Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (14 μέλη και 181 επισκέπτες)

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
477
Πόντοι
21
Φιλιππίδου 11 όροφος Κορίνα η γνωστή βυζαρού γυρολόγος. Ξανθιά, ηλικία γύρω στα 55. Ελεύθερη φλογέρα. Καρολίνα το ξανθό φρατζολάκι, τίμια μέσα.
Για να είναι κάποια τίμια πρέπει και να κάνει ότι ανακοινώνει έξω.
Σε μένα ανακοίνωνε χύσιμο στο στόμα, αλλά τραβιότανε.
Γι αυτό και την έκοψα.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
101
Like
18.917
Πόντοι
26.376
Για να είναι κάποια τίμια πρέπει και να κάνει ότι ανακοινώνει έξω.
Σε μένα ανακοίνωνε χύσιμο στο στόμα, αλλά τραβιότανε.
Γι αυτό και την έκοψα.
Έχεις δίκιο αν δεν σου το έκανε, ενώ ανακοινώθηκε...
Εγώ από προσωπική μου εμπειρία, όσες φορές έχω περάσει μαζί της κατά καιρούς, την έχω βρει εντάξει τη Καρολίνα.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
477
Πόντοι
21
Έχεις δίκιο αν δεν σου το έκανε, ενώ ανακοινώθηκε...
Εγώ από προσωπική μου εμπειρία, όσες φορές έχω περάσει μαζί της κατά καιρούς, την έχω βρει εντάξει τη Καρολίνα.
Όλο το υπόλοιπο ραντεβού εντάξει ήταν. Μόνο στο χύσιμο μου τα χάλασε.
Και έβαλε την τσαπου στο στόμα και της είπα έρχομαι και στο δεπτερόλεπτο τραβήχτηκε.
Πως το καταλαβε ότι θα έχυνα και αυτό το δεπτερόλεπτο. :think:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.425
Πόντοι
31.618
Μετά από ένα γρήγορο που έριξα στην Αμπριλ Ιάσονος 20β
Κατέβηκα αργά τα σκαλοπάτια του οίκου.εψαξα στην τσέπη μου το πακέτο με τα τσιγάρα.αναψα ένα τραβιξα μια βαθιά ρουφιξια και ανάλογηστηκα.
Τι πληρονεις άραγε με 10€ σ ένα χαμετιποιο τις Ιάσονος.τον οργασμό ,αυτόν τον έχεις και με μια μαλακια.την θέα κοριτσιών με κόλους και βιζια.το ίντερνετ είναι γεμάτο από δαυτα.
Αυτό που πληρώνεις είναι μια ανάμνηση πραγματικότητας σ ένα κόσμο ψευδεσθησεων,ένα γεγονός.
Ίσος και μια αροστημενη σινηθεια.
Πέταξα την γόπα και βάδισα μέσα στα κρύα σοκάκια για το μετρό.
Αφιερωμένο σ ένα γερό μύστη που με διαβάζει στην Θεσσαλονίκη.
Καλό βράδυ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.255
Πόντοι
47.129
Κατέβηκα αργά τα σκαλοπάτια του οίκου.εψαξα στην τσέπη μου το πακέτο με τα τσιγάρα.αναψα ένα τραβιξα μια βαθιά ρουφιξια και ανάλογηστηκα.
Τι πληρονεις άραγε με 10€ σ ένα χαμετιποιο τις Ιάσονος.τον οργασμό ,αυτόν τον έχεις και με μια μαλακια.την θέα κοριτσιών με κόλους και βιζια.το ίντερνετ είναι γεμάτο από δαυτα.
Αυτό που πληρώνεις είναι μια ανάμνηση πραγματικότητας σ ένα κόσμο ψευδεσθησεων,ένα γεγονός.
Καλό βράδυ

εισαι κουτός και ψευτης, δεν κατεβαινεις σκαλοπατια στο Ιασωνος 20β.

Τελευταία τροποποίηση:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
996
Πόντοι
361
εισαι κουτός και ψευτης, δεν κατεβαινεις σκαλοπατια στο Ιασωνος 20β.
Ρε κουμπάρε οταν είσαι μέσα και θέλεις να φύγεις κατεβαίνεις τα σκαλοπάτια. αμέσως να τον πεις κουτό και ψεύτη τον άνθρωπο.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.184
Πόντοι
1.431
Καλό βράδυ
Ακριβώς φίλε, δεν πληρώνεις ούτε τη "θέα", ούτε τον οργασμό του να χύσεις, ούτε τίποτα απλό. Πληρώνεις την εμπειρία, το μουνί που γαμάς, και πολλές φορές είναι μια γκόμενα μουνάρα, που υπό άλλες συνθήκες δε θα σου καθόταν ποτέ, εκτός αν ήσουν πλούσιος, που το συνηθίζουν.. Πετάς ένα δεκάευρω και σου ανοίγει τα πόδια μια καυλιάρα, κάποιες φορές όμορφη, ή εξωτική κλπ, που με κανέναν άλλο τρόπο δε θα έπαιρνες.. Και δεν έχει να κάνει καν με τη δική μας εμφάνιση. Λατίνα πχ, ή μαύρη θεά ειδικά, δε θα ασχοληθεί μαζί μας εκεί έξω.. Όπως πχ στο Μοναστηράκι όταν βολτάρω, και τολμάω να πειράξω κάποια πανέμορφη μαύρη.. Κι είμαι και ωραίος, αλλά αυτό που ψάχνει η μέση γκόμενα πλέον δεν υπάρχει πουθενά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε κουμπάρε οταν είσαι μέσα και θέλεις να φύγεις κατεβαίνεις τα σκαλοπάτια. αμέσως να τον πεις κουτό και ψεύτη τον άνθρωπο.
Ακριβώς, εκτός αν πάρεις το ασανσέρ, όπως αυτές :grin:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.698
Πόντοι
456
Ρε συ τύπε, πριν κανά χρόνο δεν μας είπες οτι ήσουν τότε 23 χρονών.
Δηλαδή απο 12 χρονών γαμάς στα μπουρδέλα;
Aστον αυτον γιατι δεν ξερει απο ηλικιες , γιατι εχει και αποκαλει τους 42αριδες μεσηλικες !!!!!περαστικα του.

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Aστον αυτον γιατι δεν ξερει απο ηλικιες , γιατι εχει και αποκαλει τους 42αριδες μεσηλικες !!!!!περαστικα του.
Όταν έκανε εγράφη στο σάιτ ήταν 10 χρόνων μιλάμε για πολύ τρολ

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.241
Πόντοι
481
Περασμα με Βικυ Φ69Β. Απλα περναγα και ειπα να καψω κανα 20ρικο, δυστυχως σαν την Εμμυ απο Λιοσιων...δεν ειναι αν και ψιλομοιαζουνε.
Βαρετη συνεδρια, η πιπα της ασχημη γιατι μου πιεζε το καβλιτσεκι στην βαση και καλα μη της τα πεταξω στο στομα... Αχυστος εφυγα, ουτε καν καποτα δεν εβαλα για να μπω...ισως φταει που δεν ειχα ορεξη και γω.

Σε αλλα νεα, ειχα περασει με μια πολυ ωραια στο Κ30(ή 32 δεν θυμαμαι) Μεταξυ. Νομιζω Ριτα την λεγανε που παιρνει 20αρικο και της λεω δεν ξερω για ποιον λογο χαραμιζεσαι εδω και μ ανεφερε οτι πια δεν πηγαινει ξενοδοχειο σε ερωτηση που της εκανα, αλλα επεσα πριν απο λιγο σε αυτη την αγγελια και θα ελεγα οτι μοιαζει...

ειναι οντως αυτη? ας επιβεβαιωσει καποιος σοφος μυστης(@DmtrsxXx, @n.smirni76 ,@Pa Luki Luk )

Τελευταία τροποποίηση:

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
532
Πόντοι
21
Η ριτα από Κολωνου τι βάρδια πιάνει;;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
692
Πόντοι
81
Πάντως σήμερα η Ρίτα δούλευε πέρασα απο τον οίκο αλλά δεν μπήκα την ειχα παρει ποιο παλιά πολλές φορές πριν κάνει πλαστική στο στήθος τοτε έπαιρνε 15 ευρώ θυμάμαι!

Παραμένει μουναρα πάντως και ανεβάζει πολυ το επίπεδο του Μεταξουργείου!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.164
Πόντοι
441
Περασμα με Βικυ Φ69Β. Απλα περναγα και ειπα να καψω κανα 20ρικο, δυστυχως σαν την Εμμυ απο Λιοσιων...δεν ειναι αν και ψιλομοιαζουνε.
Βαρετη συνεδρια, η πιπα της ασχημη γιατι μου πιεζε το καβλιτσεκι στην βαση και καλα μη της τα πεταξω στο στομα... Αχυστος εφυγα, ουτε καν καποτα δεν εβαλα για να μπω...ισως φταει που δεν ειχα ορεξη και γω.

Σε αλλα νεα, ειχα περασει με μια πολυ ωραια στο Κ30(ή 32 δεν θυμαμαι) Μεταξυ. Νομιζω Ριτα την λεγανε που παιρνει 20αρικο και της λεω δεν ξερω για ποιον λογο χαραμιζεσαι εδω και μ ανεφερε οτι πια δεν πηγαινει ξενοδοχειο σε ερωτηση που της εκανα, αλλα επεσα πριν απο λιγο σε αυτη την αγγελια και θα ελεγα οτι μοιαζει...

ειναι οντως αυτη? ας επιβεβαιωσει καποιος σοφος μυστης(@DmtrsxXx, @n.smirni76 ,@Pa Luki Luk )
Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
IMG_20241226_225608.jpg
IMG_20241226_225930.jpg
IMG_20241226_225508.jpg
Φέρνει αλλά δεν νομίζω...

toer1000

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Άννα Πίτσος εννοείς την Αννούλα από το Καζακστάν, που δούλευε κατά κύριο λόγω σε ένα στη Φυλής δεξιά κατεβαίνοντας στον όροφο? Προ 15 ετιας...περίπου ,....Επίσης θυμάσαι και μια άλλη Άννα ξανθιά εκείνη την εποχή που ενώ στην αρχή ήταν πολύ καύλα μετά από 2-3 χρόνια λάλησε μάλλον από τα drugs και το χε χάσει?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.172
Πόντοι
7.195

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.106
Πόντοι
746
Καλημέρα σε όλους! Μην πάτε για ειρήνη Αλκαμένους ! Είχα φτάσει δεύτερος και λεωωω θα την ξεμουνιασω σήμερα! Μαζευόμαστε μέσα γύρω στα δέκα άτομα εκ των οποίων η πλειονότητα ήταν μπαρμπάδες! Βγαίνει η τσατσα : χίλια συγνώμη η ειρήνη έκανε μπάνιο και της ήρθε περίοδος! Σε λίγο θα έρθει η Μαρινα! Εν τω μεταξύ εγώ νομίζω είδα και την Μαρινα εκεί αλλά ίσως δεν δούλευε ποιος ξέρει! Με τα πολλά πήγα βεργας 7 υπόγειο! Δύο νεαρά τεμάχια το πρώτο λίγο βλαχαδερο με ωραίο κωλαρακι ελεύθερο στοματικό αλλά Δν μ είπε όνομα! Το δεύτερο πορνό φατσακι σαν τα ξεκωλακια που βλέπουμε έξω με αδύνατα κορμιά κωλαρακια ποίημα και βλεφαρίδες και χείλη φουσκωμένα με απλό πρόγραμμα σπέσιαλ τσιμπούκι όπως είπε η τσατσα και όνομα Λικα! Πέρασα της είπα για ελεύθερο και μου λέει οκ! Πολύ καυλωτικο εικόνα να την βλέπεις να σε τσιμπουκωνει! Ηρθε από πάνω αλλά είχε ένα συνεχόμενο άγχος με την καποτα μην φύγει! Στα 4 πολύ ωραία θέα αλλά δεν με βόλευε όπως καθόταν και το τέλος ήρθε ιεραποστολικό όπου δεν ήθελε να έχει ανοιχτά τα πόδια! Περνάς μόνο για την εμφάνιση για το παλμαρέ! Αν ανεβάσει λίγο υπηρεσίες θα μαζεύει χαρτί!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom