Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (24 μέλη και 195 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.634
Πόντοι
19.226
Συνέχεια στη Φωκαίας:alivedick:

Φωκαίας 17 ισόγειο έκλεινε εκείνη τη στιγμή.

Φωκαίας 17 όροφος Ρίτα η ξανθιά νταρντανομιλφάρα σε τρελά κέφια:bounce:Ελ.φλογέρα

Φωκαίας 19 Άννα με ένα μόνο δωμάτιο:happy: Μελάχρινό σοβιετικό καυλάκι:bigdick: με απλό πρόγραμμα.

Εδώ έγινε κατάθεση:fuck2:

Σταθερά καλή με εναλλαγές στάσεων κ άνεση χρόνου :inlove:

Φωκαίας 25 όροφος καινούρια είπαν λατίνα Ρόζα με ελ.φλογέρα. Ήταν δωμάτιο κ δεν την είδα...

Φωκαίας 27 ημιόροφος Κατερίνα Πολωνέζα χοντρή ξανθιά με φουλ.Μύριζε σκορδαλιά :badair:

Φυλής 59 ισόγειο η μελαχρινή λατίνα μιλφ Ιζαμπέλα. Χάρηκε που με είδε, παρότι έχω καιρό να τη πάρω.
Την έπαιρνα εδώ στον όροφο και στο Τροφωνίου 13 όροφος, όπου πρωτοξεκίνησε...Ελ.φλογέρα.

Εδώ έγινε η 2η κατάθεση...

Ήταν αρκετά μάχιμη σήμερα :zfuck:, έπεσε καλό γαμήσι κ μου έκανε κι ένα χατιράκι:eyebrows:

Θα ανεβάσω κριτική, μιας και δεν έχω γράψει παρότι την έχω πάρει αρκετές φορές...

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
55
Like
13.890
Πόντοι
9.436
Μεσημεριατικο πολυωρο σαφαρι σημερα στο Μεταξουργειο καθως ειχαμε ρεπο απο την δουλεια καπου μεταξυ 14:30 - 16:30...4 καταθεσεις συνολο, εχυσα στην τεταρτη....

Ιασωνος 31 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα Ρεα....στο υπογειο του ιδιου αριθμου η επισης Ελληνιδα Ελενα η Μανιατησα

Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος σκαλακια επιτελους πετυχα την Ταιλανδεζα Λιλιαν..δεν εντυπωσιαστηκα ομως και αποχωρησα....μια κοντοχοντρη μελαχρινη μπαλοτσα με σχιστα ματια και τα μαλλια μαζεμενα...βεβαια ειχε γεματα δωματια να τα λεμε και αυτα...εχει το κοινο της...

Ιασωνος 32 τερμα μεσα επισης και αλλη μια Λιλιαν μιλφ ρωσικο αδυνατη κοντουλα πετιτ..δεν πολυμιλαει ελληνικα

Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Μάγια...δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις θα ανεβει κριτικη συντομα...

Περδικας 1 σκαλια οροφος το Αλβανικο κοντοπουτανο η Αντζελα

Κολωνου 48 αριστερο 2 γυναικες η κλασσικη ξανθια γραννυ η Ευα (η οποια κατα καιρους δουλευει απογευματα στο καινουργιο ΜΑ 23) και η Αννα Ουκρανικο μιλφ με πιασιματα και κοντο καστανοξανθο μαλλι (το παρουσιαστικο της μοιαζει καπως με την ηθοποιο που επαιζε τον ρολο της "Φιόνας" με την οποια ο Μανθος κερατωνε την γκομενα του την Πέγκυ στην σειρα "Κωνσταντινου και Ελενης")....περασα μαζι της με καλες εντυπωσεις, θα ανεβει και εκει κριτικη συντομα

Ιάσονος 39 (1) ειχε δυο κοπελες και οι δυο στα δωματια Ρωσιδες....μολις ακουσα 15 ευρω δεν εκατσα καν να τις δω....μεταβολη και δρομο....

ΜΑ 28 ΙΣΟΓΕΙΟ κουρτινα αυτο ακριβως διπλα απο το Περδικας 1 η Ρωσιδα μιλφ Κατερινα ξανθια μετριου αναστηματος, με πιασιματα, αρκετα στενη λεκανη, περασα μαζι της με μετριες προς καλες εντυπωσεις, κριτικη στο μελλον

Ιάσονος 39 επανω αριστερα κλασσικα η αδυνατη ρωσιδα η Χριστινα

Κολωνου 45 (ηταν δυο ανοιχτα) αλλα και Κολωνου 53 ολα με μελαχρινες μπαμπατσικες λατινες

ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η καυλιαρα αδυνατη κοκκινομαλλα / ξανθοκκοκινη η Μολδαβεζα Ντιάνα..εδω δεν αντεξα και εχυσα με την εκφυλη μιλφαρα...επεσαν και γλωσσοφιλα....επισης κριτικη ανεβαινει συντομα....

Φευγοντας πετυχα επι της ΜΑ την "Μαρια" πρωην Μελεκ η οποια πηγαινε προφανως να πιασει δουλεια στο Ιασωνος 44 παλαιο σκαλακια, ειπαμε ενα γεια....

Καλα γαμησια σε ολους....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.634
Πόντοι
19.226

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
55
Like
13.890
Πόντοι
9.436
Γυφτοπούλα στο χαμάμ
Τελος παντων δεν με χαλασε εαν ειναι γυφτισα....φαινεται οντως για Ρομα αλλα εγω παντα ρωταω τις κοπελες μεσα στο δωματιο απο που ειναι...αυτη μου ειπε οτι ειναι Ρωσιδα......οποτε λοιπον ας συμφωνησουμε οτι μαλλον ειναι γυφτορωσιδα χαχαχχα!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.634
Πόντοι
19.226
Τελος παντων δεν με χαλασε εαν ειναι γυφτισα....φαινεται οντως για Ρομα αλλα εγω παντα ρωταω τις κοπελες μεσα στο δωματιο απο που ειναι...αυτη μου ειπε οτι ειναι Ρωσιδα......οποτε λοιπον ας συμφωνησουμε οτι μαλλον ειναι γυφτορωσιδα χαχαχχα!
Όταν την είχα πάρει, βγαίνοντας από τον οίκο με ρώτησαν δύο μεσήλικες τσιγγάνοι αν ξέρω καμμιά καλή.
Τους είπα πως η Μάγια είναι ομορφούλα.
Και μου απάντησε ο ένας: "Αυτή είναι δικιά μας, τέτοιες τις γαμάμε και τσάμπα"
:orchestra::orchestra::orchestra:

Τελευταία τροποποίηση:

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
108
Πόντοι
0
Δούλευε πρίν στα Μαραθώνος και πιο πριν στο Κολωνού 30β ,παλιά ήταν γνωστή με το προσωνυμιο Μόνικα το φωτομοντέλο...το έχω ξανααναφερει σε πρόσφατη ενημέρωση μου.
την έχω πάρει και Βέργας προ διετίας.Καυλιαρα ειναι

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
5.113
Πόντοι
2.021
Η καταδρομική στο I.1β με την προσμονή για μια έκπληξη (βλ. Τατιάνα) δεν απέδωσε.
Η άγνωστη σε μένα τσατσά παρουσίασε την Αντέλ (!) μια νεαρή τσουπωτή με τορπίλες καλές και ίσιες σχεδόν.
- ντιέκα ιβρώ ντιέκα λιπτά με προφέλακτικο !
Λούης για Λεωνίδου 28 ισόγειο κ ο σαν από την ταινία: Μαρκήσιος ντε Σαντ βγαλμένος τσατσός, παρουσίασε σαν νέα εργαζόμενη την αφρικανή με την αφάνα και το όνομα Μέσι
Αεροπλάνο για Μ.Α 28 για Αναστασία, όπου την πέτυχα αμέσως μετά το μπάνιο .
10€ μπήκε έπεσαν κάποιοι εναγκαλισμοί και βουρ να της πιώ όλα τα μουνοζουμα για ένα γεμάτο δεκάλεπτο.
Χτύπησε η τσατσά και με ζογκλερικές κινήσεις αφού ανεκραξε finish (εννοώντας εμενα) και μου έκανε μια πίπα αστραπή όπου με δόλιο τρόπο τα μισά πήγαν στο στοματάκι της και τα υπόλοιπα με έλουσαν χαμηλά.

Κλείσαμε με σουβλάκια από τις Ρωσίδες στην Καλλιθέα
Όσοι δεν το γνωρίζετε βρείτε το.
Μετά τις 7 μ.μ

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
1.960
Περασμα κατα τις 6 το απογευμα απο Ιασωνος 20β οροφος οπου ηταν η λατινα Γιουλη.
Πολυ ομορφη νεαρη με γεματο λατιν κορμι τοσο οσο. Δυστυχως εχει αρνητικες κριτικες και δεν ηθελα να χαλαστω.

Ιασωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανη, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.
Γιουλη η βυζαρου απο Μεγαλεκου?
"Αδιαφορη" η Αντζελα η βυζαρου που αναφερετε ως χοντρη?
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.423
Πόντοι
726
Μεσημεριατικο πολυωρο σαφαρι σημερα στο Μεταξουργειο καθως ειχαμε ρεπο απο την δουλεια καπου μεταξυ 14:30 - 16:30...4 καταθεσεις συνολο, εχυσα στην τεταρτη....

Ιασωνος 31 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα Ρεα....στο υπογειο του ιδιου αριθμου η επισης Ελληνιδα Ελενα η Μανιατησα

Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος σκαλακια επιτελους πετυχα την Ταιλανδεζα Λιλιαν..δεν εντυπωσιαστηκα ομως και αποχωρησα....μια κοντοχοντρη μελαχρινη μπαλοτσα με σχιστα ματια και τα μαλλια μαζεμενα...βεβαια ειχε γεματα δωματια να τα λεμε και αυτα...εχει το κοινο της...

Ιασωνος 32 τερμα μεσα επισης και αλλη μια Λιλιαν μιλφ ρωσικο αδυνατη κοντουλα πετιτ..δεν πολυμιλαει ελληνικα

Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Μάγια...δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις θα ανεβει κριτικη συντομα...

Περδικας 1 σκαλια οροφος το Αλβανικο κοντοπουτανο η Αντζελα

Κολωνου 48 αριστερο 2 γυναικες η κλασσικη ξανθια γραννυ η Ευα (η οποια κατα καιρους δουλευει απογευματα στο καινουργιο ΜΑ 23) και η Αννα Ουκρανικο μιλφ με πιασιματα και κοντο καστανοξανθο μαλλι (το παρουσιαστικο της μοιαζει καπως με την ηθοποιο που επαιζε τον ρολο της "Φιόνας" με την οποια ο Μανθος κερατωνε την γκομενα του την Πέγκυ στην σειρα "Κωνσταντινου και Ελενης")....περασα μαζι της με καλες εντυπωσεις, θα ανεβει και εκει κριτικη συντομα

Ιάσονος 39 (1) ειχε δυο κοπελες και οι δυο στα δωματια Ρωσιδες....μολις ακουσα 15 ευρω δεν εκατσα καν να τις δω....μεταβολη και δρομο....

ΜΑ 28 ΙΣΟΓΕΙΟ κουρτινα αυτο ακριβως διπλα απο το Περδικας 1 η Ρωσιδα μιλφ Κατερινα ξανθια μετριου αναστηματος, με πιασιματα, αρκετα στενη λεκανη, περασα μαζι της με μετριες προς καλες εντυπωσεις, κριτικη στο μελλον

Ιάσονος 39 επανω αριστερα κλασσικα η αδυνατη ρωσιδα η Χριστινα

Κολωνου 45 (ηταν δυο ανοιχτα) αλλα και Κολωνου 53 ολα με μελαχρινες μπαμπατσικες λατινες

ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η καυλιαρα αδυνατη κοκκινομαλλα / ξανθοκκοκινη η Μολδαβεζα Ντιάνα..εδω δεν αντεξα και εχυσα με την εκφυλη μιλφαρα...επεσαν και γλωσσοφιλα....επισης κριτικη ανεβαινει συντομα....

Φευγοντας πετυχα επι της ΜΑ την "Μαρια" πρωην Μελεκ η οποια πηγαινε προφανως να πιασει δουλεια στο Ιασωνος 44 παλαιο σκαλακια, ειπαμε ενα γεια....

Καλα γαμησια σε ολους....
Γνωρίζουμε μπας ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η Ντιάνα μέχρι τι ώρες δουλεύει ; Μην κατέβω τζάμπα τέτοια ώρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.169
Πόντοι
46.232
Λούης για Λεωνίδου 28 ισόγειο κ ο σαν από την ταινία: Μαρκήσιος ντε Σαντ βγαλμένος τσατσός, παρουσίασε σαν νέα εργαζόμενη την αφρικανή με την αφάνα και το όνομα Μέσι
Νεσι...όπως το τέρας του Λοχ Νες

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.634
Πόντοι
19.226

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
1.986
Πόντοι
491
Συγγνώμη για το άσχετο/σπαμ, αλλά μόλις έφτιαξα ένα νήμα ακριβώς γι αυτό το λόγο! Συγκεκριμένα, για κάθε μας ερώτηση για τις ιερόδουλες Αθήνας! Για να μη σπαμάρουμε εδώ.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
184
Like
22.997
Πόντοι
32.478
Συνέχεια στη Μαραθώνος :ak::ak:
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλλα με το κώλο-τραπεζάκι και ελ.φλογέρα όποτε και σε όποιον θέλει.

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια μελαχρινή χοντρούλα μιλφ. Ελ.φλογερα

Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα με νορμάλ

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η ψιλή μελαχρινή λατίνα με απλό πλέον. Η ξανθιά Μαριάννα έφυγε:sad2:
Υπηρεσία το ξανθό καυλάκι που ήταν τις προάλλες.........................Όλα καλά:eyebrows:

Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ η γκίλφ με τη μαύρη περούκα κ τις άσπρες μπότες. Μαρίνα η μιλφ+ με τα ξανθά κατσαρά μαλλιά κ το καλοστεκούμενο σώμα. Ελ.φλογέρα κι οι δυο
Η Νάνσυ φοράει περούκα;;;;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.634
Πόντοι
19.226

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.827
Πόντοι
201
Πηγα καβλομενος Μετάξι και γύρισα τελιος ξεκαβλοτος, ηταν λες και έμπαινα σε στάβλους αντί για πορνία.
Σιχάθηκα και από που να το πιάσεις μέχρι και τα μαγαζιά κοντεβαν να πάθουν ασφυξία με τόσο κόσμο.
Παλιά έβλεπα και κανέναν Έλληνα να κουβαλάει τσάντα με σεντόνια και από μέσα μου έλεγα κοίτα τον σιχασιάρει και τώρα το σκέφτεσαι να ξαπλώσεις μην σου έρθει όλη αυτή η επιγευση κρεμμυδιλας απο τα σεντόνια λες και γαμούσες σε χωράφι. Το σκέφτομαι την επόμενη φορά να σκάσω με κάνα σπαστό καρεκλάκι παραλίας έχει και μαξιλαράκι.

Συνημμένα

• 1685554602856af0c2bc8c42759e43ee9c8025582f_kareklaki-paralias-fb9515001-met_465_465__s______5243.jpg
    1685554602856af0c2bc8c42759e43ee9c8025582f_kareklaki-paralias-fb9515001-met_465_465__s______5243.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 2
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom