμε την ανυπαρξια μας ως προσωπικοτητες..

Είναι ένας τρόπος για να γεμίζεις το υπαρξιακό κενό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ενα παράδειγμα ηταν φίλε μου...
σε γενικές γραμμές ξέρουμε οτι και αυτές ΄συμβάλουν΄ σε κάποια πράγματα....
μπορεί η πορνεία να είναι εν γένη παράνομη, αλλα έχει και κάποια θετικά!

ναι συμφωνώ να βρούν και δουλειά και γκόμενα....!! μαζί σου!!!

......αλλα και εμείς και με γκόμενες, αλλοι παντρεμένοι, παλι εκει θα μας πάνε τα βήματα μας!
τελος παντων, το θρεντ δεν ειναι για φιλοσοφική πουτανο κουβέντα!!!! αν ηταν εδω να φιλοσοφήσουμε.. θα ονομαζόταν... filosofia.tv και οχι bourdela!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε μινι τσαρκα στην Φυλης με τον συνοδοιπορο Pitsiriko 9ετσι για μια αλλαγη απο τα studio) τα περισσοτερα σπιτια ηταν κλειστα εξ αιτιας επιδρομης στρουμφ.

Για την τιμη των οπλων θα επιχειρησω μια ενημερωση:
Φυλης 134Β: Ξανθη νεαρα με ωραιο κωλαρακι.

Φυλης 134Α: Επισης ξανθια συμπαθητικη παρουσια

Φυλης 134: Ψηλη ξανθια με ροζ ριγε φορμακι, το μαγαζι τιγκα στους Πακιστανους

Μυρων : Μελαχροινο αδιαφορο πορνιδιο της σειρας

Φυλης 109: Αδιαφορη νεαρη.

Φυλης 71Β : Μας ανοιξε στην ζουλα η Ευα η γνωστη τσατσα και μας παρουσιασε νεαρη εντυπωσιακη Ρουμανα, με +10 κωλαρακι και ελευθερο στοματικο.

Φυλης 69: Η τσατσα κασετα μας παρουσιασε μια νταρντανα απο Ρουμανια με προγραμμα αναλογο με αυτο του Φ71Β (στα 30 κωλαρακι-ελευθερο)

Φυλης 80: η Ελλη, η τρελλη καλονη απο την Βουλγαρια.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σε μινι τσαρκα στην Φυλης με τον συνοδοιπορο Pitsiriko 9ετσι για μια αλλαγη απο τα studio) τα περισσοτερα σπιτια ηταν κλειστα εξ αιτιας επιδρομης στρουμφ.

Για την τιμη των οπλων θα επιχειρησω μια ενημερωση:
Φυλης 134Β: Ξανθη νεαρα με ωραιο κωλαρακι.

Φυλης 134Α: Επισης ξανθια συμπαθητικη παρουσια

Φυλης 134: Ψηλη ξανθια με ροζ ριγε φορμακι, το μαγαζι τιγκα στους Πακιστανους

Μυρων : Μελαχροινο αδιαφορο πορνιδιο της σειρας

Φυλης 109: Αδιαφορη νεαρη.

Φυλης 71Β : Μας ανοιξε στην ζουλα η Ευα η γνωστη τσατσα και μας παρουσιασε νεαρη εντυπωσιακη Ρουμανα, με +10 κωλαρακι και ελευθερο στοματικο.

Φυλης 69: Η τσατσα κασετα μας παρουσιασε μια νταρντανα απο Ρουμανια με προγραμμα αναλογο με αυτο του Φ71Β (στα 30 κωλαρακι-ελευθερο)

Φυλης 80: η Ελλη, η τρελλη καλονη απο την Βουλγαρια.
Είπαμε να κάνουμε μια τσάρκα στη μπουρδελομάνα Φυλής και πέσαμε στην περίπτωση... Σβηστά τα περισσότερα φώτα... Τσατσάδες να κοιτούν ύποπτα και άλλες με φόβο... Αυτά που είδαμε τα αναφέρει ο Cheyenne...!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Λυπάμαι γιατί τέτοια ποστς εκτός ότι είναι προβοκατόρικα για το παρόν σάιτ , δείχνουν και έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας.
Τι ακριβώς εννοείς σοβαρή δουλειά ; Το κρίνεις με βάση το χρήμα , την κοινωνική προσφορά , τι ;; Ο σκουπιδιάρης ως επάγγελμα μπορεί να διώχνει τις γυναίκες αλλά προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο πολλά περισσότερα σε σχέση με το μεγαλοστέλεχος της τράπεζας.Άσε που στη σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν ακόμα και άτομα με διδακτορικό που ανήκουν στη γενιά των 700 ευρώ ή είναι άνεργα.Αλλά και αυτοί που "απέτυχαν" για χ λόγους σε γυναίκα-δουλειά , άνθρωποι είναι και αυτοί , πρέπει μήπως να τους λέμε με χαιρεκακία "ας προσέχατε" ;
Τέλος η προσωπικότητα φαίνεται από πολύ περισσότερα και διαφορετικά πράγματα από την επιτυχία σε γυναίκα-καριέρα.

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είπαμε να κάνουμε μια τσάρκα στη μπουρδελομάνα Φυλής και πέσαμε στην περίπτωση... Σβηστά τα περισσότερα φώτα... Τσατσάδες να κοιτούν ύποπτα και άλλες με φόβο... Αυτά που είδαμε τα αναφέρει ο Cheyenne...!
Εκανα και εγω τη τσαρκα μου, ολα κλειστα οπως τα λες, αλλα δεν μπορεσα να δω αυτα που λεει ο Cheyenne, εγω απλως κατεθεσα αγαθουπολεως 54 στη γνωστη Βανεσσα.(Ακολουθη κριτικη)

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι γιατί τέτοια ποστς εκτός ότι είναι προβοκατόρικα για το παρόν σάιτ , δείχνουν και έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας.
Τι ακριβώς εννοείς σοβαρή δουλειά ; Το κρίνεις με βάση το χρήμα , την κοινωνική προσφορά , τι ;; Ο σκουπιδιάρης ως επάγγελμα μπορεί να διώχνει τις γυναίκες αλλά προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο πολλά περισσότερα σε σχέση με το μεγαλοστέλεχος της τράπεζας.Άσε που στη σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν ακόμα και άτομα με διδακτορικό που ανήκουν στη γενιά των 700 ευρώ ή είναι άνεργα.Αλλά και αυτοί που "απέτυχαν" για χ λόγους σε γυναίκα-δουλειά , άνθρωποι είναι και αυτοί , πρέπει μήπως να τους λέμε με χαιρεκακία "ας προσέχατε" ;
Τέλος η προσωπικότητα φαίνεται από πολύ περισσότερα και διαφορετικά πράγματα από την επιτυχία σε γυναίκα-καριέρα.
σωστα τα λες φιλαρακι,απλα δυστυχως στην κωλοχωρα μας οπως ειπες κρινουμε και κατακρινουμε με λαθος κριτηρια...

Επισκέπτης
Χθεσινή καταδρομική επίσκεψη στο Φ134 το μεσαίο για την Άννα που είχα τιμήσει την Παρασκεύη και έσταζε καύλα.Δυστυχώς χθες μου φοράει προφυλακτικό αμέσως,βαριότανε να κουνηθεί γενικώς και όταν της την είπα μου λέει την κλασική δικαιολογία " πονάει το κεφάλι μου " , και μένα με πόνεσε η τσέπη μου με το εικοσαρικάκι να φεύγει. ! της λέω αλλά έκανε την κουφή.
Για την Άννα την Βουλγάρα λες (μαύρο κατσαρό μαλλί)  η για την ξανθιά Άννα που λένε οτι είναι από Ρωσία;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αν ρίξεις μια ματιά στις κριτικές των C.T θα διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα παίρνουν τις ακριβές πόρνες 2-3 φορές την εβδομάδα.Δηλαδή δαπανούν 500-750€/εβδομάδα=2000-3000€/μήνα.Σίγουρα έχουν καλές δουλειές για να τους περισσεύουν τόσα χρήματα.Και όμως στις πουτάνες πάνε.Το λόγο δεν τον ξέρω.Ίσως να μην έχουν αυτοπεποίθηση,ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα που τους εμποδίζει να συνάψουν σχέση με "καλή" κοπέλα.Δεν έχουν δικαίωμα αυτοί στην ευχαρίστηση;Έστω και στην ψευδαίσθηση του "έρωτα" στα 5 λεπτά ενός μπουρδέλου της Φυλής;Αν κάνεις μια βόλτα στην Φυλής το πρωί,θα δεις πολλούς ανθρώπους με διαφορετικό στυλ αλλά με την ίδια ανάγκη.Θα δεις χωρισμένους 50αριδες,χήρους,στρατιώτες με άδεια,φοιτητές που δεν έχουν να πληρώσουν τους καφέδες και τα κλαμπάκια που ζητάει η ψωνισμένη συμφοιτήτρια τους,ακόμα και πωλητές που έκαναν "μια στάση".Είναι άδικο να κατηγορείς όλο αυτόν τον κόσμο για έλλειψη προσωπικότητας.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
γεια σας φιλοι συναγωνηστες.ηθελα να μοιραστω μαζι κατι που μου συνεβει στην προχτεσινη μου βολτα στη Φ.
μετα απο ενα περασμα απο καποια μαγαζια για να δω καποιες κοπελες οπου ειχα στα υπ' οψην, κατεληξα στο Φ40 οπου ηταν ενα μελαχρινο με ωραιο σωματακι και καλη συμπεριφορα οπου προσφερε και κουλουρακι.περναω λοιπον στο δωματιο και περιμενω. οταν μπηκε η κοπελα μετα απο κανα 7-8 λεπτο χαιρετηθήκαμε και μου λεει η κοπελα, αφου ειδε πρωτα το πεος μου "σε πειραζει να μην κανουμε πρωκτικο".
της λεω οτι με πειραζει μιας και οτι αυτος ηταν ο λογος που μπηκα.
μου λεει οτι δεν μπορω γιατι ειναι μεγαλος και τα σχετικα...
λεω ενταξει τωρα κανει τα γνωστα κολπα για να το αποφυγει.ελα τις λεω, εχω και καιρο να παω και τελειωσω γρηγορα...
μου λεει "αποκλειεται, ειναι πολυ μεγαλο και δεν μπορω. αμα θες να παρεις πισω τα λεφτα σου."μου ζητησε 3-4 φορες  συγνωμη και η κοπελα αλλα και η υπηρεσια (ευγενικοτατες), πηρα τα λεφτα μου και εφυγα!!!!
τι να πω ρε παιδια βγηκα εξω και δεν ηξερα τι να πω!!!
μου εχουν πει οτι ειναι μεγαλο αλλα οχι ρε παιδια και τοσο !δεν ηξερα εαν πρεπει να χαρω η να λυπηθω.
νομιζω οτι η κοπελα τρομαξε διοτι οπως ειχα να παω καιρο και εβλεπα και εκπαιδευτικη TV μεσα στο δωματιο ειχε αρχισει να παρνει τ' απανω του. και οπως ειναι και λιγο χοντρο ...το ειδε η κοπελα και θα νομιζε οτι "αν ειναι ετσι πεσμενο....αντε να συκωθει"τι να πω.εχει τυχη τιποτα παρομοιο ποτε σε καποιον απο εσας ?

PSOLOGIVER

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για την ξανθιά Άννα που λέει ότι είναι από την Ρωσία λέω γιά το Φυλής 134 το ισόγειο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω ευτυχως δεν εχω το προβλημα που ειχε ο συναγωνιστης στο φ40 γιατι τον εχω 7 ποντους(καβλωμενο ε;) και γαμω παντου κωλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom