Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 486
Δεν το έχω ψάξει το θέμα ούτε γνωρίζω ξεκίνα Ρώτα οποια σου αρέσειΚαλημέρα φίλε καμία που όχι να δίνει αλλά να δέχεται κατούρημα ξέρεις;
Δεν το έχω ψάξει το θέμα ούτε γνωρίζω ξεκίνα Ρώτα οποια σου αρέσειΚαλημέρα φίλε καμία που όχι να δίνει αλλά να δέχεται κατούρημα ξέρεις;
Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.Όλη μέρα η ενημέρωση κ το καθημερινό κους κους γίνεται για 2 ιερόδουλες του Αλκ 113. Όπως κ στο Δ22 κάτω έτσι τώρα κ σε αυτή τη γειτονιά έχει καθημερινο ρεπορτάζ κ διαφήμιση κ σχολιασμό.....και άλλα τέτοια καραγκοζιλικια
Λοιπόν έχω δει μια φορά τις κοπέλες στο Δ22 τέλος Σεπτεμβρίου
Μαριάννα ξανθιά πολύ λεπτή σκελετός φαση με μικρό βυζί κ πολυ μικροσκοπικό κωλαρακι.
Ειρήνη. Μια κοπέλα πολύ κοντη καστανοξανθη λεπτοκαμωμενη με μικρό πολύ βυζί αλλά καλοσχηματισμενο κωλαράκι.
Συμπέρασμα δείγματα γυναίκων μέτριας εμφάνισης κοπελες σε αυτά τα λίγα που είδα στο αστραπή σαλονάρισμα που έκαναν ειδικά η Ειρήνη.
Δεν είχα πάρει καμοια γιατί έπρεπε να περιμένω καμία ώρα λες κ είχα αναμονή σε τράπεζα.Αν το έκανα θα πέρναγα με Ειρήνη που μου έκανε ένα κλικ πιο πάνω
Βαθμός 6/10 από εμφάνιση θα έλεγα με μια γρήγορη ματιά για μενα. Τώρα δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά άλλος είπε ότι η Ειρήνη άρχισε να γεμίζει.... Η δε Μαριάννα παραμένει σκινυ .....
Κ όμως αυτές διαβάζω ρίχνουν άκυρο σε πελάτες χωρις λογο ....είναι για γέλια η φάση.....
Αυτη είναι προσωπική αποψη να μην νομισουν κάποιοι ότι αν ακυρωθούν ή δεν δουν τις θεές οπως τις πολυδιαφημιζουν .....θα χάσουν τα μοντέλα της Victoria secret.......
Την Παρασκευή, μου ζήτησε 10€ , ήταν η τσατσά η λεσβία της Λίζας όπως είχα γράψει, τώρα 15€ για την Στέλλα και σε αυτόν τον οίκο ... έλεος, στο 10€ για απλό ξεμπούκωμα καλή είναι.Ιάσονος 39 (1) Στέλλα κοπελίτσα με καστανοκοκκινο μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα, 1.5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Χαιρετώ κι εγώ Πόρνοι μου, όντως σκληρή πόρτα το Αλκαμένους 113 σήμερα,
εγώ όσο περίμενα για Μαριάννα, η τσα2 είπε σε έναν ευπαρουσίαστο νεαρό
Έλληνα οτι η Ειρήνη δεν θα τον πάρει.
Εγώ πήρα Μαριάννα κλασσικά μια και ως
"μικρομεσαίος προς το μικρός" "γεμίζω" πλήρως το Μαριαννάκι και την βρίσκει.
Οι "προικισμένοι" πρέπει να επιλέξετε άλλες κοπέλες, μια και η Μαριάννα είναι
πολύ στενή και κάνει μόνο για μας τους "μικρούς".
Δε νομιζω οτι τον εδιωξε λογω μεγεθους η Ειρήνη κατι αλλο θα συμβαίνει κατι θα της έχει κάνει.
Η Ειρηνη γουστάρει σουβλισμα και σκουζει σα γατί, τρελαίνεται για πούτσα.
Μονό εγώ θυμάμαι πως και στο Δ22 στην αρχή το ίδιο έκανε η Ειρήνη ? είχα φάει άκυρο την 1η φορά που την είδα και την επόμενη μέρα με 7-8 άτομα σαλόνι πήρε μόνο εμένα και άλλον έναν, το είχα γράψει.Διαψεύδω τον @DmtrsxXx Μόλις πήγα για Μαριάννα και δε με δέχτηκε. Εντωμεταξυ είμαι νέος και κούκλος
Και δεν έχω ξαναπεράσει μαζι της. Μάλλον προτιμά τους άσχημους για να νιώθει ανωτερη; Ή και ηλικιακά μεγαλύτερους.
Η τσα τσα αφού προσπάθησε να πείσει τη Μαριάννα, μου είπε να έρθω στις 5 που θα ναι άλλες κοπέλες αλλά της είπα όχι!
Πολυ μετρια.Δεν αξιζει το 20αρικο.Αν σε βγαλει ο δρομος σου απογ;ευμα περνα με Λιζα στο Φωκ19.Μην σε αποτρεψεο το αυστηρο της λουκ στο σαλοναρισμα.Μεσα ειναι χαρμα.Πρωινή βόλτα, στη Φώκαιας ειδα μια Κάρλα μελαχρινή με γυαλάκια. Μου άρεσε αλλα επειδη ειχα μόλις πιστολιασει την Εμμυ στο Λιοσίων, δεν μπήκα. Ξέρει κανείς τι λέει μέσα;
Πήρε μεταγραφή η Ντάρια?ξερουμε αν σημερα δουλευει η Νταρια στο Κολωνου 30Α;
για την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;Πήρε μεταγραφή η Ντάρια?
Δεν παίρνω θέση, μη τα μπλέξω χειρότερα, εγώ μια Νταρια ξέρω, τη θρυλική ξεμουνιάρα καταπιώνα της Αγκύραςγια την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;
Δουλεύει κοντά 14 χρόνια στο ίδιο μπουρδελοΠήρε μεταγραφή η Ντάρια?
εκεί είναι ακόμη, συνήθως μετά τις 1600-1630για την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;
Άλλη η Ντάρια στα Αγκύρας μύστη μου και άλλη στο Κολωνού sex prisonΠήρε μεταγραφή η Ντάρια?
Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;
Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.