Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (4 μέλη και 138 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.485
Πόντοι
4.646
για την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;
Δεν παίρνω θέση, μη τα μπλέξω χειρότερα, εγώ μια Νταρια ξέρω, τη θρυλική ξεμουνιάρα καταπιώνα της Αγκύρας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.939
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.107
Πόντοι
19.226

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.
Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.107
Πόντοι
19.226
Μεσημέριανη τσάρκα στα σπιτάκια:uzi::uzi:

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ. Ηλικιωμένη, σχετικά ψηλή, με μαύρη αγορίστικη περούκα και άσπρες μπότες:respect: Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...

Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό

Παιανιέων 24 Ζάνα η θρυλική ξανθιά γκίλφ με τα μεγάλα βυζιά:jade: και το βασιλικό τσιμπούκι...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια γλυκιά χοντρούλα μιλφ, με μαύρα μαλλιά. Ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα η γνωστή. Έχει αρχίσει και χαλάει οπτικά... Νορμάλ πρόγραμμα

Μαραθώνος 59 κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα σοβιετική μιλφ με πολύ πεταχτό κώλο και 2αρια βυζιά. Ανακοινώνεται ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε κατάθεση:zfuck:
Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας...
Αρνήθηκε να κάνει σε μένα ελεύθερη φλογέρα:bottom:
Έφαγε όμως δυνατό τιμωρητικό ξεμούνιασμα:fuck2::fuck2::fuck2:
Αρνήθηκε επίσης να τη χύσω στα βυζιά:s&m_1:

Φεύγοντας, ζήτησα τα ρέστα από τη τσατσά για την άρνηση ελεύθερης φλογέρας, ενώ ανακοινώθηκε. Πετάχτηκε η Ιζαμπέλα και είπε στη γλώσσα της πως είδε κάτι στον πούτσο μου:2funny::2funny::2funny: Φτηνές πουτανοδικαιολογίες:piss:

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Είχα πάει προχθες Μεταξουργείο ακούστε σκηνικό.. ενώ βολταρω στους οίκους από την Κολωνου και Ιάσωνος είχα μπει σε ένα δεν θυμάμαι πιο και έτσι όπως περιμένω την τσατσα μπαίνει μέσα παπάς .. δεν πέρασε στο δωμάτιο απλά μπήκε και περίμενε την κοπέλα με τα ράσα του και όλα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.704
Πόντοι
4.926
Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.232
Πόντοι
201

Είναι πιο εύκολο να βρεις βελόνα σε αχυρώνα παρά ό,τι καυλώνει και ό,τι ενοχλεί κάθε γυναίκα, και ιδιαίτερα κάθε πουτάνα!

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.952
Πόντοι
441
Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.

:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

ΕΓΩ είμαι ένας από αυτούς! Βάλε κιόλας ότι πολλοί σαν και εμένα θέλουν να ξεσπάσουν κάπου τα κόμπλεξ τους και βρίσκουν κάτι κατακαημένες πόρνες :thumbsup:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.704
Πόντοι
4.926
Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...
Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.485
Πόντοι
4.646
Μεσημέριανη τσάρκα στα σπιτάκια:uzi::uzi:

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ. Ηλικιωμένη, σχετικά ψηλή, με μαύρη αγορίστικη περούκα και άσπρες μπότες:respect: Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...

Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό

Παιανιέων 24 Ζάνα η θρυλική ξανθιά γκίλφ με τα μεγάλα βυζιά:jade: και το βασιλικό τσιμπούκι...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια γλυκιά χοντρούλα μιλφ, με μαύρα μαλλιά. Ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα η γνωστή. Έχει αρχίσει και χαλάει οπτικά... Νορμάλ πρόγραμμα

Μαραθώνος 59 κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα σοβιετική μιλφ με πολύ πεταχτό κώλο και 2αρια βυζιά. Ανακοινώνεται ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε κατάθεση:zfuck:
Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας...
Αρνήθηκε να κάνει σε μένα ελεύθερη φλογέρα:bottom:
Έφαγε όμως δυνατό τιμωρητικό ξεμούνιασμα:fuck2::fuck2::fuck2:
Αρνήθηκε επίσης να τη χύσω στα βυζιά:s&m_1:

Φεύγοντας, ζήτησα τα ρέστα από τη τσατσά για την άρνηση ελεύθερης φλογέρας, ενώ ανακοινώθηκε. Πετάχτηκε η Ιζαμπέλα και είπε στη γλώσσα της πως είδε κάτι στον πούτσο μου:2funny::2funny::2funny: Φτηνές πουτανοδικαιολογίες:piss:
Δικαιολογίες του πούτσου

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
125
Πόντοι
0
Μάγκες η Αλάνα απο Φυλής 71 λέει τίποτα στο δωμάτιο;; την είδα και μου άρεσε, αν δεν είχα πάει με άλλη πιο πριν θα εμπαινα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.
Μα περισσότερες πόρτες ακούγονται από αυτό τον οίκο παρά από οποιονδήποτε άλλον. Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό; Δηλαδή ή αυτές οι 2 κοπέλες είναι μυγιάγγιχτες ή απλά περισσότερος κόσμος είπε να τις ενοχλήσει για κάποιο λόγο. Και έχουν φάει πόρτα κατά καιρούς αξιόλογα μέλη εδώ μέσα, όπως πχ ο Σμύρνης λόγω του ύψους του που τώρα τον δέχεται κανονικά.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.810
Πόντοι
491
Μύστη έχεις πάρει κάποια εκεί μέσα; Γενικά λέει τίποτα; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή μόνο η είσοδος είναι όλη η διαφορά;
Δεν έχω περάσει/πληρώσει διόδια, το μόνο που ξέρω είναι ότι πολλές φορές αργούν να βγουν σαλόνι, ακόμα κι όταν δεν είναι καν με πελάτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom