...φιλαρακι τι ώρα πήγες?...για να είναι άδειο το σαλόνι υποψιάζομαι ότι πήγες περίπου 13:00...γιατί τότε αδειάζει...Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
...αν πηγές περίπου 13:00...να ξέρεις ότι είναι περίπου η ώρα που οι κοπέλες θέλουν να κλείσουν την λάμπα...να αλλάξουν...και να φύγουν μαζί...σαν ζευγαράκι...οπότε αν ζήτησες μισάωρο δεν τους έκανες σαν πελάτης...γιατί θα έπρεπε η μία κοπέλα να περιμένει την άλλη για μισή ώρα!!...
...μια μέρα έφτασα 13:30...και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό το "πρόβλημα"...οπότε λογικά αυτό έπαθες...
...αλλά και να μην είναι αυτό...μην μασάς!!...οι εκδιδομενες εκτός από έλλειμμα σωστής συμπεριφοράς...έχουν και απίστευτα ψυχολογικά...που τις περισσότερες φορές δεν είμαστε σε θέση να τα υποψιαστουμε...
...γάμα τες!!...κυριολεκτικά και μεταφορικά!!...μόνο για αυτό κάνουν...και τις περισσότερες φορές ούτε καν για αυτό!!...