Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 106
- Like
- 20.126
- Πόντοι
- 26.376
Όχι ρε συ Ρωσίδα η Μάγια...Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Μάγια
Μόνο "να σε πω τη μοίρα σου" που δεν λέει

Όχι ρε συ Ρωσίδα η Μάγια...Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Μάγια
Μην μου πεις οτι ειναι γυφτισα..........Όχι ρε συ Ρωσίδα η Μάγια...
Μόνο "να σε πω τη μοίρα σου" που δεν λέει![]()
Γυφτοπούλα στο χαμάμΜην μου πεις οτι ειναι γυφτισα?????
Τελος παντων δεν με χαλασε εαν ειναι γυφτισα....φαινεται οντως για Ρομα αλλα εγω παντα ρωταω τις κοπελες μεσα στο δωματιο απο που ειναι...αυτη μου ειπε οτι ειναι Ρωσιδα......οποτε λοιπον ας συμφωνησουμε οτι μαλλον ειναι γυφτορωσιδα χαχαχχα!Γυφτοπούλα στο χαμάμ
Όταν την είχα πάρει, βγαίνοντας από τον οίκο με ρώτησαν δύο μεσήλικες τσιγγάνοι αν ξέρω καμμιά καλή.Τελος παντων δεν με χαλασε εαν ειναι γυφτισα....φαινεται οντως για Ρομα αλλα εγω παντα ρωταω τις κοπελες μεσα στο δωματιο απο που ειναι...αυτη μου ειπε οτι ειναι Ρωσιδα......οποτε λοιπον ας συμφωνησουμε οτι μαλλον ειναι γυφτορωσιδα χαχαχχα!
Ναι.Η Όλγα της Φώκαιας 19 (νομίζω) τρίτη βάρδια συνήθως χάθηκε?
την έχω πάρει και Βέργας προ διετίας.Καυλιαρα ειναιΔούλευε πρίν στα Μαραθώνος και πιο πριν στο Κολωνού 30β ,παλιά ήταν γνωστή με το προσωνυμιο Μόνικα το φωτομοντέλο...το έχω ξανααναφερει σε πρόσφατη ενημέρωση μου.
Αν είναι κι αυτή γυφτοπούλα τότε κάνει HiluxΝαι.
Κάνει το αγροτικό της στην επαρχία .
Γιουλη η βυζαρου απο Μεγαλεκου?Περασμα κατα τις 6 το απογευμα απο Ιασωνος 20β οροφος οπου ηταν η λατινα Γιουλη.
Πολυ ομορφη νεαρη με γεματο λατιν κορμι τοσο οσο. Δυστυχως εχει αρνητικες κριτικες και δεν ηθελα να χαλαστω.
Ιασωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανη, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.
Γνωρίζουμε μπας ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η Ντιάνα μέχρι τι ώρες δουλεύει ; Μην κατέβω τζάμπα τέτοια ώραΜεσημεριατικο πολυωρο σαφαρι σημερα στο Μεταξουργειο καθως ειχαμε ρεπο απο την δουλεια καπου μεταξυ 14:30 - 16:30...4 καταθεσεις συνολο, εχυσα στην τεταρτη....
Ιασωνος 31 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα Ρεα....στο υπογειο του ιδιου αριθμου η επισης Ελληνιδα Ελενα η Μανιατησα
Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος σκαλακια επιτελους πετυχα την Ταιλανδεζα Λιλιαν..δεν εντυπωσιαστηκα ομως και αποχωρησα....μια κοντοχοντρη μελαχρινη μπαλοτσα με σχιστα ματια και τα μαλλια μαζεμενα...βεβαια ειχε γεματα δωματια να τα λεμε και αυτα...εχει το κοινο της...
Ιασωνος 32 τερμα μεσα επισης και αλλη μια Λιλιαν μιλφ ρωσικο αδυνατη κοντουλα πετιτ..δεν πολυμιλαει ελληνικα
Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Μάγια...δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις θα ανεβει κριτικη συντομα...
Περδικας 1 σκαλια οροφος το Αλβανικο κοντοπουτανο η Αντζελα
Κολωνου 48 αριστερο 2 γυναικες η κλασσικη ξανθια γραννυ η Ευα (η οποια κατα καιρους δουλευει απογευματα στο καινουργιο ΜΑ 23) και η Αννα Ουκρανικο μιλφ με πιασιματα και κοντο καστανοξανθο μαλλι (το παρουσιαστικο της μοιαζει καπως με την ηθοποιο που επαιζε τον ρολο της "Φιόνας" με την οποια ο Μανθος κερατωνε την γκομενα του την Πέγκυ στην σειρα "Κωνσταντινου και Ελενης")....περασα μαζι της με καλες εντυπωσεις, θα ανεβει και εκει κριτικη συντομα
Ιάσονος 39 (1) ειχε δυο κοπελες και οι δυο στα δωματια Ρωσιδες....μολις ακουσα 15 ευρω δεν εκατσα καν να τις δω....μεταβολη και δρομο....
ΜΑ 28 ΙΣΟΓΕΙΟ κουρτινα αυτο ακριβως διπλα απο το Περδικας 1 η Ρωσιδα μιλφ Κατερινα ξανθια μετριου αναστηματος, με πιασιματα, αρκετα στενη λεκανη, περασα μαζι της με μετριες προς καλες εντυπωσεις, κριτικη στο μελλον
Ιάσονος 39 επανω αριστερα κλασσικα η αδυνατη ρωσιδα η Χριστινα
Κολωνου 45 (ηταν δυο ανοιχτα) αλλα και Κολωνου 53 ολα με μελαχρινες μπαμπατσικες λατινες
ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η καυλιαρα αδυνατη κοκκινομαλλα / ξανθοκκοκινη η Μολδαβεζα Ντιάνα..εδω δεν αντεξα και εχυσα με την εκφυλη μιλφαρα...επεσαν και γλωσσοφιλα....επισης κριτικη ανεβαινει συντομα....
Φευγοντας πετυχα επι της ΜΑ την "Μαρια" πρωην Μελεκ η οποια πηγαινε προφανως να πιασει δουλεια στο Ιασωνος 44 παλαιο σκαλακια, ειπαμε ενα γεια....
Καλα γαμησια σε ολους....
Νεσι...όπως το τέρας του Λοχ ΝεςΛούης για Λεωνίδου 28 ισόγειο κ ο σαν από την ταινία: Μαρκήσιος ντε Σαντ βγαλμένος τσατσός, παρουσίασε σαν νέα εργαζόμενη την αφρικανή με την αφάνα και το όνομαΜέσι
Νέσσυαφρικανή με την αφάνα και το όνομαΜέσι
+Πιροσκίσουβλάκια από τις Ρωσίδες στην Καλλιθέα
Η Νάνσυ φοράει περούκα;;;;Συνέχεια στη Μαραθώνος
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλλα με το κώλο-τραπεζάκι και ελ.φλογέρα όποτε και σε όποιον θέλει.
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια μελαχρινή χοντρούλα μιλφ. Ελ.φλογερα
Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα με νορμάλ
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η ψιλή μελαχρινή λατίνα με απλό πλέον. Η ξανθιά Μαριάννα έφυγε
Υπηρεσία το ξανθό καυλάκι που ήταν τις προάλλες.........................Όλα καλά
Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό
Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ η γκίλφ με τη μαύρη περούκα κ τις άσπρες μπότες. Μαρίνα η μιλφ+ με τα ξανθά κατσαρά μαλλιά κ το καλοστεκούμενο σώμα. Ελ.φλογέρα κι οι δυο
Ναι κ πρέπει να είναι αντρικήΗ Νάνσυ φοράει περούκα;;;;
Αν γράψεις Φωκαίας 17α μπουρδέλα στο google θα στo βγάλει. Όπως και για όλους τους οίκους.Καλησπέρα! Βρε παιδιά, επειδή είμαι νέος και δεν με αφήνει, οποίος μπορεί ας καταχωρήσει τα Φώκαιας 17α, β να μπορούμε να γράψουμε κριτικές!! Ευχαριστώ!
Ωραίος! Σορρυ για το ξεκάρφωτο!Αν γράψεις Φωκαίας 17α μπουρδέλα στο google θα στo βγάλει. Όπως και για όλους τους οίκους.
![]()
Φωκαίας 17Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Φωκαίας 17Α Μπουρδέλα στη περιοχή Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.www.bourdela.com
Εγω την πετυχα κατα τις 16:00 - 16:15...νομιζω δουλευει καθημερινες μεχρι τις 17:30-18:00...και οχι μονο στο υπογειο αλλα ενναλασεται και στα 3 αυτα στο ΜΑ 28 που ειναι το ενα διπλα στο αλλο....Γνωρίζουμε μπας ΜΑ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ η Ντιάνα μέχρι τι ώρες δουλεύει ; Μην κατέβω τζάμπα τέτοια ώρα