Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (35 μέλη και 292 επισκέπτες)

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
...φιλαρακι τι ώρα πήγες?...για να είναι άδειο το σαλόνι υποψιάζομαι ότι πήγες περίπου 13:00...γιατί τότε αδειάζει...

...αν πηγές περίπου 13:00...να ξέρεις ότι είναι περίπου η ώρα που οι κοπέλες θέλουν να κλείσουν την λάμπα...να αλλάξουν...και να φύγουν μαζί...σαν ζευγαράκι...οπότε αν ζήτησες μισάωρο δεν τους έκανες σαν πελάτης...γιατί θα έπρεπε η μία κοπέλα να περιμένει την άλλη για μισή ώρα!!...

...μια μέρα έφτασα 13:30...και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό το "πρόβλημα"...οπότε λογικά αυτό έπαθες...

...αλλά και να μην είναι αυτό...μην μασάς!!...οι εκδιδομενες εκτός από έλλειμμα σωστής συμπεριφοράς...έχουν και απίστευτα ψυχολογικά...που τις περισσότερες φορές δεν είμαστε σε θέση να τα υποψιαστουμε...

...γάμα τες!!...κυριολεκτικά και μεταφορικά!!...μόνο για αυτό κάνουν...και τις περισσότερες φορές ούτε καν για αυτό!!...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371
Το τι ακριβώς είναι πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ! .. υποτίθεται πλασάρεται ως ταϋλανδέζα , αμφισβητείται όμως από πολλούς.
Για σίγουρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Η Ναόμι όχι,δεν ήταν χτες στη νυχτερινή βάρδια . Απ' όσο ξέρω μόνο σ-κ ή Π-Σ-Κ κάθεται μέχρι αργά. Και δεν ξέρω κάν αν ήταν χθές απόγευμα.
Ελπίζω να μην είναι ladyboy :grin:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
213
Like
13.071
Πόντοι
31.618
Πέρασα χθες το απόγευμα από Λιοσίων 73α με την ΚΙΡΑ μετά από πολύ καιρό.το ίδιο βαριεστημενη οπός παλιά και χηροτερα.οχι αυτό όχι εκείνο.η κοπέλα δε γουστάρει να γαμιετε και το δείχνει.την σοζει η ομορφιά της

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.190
Πόντοι
201
Και ακόμα πιο παλιά ανακοίνωναν απλό, για παράθεσε μου την ενημέρωση σου για το πρόγραμμα της Άννας να δω για ποία μέρα αναφέρεσαι, επίσης η Ήρα κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα?

Είχα ρωτήσει την ίδια την Άννα πριν από μερικές ημέρες και μου είχε πει ότι κάνει ελεύθερο στοματικό, όμως για λόγους υγιεινής προστασίας δεν κάνει τελειωτικό.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
902
Πόντοι
371
Καλημέρα στην παρέα
Αν περάσει κανένας από Διδύμου ας ενημερώσει αν δουλεύει στο 18 η στο 20 η Σοφία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.484
Πόντοι
2.046

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
Καλημέρα στην παρέα
Αν περάσει κανένας από Διδύμου ας ενημερώσει αν δουλεύει στο 18 η στο 20 η Σοφία.
Χθες πάντως ήταν κανονικά στο 18α όπου δουλεύει αρκετό καιρό εκεί ,απλά ο οίκος άνοιξε γύρω στις 1215

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
980
Πόντοι
80
Καλημέρα στην παρέα
Είσαι έτοιμος για κρεμπιεδιαρα?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.506
Πόντοι
2.036
Δε μου θυμίζει κάτι αυτή τη στιγμή η βουλγάρα που λες.
Ίσως άν θυμόσουν όνομα.
Θα ξέρει ο Κος Σμύρνης, μπαμπάτσικη ψηλή μελαχρινή με χυτά βυζόμπαλα 3+ θα έλεγα, καστανό μαλλί σπαστό νομίζω Χριστίνα Βουλγάρα λευκόδερμη.

Ελπίζω να μην είναι ladyboy :grin:
Έλεος, μουνάρα γυναικάρα είναι εμφανισιακά, αλλά και φολάρα.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.938
Πόντοι
2.021
Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Ένα παγωμένο και αδιάφορο απόγευμα, σήμερα και ξεκίνησα για το Κέντρο, καθώς μου ήρθε ειδοποίηση, για να παραλάβω κάτι, από ένα κατάστημα. Κατεβαίνοντας στο Μετρό, με έπιασαν τα γέλια, μπροστά στον κόσμο, από τις φιγούρες που έβλεπα. Δεν μιλάω για ασχήμια, αλλά για τις διάφορες "προσωπικότητες" που βλέπω, διαρκώς, κινούμενος με τα Μ.Μ.Μ.: Τραγικοί, ψυχοπαθείς, κομπλεξικοί, συμπλεγματικοί, μπάζα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες, ρασοφόροι αμφιβόλου γνησιότητας, παρτάκηδες και άλλοι. Είδα έναν νεαρό, τις προάλλες, ο οποίος φορούσε μία κορδέλα στο κεφάλι και έμοιαζε σαν κάτι τύπους, που έπαιζαν σε σεξοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980. Να αναφέρω, επίσης, και τις άπειρες λούγκρες, οι οποίες έχουν ξεφύγει, όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές, με τις γούνες να είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους, ένεκα και του χειμώνα. Βγήκα από το Μετρό και επιβιβάστηκα στον Ηλεκτρικό. Αυτό το Μέσο, όσο πάει, γίνεται και χειρότερο. Οι επιβάτες του, δε, είναι η επιτομή της πλέμπας. Εκτός από τους Άφρο-Ασιάτες και τους Γυφτό-Βαλκάνιους, είδα και αρκετούς αράπηδες. Μια εικόνα, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Μπρονξ. Εν τω μεταξύ, μόλις μπήκα μέσα στο βαγόνι, μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα. Μύριζε κωλίλα σε τέτοιο βαθμό, που σε μία φάση αισθάνθηκα σαν αιμορροΐδα. Μόλις τελείωσα, με την παραγγελία και αφού ήμουν κοντά, άδραξα την ευκαιρία και πήγα μία μικρή βόλτα στην πιάτσα:

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Τζούλια, πολύ σκούρα Λατίνα, με flat κώλο. Ναόμι, αρκετά νόστιμη Νιγηριανή, με ωραίο σωματάκι. Ντιάνα, το γνωστό νεαρό μπάζο της νυχτερινής βάρδιας. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή διοπτροφόρος πατσαβούρα. Με έπιασε αγκαλιά και προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, μέσα στο δωμάτιο. Καθώς μου μιλούσε, παρατήρησα τα σάπια δόντια, στο στόμα της, το οποίο ΒΡΩΜΟΥΣΕ πάρα πολύ.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες: Ρούμπι, κοντή σκούρα Λατίνα και Νάταλι, το γνωστό μπάζο-milf. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Δύο κοπέλες: Νίκη, μπουχέσω Ρωσίδα και Έμμυ, νόστιμη Τζαμαϊκανή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ πρόγραμμα, με την Νίκη να προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.

Ειλικρινά, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω την τσάρκα, στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Μια πιάτσα η οποία, εδώ και αρκετό καιρό, παραπαίει.
Φαντάσου φίλε μου εμείς που μένουμε στο γκέτο και τους τρώμε στην μαπα non stop .
Μας σώζει το moto και η εργασία εκτός περιοχής.
Οι λουγκρες έχουν βρεί την υγειά τους στα ΜΜΜ ! Ψωνίζουν κρεατόβεργες τσάμπα όπως επίσης και οι υπέρβαρες γυναίκες.
Ειδικά η κατηγορία + 105-110kg .
Αυτές κυκλοφορούν με κάτι σαμιαμίδια μπάγλα καρτουνίστικα,η πακι.
Η ασχήμια κυριαρχεί πάντως έχεις δίκιο.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.396
Πόντοι
4.926
Δε νομίζω να σας πτοεί λίγο κρύο;
Τύπε, εμάς τους Μπουρδελιάρηδες δεν μας πτοεί τίποτα. Άπαξ και μας πιάσει η καύλα, δεν υπολογίζουμε ούτε κρύο, ούτε βροχές, ούτε τσουνάμι. Είμαστε παντός καιρού, σαν τα αεροσκάφη της 114 Πτέρυγας Μάχης!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371
Επιγραμματικά Live από τη δροσερή Βικτώρια..

Φιλιππίδου 11Α Σάρα και Ναόμι

Φιλ11Β όροφος Ντιάνα και Κορίνα βυζαρού

Μια μαυρομάλλα με ωραίο κωλί βγήκε από 65 και μπήκε απέναντι διαγωνίως στο 84Α αριστερή πόρτα, και τα δύο με σβηστή τη λυχνία του μεροκάματου

Φ71Α Ντιάνα και Κάτια

Για σήμερα ο στόχος ήταν η σοκολάτα υγείας Μπέκυ (δεν ξέρω αν είναι εδώ), αλλά είδα τη Ναόμι να καταφθάνει για δουλειά, οπότε και μπήκα για ένα ομολογουμένως μακροχρόνιο διάλειμμα..
Όπως πάντα (ειδικά όταν είσαι ο πρώτος) είναι πεντακάθαρη, και πανέμορφη πάλι σήμερα. :inlove:
Ως συνήθως κρυώνει εύκολα, οπότε τη ζέστανα :grin: :fuck1:

Φ84Α Ράνια

Φ65 όροφος Μπιούτι (κωλάρα!) και Χριστίνα (αυτή πρέπει να χάνει αρκετά λάδια :think: :grin:)

Συνεχίζεται..

ΥΓ. Κάνας συναγωνιστής για βόλτα δεν ρεε;;

Τελευταία τροποποίηση:

Mitsaras29

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
32
Like
1.534
Πόντοι
2.411
Σύντομη πρωινή τσάρκα, γύρω στις 10:15

Αλκαμένους 113 ήταν μόνο η Μαριάννα

Φυλής 71 πάνω κάτω κλεοστα

Φυλής 84α η Ντιάνα

Φωκαίας μόνο το 17 και το 27 ανοικτά

Μα τι ώρα πιάνουν δουλειά τελικά;

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
443
Πόντοι
20
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Φιλε αγαπα τον εαυτον σου προσεχε την ζωη σου και τωρα αν σου ερριξε πορτα η χψ εργαζομενη στα αρχιδια σου οπως εγραψες δεν εχει σημασία.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.898
Πόντοι
5.827
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Δοκίμασε να ξαναπάς χωρίς τα γυαλιά και με τελείως άλλα ρούχα. Πολύ πιθανόν να μη σε θυμούνται καν και να σε δεχτούν.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371
Επιγραμματικά Live από τη δροσερή Βικτώρια..

Φιλιππίδου 11Α Σάρα και Ναόμι

Φιλ11Β όροφος Ντιάνα και Κορίνα βυζαρού

Μια μαυρομάλλα με ωραίο κωλί βγήκε από 65 και μπήκε απέναντι διαγωνίως στο 84Α αριστερή πόρτα, και τα δύο με σβηστή τη λυχνία του μεροκάματου

Φ71Α Ντιάνα και Κάτια

Για σήμερα ο στόχος ήταν η σοκολάτα υγείας Μπέκυ (δεν ξέρω αν είναι εδώ), αλλά είδα τη Ναόμι να καταφθάνει για δουλειά, οπότε και μπήκα για ένα ομολογουμένως μακροχρόνιο διάλειμμα..
Όπως πάντα (ειδικά όταν είσαι ο πρώτος) είναι πεντακάθαρη, και πανέμορφη πάλι σήμερα. :inlove:
Ως συνήθως κρυώνει εύκολα, οπότε τη ζέστανα :grin: :fuck1:

Φ84Α Ράνια

Φ65 όροφος Μπιούτι (κωλάρα!) και Χριστίνα (αυτή πρέπει να χάνει αρκετά λάδια :think: :grin:)

Συνεχίζεται..

ΥΓ. Κάνας συναγωνιστής για βόλτα δεν ρεε;;
Φ74Α αριστερή πόρτα μια λευκή που δηλώνει Κολομβία, σχετικά chubby, δεξιά πόρτα μια που μοιάζει με οπαδό ιταλικής ομάδας..

Φωκαιας 7 Ηλέκτρα, γνωστή με μαύρο μακρύ μαλλί

Φ68Δ Έμμυ Jamaica

(δε μου επιτρέπει επεξεργασία τώρα, αν μπορεί να το συγχωνεύσει κάποιος)

Τελευταία τροποποίηση:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371
Υποστηρίζουμε την τοπική αγορά, μην παραγγέλνετε απ' έξω.. :grin:
20250207_174807.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom