Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (11 μέλη και 76 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.702
Πόντοι
456
Ισχύει, εν μέρει, το έχουμε πει .

Τώρα επειδή την αναφέρατε, αφού τελείωσα τις δουλειές μου και ξενερώμενος που δεν καταφέρνω να περάσω με Ιρινα, πήγα να αδειάσω στην Κ.Φωτεινη, σταθερά καλή και ευδιαθετη.

Καπάκια βολταρα λίγο και μετά από ένα 20' βρέθηκα Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω, Νάτυ, Κολομβιανή, μου άρεσε πολύ και πέρασα, ίσως η καλύτερη σε συμπεριφορά Λατίνα που πέτυχα το τελευταίο 12μηνο, όμορφη κιόλας, τέλειο κωλι , μέτρια ακα πιπα και χαλαρό αιδοίο αλλά ήταν πολύ καυλιάρα, πολύ καλή κατάθεση, ήμουν 1ος ή 2ος στην βάρδια και είχε όρεξη, της άρεσε και η κολόνια μου.

3η και καλύτερη Λίκα, δεν λέω τίποτα γιατί θα πέσετε σαν τα κοράκια, ούστ.
Ρε φιλε πιστευεις οτι τα κορακια δεν θα την βρουν ?? με το ονομα και μονο ειναι βεβαιο αυριο θα εχει ουρα η κοπελα !!!

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
468
Πόντοι
306
Χωματιανου 11 Α Όλγα...... έπεσε η απόδοση της μιλφαρας......δεν ανεβαίνει από πάνω...

Δεν θέλει. ....και τα δύο πόδια στους ώμους.....και το ένα με το ζόρι το σηκώνει......δεν ξέρω τι έπαθε......την ξεμουνιασατε ρε αλάνια ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.669
Πόντοι
2.036
Ιάσωνος 39 (3) Μπέλα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρια βυζια, τατουάζ στο δεξί αστράγαλο, απλό πρόγραμμα.
Εδώ να πώ πώς ο καραφλός ξεδοντιάρης αδύνατος τσάτσος που δουλεύει σε μπουρδέλο αλλά όλο βλέπει βίντεο με στίβο και ξεροχύνει στην βάρδια του, 3/3 έχει φωνάξει στην κοπέλα στα 6' , το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, τελευταία φορά τον έβρισα, δεν με νοιάζει αν φταίνε τα αφεντικά, η κοπέλα ή ο τσάτσος, 10€ - 10' λες, γαμώ το σπίτι σου.

Εκει ειναι κανονικα ο πουστροτσατσος ακομα;
Εχω καιρο να παω..
Ολο ματι παιρνει..
Μα το είχα γράψει πολύ πρόσφατα, στην ενημέρωση της Τετάρτης, το έχει παρακάνει με το πρήξιμο και τα νεύρα, επειδή δεν τον γαμάει κανείς (αν και έχω πετύχει να εξυπηρετεί πελάτη παλαιότερα).

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Φίλε smirni πέρασα προχθές από το Μ.Αλεξανδρου 22 για τη Βουλγάρα την Άντζελα η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα. Είσαι σίγουρος ότι ανακοίνωσε κωλο καί πόσα περνει για κωλο. Πέρασα μία φορά καί τής έδωσα 20 ευρώ για κωλο. Όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό εννοείς ότι τη χύνεις στο στόμα τα καταπίνει. Όποιος άλλος συναγωνιστής την έχει πάρει καί κάνει όντως ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί τά περνει στο στόμα σε δώσει τα φώτα του νά μήν πάω τσαμπα
Εδώ να πώ πώς ο καραφλός ξεδοντιάρης αδύνατος τσάτσος που δουλεύει σε μπουρδέλο αλλά όλο βλέπει βίντεο με στίβο και ξεροχύνει στην βάρδια του, 3/3 έχει φωνάξει στην κοπέλα στα 6' , το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, τελευταία φορά τον έβρισα, δεν με νοιάζει αν φταίνε τα αφεντικά, η κοπέλα ή ο τσάτσος, 10€ - 10' λες, γαμώ το σπίτι σου.

Μα το είχα γράψει πολύ πρόσφατα, στην ενημέρωση της Τετάρτης, το έχει παρακάνει με το πρήξιμο και τα νεύρα, επειδή δεν τον γαμάει κανείς (αν και έχω πετύχει να εξυπηρετεί πελάτη παλαιότερα).
Φίλε smirni πέρασα προχθές από το Μ.Αλεξανδρου 22 για τη Βουλγάρα την Άντζελα η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα. Είσαι σίγουρος ότι ανακοίνωσε κωλο καί πόσα περνει για κωλο. Πέρασα μία φορά καί τής έδωσα 20 ευρώ για κωλο. Όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό εννοείς ότι τη χύνεις στο στόμα τα καταπίνει. Όποιος άλλος συναγωνιστής την έχει πάρει καί κάνει όντως ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί τά περνει στο στόμα σε δώσει τα φώτα του νά μήν πάω τσαμπα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.669
Πόντοι
2.036

Κάτι έχεις μπερδέψει φίλε , πάρτο πάλι από την αρχή.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Κάτι έχεις μπερδέψει φίλε , πάρτο πάλι από την αρχή.
Φίλε smitni την Βουλγάρα την Άντζελα στο Μ.Αλεξανδρου 22 με την τεράστια κωλαρα την είχα πάρει από το κωλο καιυ μου ζητησε 20 ευρώ. Πήγα προχθές καί είχε μία τσατσά εκεί καί είπε για νορμάλ πρόγραμμα καί έφυγα. Θέλω νά ρωτήσω τώρα πού πήγες αν όντως κάνει κωλο με 10 ευρώ. Καί όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τά περνει στο στόμα;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Φίλε smitni την Βουλγάρα την Άντζελα στο Μ.Αλεξανδρου 22 με την τεράστια κωλαρα την είχα πάρει από το κωλο καιυ μου ζητησε 20 ευρώ. Πήγα προχθές καί είχε μία τσατσά εκεί καί είπε για νορμάλ πρόγραμμα καί έφυγα. Θέλω νά ρωτήσω τώρα πού πήγες αν όντως κάνει κωλο με 10 ευρώ. Καί όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τά περνει στο στόμα;
Καί κάτι ακόμα το πρόγραμμα για κωλο καί ελεύθερο στοματικό τελειωτικό το είπε η τσατσά η ίδια η Άντζελα. Παίζει ρόλο αυτό

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
500
Πόντοι
300
για όσους θέλουν να αναπολήσουν τα παλία, πρώην Βερόνικά απο Φυλής 86 και φωκαιας 25 ήρθε ελλάδα και γύρισε τσόντα σε sugar babes, σας δίνω και το Link για blast from the past.

https://*****.tv/greek-teen-angelin...ith-bulgarian-milf-in-wild-threesome/?lang=en

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Σορυ φίλε στο smirni ήθελα νά γράψω

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο κλειστό .

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος 2 λατίνες, Αννι κοκκινομάλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματακια 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ ψηλά στο δεξί κωλομερια και Λίλυ μελαχρινή χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Άννα από 'Ρωσία" ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Αναστασία, μελαχρινή νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2.5-3αρι σύν βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ρεγγίνα (σορυ αλλά δε μπόρεσα να προσδιορίσω το χρώμα του μαλλιου)μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και Περδικκα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα καστανή κοντή μιλφ μ , κανονικό σώμα λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλεξάνδρα με μαλλί γκρι κοντό, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Νελι, ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.
Φίλε smirni στο Μ.Αλεξανρου 22 που δουλεύει η Βουλγάρα η Άντζελα με τη τεράστια κωλαρα είπες ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί κωλο. Εγώ την είχα πάρει πριν ένα μήνα από το κωλο καί μου ζήτησε 20 ευρώ. Πήγα προχθές και είχε τσατσά καί μου είπε νορμάλ πρόγραμμα. Θέλω νά σέ ρωτήσω αν είπε η τσατσά κωλο καί ελεύθερο στοματικό η η ίδια η Άντζελα. Καί αν ξέρεις το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τά παίρνει στο στόμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.648
Πόντοι
26.376
Φίλε smirni στο Μ.Αλεξανρου 22 που δουλεύει η Βουλγάρα η Άντζελα με τη τεράστια κωλαρα είπες ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί κωλο. Εγώ την είχα πάρει πριν ένα μήνα από το κωλο καί μου ζήτησε 20 ευρώ. Πήγα προχθές και είχε τσατσά καί μου είπε νορμάλ πρόγραμμα. Θέλω νά σέ ρωτήσω αν είπε η τσατσά κωλο καί ελεύθερο στοματικό η η ίδια η Άντζελα. Καί αν ξέρεις το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τά παίρνει στο στόμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τύπε μην το ξαναστείλεις έλεος...
Το καταλάβαμε:helpplea::helpplea::helpplea:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.706
Πόντοι
21.636
24 /3/2025
Ώρα 11.00 π. μ.

Όπως εκλεκτός μύστης με ενημέρωσε...

Αλκαμένους 113
Ειρήνη σε απλό πρόγραμμα.
ΌΛΑ τα δωμάτια άδεια.
ΆΔΕΙΟ σαλόνι... :cry:
Μέχρι εδώ ήταν ο Μύθος της φαίνεται. :confused:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.706
Πόντοι
21.636
IMG_20250324_111842.jpg

Μεταξουργείο!!!
Ρομαντικά graffiti στην Μέγα Αλέκου!!! :confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.839
Πόντοι
4.646

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.397
Πόντοι
201
24 /3/2025
Ώρα 11.00 π. μ.

Όπως εκλεκτός μύστης με ενημέρωσε...

Αλκαμένους 113
Ειρήνη σε απλό πρόγραμμα.
ΌΛΑ τα δωμάτια άδεια.
ΆΔΕΙΟ σαλόνι... :cry:
Μέχρι εδώ ήταν ο Μύθος της φαίνεται. :confused:
Η Ειρήνη δεν γαμιέται μόνο για τα λεφτά αλλά και για το κέφι της, οπότε αν δεν σε γουστάρει είναι εντελώς τυπική μαζί σου με αποτέλεσμα να μην θέλεις να ξαναπάς μαζί της.

Αν ήμουν στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
70
Like
16.641
Πόντοι
4.936
Κυριακή βραδάκι, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής, κατέβηκα με τον αδερφό μου στην πιάτσα. Ήθελε να γαμήσει απεγνωσμένα και πήγαμε καρφί στο Φυλής 86Β, για την Ανίτα. Ένας τραγικός τσάτσος, τον οποίο έβλεπα για πρώτη φορά, μας παρουσίασε την Άννα. Ένα σκιόρμα, με αδύνατο σώμα και σκατόφατσα. Με το που την είδαμε, κάναμε μεταβολή και πήραμε τον πούλο. Κατά τα άλλα, πολύ αυτοκίνητο, αρκετός κόσμος πηγαινοέρχονταν και κάποιες γνώριμες φάτσες, οι οποίες έχουν κάνει την πιάτσα δεύτερο σπίτι τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.935
Πόντοι
28.061
Κυριακή βραδάκι, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής, κατέβηκα με τον αδερφό μου στην πιάτσα. Ήθελε να γαμήσει απεγνωσμένα και πήγαμε καρφί στο Φυλής 86Β, για την Ανίτα. Ένας τραγικός τσάτσος, τον οποίο έβλεπα για πρώτη φορά, μας παρουσίασε την Άννα. Ένα σκιόρμα, με αδύνατο σώμα και σκατόφατσα. Με το που την είδαμε, κάναμε μεταβολή και πήραμε τον πούλο. Κατά τα άλλα, πολύ αυτοκίνητο, αρκετός κόσμος πηγαινοέρχονταν και κάποιες γνώριμες φάτσες, οι οποίες έχουν κάνει την πιάτσα δεύτερο σπίτι τους.
Τι λέει μέσα η Ανίτα ...;
Την έχει πάρει κανείς ....
Ήταν όντως ωραία σήμερα με το σκισμένο τζιν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom